- 20 Temmuz 2015
- 1.875
- 5.181
- 358
- 30
Ohh cok sukur dis bugdayi i atlattim. Ama yorulduk cook. Daha da tam taoparlayamadim evi ama neyse. Ptesiden iyibarrn daha dikkat ediyrm
Fotolarda yarmagul gibi kollarim çıkmış. Dogum gunune kadar 10 kilo vermeliyim. 3 ayda verirmiyim. Bence vermeliyim. Bnm kiz emmeyide birakti zaten ama hala buralardayım . Ptes cezami çekerim
11 aylik canim. Biraz takip etmekteyimsizi. Kendime guvenmeden baslayayim demek istemiyorum. Abur cuburu baya bi kestim. Zaten o atistirmalarin disinda asiri bir yemek kapasitem yok. Ama hic eksilmiyorum.
maşallah canım 8kg nedir ki çok çabuk kurtarırsın. Suyunu bol iç faydalı şeyler ye. Çok da sıkıp kendini sütünü azaltma, ama o tatlı olayını da kesmen lazım. HoşgeldinGünaydın hanımlar. . Benimde 50 günlük bir bebeğim ve doğumdan yadigar 8 kilom var .. bende aranıza katılabilir miyim .. abur cubur yemiyorum ama tatlı düşkünlüğüm var dizginlemeye çalışıyorum sizinle birlikte daha çok motive olacağıma inanıyorum. . 25 yaşımdayım 160 boyum başlangıç kilom 67 güncel kilom 63 ve hedefim 55
HosbuldumHadi hayırlı olsun canım. Artık mazeretin kalmadı. Bu işe odaklanıp kararlı olman lazım. Gidicek o kilolar...
Bazen aynada göremediğimizi fotolarda görüyoruz ne yazıkki. Beni zayıf gösterdiğine inandığım bi tunikle Diyete başlamadan önce çekilmiş fotom var ama hiç de zayıf görünmüyormuşum gayet duba gibiyim. Yine giyinmeye devam ediyorum bi foto çekilsem aslında değişiklik var mı????
Eğer düzenli beslenir kaçamak yapmaz günde en az 2,5lt su içersen haftada 3-4gün spor yaparsan 3ayda 10kg rahat gider. Zaten bu hafta cezalısın o cezaları yapıp buraya da yazman gerek
Yürüyüşün var, yediklerin de düzgün se bir de su içersen verirsin canım
maşallah canım 8kg nedir ki çok çabuk kurtarırsın. Suyunu bol iç faydalı şeyler ye. Çok da sıkıp kendini sütünü azaltma, ama o tatlı olayını da kesmen lazım. Hoşgeldin
Zamanında vermisligim var 15 kilo. Hatta 10 kiloyu 3 ayda kalan 5i 3 ayda verdim 60 kilo ile hamile kaldim 38 bedendim simdi kafami taslara vuruyorumHadi hayırlı olsun canım. Artık mazeretin kalmadı. Bu işe odaklanıp kararlı olman lazım. Gidicek o kilolar...
Bazen aynada göremediğimizi fotolarda görüyoruz ne yazıkki. Beni zayıf gösterdiğine inandığım bi tunikle Diyete başlamadan önce çekilmiş fotom var ama hiç de zayıf görünmüyormuşum gayet duba gibiyim. Yine giyinmeye devam ediyorum bi foto çekilsem aslında değişiklik var mı????
Eğer düzenli beslenir kaçamak yapmaz günde en az 2,5lt su içersen haftada 3-4gün spor yaparsan 3ayda 10kg rahat gider. Zaten bu hafta cezalısın o cezaları yapıp buraya da yazman gerek
Yürüyüşün var, yediklerin de düzgün se bir de su içersen verirsin canım
maşallah canım 8kg nedir ki çok çabuk kurtarırsın. Suyunu bol iç faydalı şeyler ye. Çok da sıkıp kendini sütünü azaltma, ama o tatlı olayını da kesmen lazım. Hoşgeldin
inş canım.Zamanında vermisligim var 15 kilo. Hatta 10 kiloyu 3 ayda kalan 5i 3 ayda verdim 60 kilo ile hamile kaldim 38 bedendim simdi kafami taslara vuruyorum
ama bu ara motive olamadim. Ins kizin dogum gunu motive eder. Soyle guzel ikimiz ciciler giueriz
Selam kızlar ben deaskbahcem den görüp geldim buraya. 11 aylık kızım var ve yaklaşık 8 kilo fazlam. Yaş 29 boy 1.58 sanırım ve kilo 55. Aslında kilo çok değil gibi ama hepsi göbek kalça ve basen bölgesinde olduğu için 40-42 beden giyiyorum ve çok çirkin duruyor. Günlük menülerinize baktım. İnşallah ben de bi 5-6 kilo vermeyi başarırım. Yalnız tatlı isteği hiç geçmiyor. Sürekli tatlı yemek istiyorum tavsiyelere açığım simdiden teşekkürler.
Yediğim pizza ,kek dışında (zaten onlar yararlı olmadığı için bahsetmiyorum) yediğin yemek az gibi geldi bana öğlen sadece salata ile mi geçiştirdin ?akşamı da sadece çorba ?sütün Nasıl bu arada yeterli oluyor mu bebeğe ?Günaydın hanımlar. . Benim dünki menim sabah :1 dilim pizza 1 bardak meyve suyu
Ara:2 hurma
Öğlen : karnabahar salatası sınırsız
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Aksam:1 kase tavuklu çorba
Malesef 1 dilim kek yedim
Canm hoşgeldin zayıflatcaz seni çok fazlan yok zaten.. tatlı için bir elmayı rendeleyip üstüne tarçın döküp fırına verebilirsin veya tarcın cayı içebilirsin.. ayrıca evde tatlı abur cubur bulundurma kesinlikle kahvaltıda bile recel çikolata tarzı olmasın.. bol su iç sebzeye ve proteine ağırlık ver yemek yyerken önce salatadan başla vs.. zamanla çok daha fazla seyler paylaşırız burda sen yeterki azimli olSelam kızlar ben deaskbahcem den görüp geldim buraya. 11 aylık kızım var ve yaklaşık 8 kilo fazlam. Yaş 29 boy 1.58 sanırım ve kilo 55. Aslında kilo çok değil gibi ama hepsi göbek kalça ve basen bölgesinde olduğu için 40-42 beden giyiyorum ve çok çirkin duruyor. Günlük menülerinize baktım. İnşallah ben de bi 5-6 kilo vermeyi başarırım. Yalnız tatlı isteği hiç geçmiyor. Sürekli tatlı yemek istiyorum tavsiyelere açığım simdiden teşekkürler.
Bol bol su içtiğim için bol bol geliyo sütüm cnm .. karnibahar başlı başına bir öğün olarak geçer bizde o yüzden karnabahar ı kızartmak yerine haşlayıp yogurtladimYediğim pizza ,kek dışında (zaten onlar yararlı olmadığı için bahsetmiyorum) yediğin yemek az gibi geldi bana öğlen sadece salata ile mi geçiştirdin ?akşamı da sadece çorba ?sütün Nasıl bu arada yeterli oluyor mu bebeğe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?