Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

iyiakşamlar kızlar
mönü
sabah: haş. yum.az penir 1 dilim ekmek
ara:nesfit
öğle:nesfit.3 kre çikolats
ara:elma
akşam:1 tabka etli patates yemeği fırında salata yoğurt 1 dilim ekmek

merhaba kızlar bu hafta bilgisayar yine gitti gelmek bilmedi sinir oldum eşime çattım durdum
bu hafta ne olur beni mazur görün siz olmayınca saçmaladım gerçekten saçmaladım
yarın sabah tartıya bile çıkmak istemiyorum

S.A hanımlar bende 10 aylık bebek annesiyim 65 kg ile hamile kalmıştım hamilelikte 23 kilo aldım 10 kg su doğum ve lohusalıkta gitti 10 kiloyuda yakın zamanda verdim şimdi 68 kiloyum hedefim 60 inşallah verebilirim belli bi diyet uygulamıyorum genelde patates diyeti ve ayran detoksu yapıyorum ara ara. geç vakit bişi yememeye çalışıyorum ve günlük 3 lt su tüketiyorum.
size çok faydalı olacak bişi önereceğim jillian michales diye bi kadının egzersizi var vücudu çok güzel şekle sokuyor ben yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum ve vücudum okadar güzel sıkılaştıki görenler şaşırıyor nekadar zayıflamışsın diye kilo pek vermiyosun ama 5 - 10 kilo vermiş gibi görünüyosun uygulayan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmayacaksınız bu konuda topik var isterseniz bi bakın öncesi sonrası resimleri var yapanlar sonuç alanlar vs. çook memnun kalacaksınız muhakkak yapın tek diyet yeterli değil ben 2.5 ayda spor(jillian) ve diyet dahil 75 ten 68 e düştüm ve gören herkes şaşırıyor soruyor bende havalara uçuyorum sevinçten
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

bu linkten bakabilirsiniz arkadaşlar isteyenede link verebilirim. umarım herkes istediği kiloya ulaşır

Kızlar dün pirinç lapası yaptım.
Akşam midem çok bulandı,başağrsı yaptı.Sözde 2 gün yapacaktım,bugün yapmayı düşünmek bile istemedim o kadar söyliyim.

Menüm
2 yk yoğurt

Kahvaltı
1 dilim ekmek 4 grissini
peynir
1 zeytin

Öğle
1 yk yulaf kepeği kattığım 1 kase yoğurt
2 yk arpa şehriye

Ara 1 elma

Akşam biraz cıss yaptığımdan yemek yemedim

Çok sayısa şekersiz çay ve 4 bardak bitki çayı ve gün içinde 4 adet ufak salatalık

Günaydın topiğimizin güzelleri,

Bu haftanın ilk kilo bildirimi benden.

Geçen hafta 61
Bu hafta 60.100

Herkese hayırlı cumalar,tartıda bol eksili günler.

kızlaaar sabah korka korka tartıya çıktım kii ne göreyimmm.. 59 olmuşum!!! çoook mutluyummm

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
dün tüm gün cııslarla dolu bir gün olduğu için hiç menü paylaşmadım
ona rağmen tartı gecen haftaya göre daha iyi demek dün kaçırmasaydım bugün daha iyi olabilirmişim

başlangıç 70 kğ
gecen hafta 68 500 gr
bu hafta 68 kğ
fark 500 gr

Günaydın kızlar dün menümü yazamadım
Sabah
İli dilimle yapılmış yağsız sucuklu yumurta
Bir dikîm peynir bir dilim helva
3 zeytin
Maydonoz dereotu
İki dîlim tam tahıllı ekmek

Ara bir bardak süt 3 form bîsküvi

Ögle
Bir kase çorba salata bir dilim ekmek

Ara muz

Akşam bîr servis kaşığı türlü
3 yk zetin yağlı barbunya
Bol salata

Çay 3 lt su 45 dk yürüyüş

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar diliyorum

detoksum işe yaradı umarım geri almam o kıloyu:18::18::18:

başlangıç: 62.6
geçen hafta : 59.9
bugün: 58.2
fark: 1.700

hedef 15 mayıs:18::18::18: pek de zaman kalmamış
hedef kılo 52

emizriyorum aileler izin vermiyor diyete sütüm ekşirmiş ne yapıcam ben ya((

başlandıç 70
işe başladım hiç diyetsiz 2 kilo verdim 1 ayda
hedefim 58 sütüm ekşimezse diyete başlıcam
Allah aşkına inanma böyle batıl şeylere
ne demek süt ekşimesi
mantıklı yaklaşın olaya
siz sütünüzü sağık açıkta bırakmıyorsunuz ki ekşisin

anne sütü göğüste bozulmaz ekşimez tadı gitmezzzzz

sana bunu telkin edenleri dinleme diyet yapıyorum da deme
iyice üzerine çullanmasınlar

sessizce yap diyetini
canım istemiyor
yorgunluktan iştahım pek yok de
hem iş hem bebek yoruluyorum de
uydur uydur söyle

politik olmak lazımmış buradan öğrendim kılo verirken de

emizriyorum aileler izin vermiyor diyete sütüm ekşirmiş ne yapıcam ben ya((

Canım bende emzirîyorum ve benim bebeğîm 4 aylık üç haftadır burdayım çok katı bi şekilde yapmıyorum ama düzenli besleniyorum abur cubur yok beyaz ekmek yok hamurişi yok ben bunlara dikkat ediyorum senin bebeğin 17 aylıkmış hîç bişey olmaz burdaki menülerînize bak hergün yazıyoruz sende kendine bi yön çizebilirsin canım kayınvalidenlerede hiç bişey söleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…