Kizlar cok yogunum. Giremiyrm kac gundur. Kizin dis bugdayina hazirlaniyrm. Evi temizliyrm bi yandan misafir geliyor. Ben surekli bi yerdeyim. Buldugumu yiyorum spor zatrn yok
Hic tartil madim.
Veet yamuna korse baya toparliyor vucudu. Ama tabi biraz sıki bildigimiz korseler gibi degil.
Kızlar dün aksamdan beri kendimi durduramuyırym acayip iştahım açıldı doymayı bilmiyorum ne yapmam gerek oy oy
Kızlar dün aksamdan beri kendimi durduramuyırym acayip iştahım açıldı doymayı bilmiyorum ne yapmam gerek oy oy
Hamur işi ekmek yiyorum dün ve bugün sütüm de azaldı humano içmedim sanırım ondan günde kaç bardak içiyorsunuz benim sütüm hep azdı oğlumda da yetmiyordu şimdi kızım da doymuyor mecbur biraz bugün mama verdim . İnt vitamalt sipariş verdim umarım sütüm artar .tekrsr danacıktıkça su iç yoğurt ye. ben bu aralar yulafa takılıyorum baya tok tutuyor
Doğum yapalım 15 gün oldu Can'ımadetin yakın mı?
fulya3535 merhaba Can'ım bende almayı düşünüyorum sen hangi bedeni aldın ve faydasını gördün mü Doğumdan. Sınra ne zaman kullandın
Kizlarben kullaniyrm ama bu ara diyey fln gitti toparlicamnins. Havalar guzel sporada baslicam yuruyus yani en iyi spor. Ben xl alidm bedeni internet sitesinde anlatiyor belini olcup alisn. Ama giyince baya dümdüzyapıyor. Yalniz goguslerim kucuk olmasina ragmen alttam baski oldugu icin buyuk görünüyor benm isime geliyor ama sizi bilemem. Ha birde askili olaninalmanizi tavsiye ediyrm. Bidaha askili alirim
Valla dis bugdayi ypacam diye hem yoruldum hem duEnim degisti. Bi de bidunya masraf.ne yaptın sen fulyaaaoldu mu şimdi ne buluyosam yiyorum falan.. cuma mutlaka bildirim yap da seni de kaybetmeyelim. geçen hafta da bildirim yapmadın. diş buğdayından sonra toparlarsın
Senin boyun kilon kaç Can'ım bebeğin kaç aylık peki benim morekim çok bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum fil yavrusu gibiyimKizlarben kullaniyrm ama bu ara diyey fln gitti toparlicamnins. Havalar guzel sporada baslicam yuruyus yani en iyi spor. Ben xl alidm bedeni internet sitesinde anlatiyor belini olcup alisn. Ama giyince baya dümdüzyapıyor. Yalniz goguslerim kucuk olmasina ragmen alttam baski oldugu icin buyuk görünüyor benm isime geliyor ama sizi bilemem. Ha birde askili olaninalmanizi tavsiye ediyrm. Bidaha askili alirim
adetin yakın mı?
Akşama kadar herşey güzelmiş taki o ekmekler poğaçalar da neEvet kızlaaaarrr ; cezayı hakeden bir insan olarak bugünkü kaçamağımın acısını yarın çıkarmam gerekecek :/
Menüm ;
Sabah ;1 kupa şekersiz çay ,peynir ,Menemen
Ara ;çeyrek muz
Öğle ;yoğurt ,marul,bir tabak güveç
Akşam ; soğanlı yumurta 3 dilim Tb ekmeği
Akşamleyin fazla kaçırdığım ekmek yetmiyormuş gibi 21.30 da da 1,5 poğaça yedim :/ aylardır yememiştim Can'ım çekti
Spor ;30 dk Plates
Cezamı kesin hakime hanımyeos
165 boy 81 kilo. Bende tospik biseyim.Senin boyun kilon kaç Can'ım bebeğin kaç aylık peki benim morekim çok bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum fil yavrusu gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?