inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?
Canim zatrn hep mama takviyeli gidiyrdum. Hep az di
Sutum ama kizim emmeyi seviyordu. Esimin kuzeninin esi var beni baya kiskanir. Onun sutu hic gelmemis hic emzirmmeis. Ay sen emziirysn ben ehic emziremedim dedi nazara cok inanirim ben . Kizim ogunden sonra zorla emdi. Gece uykusunda verdim hep ama sut az bide emmeyince kesildi.
Gecende de muz yedirdim yaninda. Nasil gozu kaldiysa kizim muz yemez oldu en cok yerken.
Valla daha yaninda bisey yedirmeye korkuyrm
Maşallah Can'ım sütüne o Zaman Allah nazardan korusunBol bol su içtiğim için bol bol geliyo sütüm cnm .. karnibahar başlı başına bir öğün olarak geçer bizde o yüzden karnabahar ı kızartmak yerine haşlayıp yogurtladim
Allah razı olsun tüm annislere bol sütlü memeler olsunMaşallah Can'ım sütüne o Zaman Allah nazardan korusun
Yok artik emmedikce 1 hafta icinde gitti. Bende sagmayu biraktim enson ikiisinden 10cc cikti.fulya3535
aynı durum bende de oldu.
görümcemin bebeği bizden 2 ay büyük. o hep mama verdi sütü az diye.
birgün beraber konuşuyoruz. bebeğim 3 aylık kadar.
benim sütüm az zaten, sen sağınca ne kadar geliyor dedi. ben de o zaman süt bol. bir göğsümden 120 çıktığı oluyordudedim; işte 60-80 falan birinden geliyor.
kadın bir tepki gösterdi bana "neee birinden mi ben ikisinden 40 çıkartamıyorummmm"
ne tepki verceğimi şaşırdım...
aradan iki gün geçti. bebek ağla ağla ağla susmuyor. bir sağdım ki.... 20cc bile çıkmadı... o ay 250gr kadar kilo aldı. 4.aydan sonra ek gıdaya geçtik, mamaya başladık.
o günden sonrada sütüm hiç eskisi gibi olmadışimdi bir göğsümden 30 gelse mutlu oluyorum.
kesildi dedin ya sıkınca veya sağınca hiç gelmiyor mu
ben de artık sağdığımda öyle çıkıyor. 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama 1 yaşına kadar da olsa devam edebilsek iyiydi. şimdilik devam ediyorum ama acaba 1 hafta diyete ara versem bulgur pilavı falan mı yesem diye düşünüyorum.Yok artik emmedikce 1 hafta icinde gitti. Bende sagmayu biraktim enson ikiisinden 10cc cikti.
Bu arada kizimla 1 saat yuruyus yaptim cezami cektim
kızlar eve geldikten sonra dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum. zaten bu hafta annemdeyim. bütün gün annem bakıyor bebeğime. akşam da anne sen biraz daha bak da ben gidiyim spor yapıyım diyemiyorum.
dün öğle aramda 40 dk yürüyüş yaptım, bugün de yapmayı düşünüyorum.
Bebekle cikamiyormusunuz. Biz simdieve geldik. Kizimla 1 saat yuruduk. 1.saatte parkta oyalandik. Yoksa bende naisl cikarim. Evde de leslie her zaman yapamadum .sonuc ortadakızlar eve geldikten sonra dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum. zaten bu hafta annemdeyim. bütün gün annem bakıyor bebeğime. akşam da anne sen biraz daha bak da ben gidiyim spor yapıyım diyemiyorum.
dün öğle aramda 40 dk yürüyüş yaptım, bugün de yapmayı düşünüyorum.
Bebekle cikamiyormusunuz. Biz simdieve geldik. Kizimla 1 saat yuruduk. 1.saatte parkta oyalandik. Yoksa bende naisl cikarim. Evde de leslie her zaman yapamadum .sonuc ortada
Cnm bol bol humana süt su tüketsen artış olmuyor mu cnm ?kızlar spor olayını bir şekilde hallederim de...
sütüm çok azaldı. bugün de sağdım. iki göğsümden 1-2 yemek kaşığı kadar çıkmıştır heralde. acaba bir iki hafta diyete ara versem yesem içsem mi diyorum.. sütüme etki eder mi diye. sonra vicdan yapmıyım.
zaten sütüm azdı 4. aydan beri ama bu hafta hepten gidik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?