Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Benim kızım 21 aylık halen emiyor, emdigi icin kg 11. Memeden kes nasıl kg alacak diyorlar. Gerci yasına gore kg ve boyu normal hatta boyu uzun. bazen cok sıkılıyorum yemek yemiyor. neredeysememe agzında gezecek. Nasıl kestiniz memeden bebislerinizi. Benim kininde vakti geldi sanırım. Sizce?

merhabalar oğlum 3.5 aylık
sizleri takip ediyorum
maşallah çoğunuz 50 li kilolarda
ben 70le hamile kaldım
8 kg kaldı ek olarak
emziriyorum diye asla yemiyorum
ek gıdaya geçtiğimiz anda bende burda olacağım inş :)))

yezi ve merys bu linkte aciklamali bir sekilde yaziyor..bi goz atin isterseniz. ben baslamadim nurlum kullanmaya baslamisti..onun sonucuna bakarak baslayip baslamama karari alacaktim..ama anladimki hic birsey tek basina yeterli degil..bogaza dikkat etmek sart.

spor + diyet super olurdu...
diyet ve karbonatli su...veya herhangi bir bitkisel sey..
diyet spor veya bitkisel olan birsey..bu balli kaymak olurdu ya gerci.

dedigim gibi tek basina hic birsey yeterli degil...bi yerden verirken bir yerden aliyorsun diger turlu cunku...kilo sabitlemede iyi fikir ama hem yeyip hem spor filan...

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/530016-karbonatli-su-11.html

buarada kizlar sanirim bende orucumu tutacagim bu sene...Rabbimede dua edeyim insaAllah sutum gitmez diye...2 ogun yeter insaAllah...

kızlar şükür bir eğitim öğretim yılı daha bitti darısı yeni yıla inşallah

ama içimde garip bir hüzün var çevremdeki insanlar tatile gidiyor veya misafirleri geliyor henüz benim ve arkadaşlarım için 15 gün daha var sanırım gezmek istiyorum ya da kardeşlerimin gelmesini istiyorum

seminerde tv den uzaktan eğitim vereceklermiş emmiler:))ooo ne renkli bir durum

hani şehir boşalmış havası olur garip bir ıssızlık olur ya öyle oldu birden buralar ...neyse kısmetse biz de güzel bir tatil yaparız

bir de sultanı öldürmek adında kitaba başlamıştım biraz yavaş ilerliyor:)pek akmıyor ,kitabı yarım bırakmayı hiç sevmem ama galiba bu aralar çerezlik kitaplar okumak istiyorum...

ne alaka???:)az biraz dertleşesim geldi öpüldünüz

Koca bir eğitim -öğretim yılını tamamladınız
Ellerinize, emeğinize , yüreğinize sağlık .Minik canlara kattığınız her değer için , verdiğiniz özveri için canı gönülden teşekkür ediyorum kendi adıma mesleğini, adına yakışır şekilde hakkıyla yapan tüm eğitimcilerimize.

Demek tatile daha 15 günün var.
Umarım yakında gelecek tatilin keyifli ve umduğundan güzel geçer

Bende başladığım kitabı sevmesemde bitirmeye çalışırım muhakkak ama akıcı değilse bitmek bilmez bir türlü

canım tut tabi orucunu.
ben emzirirken şöyle yaptım hep
iftarla başlıyordum yemeye yemek ardından bol su ara ara meyve
çay çerez... sahurla bitiriyordum yeme işini. gündüz de zorlanmıyordum çünkü gece boyu her türlü gıdayo alıyordum
bu arada sabaha kadar uyumuyorduk ailecek.

eğitim öğretim yılı hayırlısı ile bitti ama ben de bittim ilk defa bu yıl
bizim okul da ıssız ada gibi olacak pazartesiden itibaren ama yapacak bişey yok
üç ay sonra minnoşlar şenlendirir koridorları:)

ben de 15 günün bitmesini ve akrabalarıma kavuşmayı bekliyordum ama
planlarda değişiklik oldu
ramazanı izmirde geçireceğiz bayram için gideceğiz galiba

ama ben aşırı derecede gitmek istiyorum hem de tatileeeeeeee
tail için zaman var mekan var para yoooookkkkkk
bir gün bu üçü bi arada olur inşallah
karadeniz turu istiyorum bennnnnnn

bizeyetercim benden de bir kuble dert....

bizeyeter canım 1 kılo fazla da nerden geldi
günlerden pasta böreklerden ceplerinde kalmış sanki
bbirazı
sen gayretli kızsın hepsi gider bu hafta

ben hala kılo bildirimi yapmadım yapasım da yok

başlangıç 62.6
geçen hafta57.7
bu hafta 58.1
fark +400
kullandığım ilaçlar şu an acaip iştah açıyor ve ilaç bitene dek sabretmek zorundayım
o nedenle ne kadar dikkat etsem de pek ilerleyemiyorum bu aralar
zaten zor kılo veriyordum
şu ara almasam yeter modundayım

memeden kesmek için birçok yöntem var canım
ben ilkinde göğsüme bant yapıştırdım ve meme ucunu bulamayınca bıraktı
1 günde vazgeçmişti

ikinci bebemde sütüm kesildi ama o hala görse heyecanlanıyor
10 aylıktı sütüm gittiğinde şimdi 19 aylık ama olsa emecek yavrum

iyi akşamlar kızlar biraz geç oldu ama anca fırsat buldum
başlangıç 70 kg
gecen hafta 65 300
bu hafta 65 600
fark +300

canım çok teşekkürler nurlumne demek en büyük keyf küçükerin büyüdüğünü ,başarılarını görebilmek,ne hayatlar var bir bilseniz...

hepsini bir can,emanet kabul edip elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama zor insanla uğraşmak gerçekten çok ciddi ve yorucu tek tesellimiz onlar güzel yerlerde görebilmek eminim tüm arkadaşlarım aynı duyguları paylaşıyordur yoksa hiç çekilmezdi

AMA İNAN BANA EN ÖNEMLİSİ VE BİZ ÖLENE KADAR DA ÖYLE KALAN EN ÖNEMLİ ÖĞRETMENLERİMİZ ŞÜPHESİZ ANNELER...

DOLAYISIYLA HEPİNİZ BİRER EĞİTİMCİSİNİZ ASLINDA

ANAMM COŞTU MU NE???NEYSE İYİ GECELER ÇITIRLAR

kızımı 2 yaşında memeden kestim.yemek yemediği için 20 aylıkken kesmek istedim ama sonra vicdanım rahat etmedi 2 yaşına kadar onun hakkı olduğunu düşünerek verdim.kuranda bile yer alıyor.

Nasıl kestiğime gelecek olursak 1 kere sirke sürdüm ve kızım kokusundan nefret etti.2-3 defa sirke sürdüm sonra sürmeme gerek kalmadı.1 hafta aklına gelince meme diye bağırıyordu. Gel anneciğim meme vereyim ama kokuyor dediğimde kaçıyordu.ısrar etmiyordu.kolaylıkla bıraktı.

Memeyi bıraktıktan sonra daha fazla yemeye başladı. Ama kilo alımı artmadı.hala çıtı pıtı.sanırım yapısından kaynaklanıyor bir de çok hareketli olduğu için de olabilir.27 aylık ve 12,5 kilo.

ne demek canım,ne demek itina ile dertleşilir Valla çok kahrımı çektiniz Hem allah daha büyük dert vermesin,, umarım istediğin gibi bir tatil geçirirsin.

Ben trabzona kadar gittim ama tam anlamıyla gezebildim mi,hayır belki birgün kısmet..
Ben ege böl.merak ediyorum

Salı günü okul pikniği bu gün karne şenliği tartıda artıları getirdi.

Geçen hafta 53
bu hafta 53,4
fark+400

regliyim umarım fazlalık özel gün kaynaklıdır.

kızlarrr topik ykılıyor maaşallahhepimiz kilo vermişiz hele ben yine birinciyim ama kilo alma konusunda

şaka bir yana ne oldu topiğimize yahunazaramı geldik ne???

biran önce kendimize gelmeliyiz çünkü işte yaz bildiğin yaz mevsimi geldi çattı,biraz daha gayretlesek birkaç kilo daha verebilsek süper olacak
l

Bant yapıstırdım soktu actı emdi :)

Acılı ketcap surdum salca surdum tisortumle sildi emdi.

Kimisi ayakkabı boyası zeytin ezmesi siyah seyler sur diyor ama bunlara gerek kalmadan,

Bir arkadas sirke demis onu deneyecegim.

Daha 2 yasını da doldurmadı ama yavas yavas kesmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…