- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.081
hoşgeldin aramıza canımmrb bayanlar baslıgınız tam bana gore bende emzıren bır anneyım hamıleyken aldıgım 30 kılonun hepsını verdım bı 10kılo daha vermem lazım benıde aranıza alırmısınız???
ben de merak ettim şırdanı şimdiben de çok isterdim ama maalesef şimdilik urfadayım yaza eş durumu var kısmetse
adanayı hep uzaktan sevcem bu gidişlee..
ayyy kız ben o şırdanları löpür löpür götürüyodum hem de gece gece şu düğün, balayı falan bi geçsin el öpmeye geldiğimde direk şırdancı da alacağım soluğu
hem damat da yabancı kalmasın bu enfes lezzetlere dimi ama
inşallah alerjin geçmiştir.mrb kızlar benıde aranıza almanıza sevındım.bıraz bahsedeyım kendımden d.bakırda sınıf ogrtemenıyım kızıma hamıleyken troıd hormonlarım dusmus tam 30 kılo aldım 96 kılo ıle dogum yaptım.kızım 4.5 aylıkken ben 80 kıloydum kızıma ınek sutu alerjısı tanısı kondu kızım sutsuz mamayı kabul etmedı emzırdıgım surece sut ve urunlerını yasakladı dr bu sayede pasta cıkolata abur cubur yıyemedım.cok kolay gıttı kılolarım taki marta kadar.marttan bu yana sadece 1kılo vermısım.
15 nısandan berı alerjının gecıp gecmedıgını anlamak ıcın 8aydır yemedıgım her seyı yıyorum hele hergun canım oyle bır cıkolata ıstıyorkı o yuzden artık yenı bır duzene gırmem lazım desteklerınızle.
merhaba kızlar bende bahar alerjisi var açık havaya çıkmak mahvediyor beni, haftasonu gelince evdekiler durmuyorlar illa bağa gidelim, gidince ben bitiyorum alerjim azıyor, dün başımı kaldıramadım bile o yüzden giremedim salak gibi gezindim evde
pazar menüm biraz cısslı ve kaçamaklı oldu
pazartesi menüm
sabah erken 1 kuru incir, 2 bardak su
kahvaltı
1 servis kaşığı menemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, biraz peynir bol yeşillik, salatalık,biber domates
ara
1 ısırık muz
öğle
yeşil mercimekli bol salata, yarım dilim çavdar ekmeği, 1 minik kase yoğurt
ara yok
akşam
1 servis kaşığından biraz fazla kıyma sote, 1,5 dilim ç.ekmeği, yoğurt
bol su, spor yok miskin miskin geçti bugün
Salı menüm
sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 dilim ç.ekmeği, peynir, 5 ad. yeşil zeytin, 3 ad. közlenmiş biber, bol yeşillik
ara: 1 bardak ayran
öğle: yeşil mercimekli bol salata, 1 ufak kase yoğurt
ara: yarım elma
akşam: bugün öğlen gitmem gereken spora malesef akşamüstü gittim kızları kv bıraktım eşimde oraya geldi döndüğümde kv mantı pişirmiş ben tabak almadım sadece 1 kaşık kızımın tabağından tadına baktım bol salata yedim, 5 orta dilim karpuz yedim
akşam markete alışverişe gittik döndüğümde çok acıkmıştım mavi-yeşil ligt pirinç ve mısır patlaklı bir şeyi var ondan aldım kalorisi düşür adınada bakmaya üşendim şimdi saat 23 gibi ondan yedim 1 adet 2 bardak çay içtim arkadaşlar çaya geldiler
bugün sporda çok enerjik değildim alerjim çok fena emziriyorum diye ilaçda yok fenayım fena
spor salonuna yürüyerek gidip geliyorum
Allahım ne olur mayıs sonuna 6o lı rakamları görmeyeyim artık
Herkese günaydınlarrr
Kzımı uyuttum geldimmm
Bugün eşim akşam yok
Yarın akşam gelecek
Pöffffffffff
Bugün kızımı gezdirmeye çalışıcammmm hava bi garip
Blki çıkmam
Bugün tartıda mutsuz oldum
Hemen bişiler yapmalıyım
ben de çok isterdim ama maalesef şimdilik urfadayım yaza eş durumu var kısmetse
adanayı hep uzaktan sevcem bu gidişlee..
ayyy kız ben o şırdanları löpür löpür götürüyodum hem de gece gece şu düğün, balayı falan bi geçsin el öpmeye geldiğimde direk şırdancı da alacağım soluğu
hem damat da yabancı kalmasın bu enfes lezzetlere dimi ama
mrb kızlar benıde aranıza almanıza sevındım.bıraz bahsedeyım kendımden d.bakırda sınıf ogrtemenıyım kızıma hamıleyken troıd hormonlarım dusmus tam 30 kılo aldım 96 kılo ıle dogum yaptım.kızım 4.5 aylıkken ben 80 kıloydum kızıma ınek sutu alerjısı tanısı kondu kızım sutsuz mamayı kabul etmedı emzırdıgım surece sut ve urunlerını yasakladı dr bu sayede pasta cıkolata abur cubur yıyemedım.cok kolay gıttı kılolarım taki marta kadar.marttan bu yana sadece 1kılo vermısım.
15 nısandan berı alerjının gecıp gecmedıgını anlamak ıcın 8aydır yemedıgım her seyı yıyorum hele hergun canım oyle bır cıkolata ıstıyorkı o yuzden artık yenı bır duzene gırmem lazım desteklerınızle.
bizeyeteerrrrrr nasılsınnnn
canım soğan suyunu dene istersen
ben bir hafta kadar içmiştim hatırlarsan
Allaha bin şükür düzenli oluyorum
KiZlar ahh kızlar ...
Neyse bügün biri beni biraz üzdü ...
Az sarhoş gezdim... Bu sebepten yoktum...
Gece gece hazırlancam şimdide 1 hafta yokum evde... Büyükçe bi kutlama olcak annemlerde kalabalık bi dogum gunü ... Yarın oraya gideceğiz sabah... Sonra da sınavım var haftasonu...
Gece gece çok işim var... Totom kalkmıyor yerden...
Bu arada Eyy sevgili Adanalı arkadaslarım siz
sirdandan uzak durun... Bi bakim dedim de... Amanin kalori deposu...
Kuyruk yağı filan...
İçli köfte yiyelim hep birlikte :))))
Bana da ismarlayin
ALLAH gönlüne göre versin canım umarım en kısa zamanda memlekete dönüp,şırdanları höpür höpür yersin:))çok lezzetli beya...
ama ben bu aralar yemiyorum istediğim kiloya ineyim akşam çıkıp bir tane yerim tabi kısmet
şırdanı merak eden arkadaşlara ısmarlarız canınız sağolsun şekerler
adanalılar maşallah sizden her yerde var şekerim...
bizim okulda bile her 5 öğretmenden biri adanalı...
bety21 hoşgeldin tatlım 30 kilo vermek ciddi bi rakam her babayiğidin harcı değildir tebrik ederim...
ee kalan 10 kiloyu da vermek senin için çerez gibi gelir...
evet haklısın heryerde varızumarım çevrendeki adanalılar iyi insanlardır çünkü genelde sıcakkanlı ve samimi olurlar eee 5,6 ay 40 derece sıcak haliyle bizede yansıyor
bizeyeteerrrrrr nasılsınnnn
canım soğan suyunu dene istersen
ben bir hafta kadar içmiştim hatırlarsan
Allaha bin şükür düzenli oluyorum
öncelikle maşallah
osibuleb canım tanışmadık seninle,ben topiğe geçen hafta katıldım sizleri tanıyorum ilk zamandan beri bu topiğin takipçisiyim :)
ama kk nın yabancısıyım :) soğan suyunu sanırım benim için önerdin yanlış anlamadıysam..1 hafta günde kaç sefer içtin kaç soğan kullandın,sıcak mı soğuk mu? pek çok sordum di mi? bi de emzirene oluyor mu? yardımcı olursan sevinirim canım teşekkürler
10 aydır ikinci kez pazara gidebildim veee bugün pazada herşey çok taze çok bolve çok cezbediciydi,insan neyi alacağını bilmiyor,ben de hepsinden almaya çalıştım yani
diyet için gayet doğal ve lezettli sebze,meyveler çıkmış bu da demek ki hamur yemeden doyup kolayca zayıflayacağız,inşallah:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım kusura bakma
bizeyeterle resminiz aynı ya
ondan karıştırmışım
her yemekten önce içtim
soğuk içtim ama ben
sabah bir kere yapıyoprdum
akşama kadar onu içiyordum
bir hafta sonra tiksinerek bıraktım
ama sonrasında fazla geçmeden regl olmuştum canım
3 bardak suya bir soğan kullanmıştım
ben emzirirken içmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?