- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.141
Yarayabilir canımmmmcanım alman gereken kaloriyi alıyorsan sorun başka bi şeydedir.işte bazen takılır ya öyle olmuştur belki.lamekan arkadaşım yaparken yapmıştım ayran detoksunu.sabah kahv yapıp 2 saat arayla ayranlı çorbayı içmiştim.ara öğün yapmamıştım. öğlen de çorba yetmişti ama akşam yemekte ne varsa azar azar yemiştim.hem sütüm azalmamıştı artmıştı,hemde kilo takılmasına iyi gelmişti.. 2 -3 defa yaptım ve şimdiye kadar verdiklerim gelmedi..ben regl döneminde yapılır mı onu bilemedim.bu dönemde vücut fazla su tuttuğu için daha fazla işe yarar mı ki acep? :)
kızlaaaaar dayanamadım tartıldım ve nihayet nihayet 69 lu rakamları gördüm.hemde reglimin 2 gününde.şaka gibi yaaaa
hemen paylaşmak istediim sizlerle...
veeee hemen kutladım bunu bir porsiyon mantarlı yumurta,2 dilim t.b.ekm, 1 yemek kaşığı bal (malum dönemin azizliği) yiyerek.sabahki menüm bu.perşembeleri bana bi şey oluyor,içimdeki deniz ye ye ye ye diye bağırıyor akşama kadar...:))))))
sağol canımoyyy enginar kadar lezzetli bi sebze yok yaaa,afiyet bal olsun karaciğerin bayram etsin arkadaşım :)
tebrik ederim canım inşallah tez zamanda 50li rakamları da görürsünkızlaaaaar dayanamadım tartıldım ve nihayet nihayet 69 lu rakamları gördüm.hemde reglimin 2 gününde.şaka gibi yaaaa
hemen paylaşmak istediim sizlerle...
veeee hemen kutladım bunu bir porsiyon mantarlı yumurta,2 dilim t.b.ekm, 1 yemek kaşığı bal (malum dönemin azizliği) yiyerek.sabahki menüm bu.perşembeleri bana bi şey oluyor,içimdeki deniz ye ye ye ye diye bağırıyor akşama kadar...:))))))
ben ayran detoksunu yaptıktan bir iki gün sonra otomatik olarak geri aldım birazınıcanım ayran detoksu bende işe yaradı şükür ya,tadına bayılırım biz yaz günleri bu çorbanın benzerini sık sık yaparız zaten.içine bolca dereotu da doğradım..ben de senin misalin tartının tepesinden hiç inmiyorum ki,sürekli diyet modunda olduğum için giden kilo geri gelemedi :)
sağol canımbende 'kilo çizelgesi nasıl yapılır' diye aratıyorum
annen yanındamerhabalar.1 haftadır diyete ara verdim.cumartesi annem geldi. annem yapıyor ben yiyorum.yemezsem de çok zayıflamışsın deyip psikolojik baskı yaparak yediriyor. arkadaşım bile annen geldi toparladın kendini dedi.kilolar geri geliyor.neyse napalım bu 1 hafta yiyorum artık annem gittikten sonra aldığım kilolardan kurtulurum.
yediklerimiz kılo olmasın sübhaneke aminnnnnnnnnnnnnnevmacill kolay gelsin canım,böyle durumlarda bir revani kurtarıcı oluyor
hem sen neden beni rakip gömüyorsun söyle bakalım tatlım atalım ???bir kilonun lafımı olur biz burda kaç kilo verip rakibini sollayan çok kişi gördük aklında olsunhem bu hafta çok yedim hele bugün arkadaşa davetliyidim inan yenirde bu kadar da yenmez arkadaş ya,resmen cozuttum
bir dilim kek
bir poğaça
bir dilim tavuk gögsü
iki elmalı pasta
anammm ,işim zor valla
neydi bir arkadaş yazmıştı:yediklerimiz kilo olmasın ,süphaneke amin
çok kalori almamışsın canım bence menün iyiiyi geceler arkadaşlar
bu günkü menüm
sabah: mantarlı yumurta az tereyağlı, 2 dilim t.b.ekm, 1 kaşık bal
ara :yok
öğle : yok
ara: 2 kuru kayısı, 1-2 kaşık haşlanmış mısır
akş: 1 tabak bulgur pilavı, 2 derisiz baget, bi kaç tane patates dilimi,biber,soğan
3 lt su toplam: 1215 kcal almışım 240 kcal harcamışım...
sabah kesin bende artıyım gün boyu yemedim yemedim akşam cozuttum
sabah görüşürüz arkadaşlar
lamekan yakında beni sollayacaksıngecen hafta:66.2
bu hafta:64.9
giden:1.300
nihayet 64ü ucundan da olsa görebildim şükürler olsunn
canım sen de süpersinlamekan tebrik ederim supersin
gecen hafta 95. 5 tu sanirim
bu hafta 94.6
giden fark 900 gr
o kıloyu koruyabilmek de meziyet istiyor o nedenle üzülmekilom hala 54
günlük yıkılıyor amaaaaa
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.9
giden:1.300
nihayet 64ü ucundan da olsa görebildim şükürler olsunn
dün akşam yediklerim akşam yemeğinde kalmadı ne yazıkki
2 tane irmikli top
4 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
1 brdk çay
yatmadan sirkeli su
akşamüzeri yemekten sonra misafirler gelmeden önce
25 dk tempolu yürüyüş yer yer koşu yapıldı yürüyüş içinde.
ben çok sıkılıyorum yürüyüş bandında o nedenle hızı arttırıyorum o zaman da bacağımı sakatlıyorum bu sbh gene ağrılar içindeyim.
kılom 58.8 geçen hafta bildirim yapmamıştım
bu arada mydeniz ben de ayran detoksuna başlayayım diyorum.
daha sık yaparsam belki faydasını görürüm.
gerçi hep akşam oturmalarım var bu ara pöffffffffff
bu akşam bi arkadaşa davetliyim yarın okulca günümüz var
bu sbh eşimi memlekete gönderdim
10 gün yok şimdiden çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?