- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.981
geçmiş olsun canımkızlar hepinizi tebrik ederim...
maşallah...
kızım için çok teşekkür ederim..
bugün doktora götürdük..
kan ve idrar testi yaptı doktor..
temiz çıktı tahlilleri bi problem yokmuş...
kendiliğinden oluşan ve geçen bir bakteridir dedi doktor
şükür bugün iyi hiç kusmadı....
Haftanınnn birincisiiiiiiiiiiiiii mydenizzzzzz
İkinciiler chiglettt ve ben
Üçüncülerrr bizeyeter minikkelebek ve yezii[/QUOTE
vayy birinci olmuşum, bu gazla ben bi şımarırım bi şımarırım haftaya sonuncu olurum kesin
normalde 500-700 gr arası verebiliyorum 1 haftada. şu kolari hesabı bu hafta çok kamçıladı beni.kendimi fazla zorlayınca sütüm çok çok azalıyor.bu olayda beni çok sıkıyor yani 2 -3 ayda verilebilecek kilo 5-6 aya uzuyor...umarım evmacil gibi sıkılıp bırakmam.marttan beri uğraşıyorum...
kilo veren ve dereceye giren giremeyen tüm arkadaşlarımı kutlar yarışmada başarılar dilerim
şimdiye kadar yediklerim
sabah: 1 dilim tam b.ekm, 3 y.zeytin, az peynir, domates,salatalık,biber, 2-3 dilim salam, 3 çatal çilek reçeli
ara: yok
öğlen: dışarılarda helak oldum, eşim yemek yiyelim dedi ama kabul etmedim.1 simitle kurtuldum.:)
tebrik ederim canım. benim gibi olmamanı dilerim. geçen haftanın 1. lik rehavatine kapılıp bu hafta +100 üm. cuma 53,4 pazar sabah 52,7 görmüştüm.hafta içi dikkat etmedim ve +100 olarak geri döndü.
kilo verenleri tebrik ederim...
ben koyarım en yakın zamanda da ...
bbugün hiç keyfim yok kızım hasta 2 gündür sürekli her yediğini kusuyor...
ağzına bişey vermeye cekiniyorum artık...
Kilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 55.6
Bu hafta 54.8
Fark 800 gram
Hedef 51
Kızlar kilo veren herkesi kutluyorum
Mydeniz bravo canımmmm
Asiye kilonu korumaya başladın bile tebrikler canım
Bizeyeterrrrr 57 olmuşsunnnn
ben aynıyım kızlar değişen bişey yok...
geçen hafta: 53.2 idi
bu hafta: 53.3
gelen :+100 gr ama ben bunu kilo almışım gibi kabul etmiyorum...
2 hafta önce 53.3 'te bırakmıştım hala bıraktığım yerdeyim...
2 haftadır kilo almıyorsam sanırım doğru yoldayım kilo korumada...
kendimce yaptığım bir çıkarım....
çok yediğim de oldu bi gün tıka basa yediysem ertesi gün kendimi dengeledim ve kilo olarak bana geri dönmedi.....
.
tebrik ederim canım. benim gibi olmamanı dilerim. geçen haftanın 1. lik rehavatine kapılıp bu hafta +100 üm. cuma 53,4 pazar sabah 52,7 görmüştüm.hafta içi dikkat etmedim ve +100 olarak geri döndü.
çok teşekkür ederim aycine hem tebriğin hem de uyarın için, ben de kendime güvenmiyorum regl öncesi dönemdeyim ama fazlasıyla mücadele edeceğim.zaten regl dönemi olmasa da 1 hafta çok verilince diğer hafta yavaşlıyor ( sen de o yüzden artı 100 gr görmüşsündür, bu hafta eminim tartı memnun eder seni)
baharı yaşamadan yaz geldi ve çoook acil gitmesi lazım en az 4-5 kilonun... dolabın karşısına geçip sokağa çıkmadan 1 saat tüm gardırobu denemekten sıkıldım..hiç bi kıyafetim yakışmıyor yaaa
kızlar hepinizi tebrik ederim...
maşallah...
kızım için çok teşekkür ederim..
bugün doktora götürdük..
kan ve idrar testi yaptı doktor..
temiz çıktı tahlilleri bi problem yokmuş...
kendiliğinden oluşan ve geçen bir bakteridir dedi doktor
şükür bugün iyi hiç kusmadı....
Canım ucuz atlatmışsınnnii geceler az önce arkadaşlardan geldik yemekliydik ama arkadaş sağolsun beni zorlamadı ucuz atlattık
sabah
1 haş.yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, biraz peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
yarım bardak ayran, 1 yemek kaşığı kurşunaşı ( eşimin tabağından tadına baktım)
öğle
haşlanmış tavukla yaptığım bol salata, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
ara
yarım armut,yarım havuç
akşam
4 ad. köfte, bol salata, 1 dilim yağlama ( arkadaşta yemekliydik yağlama yaptı, 1 şebitin(lavaşın) 1/4 ünü yedim yani)
gün içinde 2 fincan türk kahvesi içtim( Ebru Şallı tavisye ediyo yağ yakımını hızlandırıyor diye bende çok severim buda bahanem oldu)
akşam oturuken 1 finca papatya çayı, 1 soda, 1 tane mabel çikolata( 1 lokmacıktı) çikolatayı tutunca böyle içimden çok yemek geldi korktum ben bişeyi isteyip yiyemeyince göğsüm şişiyor öyle kötü bir huyum var
1,5 saat spor 45 dk hoca ile, 45 dk serbest çalıştım
arkadaşa yürüyerek gittim gelirkende eşime arabayla gelme yürüyüş olsun dedim iyi oldu
Evetttttttttkızlarrr slmar nasılsınız inşallah:)
ses seda yok ???yoksa herkes spordamı?
Ah canım sen iknciyi de yaptın kafan rahat oacakDün oraya buraya kosusturmaktan , trafikten yemek yemeyi unuttuk resmen...
Sabah ...1 kase semz, roka salatası
Yarım yumurta, 2 zeytin...
Aksam (11 gibiydi)50 gr dondurma, 2 cig köfte -yarım lavasla, biraz tavuksote ve ayran
(cocukları anneme bıraktık bi etkinliğe katıldık aksam, allahım diken ustundeydim resmen... Uzun zamandır , ilk defa böyle bişey yaptık ... Durmamışlar sagolsunlar zaten
Sosyalleşmem icin daha sabr etmem lazım anlaşılan
Kızzz öyle demeeeşuan tülin şahinle moda var starda ünlülerin öyle bi spor aleti var 1.5 saatlik sporu 10 dk da hallediyosun ohh ne ala memleket
Zorisim canım nasıl gecti piknikiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?