Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

tesekkur ederim canim...insaAllah hepimiz ulasiriz canim yaaa...insan 1 kilo bile dusse cok daha farkli hissediyor kendini cunku...siz gene iyi kilo veriyorsunuz masaAllah ben evde olsam vermek bir yana alacagim kilolari dusunemiyorum bile..cunku evde daha duzensiz yiyorum, sivi tuketimi fazla yapamiyorum ve hamur isi pasta borek yapiyorum firsat buldukca...ee yaptikca ne oluyor? yiyorum...

canim acaba karbonatli suyu tam soylendigi gibi mi icmek gerekiyorki???? bilemedim simdi hani sen kafama gore doldurup iciyorum demistin ya ondan diyorum...ya da acaba yemegi kacirmis olabilir misinki?

buarada sizlere bi sorum var iki cocugu olanlara

gogusler eski halini aliyormu emzirmeyi birakinca??? hal derken buyukluk olarak diyorum...

tebrik ederim canım
daha fazla vermen dileğiyle
hayırlı cumalar

başlangıç kılonu ve geçen haftaki kılonu da yazar mısın tatlm
tebrik ederim hedefine az kaldı
inşallah tez zamanda ulaşırsın
boyun kaç

bu arada göğüsler eski boyutuna dönüyor 2 çocuklu ve emzirmeyen bi anne olarak cevap vereyim dedim
amaaaaaaaaaaaa işte o ama insanı üzüyor
dönüyor dönmesine de daha sönük duruyorlar şişip şişip indikleri için olsa gerek
göğüslerin daha dik durması için spor yapmak lazım onu da ben yapmıyorum

nurlum sadece karbonatlı su içmek değil alkalı besinleri de tüketmek gerekiyor sanırım
onunla ilgili bi konu vardı alkalı yaşam diye kkda
oradan bi incele istersen

kızlarr slmlar

kilo bildirimi(bildirmesem daha iyi)

başlangıç:68

geçen hafta:55.500

bu hafta:56.500

fark gelen kocaman bir kilo
hedef.51

bu hafta ekmek,pasta börek gün gibi beslendim ve sonuç bu
neyse sağlık olsun,kilo veren herkesi kutluyorum

Son düzenleme:

olsun canim saglik olsun, insaAllah haftaya verirsin en az yarim kilo...ahh su bogaza bir dur diyebilsek ne guzel olacak yaa

ben bu diyet işinden coook sıkıldım yaaa

gecen hafta:64.4
bu hafta:64.5
gelen +100 gr

off ki ne off

canim seninde hedefine 2-3 kilo bise kalmis...

hem canimsabredelimki sonuclar guzel olsun...hem hedef kilomuza dusunce yemeye baslamayalimki verdiklerimizi geri almayalim..ama arada bir kacamak yapabiliriz sanirim... :44:

Son düzenleme:

gecen hafta baslangic kilom : 60,3
bugun: 59,5

tesekkur ederim canim, evet ilk hedefe 4,5 kilo gibi birsey kaldi kismetse...insaAllah bir kac haftada kurtuluruz bu kilolardan..aksamlari yuruyus yapmak istiyorum ama hic halim olmuyor yaaa insanin bi hedefi olmasi guzelde iste..o hedefe gitmek hic kolay degil maalesef. Haftasonu bu topik gelsin aklimiza fazla kacirmayalim pastalari borekleri…onceki postumda bahsetmistim haftasonu biraz hamur isi filan yapmak istiyorum..yapayimda buzluga atayim arada bir cikarmak iyi oluyor…
dun yapacaktim aslinda ama hem halim yoktu hemde bugun tartilma gunumuz oldugu icin es gectim…

dik durmadiklarini bir kac kisiden daha duymustum…saglik olsun yeterki bebisler beslensin onemli degil..ilerde belki estetik yaptiririz toptan kurtuluruz..hem 40-50 yasimizda citir kizlari cebimizden cikaririz o goguslerle…hahaha…ben daha cok bazi ceketlerim kiyafetlerim varda dugmeleri pek kapanmiyor, ya da dugmeler zorluyor…gerci gebelikten bu yana oldu oylede…hani oluk oluk akan sut yok ama genede sisikler birazcik galiba…

buarada birsey daha sorayim…bebeklerinizi memeden nasil kesiyorsunuz??? Etkili guzel bir yontem var mi?? henuz kesmeyi dusunmuyorumda, eger kesersem aklimin bi ucunda olsun…

Eksileri görmek mutlu ediyo insanı , hep fazla olsun diyoruzda , gel gör ki boğazımızdan eksiltemeyoruz daha doğrusu istikrarlı gidemiyoruz en azından ben.

Belki de ben doğru uygulayamadım canım bilemiyorum ki:44: Tabi bu hafta çok sıkı gitmedim bunun da etkisi var ama boğazı kısmadan bişey olmuyo maalesef bir kez daha anladım.Önce boğazı kısıp , diğer alternatiflerle desteklemek gerek galiba.

Benim de 2 bebişim var ama ben hala emziriyorum.

nurlum sadece karbonatlı su içmek değil alkalı besinleri de tüketmek gerekiyor sanırım
onunla ilgili bi konu vardı alkalı yaşam diye kkda
oradan bi incele istersen

Bunu bilmiyordum saol.İlk fırsatta biraz inceliyim.

Yetercim biliyosun çabuk gelen, çabuk gidiyo bu hafta dengelersin eminim.

Merhaba arkadaşlar bir hafta boyunca temizlik yapmaktan helak olan ben deniz bu esnada sürekli hazır yiyecekler tükettim sonuc +200 gram
Başlangıç 77 kg
Gecen hafta 69, 6 kg
Bu hafta 69, 8
Guya bu hafta 1kilo hedefim vardi.adet haftamdi.iyi degerlendiremedim.birde bacagimi incittim jillian 7.gunden itibaren beni bekliyor. Nasil yapacaksam bu bilekle.

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarim kizlar.bildirim icin cepten giriyorum genis bi zamanda gecmisede bakarim
Sevgilerrrr...

Canım kilonu yazarken geçen hafta bu hafta fark diye yazarsan daha iyi olur

Canım eski haline dönüyor
Ama dik durması için spor şart

Kilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 54
Fark+700

Bu hafta fazla çıkmam normal
Artık vücudumu tanıyorum
Hafta sonu adet olucam şiştim
Kilo almadım dün pantolonum bol geldi
Darısı sizeeee kızlarr

Son düzenleme:
Geçen hafta

Maşallah hedefe 2 kilocuk kalmış
En kkısa sürede ondanda kurtulursun inşallah.
Darısı kısa zamanda hepimizin başına.

Cevaplar icin tesekkur ederim kizlar…ne yapalim dikte durmayiversinler…aaaaa anneyiz biz…bu kadarida olsun dimi ama…

Gazda bizde frende aslinda ama tam istedigimiz gibi kullanamiyoruz sanirim, haftasonundan gercekten cok korkuyorum….hahaha

Kilo bildirimini tekrar yapiyorum o zaman…

Kilo bildirimi:

Geçen hafta/baslangic 60,3
Bu hafta 59,5
Fark -800

Son düzenleme:

Maşallah canım tebrikler, hep eksi bildirimler yaparsın inşallah.

Benim de iki bebişim var ama ben hala emziriyorum.
Dediğin napalım bizde estetik yaptırmaya çalışırız
Kiloyu al ver, al ver derken zaten her tarafım yamuldu benim

insaAllah canim nasip kismet

buarada bi sorum daha var sizlere kizlar...sorularim bitmiyor dimi

gecen Ramazanda hamileydim boylelikle oruc tutmadim, bu sene ne yapacaksiniz siz??? gunler cok uzun ama sutumun tamamen kesilmesindende korkuyorum...9 Temmuz 2013 salı gunu basliyormus..o zamana benim yavru 8 aylik olacak kismetse...

arada kaldim ne yapsam ne etsem :18::18:

Son düzenleme:

Benim ki hayırlısıyla ramazanda 7 aylık olacak.
İlk ve son gün birde arada özel günlerde tutarım herhalde.
Şimdilik düşüncem bu yönde umarım bir sıkıntı olmaz.

Merhaba gecen sene benim kızım 10 aylıktı adet oldugum gun haric (7 gun) ben tamamını tuttum. Ek gıdalara da baslandıgı icin tutmustum. Sutum kesilmedi. 2 yasına girecek neredeyse Halen de emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…