bu hafta humannayı, rezeneyi falan arttırıyum. hurma,tere falan alıyım. bir hafta öyle deniyim bakalım ne olcak. aklıma getirmişken bir bardak humanna içiyim şimdiCnm bol bol humana süt su tüketsen artış olmuyor mu cnm ?
Canım su an hiç bişey evladının anne sütünden önemli değil istersen diyeti bırak tabikızlar spor olayını bir şekilde hallederim de...
sütüm çok azaldı. bugün de sağdım. iki göğsümden 1-2 yemek kaşığı kadar çıkmıştır heralde. acaba bir iki hafta diyete ara versem yesem içsem mi diyorum.. sütüme etki eder mi diye. sonra vicdan yapmıyım.
zaten sütüm azdı 4. aydan beri ama bu hafta hepten gidik.
Bulgur mercimek tuket. Bunlar diyete engel degil. Bana diyetisyen vermisti. Bol sogan ye. Kefir ic. Suyu arttir.3lt yetmiyirsa 3.5 4 yap. Ben de diyetisyene gittim ama uygulayamadim. Sporsuz diyet olmuyor kisinda spor yapamadım.bu hafta humannayı, rezeneyi falan arttırıyum. hurma,tere falan alıyım. bir hafta öyle deniyim bakalım ne olcak. aklıma getirmişken bir bardak humanna içiyim şimdi
kızlar spor olayını bir şekilde hallederim de...
sütüm çok azaldı. bugün de sağdım. iki göğsümden 1-2 yemek kaşığı kadar çıkmıştır heralde. acaba bir iki hafta diyete ara versem yesem içsem mi diyorum.. sütüme etki eder mi diye. sonra vicdan yapmıyım.
zaten sütüm azdı 4. aydan beri ama bu hafta hepten gidik.
hoşgeldin canım :)Merhaba benm 4 aylık bebeğim var bi haftadır bende diyetteyim 78.7 kiloyum hedefim 55 allah izin verirse 81.9 la başladım aranıza katılabilir miyim
hoşgeldin canım. ilk sayfayı okumuşsundur. ona göre bildirimlerini yaparsın. inş çabucacık bol sütlü şekilde verirsin kilolarınıMerhaba benm 4 aylık bebeğim var bi haftadır bende diyetteyim 78.7 kiloyum hedefim 55 allah izin verirse 81.9 la başladım aranıza katılabilir miyim
Hoşbuldum ama ben spor yapamıyorum hani spor yapamayanı çıkarıyosanız haberim olsun çünkü bizimki biraz huysuzhoşgeldin canım :)
Hoşbuldum benmde isteğim o bilgilendirmelri sna mı yapıyoruzhoşgeldin canım. ilk sayfayı okumuşsundur. ona göre bildirimlerini yaparsın. inş çabucacık bol sütlü şekilde verirsin kilolarını
Hoşbuldum benmde isteğim o bilgilendirmelri sna mı yapıyoruz
olabilir. şu önümdeydi ama yemedim gibi. ne kadr dirayetli olduğumuz çıkar ortayaKızlar aklıma bi fikir geldi buraya yediklerimiz yanımda yemediklerimizi de yazsak motive olurmuyız acaba hayır deyip yemediklerimiz gerçi emziren annelerin canımız istermi acaba mesela ben her sabah işyerinde yapılan simitli yağlı ekmekli kahvaltılara hayır diyorum benim için büyük başarı evden yiyip çıkmanın da faydaları var tabi
Merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz ?? Benim biraz Can'ım sıkkın oğlum bronşit olmustu 20 günlük kızım da bronşit oldu ya doktor ilaç verdi kurban olduğum nefes bile zor alıyor umarım geçer . Kızlar hamur işi olayını bitirtmiyorum. Çoğunlukla hep dışardayız ama zamanla oturur diye düşünüyorum . Sizleri bırakmayacağım
bana sorarsanız boşuna can çektirmiş olacağız .herkes kendi yemediği ile sevindin bence .inanın birinin canı çekecek diye ben hamurişinin türevlerini vs bile yazamıyorum .menümü üstü kapalı yazmaya çalışıyorum .çünkü kaçamak şeyleri insanın canı çabuk çekiyor bence düşürmeyin insanların aklına boşu boşunaolabilir. şu önümdeydi ama yemedim gibi. ne kadr dirayetli olduğumuz çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?