canım tabiki arada bizim de aoluk almaya ihtiyacımız var.Ama keşke biraz daha kontorllü kırsaydın. Mesela pizza yeseydin kola yerine ayran içseydin soğan halkası ve pataesi sayılı yiyebilirdin gibi. Ama olsun şimdi zarardan dönersin. bir daha kırsan bile daha incelikli kır bence . Bende diyetin başından beri kaçamak yaptığımda böyle yapıyorum.Kızlar dün pizza kola patates cipsi halka soğan simit tuzlu şekerli pasta baklava tüm zararlı seyleri yemiş bulunuyorum ... doktor için tüm gün dışardaydık sonra avm de gezdik salata yemek istemedim ya aylardır doğru dürüst çıkmamıştık yedim ama hep pişman ola ola yedim aynada çok çirkin duruyorum
Benim 4 aylık 108 kg ile Doğum yaptım 97 idim 1 ay sonra şuan 91 buranın çok faydasını gördüm hoşgeldin bu arada umarım hedefine ulaşır fit bir anne olursunBu arada herkesin bebeği kaç aylık :) ve kaç kiloyla doğum yapıp şu an kaç kilosunun
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum. Zira motivasyona çok ihtiyacım var. 2 ay oldu doğum yapalı. Korkudan hiç tartılamamıştım. Bugün cesaretimi toplayıp tartıldım 85 kiloyum. Zaten 83 le hamile kalmıştım. Boyum 1.72. Sıkı bir diyetten ziyade tatlı ve abur cuburu keserek ve spor yaparak kilo vermek istiyorum. Kilo bildirimleriniz ne zaman?
Geç gördüm bu sayfayı :) yaş 27 kilo 72 boy 166 hedef 66 sonraki hedef 55
Ben de katılmak istiyorum. 162 boy, 88 kiloyum, ilk hedefim 80, 2. hedefim 65. Çocuğun 16 aylık. 1 haftadır diyetteyim, 91 ile başladım.
Bebeğim 2 aylık. 83 ile hamile kaldım 92 ile doğum yaptım. Şu an 85 kiloyum. Kilolu hamile kalmıştım artık zayıflamanın zamanı geldi. Boyum 172. 32 yaşındayım. İki tatlı mı tatlı kuzucuğum var İlk hedefim 75, ikinci hedefim 65. Bugün sporada başladım. İnş gider kilolar
Yaşım 34. Herkese başarılar dilerim. Çok başlayıp bıraktım. Bu sefer spor da yapıyorum, tabi spor denirse. Günde 30 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum. İşe yarar mı bilmem..
İnşallah öledir çünkü çok yorgun hissediyorumTemizlik de bir spor. Oyuncakları tek tek çömelip kalkıp toplamak dahi spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?