- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.321
merhaba kızlar
beni düşünen soran arkadaşlarım çok teşekkür ederim canımı sıkan konu ev sahibemiz kadın çok densiz bir insan 1 haziranda günümüz doluyor 2 gün önce bana telefon açıp çok çirkin bir üslupla kirayı artıracağını 1 senelik peşin istediğini işimize gelmezse evden çıkmamız gerektiğini vs vs o kadar laf saydıki çok sinirlerim oynadı çok moralim bozuldu işin içinde daha çok işler var ama burada sizi sıkmak istemem 6 aylık bebekle ben nereye ev arıyım nerelere gidiyim tıpış tıpış oturucam
diyetime mümkün olduğunca dikkat ettim diyebilirim arada kaçamaklarım oldu bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek bol yeşillik domates salatalık peynir 3 ad. zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara yok
öğle
2 ad. köfte, salata, 1 bardak ayran
ara
arkadaş ameliyat oldu ona geçmiş olsuna gittim 1 barsak vişne suyu içtim, 1 de türk kahvesi
akşam
yoğurtlu semizotu salatası, 1 dilim ekmek
eşim ve kızım yemeğin yanına yaptığım salatayı yarım bıraktılar kıyamadım onuda yedim
yarım elma, 2 tane rondo
Abbowwwww bu ne kızmerhaba kızlar
beni düşünen soran arkadaşlarım çok teşekkür ederim canımı sıkan konu ev sahibemiz kadın çok densiz bir insan 1 haziranda günümüz doluyor 2 gün önce bana telefon açıp çok çirkin bir üslupla kirayı artıracağını 1 senelik peşin istediğini işimize gelmezse evden çıkmamız gerektiğini vs vs o kadar laf saydıki çok sinirlerim oynadı çok moralim bozuldu işin içinde daha çok işler var ama burada sizi sıkmak istemem 6 aylık bebekle ben nereye ev arıyım nerelere gidiyim tıpış tıpış oturucam
diyetime mümkün olduğunca dikkat ettim diyebilirim arada kaçamaklarım oldu bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek bol yeşillik domates salatalık peynir 3 ad. zeytin
ara yok
öğle
2 ad. köfte, salata, 1 bardak ayran
ara
arkadaş ameliyat oldu ona geçmiş olsuna gittim 1 barsak vişne suyu içtim, 1 de türk kahvesi
akşam
eşim ve kızım yemeğin yanına yaptığım salatayı yarım bıraktılar kıyamadım onuda yedim
yarım elma, 2 tane rondo
Sagol canım benim cooooook teşekkür ederim
Sagol arkadasmmmm
Sagol canım benim
Yok kuzum benim yanlar yok... Gobis var... Mide çıktı doğumdan sonra...
Zaten esim dün doçent bi Dr. Sormuş ... Parklardakini filan...
Kesinlikle cok yanlış olduğunu söylemiş yanlardaki lifleri koparıyormuş (ben hala ikna olmus değilim o ayrı )
Ama yasakms kullanmam
İyi o zaman bende yürüyüş bandı istedim
Zorisim Allah kabul etsin...
Bizimkiler artık ek gıda yiyorlar ...
İns etkilenmez kuzucuklarimiz
Âmin canım ...Abbowwwww bu ne kız
Böyle ev sahibi düşman başına
Allah yardımcın olsun
Canım sorma
Sahura kalktık 3 te
Benim karnım ağrıyordu
Bişeyler hazırlamaya başladım
Eşim beni mutfaktan kovdu
16-17 saat ben zorlanırım sen emzikli halinle bi de rahatsızsın dedi kızdı
Sahur yapamadımbugün oruç tutmadım
Eşim tutuyor ama
Bugün orçlu olan herkesinkini Allah kabul etsin
Ben de Kuran okudum dua okudum
Akşam da devam edicem inşallahhh
merhaba kızlar
sabah
2 dilim kepek ekmek bol yeşillik domates salatalık peynir 3 ad. Zeytin
ara yok
öğle
2 ad. Köfte, salata, 1 bardak ayran
ara
akşam
yarım elma, 2 tane rondo
Canım naptın yaaa oruç oruç işÂmin canım ...
Allah kabul etsin kuzum... Bize de dua et...
Benimde tutacağım yoktu...sahur yapamasaydım ...
Esim kalkmış kahvaltılk hazırlamış sagolsun
Bende bütün gun temizlik yaptım yine her yeri çektim ...(daha 2 gun önce yapmıştım ) bi daha kendime eziyet etmicem...
Cok kötü oldum oruç oruç ... Yemek yapacak mecalım kalmadı...
Aksama apartmandaki komşular gelicekler Kur'an okucaz... Helva yaptım
Aksam yemeğine de lahmacun olcak büyük ihtimal..
Sabahtan çorba yapmıştım ... Soz az yicem
Canım iyi çok şükürrrrZorisim minik prensesin nasil
Oluyor arada böyle canımmm kusura bakmıyoruzne menü paylaşıyorum ne de size yorum yapıyorum ne olur mazur görün beni
canım hiçbişey yapmak istemiyor gecen hafta iyi kg verdim ama hafta sonu fazlasıyla geri aldım pöff
ctesi kızım 1.yasına girecek menüde ne olsun karar vermiş değilim önerilerinizi bekliyorumm
KIZLAR SLMLAR HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,DİLERİM DALARINIZ KABUL OLUR
YA KIZLAR BEBİŞİ ÖYLE BİR ÖKSÜRÜYOR Kİ,ZOR NEFES ALIYOR KUZUM VE GECE UYUYAMADI,DR GÖTÜRDÜM ANTİBİYOTİK BAŞLADI,AZ ANNE SÜTÜ ALDIĞINDAN MI(ÜÇ AY KADAR EMDİ MAALESEF)ÇOK DİRENÇSİZ,BELKİDE BİRŞEY YEMEDİĞİNDENDİR,SADECE MAMA.
allahım şu mübarek gecenin hatırna tüm şifa bekleyenlere şifalar ver,ve benim kuzumda biran önce sağlığına kavuşsun...rabbim daha kötüsünü göstermesin hiç birimize
veee kızlar umarım istediğimiz kilolara sağlıkla inelim inşallah artık şuram çıktı ,kıyafet dar geldi derdinden sıkıldım
İnanamiyorum ya
Nasıl insanlar var..söylenecek cok soz var ama...
Dua edelim ıslah olsun
Allah yardımcınız olsun...
Abbowwwww bu ne kız
Böyle ev sahibi düşman başına
Allah yardımcın olsun
Canorım sorma
Sahura kalktık 3 te
Benim karnım ağrıyordu
Bişeyler hazırlamaya başladım
Eşim beni mutfaktan kovdu
16-17 saat ben zorlanırım sen emzikli halinle bi de rahatsızsın dedi kızdı
Sahur yapamadımbugün oruç tutmadım
Eşim tutuyor ama
Bugün orçlu olan herkesinkini Allah kabul etsin
Ben de Kuran okudum dua okudum
Akşam da devam edicem inşallahhh
allah yardımcın olsun canım
KIZLAR SLMLAR HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,DİLERİM DALARINIZ KABUL OLUR
YA KIZLAR BEBİŞİ ÖYLE BİR ÖKSÜRÜYOR Kİ,ZOR NEFES ALIYOR KUZUM VE GECE UYUYAMADI,DR GÖTÜRDÜM ANTİBİYOTİK BAŞLADI,AZ ANNE SÜTÜ ALDIĞINDAN MI(ÜÇ AY KADAR EMDİ MAALESEF)ÇOK DİRENÇSİZ,BELKİDE BİRŞEY YEMEDİĞİNDENDİR,SADECE MAMA.
allahım şu mübarek gecenin hatırna tüm şifa bekleyenlere şifalar ver,ve benim kuzumda biran önce sağlığına kavuşsun...rabbim daha kötüsünü göstermesin hiç birimize
veee kızlar umarım istediğimiz kilolara sağlıkla inelim inşallah artık şuram çıktı ,kıyafet dar geldi derdinden sıkıldım
inşallah az yiyebilmişsindirÂmin canım ...
Allah kabul etsin kuzum... Bize de dua et...
Benimde tutacağım yoktu...sahur yapamasaydım ...
Esim kalkmış kahvaltılk hazırlamış sagolsun
Bende bütün gun temizlik yaptım yine her yeri çektim ...(daha 2 gun önce yapmıştım ) bi daha kendime eziyet etmicem...
Cok kötü oldum oruç oruç ... Yemek yapacak mecalım kalmadı...
Aksama apartmandaki komşular gelicekler Kur'an okucaz... Helva yaptım
Aksam yemeğine de lahmacun olcak büyük ihtimal..
Sabahtan çorba yapmıştım ... Soz az yicem
bazen insanın ruh hali böyle oluyor.ne menü paylaşıyorum ne de size yorum yapıyorum ne olur mazur görün beni
canım hiçbişey yapmak istemiyor gecen hafta iyi kg verdim ama hafta sonu fazlasıyla geri aldım pöff
ctesi kızım 1.yasına girecek menüde ne olsun karar vermiş değilim önerilerinizi bekliyorumm
Canım yazdığına göre500 vermişsin ama aldıysan da üzme kendiibildirim
gecen hafta:64.9
bu hafta:65.4
gelen:500 gr
maalesefff
Canım çok iyigünaydın kızlar
geçen hafta: 61,8
bu hafta: 60,7
fark:1.100
çok mutluyum çok
Canım sen bilirsinkızlar ben ayrılıyorum veda etmeye geldim
düzenli girip menü paylaşamıyorum
diyettende çok sıkıldım
biraz ara verecem
arada sizleri ziyaret ederim
hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?