- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.861
anamm kızlar ne kadar meşgulsünüz yahu bir uğrayın slm verin,ne haldesiniz ???*diyet nasıl gidiyor
Canım ben sonradan dahil oldum ama çok sık yazıyodum fakat bu aralar kimse yazmayınca bende yazmadım
Herkes hava güzel diye boş vakitlerini dışarda geçiriyor sanırım.
Benim diyet güzel gitmiyor , hala hafta sonu modundayım ya da sendromu mu demeliydim :44:
Saol tatlım iyiyim sen nasılsın :)casandraaa tatlım atalım nasılsın??düğün hazırlıkları nasıl gidiyor??
evet canım yaaa, bir iki kişi kaldık yazan bu da benim motivasyonumu çokkkkkk düşürdü...yiyorum habire,önce buraya hesap vereceğim diye sürekli aklımda derdim şu temizlik telaşı ve buranın sakinleşmesi derken saldım kendimi..abartmamaya çalışıyorum ama ne kalori hesabı yapıyorum ne de spor.sabah tartıldım cumadan düşük çıktım pek bi şaşırdım..acep ben kafaya taktıkça mı gitmiyor kilolar
bu gün kendime bi iki bir şey aldım,daha doğrusu almaya çalıştım( offf çok sinir bozucu yaa
Amn canım sağol
Maşallah hedefe 2 kilocuk kalmış
En kkısa sürede ondanda kurtulursun inşallah.
Darısı kısa zamanda hepimizin başına.
7 ayda canımSekerim 17 kg vermissin kac ayda verdin.
Sana aynen katılıyorum canımcanım çok teşekkürler nurlumne demek en büyük keyf küçükerin büyüdüğünü ,başarılarını görebilmek,ne hayatlar var bir bilseniz...
hepsini bir can,emanet kabul edip elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama zor insanla uğraşmak gerçekten çok ciddi ve yorucu tek tesellimiz onlar güzel yerlerde görebilmek eminim tüm arkadaşlarım aynı duyguları paylaşıyordur yoksa hiç çekilmezdi
AMA İNAN BANA EN ÖNEMLİSİ VE BİZ ÖLENE KADAR DA ÖYLE KALAN EN ÖNEMLİ ÖĞRETMENLERİMİZ ŞÜPHESİZ ANNELER...
DOLAYISIYLA HEPİNİZ BİRER EĞİTİMCİSİNİZ ASLINDA
ANAMM COŞTU MU NE???NEYSE İYİ GECELER ÇITIRLAR
Slm kızlar özledim günlüğümüzü sizi giremiyorum bu aralar düğün hazırlıkları vs. Artık bu haftada biterse düğüne son bi hafta kalıyo zayıfladım mı bilemiyorum tartılamadim ama ablamlar abartmışsın dedi stresten tek öğün yiyebililyorum galiba ondan.
Merhabalar herkeseee
Ben 1985 doğumluyum Türkçe öğretmeniyim 3 yıllık evliyim
164 boyunda 7 aylık bir prensesin annesiyim
Şimdilik kilom 58 küsürlerde ama umuyorum değişicek
Biz minikkelebek (güzel arkadaşım benim) ve ben yeni bir topikte zayıflama maceramıza devam etmeye karar verdik
Diyetlere harfiyen uymakta zorluk çeken
Ya da emzirdiği için diyet yapamayan arkadaşları da aramıza bekliyoruz
Hem bebişlerimize süt olsun hem biz çıtır olalım
Burda gün gün mönülerimizi paylaşıcaz kilo bildirimi yapıcaz dertleşicez sohbet edicez
Faydalı paylaşımlar yapıcaz ve gerekirse birbirimizi uyarıcaz(ama kırmadan güzel bir dille elbette)
Hedef kilomuza biririmize destek olarak ulaşıcaz:13:
Hedefe ulaşsak bile kilomuzu koruyucaz çünkü kilo alıp vermek insanı mahvediyor
Hep güzel paylaşımlarla güzel dostluklarla dolup taşsın topiğimiz inşallahhh
Hepimize hayırlı uğurlu olsunn
Canım ben 52-53 civarı gebe kaldımCanım yaşımız boyumz kızının doğum günü aynı
İnşallah kilon da bana yaklaşır
Takıl bize spor az yemek
Derken veriliyor canım be
Üzme kendini
Seni çok iyi anlıyorum
Bir pantolonumla iki üst vardı hep onları giyerdim
Yen bişi almak istemedim
Olacak verecekin kilolarını
devam et canım
aaa çok güzel inş.zayıflarm ama ben yeni diyetsyene gittm yarndan itibaren düzenli başlıyorm yapıştı üzerime gitmiyolar 9.5 kilo yağ 5 kilo ödem var sen kaç kilo oldn peki cnm
Canım benim çok teşekkür ederimmmmmsevgili öğretmenim ne güzel enerjn var senin öle maşallah prensesn nanaklarndn öptm(yasak dinlemem ben) :))
Kızlar ben de adetim yedikçe yiyorum kilo mu aldım sanki
Yeniden platese başlıyorum
Bu hafta genelde hep artıdayız
Bu cuma değişir inşallah
Ben de seminere okula idiyorum
Bi değişiklik oldu iyi oldu
Hep uykusuzum
Arada uğrar hatrınızı sorarım
Kendinizi bırakmayın
Çoğumuz uzun zamandır zayıflamaya çalışıyoruz
Ondan bıkkınlık gelior
Yeni başayanlar sakın bırakmayın
Mydeniz tut kendini canım
Çok geçmiş olsun ayrıca
Yine görüşüüz öpüyorummm
Çok güzel bak belki de günlerinin yoğunluğundan farkında olmadan kilo verdin.
Konu güncel olunca daha iyiydi ben de bazen sırf burda abartı menü paylaşmıyım diye daha dkkat ediyodum.
Neyse önemli olan hepimimizin bir an önce zayıflaması.
Ayak bileğinde umarım ciddi bir sıkıntı yoktur, çok zorlamamaya çalış canım çok çok geçmiş olsun.
Kızlar ben de adetim yedikçe yiyorum kilo mu aldım sanki
Yeniden platese başlıyorum
Bu hafta genelde hep artıdayız
Bu cuma değişir inşallah
Ben de seminere okula idiyorum
Bi değişiklik oldu iyi oldu
Hep uykusuzum
Arada uğrar hatrınızı sorarım
Kendinizi bırakmayın
Çoğumuz uzun zamandır zayıflamaya çalışıyoruz
Ondan bıkkınlık gelior
Yeni başayanlar sakın bırakmayın
Mydeniz tut kendini canım
Çok geçmiş olsun ayrıca
Yine görüşüüz öpüyorummm
canımmm hayırlı olsun okula başlmana sevindim.
benim iştahımda çok açık bir danayı yiyebilirim sankiburaları yalnız bırakma kaptan ben de seni öptüm
Canım benimmm çok haklısın inanhoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn:))))
kilo almana üzüldüm ama yeniden seni gördüğüme de pek bi sevindim canım..aslında o kilo değildir ama sen yine de başla canım platese..tecrübeyle sabittir ilk doğumdan sonra 20 kilo vermiştim sonra sıkılıp bırakınca tıkır tıkır 5-6 kilosu hemmen geri geldi...sen plates yap rahat rahat ye bence..
geçmiş olsunların içinde teşekkür ederim ayrıca,motivasyonum bii iyi bi kötü idare ediyorum işte..çok abartmıyorum ama ciddi anlamda diyette yapamıyorum şu ara ve kendime çok kızıyorum...hayatım boyunca kararlı oldum, yapacağım dediğim şeyi yaptım ama bu sefer tökezledim sanırım öyyyyle bıktım ki şu diyetten ve uzuuuun vadede olmasından dolayı da sürekli dip yapıp tekrar çıkmaktan çok yoruldum...ilk doğumda 4 ayda 20 kilo vermiştim tıkır tıkır ve hiç diyet yapmadan sağlıklı beslenerek, şimdi belki de yaş etkeni ikinci doğumunda etkisiyle sonuca çabuk varamıyorum((
neyse pek bi çenem düştü ,sevgiler canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?