- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Teşekkür ederim cnm .ben o gazla hiç yorulmadan bayağa bir Plates yaptım .bir okadar da yapsam yorulmazdım :)tebrik ederim canım insan küçük bişilere grince nası seviniyo dimiibende geçen kot almaya gittim satış elemanına beden söyledim yok artık o size büyük dedi ben de sizin dediğnize ben giremem dedim sonra bana arada bişi verdi bu olmaz diye diye grdim kabine ama olduu şookk
çocukların kaç yaşındalar ?anlıyorum canım . eskiden sorsalar 5 çocuğum olsun derdim iki çocuk arka arkayaa olunca hayatımı öyle kenara atmak zorundayım ki neden bu noktadayım diye sürekli sorgular hale geldim ama isyan yerine geçmeainden korkup toparlıyorum hep.Belki senin üstüne başka sıkıntılarında olmuştur. Böyle olunca insan bari istediğimi yiyeyim de o konudan mutlu olayım istiyor. sonuç kilolar
Küçük 9 aylık büyük 30 aylık canım.çocukların kaç yaşındalar ?
İşin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun .az daha büyüsünler seni p kadar üzmez onlar annesiKüçük 9 aylık büyük 30 aylık canım.
14 gun coook erken bnm 42 gun oldu agri yavas gececek krndini yorma fazla ayakda durmamaya dikkat et. Kramp neden giriyo spinal falan olsuysan onlarda agri oluyomus ama krampi hic duymadim. Dikis agrilarinin gecmesi 1 ayi bulur hemen hemenKaç gün oldu Can'ım en iyi spor 2 aya kadar yürüyüş Can'ım bende 14 gün oldu sezeryan olalı hala sezeryan yerim agrıyor ayağıma kramp giriyor
Kızlar günaydın. Artık neden olduğunu anlayamadığım bu tartı olayı beni delirtecek.Geçen cuma 77.5 kiloydum. Hiçbir fire vermeme rağmen cumartesi 78.3 kiloya pazarda 78.4 kiloya çıktım. Yinede sabırla devam ettim diyete dün tartıldığımda 77.3 kiloydum. Tamam dedim her ne olduysa telafi ettim. Ama bu sabah yine 77.8 kiloyum. İnanın artık diyeti terk edicem bozmuyorum neyin kilosu anlamıyorum.
Kizlar ben bu hafta hiiic dikkat edemedim full misafirim vardi yedim valla bende. Kendimi tutamiyoeum ya of
Listeye bu hafta giricem kilo verememisimdir buyuk ihtimal arti bile cikariim
Gecen gun spor yapailirmiyim diye sormustum 42 gun oldu dogum yapali nasıl sporlaryapsam cok mu erken yoksa.
Hos ben 2 cocukla spor yapmaya nasil vakit bulcaksam
Kızlar günaydın. Artık neden olduğunu anlayamadığım bu tartı olayı beni delirtecek.Geçen cuma 77.5 kiloydum. Hiçbir fire vermeme rağmen cumartesi 78.3 kiloya pazarda 78.4 kiloya çıktım. Yinede sabırla devam ettim diyete dün tartıldığımda 77.3 kiloydum. Tamam dedim her ne olduysa telafi ettim. Ama bu sabah yine 77.8 kiloyum. İnanın artık diyeti terk edicem bozmuyorum neyin kilosu anlamıyorum.
Bu arada günaydın demeyi unuttum.. kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:69.2
bu hafta:68.7
fark:500 gram
yüzde hesabını unuttum yine ya
Günaydın güzel hanımlar. Sabırla devam etmeliyiz şişlik ve ödemlerden kaynaklı kilo fazla çıkabilir takilmayalim bunlara önemli olan sağlıklı baslenmeyi alışkanlık haline getirmek. Yaz geliyo sıcak günlerde bi yürüyüş yaptık mi erir gider kilolar.
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.4
Fark 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?