- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.841
Kilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 54
Fark+700
Bu hafta fazla çıkmam normal
Artık vücudumu tanıyorum
Hafta sonu adet olucam şiştim
Kilo almadım dün pantolonum bol geldi
Darısı sizeeee kızlarr
gecen hafta baslangic kilom : 60,3
bugun: 59,5
tesekkur ederim canim, evet ilk hedefe 4,5 kilo gibi birsey kaldi kismetse...insaAllah bir kac haftada kurtuluruz bu kilolardan..aksamlari yuruyus yapmak istiyorum ama hic halim olmuyor yaaainsanin bi hedefi olmasi guzelde iste..o hedefe gitmek hic kolay degil maalesef. Haftasonu bu topik gelsin aklimiza fazla kacirmayalim pastalari borekleri onceki postumda bahsetmistim haftasonu biraz hamur isi filan yapmak istiyorum..yapayimda buzluga atayim arada bir cikarmak iyi oluyor
dun yapacaktim aslinda ama hem halim yoktu hemde bugun tartilma gunumuz oldugu icin es gectim
dik durmadiklarini bir kac kisiden daha duymustum saglik olsun yeterki bebisler beslensin onemli degil..ilerde belki estetik yaptiririz toptan kurtuluruz..hem 40-50 yasimizda citir kizlari cebimizden cikaririz o goguslerle hahaha ben daha cok bazi ceketlerim kiyafetlerim varda dugmeleri pek kapanmiyor, ya da dugmeler zorluyor gerci gebelikten bu yana oldu oylede hani oluk oluk akan sut yok ama genede sisikler birazcik galiba
buarada birsey daha sorayim bebeklerinizi memeden nasil kesiyorsunuz??? Etkili guzel bir yontem var mi?? henuz kesmeyi dusunmuyorumda, eger kesersem aklimin bi ucunda olsun
bende karbonat aldim ama daha baslamadim...sen bakalim dene cumaya kadar ona gore bende baslamak istiyorum kismetse...
slmlargunde kac defa iciyorsunuz. Bırde bir bardak suya ne kadar kasık atıyorsunuz?
kızlar şükür bir eğitim öğretim yılı daha bitti darısı yeni yıla inşallah
ama içimde garip bir hüzün var çevremdeki insanlar tatile gidiyor veya misafirleri geliyor henüz benim ve arkadaşlarım için 15 gün daha var sanırım gezmek istiyorum ya da kardeşlerimin gelmesini istiyorum
seminerde tv den uzaktan eğitim vereceklermiş emmiler:))ooo ne renkli bir durum
hani şehir boşalmış havası olur garip bir ıssızlık olur ya öyle oldu birden buralar ...neyse kısmetse biz de güzel bir tatil yaparız
bir de sultanı öldürmek adında kitaba başlamıştım biraz yavaş ilerliyor:)pek akmıyor ,kitabı yarım bırakmayı hiç sevmem ama galiba bu aralar çerezlik kitaplar okumak istiyorum...
ne alaka???:)az biraz dertleşesim geldi öpüldünüz
canım tut tabi orucunu.yezi ve merys bu linkte aciklamali bir sekilde yaziyor..bi goz atin isterseniz. ben baslamadim nurlum kullanmaya baslamisti..onun sonucuna bakarak baslayip baslamama karari alacaktim..ama anladimki hic birsey tek basina yeterli degil..bogaza dikkat etmek sart.
spor + diyet super olurdu...
diyet ve karbonatli su...veya herhangi bir bitkisel sey..
diyet spor veya bitkisel olan birsey..bu balli kaymak olurdu ya gerci.
dedigim gibi tek basina hic birsey yeterli degil...bi yerden verirken bir yerden aliyorsun diger turlu cunku...kilo sabitlemede iyi fikir ama hem yeyip hem spor filan...
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/530016-karbonatli-su-11.html
buarada kizlar sanirim bende orucumu tutacagim bu sene...Rabbimede dua edeyim insaAllah sutum gitmez diye...2 ogun yeter insaAllah...
eğitim öğretim yılı hayırlısı ile bitti ama ben de bittim ilk defa bu yılkızlar şükür bir eğitim öğretim yılı daha bitti darısı yeni yıla inşallah
ama içimde garip bir hüzün var çevremdeki insanlar tatile gidiyor veya misafirleri geliyor henüz benim ve arkadaşlarım için 15 gün daha var sanırım gezmek istiyorum ya da kardeşlerimin gelmesini istiyorum
seminerde tv den uzaktan eğitim vereceklermiş emmiler:))ooo ne renkli bir durum
hani şehir boşalmış havası olur garip bir ıssızlık olur ya öyle oldu birden buralar ...neyse kısmetse biz de güzel bir tatil yaparız
bir de sultanı öldürmek adında kitaba başlamıştım biraz yavaş ilerliyor:)pek akmıyor ,kitabı yarım bırakmayı hiç sevmem ama galiba bu aralar çerezlik kitaplar okumak istiyorum...
ne alaka???:)az biraz dertleşesim geldi öpüldünüz
Benim kızım 21 aylık halen emiyor, emdigi icin kg 11. Memeden kes nasıl kg alacak diyorlar. Gerci yasına gore kg ve boyu normal hatta boyu uzun. bazen cok sıkılıyorum yemek yemiyor. neredeysememe agzında gezecek. Nasıl kestiniz memeden bebislerinizi. Benim kininde vakti geldi sanırım. Sizce?
Koca bir eğitim -öğretim yılını tamamladınız
Ellerinize, emeğinize , yüreğinize sağlık .Minik canlara kattığınız her değer için , verdiğiniz özveri için canı gönülden teşekkür ediyorum kendi adıma mesleğini, adına yakışır şekilde hakkıyla yapan tüm eğitimcilerimize.
Demek tatile daha 15 günün var.
Umarım yakında gelecek tatilin keyifli ve umduğundan güzel geçer
Bende başladığım kitabı sevmesemde bitirmeye çalışırım muhakkak ama akıcı değilse bitmek bilmez bir türlü
benim kızım 21 aylık halen emiyor, emdigi icin kg 11. Memeden kes nasıl kg alacak diyorlar. Gerci yasına gore kg ve boyu normal hatta boyu uzun. Bazen cok sıkılıyorum yemek yemiyor. Neredeysememe agzında gezecek. Nasıl kestiniz memeden bebislerinizi. Benim kininde vakti geldi sanırım. Sizce?
canım tut tabi orucunu.
Ben emzirirken şöyle yaptım hep
iftarla başlıyordum yemeye yemek ardından bol su ara ara meyve
çay çerez... Sahurla bitiriyordum yeme işini. Gündüz de zorlanmıyordum çünkü gece boyu her türlü gıdayo alıyordum
bu arada sabaha kadar uyumuyorduk ailecek.
Eğitim öğretim yılı hayırlısı ile bitti ama ben de bittim ilk defa bu yıl
bizim okul da ıssız ada gibi olacak pazartesiden itibaren ama yapacak bişey yok
üç ay sonra minnoşlar şenlendirir koridorları:)
ben de 15 günün bitmesini ve akrabalarıma kavuşmayı bekliyordum ama
planlarda değişiklik oldu
ramazanı izmirde geçireceğiz bayram için gideceğiz galiba
ama ben aşırı derecede gitmek istiyorum hem de tatileeeeeeee
tail için zaman var mekan var para yoooookkkkkk
bir gün bu üçü bi arada olur inşallah
karadeniz turu istiyorum bennnnnnn
bizeyetercim benden de bir kuble dert....
slmlar
ne için içiliyor karbonatlı su:44:
memeden kesmek için birçok yöntem var canım
ben ilkinde göğsüme bant yapıştırdım ve meme ucunu bulamayınca bıraktı
1 günde vazgeçmişti
ikinci bebemde sütüm kesildi ama o hala görse heyecanlanıyor
10 aylıktı sütüm gittiğinde şimdi 19 aylık ama olsa emecek yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?