- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.101
ay o konuda çok üzgünüm buralarda sebze namına hiçbirşey yok
sebzeyi bırak şöyle güzel bir marul bile bulunmuyor
afiyet oılsunnnnn canm
bizm yerimize de yee
günnnnaydın canım, menülerin bana biraz az geldi,o yüzden olmasın bu tartının hainliği...
belki şaşırtsan bünyeni,ya da detoks tarzı bir şey yapsan..bende genelde detoks işe yarıyor.bu gün regl oldum şükür çok düzensiz.
1,5 ayda bir oluyor bazen..acaba sadece ben mi böyleyim,aranızda benim gibi olan var mu kızlar?...bu durumu nasıl lehime çevirebilirim zorisim şu ayran detoksu regl döneminde işe yarıyormu ki biliyor musun canım? :) :)
evet haklısın heryerde varızumarım çevrendeki adanalılar iyi insanlardır çünkü genelde sıcakkanlı ve samimi olurlar eee 5,6 ay 40 derece sıcak haliyle bizede yansıyor
ay o konuda çok üzgünüm buralarda sebze namına hiçbirşey yok
sebzeyi bırak şöyle güzel bir marul bile bulunmuyor
afiyet oılsunnnnn canm
bizm yerimize de yee
anladım canım bakalım bende dayanabildiğim kadar içerim artık.çok acıklayıcı bilgin için teşekkürler.benim için büyük sıkıntı her ay kaç gün geçecek ne zaman olacak diye beklemek...bu gün oldu artık önümüzdeki ay kullanırım bu kürü,tekrar teşekkürler:)
Ah canım oluyor her veli ayrı
Kimisi uyumlu kimisi sorunlu
Götür canım
Ben yiyemiyorum sakatat ama eşim bayıldı
Şimdi çok özlüyor oda da yesek diyor
Damat nereli canımmm
ben de merak ettim şırdanı şimdi
benim smilelarım çalışmıyo ne yapmam lazımmm???
Bilmiyorum canım valla az mı yiyorum ki
Doymadan kalkmam sofadan çünkü emziriyorum
Detoks emziirken yapılır mı ki:26:
Bi araştrayım burdan yazarım canım
Benim adetim düzenli şükür
27 ya da 26 günde bir oluyorum
senden iyi olmasın şekerim iyilerdir arkadaşlarım...
ayy osibuleb aynı kaderi paylaşıyoruz desene..
taze fasulye gelmiş markete baktım alayım diye...
saman gibi kartlamış gitmiş...
almadım ben de...
ay seneler önce soğan suyu zayıflatıyor diye duymuştum da kaynatıp içmiştim ama içmez olayyyyydımmmmmm
o günü hiç unutamam gün boyu midem altüst olmuştu...
senin de adetin inşallah düzene girir cnm.. zor olur geldi mi gelck mi ne zaman gelck diye beklemek...
bnm şükür öyle bi sorunum yok...her ay adet olduğum günün bi önceki günü adet olurum....
Hadi yaaaaa yazık arkadaşınaevet canım haklısın da bu biraz fazlasıydı okulu birbirine kattı sorun benle alakalı değil ama arkadaşım gün boyu ağladı
ayy ben çok severim sakatatı
damat ankaralı canım
emvacil buyur gel ısmarlayalım canım
kokoreç, sakatat seviyorsan bunu da seversin
Canım önceleri kalor hesaplıyordum ama artık hesaplamıyorumcanım ben kendimle kıyasladım da o yüzden az geldi,diyetisyen 1200 kcal altına düşme emzirirken de +200 kcal artır demişti...toplamda ortalama kaç kcal alıyorsun biliyor musun? ben resmen 1 lokma az yesem sütün çok azalıyor
detoks yapılmıyor sanırım, korkmuştum ayran detoksunu çok değiştirerek yapmıştım.süt yapmıştı bende içinde bulgur falan var ya :) normal öğünlerimi azaltmıştım sonuç iyi olmuştu..2 günde 2 kilo gitmesede 1 kilo falan gitmişti..
bety hosgeldin. nasil verdin kilolari bir sirri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?