- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.801
Bu arada karbonatlı suya devam ediyorum , iyice alıştım.Faydalı olsun umuduyla cumaya kadar devam.Sonrasında tartıya göre karar vereceğim.
Haftanın birincisiiiiiiiiiii sonunda(hemi de torpilsiz)bizeyeterrrrr
İkncimizzzzzzzzzzz mydenizzzzzzzzz
Üçüncümüzzzzzzzz lamekannnnnnn
Tebrikler kızlar
Bu hafta bildirim yapmayanlar da var
Verilen kiloda Bir kilonun altında kaldık bu hafta
kızlar hafta sonu bol kaçamaklı geçti tam anlamıyla berbattı
ve tartı da bu durumu desteklercesine fazla gösteriyor
cumartesi izmirde gezdik oğlumla gelsin tatlılar oldu o gün
pazar da hastalığım iyice ilerledi
eşim de arkadaşlarını davet etmişti
daha önceden planlamışlar
üç erkek bizde yemek yaptılar
sonra akşam eşlerini çağırdılar hep beraber yedik
tabi onlar mutfakta yemek yaparken ben fenalaşmaya başladım
elim ayağım titremeye başladı hastalıktan
hemen acile gittik bi iğne
sonra biraz toparladım ama bugün hala kemiklerim kırılmış gibi bütün
vücudum ağrıyor. antibiyotik verdi doktor ona başladım.
Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun
maşalllhaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizeyeter harikasın vallahiiiii
çok mutlu oldum
ben de 53 e düşmüşüm kaptancım:18::18::18:
ama hastalıktan
yine serumlu hayatıma döndüm
sanki herşey yolundaymış gibi
yarında doğal gaz döşenecek eve
ben şampiyonla nerelere giderim
o temizliği tek başıma nasıl yaparım???????
oğlum da hastalandı 4 gündür ateşleniyor
çocuk daha tam düzelemeden bir daha hasta etmesek bari
yarın sabahtan akşama arabada mı otursak ne yapsak of vallaha ya
inanın sizleri sohbetinizi öyle özlüyorum ki
vallahi hiçbirşeye fırsatım kalmıyor
Geçmiş olsun canımmmmiyi geceler kızlar
zorisimbuldum ben çok hastayım faranjit oldum 1 haftadır çekiyordum bugün kötüleştim eşim acile götürdü serum bağladılar, soğuk buhar verdiler gözlerim açıldı bide ev taşıcaz bu hastalığın arasında senden 2 hafta izin istiyorum girip yazamıyorum aklım burada kalıyor
tebrik ederim canım seni hem dereceni hem de kılocuklarının gidişini 55 oldun ne güzelcanımmm çokk geçmişler olsun ,umarım en kısa zamanda toparlanıp iyileşirsin
ben de senin gibi oldum ama evde ateş düşürücü vardı şükür hastaneye gitmedim.
ben de seninle gurur duyuyorum bak az da olsa azimli olunca kiloların gidiyor.
bu hafta kızlar az kilo verince dereceye girdimbu hafta okulda kahvaltı yapacaz kızlarla abarmazsam iyi valla kalabalıkta insan çok yiyor
izmiri görmeyi çok istiyorum bebişim biraz büyüsün kısmetse gezmeye gideceğim ama bu yıl pek mümkün görünmüyor
iyi geceler kızlar
zorisimbuldum ben çok hastayım faranjit oldum 1 haftadır çekiyordum bugün kötüleştim eşim acile götürdü serum bağladılar, soğuk buhar verdiler gözlerim açıldı bide ev taşıcaz bu hastalığın arasında senden 2 hafta izin istiyorum girip yazamıyorum aklım burada kalıyor
kızlar cuma günü 57.7 idim.
buraya kadar çok hoş
ama kılo almaya başladım
daha önce size sormuştum adet düzensizliğimden dolayı doğum kontrol hapı kullanacağım ama kılo almaktan korkyuyorum diye.
sonra kullanmaya başladım. şu an 11. gün ve benim iştahım çok açık
tartıda da 700 gr fazla çıkıyorum delireceğim yaaaa
bu paket bitince bırakayım mı acep?
yasmin kullanıyordum en hafifi diye ama onun da içinde kortizon varmış.
bi yandan uğraş didin kılo vermek için
diğer yandan yemeden löp diye geri al kıloları
hastalıktan gözüm açılmıyor ama iştahım da kapanmıyor bu ne yaaa demiştim
dün gece eşim farkettirdi. sen hap kullanıyorsun o iştahını açmıştır diye
tebrik ederim canım seni hem dereceni hem de kılocuklarının gidişini 55 oldun ne güzel
izmire bekleriz her zaman
okullar kapanınca biz buralarda olmayacağız ama burada olduğum bi zaman denk getirirsen buluşalım derim
şu kıloların gidişini kutlayalım
hem çok geçmiş olsun hem de Allah kolaylık versin
zor bi durum
osibuleb canım sen de güzel kılo vermişsin ayrıca sana da kolay gelsin hem evde tadilat hem şampiyonun hasta. bebişin iyi olsun gerisi boş
maşalllhaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizeyeter harikasın vallahiiiii
çok mutlu oldum
ben de 53 e düşmüşüm kaptancım:18::18::18:
ama hastalıktan
yine serumlu hayatıma döndüm
sanki herşey yolundaymış gibi
yarında doğal gaz döşenecek eve
ben şampiyonla nerelere giderim
o temizliği tek başıma nasıl yaparım???????
oğlum da hastalandı 4 gündür ateşleniyor
çocuk daha tam düzelemeden bir daha hasta etmesek bari
yarın sabahtan akşama arabada mı otursak ne yapsak of vallaha ya
inanın sizleri sohbetinizi öyle özlüyorum ki
vallahi hiçbirşeye fırsatım kalmıyor
adet düzensizliği için ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaevmacilll canım benim çok sağolmisafirperverliğin için çok sağol umarım görüşebiliriz ama oğluş oto koltuğunda pek oturmuyor ne yapacam bilmem uzun yol kucağımda hiç çekilmez.
adanaya da beklerizhem kutlamaya değer kilolar verip kutlayalım valla
doğum kontrol hapları kilo yapıyormuş diyete rağmen kilo alan tanıdıklarım var ama ben hiç kullanmadım sonuçta hormon falan içeriyordur,başka bir yöntem düşün istersen daha az yan etkisi olan
Selam kizlar,
Yeni bir gunden merhaba hepinize…
Dun sabah 4,30 gibi kalkmistim sabahin korunde… dolapta maya vardi gunu gecmesine az kalan… isim gucum yokmus gibi simit yaptim sabah sabah…
Kendim yaptim diye demiyorum ama esim cok begendi bende begendim, ama oturup 1 tum simit bile yemedim, azicik ucundan tadina baktim o kadar…tariff hosuma gittigi icin firsat olursa ve de kendimi yeterince zinde hissedersem bugun aksam ya da yarin yapmayi dusunuyorum aynisindan ve buzluga atmayi dusunuyorum. Kahvaltiya cikarip yiyebilmek icin. Her zaman degil tabii arada bir..
Bu hafta makarnada yedim baska seylerde…ama seker cikolata kek tarzi birsey yemedim..tutuyorum kendimi bakalim…normal ogunlerimi yiyorum yani kizlar…borek, pogaca dahi olsa yiyorum ama ogunlerimde yiyorum.
Birde gecen cumartesinden bu yana 3 defa yurudum 1-2 km kadar..hani cok degil ama hic yoktan iyidir…ozellikle yurumek icin cikmadim zaten bi yere gitmek icin ciktim…arabayla gidecegime yurudum firsat oldugu icin.
insaAllah kilo vermisizdir, yarini iple cekiyorum cunku merak ediyorum. Normalde 2 gune bir tartiliyordum simdi cumayi bekliyorum, moralim bozulmasin diye herhalde…kilo etiketlerinizi gorunce bir an once eski kiloma dusmek icin sabirsizlaniyorum..hey gidi gunler bir zaman 51 kg a kadar dustumde 50 olamadim diye ugrasip duruyordum…hahaha simdi 55 olmayada raziyim… 55 zaten guzel bir kilo bence…kulagada hos geliyor…hahhaa kendime boyle teselli vereyim bakalim. Allahim baska dert vermesin bir an oncede istedigimiz kiloya ulasalim canlar.
Selam kizlar,
Yeni bir gunden merhaba hepinize…
Dun sabah 4,30 gibi kalkmistim sabahin korunde… dolapta maya vardi gunu gecmesine az kalan… isim gucum yokmus gibi simit yaptim sabah sabah…
Kendim yaptim diye demiyorum ama esim cok begendi bende begendim, ama oturup 1 tum simit bile yemedim, azicik ucundan tadina baktim o kadar…tariff hosuma gittigi icin firsat olursa ve de kendimi yeterince zinde hissedersem bugun aksam ya da yarin yapmayi dusunuyorum aynisindan ve buzluga atmayi dusunuyorum. Kahvaltiya cikarip yiyebilmek icin. Her zaman degil tabii arada bir..
Bu hafta makarnada yedim baska seylerde…ama seker cikolata kek tarzi birsey yemedim..tutuyorum kendimi bakalim…normal ogunlerimi yiyorum yani kizlar…borek, pogaca dahi olsa yiyorum ama ogunlerimde yiyorum.
Birde gecen cumartesinden bu yana 3 defa yurudum 1-2 km kadar..hani cok degil ama hic yoktan iyidir…ozellikle yurumek icin cikmadim zaten bi yere gitmek icin ciktim…arabayla gidecegime yurudum firsat oldugu icin.
insaAllah kilo vermisizdir, yarini iple cekiyorum cunku merak ediyorum. Normalde 2 gune bir tartiliyordum simdi cumayi bekliyorum, moralim bozulmasin diye herhalde…kilo etiketlerinizi gorunce bir an once eski kiloma dusmek icin sabirsizlaniyorum..hey gidi gunler bir zaman 51 kg a kadar dustumde 50 olamadim diye ugrasip duruyordum…hahaha simdi 55 olmayada raziyim… 55 zaten guzel bir kilo bence…kulagada hos geliyor…hahhaa kendime boyle teselli vereyim bakalim. Allahim baska dert vermesin bir an oncede istedigimiz kiloya ulasalim canlar.
adet düzensizliği için ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaa
doktora gidince doğum kontrol hapı verşyorlar.
benim korunma gibi bi derdim yok sağolsun eşim hap kullanmamı istemez hormon yüklemesi olmasın diye ama
adet düzenlemek için de doktor şu hapları veriyor ben ne yapacağım.
bizeyeter bi gün yapılan kahvaltı seni çok üzmez bence yarın telafi edersin
sen oğlanı sal gitsin biraz oto koltuğunda biraz anne kucağında gelin bizim memlekete
Canım adet düzensizliğinin en önmli ilaçlarından biri kiraz sapı ve kiraz galibakızlar cuma günü 57.7 idim.
buraya kadar çok hoş
ama kılo almaya başladım
daha önce size sormuştum adet düzensizliğimden dolayı doğum kontrol hapı kullanacağım ama kılo almaktan korkyuyorum diye.
sonra kullanmaya başladım. şu an 11. gün ve benim iştahım çok açık
tartıda da 700 gr fazla çıkıyorum delireceğim yaaaa
bu paket bitince bırakayım mı acep?
yasmin kullanıyordum en hafifi diye ama onun da içinde kortizon varmış.
bi yandan uğraş didin kılo vermek için
diğer yandan yemeden löp diye geri al kıloları
hastalıktan gözüm açılmıyor ama iştahım da kapanmıyor bu ne yaaa demiştim
dün gece eşim farkettirdi. sen hap kullanıyorsun o iştahını açmıştır diye
Canım önce 55 sonra 50 sıraylaSelam kizlar,
Yeni bir gunden merhaba hepinize
Dun sabah 4,30 gibi kalkmistim sabahin korunde dolapta maya vardi gunu gecmesine az kalan isim gucum yokmus gibi simit yaptim sabah sabah
Kendim yaptim diye demiyorum ama esim cok begendi bende begendim, ama oturup 1 tum simit bile yemedim, azicik ucundan tadina baktim o kadar tariff hosuma gittigi icin firsat olursa ve de kendimi yeterince zinde hissedersem bugun aksam ya da yarin yapmayi dusunuyorum aynisindan ve buzluga atmayi dusunuyorum. Kahvaltiya cikarip yiyebilmek icin. Her zaman degil tabii arada bir..
Bu hafta makarnada yedim baska seylerde ama seker cikolata kek tarzi birsey yemedim..tutuyorum kendimi bakalim normal ogunlerimi yiyorum yani kizlar borek, pogaca dahi olsa yiyorum ama ogunlerimde yiyorum.
Birde gecen cumartesinden bu yana 3 defa yurudum 1-2 km kadar..hani cok degil ama hic yoktan iyidir ozellikle yurumek icin cikmadim zaten bi yere gitmek icin ciktim arabayla gidecegime yurudum firsat oldugu icin.
insaAllah kilo vermisizdir, yarini iple cekiyorum cunku merak ediyorum. Normalde 2 gune bir tartiliyordum simdi cumayi bekliyorum, moralim bozulmasin diye herhalde kilo etiketlerinizi gorunce bir an once eski kiloma dusmek icin sabirsizlaniyorum..hey gidi gunler bir zaman 51 kg a kadar dustumde 50 olamadim diye ugrasip duruyordum hahaha simdi 55 olmayada raziyim 55 zaten guzel bir kilo bence kulagada hos geliyor hahhaa kendime boyle teselli vereyim bakalim. Allahim baska dert vermesin bir an oncede istedigimiz kiloya ulasalim canlar.
Gunaydin hanimlar
Oncelikle cumamiz mubarek olsun..Rabbim tum hayir dualarimizi kabul eylesin bu gunlerin yuzu suyu hurmetine…
Bugun tartildim ve 59,5’i gordumcok sukur…hedefime 4,5 kg kaldi..tabii asil hedef degil ama ilk hedef...
Haftaici neysede haftasonu ipin ucun fena kaciyor insaAllah onumuzdeki 2 gun bogazima sahip cikarimda bosa gitmez emeklerim…
Sizler ne alemdesiniz? Umarim hepiniz vermissinizdir kg..
Buarada nurlum bacim senin kilonu daha cok merak ediyorum, malum karbonatli su ictin ya sen, o yuzden…
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?