Akşama kadar herşey güzelmiş taki o ekmekler poğaçalar da ne
O zaman benden sana Leslie gelsin min 1mile ekstra yaparsın artık
45 dakika Plates yaptım yatmadan önce yarında inşallah hem Plates hem Leslie yapacağım .bu arada geçen yaz beğenip aldığım bir spor tayt vardı fakat eve geldiğimde taytın içine girememiştim.bugün Plates yapmadan önce aklıma geldi bi deneyeyim dedim veeee içine çok rahat girebildim
Şimdi buraya öyle bir menü yazıcam ki sırf yediklerimden utanayım diye yazıyorum. Bana bazen böyle krizler geliyor gerçekten bugün se kriz geçirdim.
Sabah:1 haşlanmış yumurta,3-4 cerry domates 5-6 dilim kadar peynir çeşitleri
Ara:1 Eti karam
Öğlen:1 kutu biscolata mood,6-7 jelibon
Ara:yarım elma
Akşam:3 küçük kuru salatalık dolması
Saat 23 de waffle.
Buraya bubları yazdım ki hergün yazayım azıcık da yediklerimden utanayım. Benim kesin artı çıkacak bu hafta da bakalım ne olacak
45 dakika Plates yaptım yatmadan önce yarında inşallah hem Plates hem Leslie yapacağım .bu arada geçen yaz beğenip aldığım bir spor tayt vardı fakat eve geldiğimde taytın içine girememiştim.bugün Plates yapmadan önce aklıma geldi bi deneyeyim dedim veeee içine çok rahat girebildim
Valla canım haklısın. Ama ben zaten kendimi bildim bileli yemek memek yemeyi sevmem benim kilom hep bunlardan. Bu ne ki ben rejime girmeden önce 10 şu halley yerdim. Aslında bınlar benim için az Bile ama tabi hiç yememem Lazım biliyorum. Bugün çok daha güzel bi gün olacak :)sen napmışsın yaaaa.... karamlar, biskolatalar, jelibonlar ve akşam 11 de waffleeeee heralde bir saldım tam olsun bari dedin... yapcaksan da cuma veya cumartesi yapsaydın da sonrası telafi ederdin, tartıya az kalmışken olcak iş mi şimdi.... bir daha olmasın bu kadar kaçamak. telafi etmen lazım çok pis cezalıksın
Yulafı nasıl yiyorsun canım. Geçen nesfitin bi yulafını gördüm bende alsam mı diye tereddütte kalmıştımkızlar 3 gündür düzenli olarak yulaf ezmesi yiyorum ve tuvalate çıkarttığını farkettim. wc sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim. bir de çok su içiriyor
Valla canım haklısın. Ama ben zaten kendimi bildim bileli yemek memek yemeyi sevmem benim kilom hep bunlardan. Bu ne ki ben rejime girmeden önce 10 şu halley yerdim. Aslında bınlar benim için az Bile ama tabi hiç yememem Lazım biliyorum. Bugün çok daha güzel bi gün olacak :)
Yulafı nasıl yiyorsun canım. Geçen nesfitin bi yulafını gördüm bende alsam mı diye tereddütte kalmıştım
Sen yine de verirsin inş canım arada insanda aşırı aburcubur isteği oluyor.Şimdi buraya öyle bir menü yazıcam ki sırf yediklerimden utanayım diye yazıyorum. Bana bazen böyle krizler geliyor gerçekten bugün se kriz geçirdim.
Sabah:1 haşlanmış yumurta,3-4 cerry domates 5-6 dilim kadar peynir çeşitleri
Ara:1 Eti karam
Öğlen:1 kutu biscolata mood,6-7 jelibon
Ara:yarım elma
Akşam:3 küçük kuru salatalık dolması
Saat 23 de waffle.
Buraya bubları yazdım ki hergün yazayım azıcık da yediklerimden utanayım. Benim kesin artı çıkacak bu hafta da bakalım ne olacak
Aslında benim biraz duygu boşalmam oldu. Son 7 ayım öyle kötü geçti ki hala bu kadar Bile pozitif olmama şaşırıyorum o yüzden arada krizlerim geliyorSen yine de verirsin inş canım arada insanda aşırı aburcubur isteği oluyor.
anlıyorum canım . eskiden sorsalar 5 çocuğum olsun derdim iki çocuk arka arkayaa olunca hayatımı öyle kenara atmak zorundayım ki neden bu noktadayım diye sürekli sorgular hale geldim ama isyan yerine geçmeainden korkup toparlıyorum hep.Belki senin üstüne başka sıkıntılarında olmuştur. Böyle olunca insan bari istediğimi yiyeyim de o konudan mutlu olayım istiyor. sonuç kilolarAslında benim biraz duygu boşalmam oldu. Son 7 ayım öyle kötü geçti ki hala bu kadar Bile pozitif olmama şaşırıyorum o yüzden arada krizlerim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?