- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.821
Hayırlı cumalar canım günaydın.
Aynı anda yazmışız şimdi gördüm mesajını.
Tebrik ederim inşallah en kısa zaman da ulaşacaksın hedefini
Hafta sonu sınavı başlıyo yine , hepimizin hafta sonu az yemeli bol enerjili geçsin
tebrik ederim canımHerkese günaydın,
Başlangıç kilom 62
Geçen hafta 58,7
Şuan ki kilom 58,5
Fark -200 gr
Hedef 50
Karbonatlı su bende işe yaramadı galiba.
Ya da ben bir yerlerde hata yaptım.
başlangıç kılonu ve geçen haftaki kılonu da yazar mısın tatlmGunaydin hanimlar
Oncelikle cumamiz mubarek olsun..Rabbim tum hayir dualarimizi kabul eylesin bu gunlerin yuzu suyu hurmetine…
Bugun tartildim ve 59,5’i gordumcok sukur…hedefime 4,5 kg kaldi..tabii asil hedef degil ama ilk hedef...
Haftaici neysede haftasonu ipin ucun fena kaciyor insaAllah onumuzdeki 2 gun bogazima sahip cikarimda bosa gitmez emeklerim…
Sizler ne alemdesiniz? Umarim hepiniz vermissinizdir kg..
Buarada nurlum bacim senin kilonu daha cok merak ediyorum, malum karbonatli su ictin ya sen, o yuzden…
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum
kızlarr slmlar
kilo bildirimi(bildirmesem daha iyi)
başlangıç:68
geçen hafta:55.500
bu hafta:56.500
fark gelen kocaman bir kilo
hedef.51
bu hafta ekmek,pasta börek gün gibi beslendim ve sonuç bu
neyse sağlık olsun,kilo veren herkesi kutluyorum
ben bu diyet işinden coook sıkıldım yaaa
gecen hafta:64.4
bu hafta:64.5
gelen +100 gr
off ki ne off
tebrik ederim canım
başlangıç kılonu ve geçen haftaki kılonu da yazar mısın tatlm
tebrik ederim hedefine az kaldı
inşallah tez zamanda ulaşırsın
boyun kaç
bu arada göğüsler eski boyutuna dönüyor 2 çocuklu ve emzirmeyen bi anne olarak cevap vereyim dedim
amaaaaaaaaaaaa işte o ama insanı üzüyor
dönüyor dönmesine de daha sönük duruyorlar şişip şişip indikleri için olsa gerek
göğüslerin daha dik durması için spor yapmak lazım onu da ben yapmıyorum
tesekkur ederim canim...insaAllah hepimiz ulasiriz canim yaaa...insan 1 kilo bile dusse cok daha farkli hissediyor kendini cunku...siz gene iyi kilo veriyorsunuz masaAllahben evde olsam vermek bir yana alacagim kilolari dusunemiyorum bile..cunku evde daha duzensiz yiyorum, sivi tuketimi fazla yapamiyorum ve hamur isi pasta borek yapiyorum firsat buldukca...ee yaptikca ne oluyor? yiyorum...
canim acaba karbonatli suyu tam soylendigi gibi mi icmek gerekiyorki???? bilemedim simdi hani sen kafama gore doldurup iciyorum demistin ya ondan diyorum...ya da acaba yemegi kacirmis olabilir misinki?
buarada sizlere bi sorum var iki cocugu olanlara
gogusler eski halini aliyormu emzirmeyi birakinca??? hal derken buyukluk olarak diyorum...
nurlum sadece karbonatlı su içmek değil alkalı besinleri de tüketmek gerekiyor sanırım
onunla ilgili bi konu vardı alkalı yaşam diye kkda
oradan bi incele istersen
kızlarr slmlar
kilo bildirimi(bildirmesem daha iyi)
başlangıç:68
geçen hafta:55.500
bu hafta:56.500
fark gelen kocaman bir kilo
hedef.51
bu hafta ekmek,pasta börek gün gibi beslendim ve sonuç bu
neyse sağlık olsun,kilo veren herkesi kutluyorum
Canım kilonu yazarken geçen hafta bu hafta fark diye yazarsan daha iyi olurGunaydin hanimlar
Oncelikle cumamiz mubarek olsun..Rabbim tum hayir dualarimizi kabul eylesin bu gunlerin yuzu suyu hurmetine
Bugun tartildim ve 59,5i gordumcok sukur hedefime 4,5 kg kaldi..tabii asil hedef degil ama ilk hedef...
Haftaici neysede haftasonu ipin ucun fena kaciyor insaAllah onumuzdeki 2 gun bogazima sahip cikarimda bosa gitmez emeklerim
Sizler ne alemdesiniz? Umarim hepiniz vermissinizdir kg..
Buarada nurlum bacim senin kilonu daha cok merak ediyorum, malum karbonatli su ictin ya sen, o yuzden
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum
tesekkur ederim canim...insaAllah hepimiz ulasiriz canim yaaa...insan 1 kilo bile dusse cok daha farkli hissediyor kendini cunku...siz gene iyi kilo veriyorsunuz masaAllahben evde olsam vermek bir yana alacagim kilolari dusunemiyorum bile..cunku evde daha duzensiz yiyorum, sivi tuketimi fazla yapamiyorum ve hamur isi pasta borek yapiyorum firsat buldukca...ee yaptikca ne oluyor? yiyorum...
canim acaba karbonatli suyu tam soylendigi gibi mi icmek gerekiyorki???? bilemedim simdi hani sen kafama gore doldurup iciyorum demistin ya ondan diyorum...ya da acaba yemegi kacirmis olabilir misinki?
buarada sizlere bi sorum var iki cocugu olanlara
gogusler eski halini aliyormu emzirmeyi birakinca??? hal derken buyukluk olarak diyorum...
Geçen hafta10 Mayıs 17 Mayıs 24 Mayıs 31 mayıs 7 haziran
Zorisimbuldm54.7 54.6 54.4 54.6 54.3
Minikkelebek71 71
Osibuleb54
Bizeyeter.56.7 56.5 56.1 56.2 55.5
Lamekan.64.9 65.4 64.7 64.9 64.4
Emvacibihar58.8 58.7 58.2 58.1 57.7
Girl85.60.2 59.7 59.6
Chiglet.61.8 60.7 60.3 60
Asiye.53.3 53.5 53.2 52.3 53
Ahsenim.67 66.2 65.3
Aycine.
Yezi.94.6
Casandra.53.5 53.7 53.5
Nurlum.60.55 61 60 58.5 58.7
Mydeniz.69.8 70.2 69.6
Ayer82.78
Pnrgl.
Tontriko.60.3
Kilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 54
Fark+700
Bu hafta fazla çıkmam normal
Artık vücudumu tanıyorum
Hafta sonu adet olucam şiştim
Kilo almadım dün pantolonum bol geldi
Darısı sizeeee kızlarr
Cevaplar icin tesekkur ederim kizlar…ne yapalim dikte durmayiversinler…aaaaa anneyiz biz…bu kadarida olsun dimi ama…
Gazda bizde frende aslinda ama tam istedigimiz gibi kullanamiyoruz sanirim, haftasonundan gercekten cok korkuyorum….hahaha
Kilo bildirimini tekrar yapiyorum o zaman…
Kilo bildirimi:
Geçen hafta/baslangic 60,3
Bu hafta 59,5
Fark -800
Maşallah canım tebrikler, hep eksi bildirimler yaparsın inşallah.
Benim de iki bebişim var ama ben hala emziriyorum.
Dediğin napalım bizde estetik yaptırmaya çalışırız
Kiloyu al ver, al ver derken zaten her tarafım yamuldu benim
insaAllah canim nasip kismet
buarada bi sorum daha var sizlere kizlar...sorularim bitmiyor dimi
gecen Ramazanda hamileydim boylelikle oruc tutmadim, bu sene ne yapacaksiniz siz??? gunler cok uzun ama sutumun tamamen kesilmesindende korkuyorum...9 Temmuz 2013 salı gunu basliyormus..o zamana benim yavru 8 aylik olacak kismetse...
arada kaldim ne yapsam ne etsem :18::18:
insaAllah canim nasip kismet
buarada bi sorum daha var sizlere kizlar...sorularim bitmiyor dimi
gecen Ramazanda hamileydim boylelikle oruc tutmadim, bu sene ne yapacaksiniz siz??? gunler cok uzun ama sutumun tamamen kesilmesindende korkuyorum...9 Temmuz 2013 salı gunu basliyormus..o zamana benim yavru 8 aylik olacak kismetse...
arada kaldim ne yapsam ne etsem :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?