Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

merhaba kızlar bende bahar alerjisi var açık havaya çıkmak mahvediyor beni, haftasonu gelince evdekiler durmuyorlar illa bağa gidelim, gidince ben bitiyorum alerjim azıyor, dün başımı kaldıramadım bile o yüzden giremedim salak gibi gezindim evde
pazar menüm biraz cısslı ve kaçamaklı oldu

pazartesi menüm
sabah erken 1 kuru incir, 2 bardak su

kahvaltı
1 servis kaşığı menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, biraz peynir bol yeşillik, salatalık,biber domates

ara
1 ısırık muz

öğle
yeşil mercimekli bol salata, yarım dilim çavdar ekmeği, 1 minik kase yoğurt

ara yok

akşam
1 servis kaşığından biraz fazla kıyma sote, 1,5 dilim ç.ekmeği, yoğurt

bol su, spor yok miskin miskin geçti bugün

Salı menüm

sabah 2 bardak ılık su

kahvaltı: 1 dilim ç.ekmeği, peynir, 5 ad. yeşil zeytin, 3 ad. közlenmiş biber, bol yeşillik

ara: 1 bardak ayran

öğle: yeşil mercimekli bol salata, 1 ufak kase yoğurt

ara: yarım elma

akşam: bugün öğlen gitmem gereken spora malesef akşamüstü gittim kızları kv bıraktım eşimde oraya geldi döndüğümde kv mantı pişirmiş ben tabak almadım sadece 1 kaşık kızımın tabağından tadına baktım bol salata yedim, 5 orta dilim karpuz yedim

akşam markete alışverişe gittik döndüğümde çok acıkmıştım mavi-yeşil ligt pirinç ve mısır patlaklı bir şeyi var ondan aldım kalorisi düşür adınada bakmaya üşendim şimdi saat 23 gibi ondan yedim 1 adet 2 bardak çay içtim arkadaşlar çaya geldiler

bugün sporda çok enerjik değildim alerjim çok fena emziriyorum diye ilaçda yok fenayım fena

spor salonuna yürüyerek gidip geliyorum

Allahım ne olur mayıs sonuna 6o lı rakamları görmeyeyim artık

mrb bayanlar baslıgınız tam bana gore bende emzıren bır anneyım hamıleyken aldıgım 30 kılonun hepsını verdım bı 10kılo daha vermem lazım benıde aranıza alırmısınız???
hoşgeldin aramıza canım

ben de merak ettim şırdanı şimdi

inşallah alerjin geçmiştir.
demek ki can düşmanımız tatlılarmış

Canım çok geçmiş olsunnnnn
İnşallah 50 li rakmlara ulaşırsın canım

Herkese günaydınlarrr
Kzımı uyuttum geldimmm
Bugün eşim akşam yok
Yarın akşam gelecek
Pöffffffffff
Bugün kızımı gezdirmeye çalışıcammmm hava bi garip
Blki çıkmam

Bugün tartıda mutsuz oldum
Hemen bişiler yapmalıyım

günnnnaydın canım, menülerin bana biraz az geldi,o yüzden olmasın bu tartının hainliği...
belki şaşırtsan bünyeni,ya da detoks tarzı bir şey yapsan..bende genelde detoks işe yarıyor.bu gün regl oldum şükür çok düzensiz.
1,5 ayda bir oluyor bazen..acaba sadece ben mi böyleyim,aranızda benim gibi olan var mu kızlar?...bu durumu nasıl lehime çevirebilirim zorisim şu ayran detoksu regl döneminde işe yarıyormu ki biliyor musun canım? :) :)

bizeyeteerrrrrr nasılsınnnn

canım soğan suyunu dene istersen
ben bir hafta kadar içmiştim hatırlarsan
Allaha bin şükür düzenli oluyorum

ALLAH gönlüne göre versin canım umarım en kısa zamanda memlekete dönüp,şırdanları höpür höpür yersin:))çok lezzetli beya...

ama ben bu aralar yemiyorum istediğim kiloya ineyim akşam çıkıp bir tane yerim tabi kısmet

şırdanı merak eden arkadaşlara ısmarlarız canınız sağolsun şekerler

ne demek tatlım tatlım hoşgeldin,azmini kutlarım maaşallah sana

minikkelebek tatlım tatlım sınavında başarılar,muhtemelen ben de okulumda gözetmen olarak sınavda olacam

seni üzmelerine izin verme annecikk

inşallah canımmm

ayy bende okulda bikaç hocadan gıcık oluyorum hele bitanesiyle hiç konusmuyorum ne zaman görsem içim daralıyoo

evet haklısın heryerde varızumarım çevrendeki adanalılar iyi insanlardır çünkü genelde sıcakkanlı ve samimi olurlareee 5,6 ay 40 derece sıcak haliyle bizede yansıyor

bizeyeteerrrrrr nasılsınnnn

canım soğan suyunu dene istersen
ben bir hafta kadar içmiştim hatırlarsan
Allaha bin şükür düzenli oluyorum

öncelikle maşallah
osibuleb canım tanışmadık seninle,ben topiğe geçen hafta katıldım sizleri tanıyorum ilk zamandan beri bu topiğin takipçisiyim :)
ama kk nın yabancısıyım :) soğan suyunu sanırım benim için önerdin yanlış anlamadıysam..1 hafta günde kaç sefer içtin kaç soğan kullandın,sıcak mı soğuk mu? pek çok sordum di mi? bi de emzirene oluyor mu? yardımcı olursan sevinirim canım teşekkürler

OTE=LaMeKaN369;30260372]oyyy havanız batsınnn[/QUOTE]

kızlarr güzel yurdumun güzel ve çıtır melekleri , hepiniz birbirinizdenden değerlisiniz emin olun ve her yerin iyisi de var kötüsüde biraz kaynatıverdik işte hemşerimizi görünce

he valla havamız batsın

10 aydır ikinci kez pazara gidebildim veee bugün pazada herşey çok taze çok bol ve çok cezbediciydi,insan neyi alacağını bilmiyor,ben de hepsinden almaya çalıştımyani

diyet için gayet doğal ve lezettli sebze,meyveler çıkmış bu da demek ki hamur yemeden doyup kolayca zayıflayacağız,inşallah:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım kusura bakma
bizeyeterle resminiz aynı ya
ondan karıştırmışım

her yemekten önce içtim
soğuk içtim ama ben
sabah bir kere yapıyoprdum
akşama kadar onu içiyordum
bir hafta sonra tiksinerek bıraktım

ama sonrasında fazla geçmeden regl olmuştum canım

3 bardak suya bir soğan kullanmıştım

ben emzirirken içmiştim canım

ay o konuda çok üzgünüm buralarda sebze namına hiçbirşey yok
sebzeyi bırak şöyle güzel bir marul bile bulunmuyor

afiyet oılsunnnnn canm
bizm yerimize de yee

anladım canım bakalım bende dayanabildiğim kadar içerim artık.çok acıklayıcı bilgin için teşekkürler.benim için büyük sıkıntı her ay kaç gün geçecek ne zaman olacak diye beklemek...bu gün oldu artık önümüzdeki ay kullanırım bu kürü,tekrar teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…