Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

anamm kızlar ne kadar meşgulsünüz yahu bir uğrayın slm verin,ne haldesiniz ???*diyet nasıl gidiyor

Canım ben sonradan dahil oldum ama çok sık yazıyodum fakat bu aralar kimse yazmayınca bende yazmadım
Herkes hava güzel diye boş vakitlerini dışarda geçiriyor sanırım.
Benim diyet güzel gitmiyor , hala hafta sonu modundayım ya da sendromu mu demeliydim :44:

evet canım yaaa, bir iki kişi kaldık yazan bu da benim motivasyonumu çokkkkkk düşürdü...yiyorum habire,önce buraya hesap vereceğim diye sürekli aklımda derdim şu temizlik telaşı ve buranın sakinleşmesi derken saldım kendimi..abartmamaya çalışıyorum ama ne kalori hesabı yapıyorum ne de spor.sabah tartıldım cumadan düşük çıktım pek bi şaşırdım..acep ben kafaya taktıkça mı gitmiyor kilolar

bu gün kendime bi iki bir şey aldım,daha doğrusu almaya çalıştım ( offf çok sinir bozucu yaa

bu günkü menüm

sabah: domates salatalık, köy ekmeği büyük 1 dilim, 5 zeytin, peynir çeşitleri bi kaç çatal çilek reçeli
tadımlık gözleme (2 ısırık kadar)

ara : yok

öğle: yarım simit, çay

ara: 1 tabak dut, 1 avuç kiraz,2 kayısı

akşam: yarım porsiyon kuru fasülye, yarım porsiyon bulgur pilavı, 1 dilim karpuz

spor yok.ayak bileğim fena durumda bu gün bol bol sokaklarda yürüdüm (ama gezindim, temposuz)

jillian kaldı 7. günde..ayağım iyileşsin devam edeceğim...okuyan herkese iyi geceler...

Slm kızlar özledim günlüğümüzü sizi giremiyorum bu aralar düğün hazırlıkları vs. Artık bu haftada biterse düğüne son bi hafta kalıyo zayıfladım mı bilemiyorum tartılamadim ama ablamlar abartmışsın dedi stresten tek öğün yiyebililyorum galiba ondan.

Çok güzel bak belki de günlerinin yoğunluğundan farkında olmadan kilo verdin.
Konu güncel olunca daha iyiydi ben de bazen sırf burda abartı menü paylaşmıyım diye daha dkkat ediyodum.
Neyse önemli olan hepimimizin bir an önce zayıflaması.

Ayak bileğinde umarım ciddi bir sıkıntı yoktur, çok zorlamamaya çalış canım çok çok geçmiş olsun.

Merhaba kizlar,

Arada bir ugruyorum buraya ama kimse yazmayinca bende cikiyorum…

Aslinda yaz geldi zayiflamak kis mevsiminden daha kolay olmali bizim icin…su icmikte ole ama iste…

Uzun bir sure diyet yapinca insan sagliksiz seylere daha kolay kacamak yapiyor…bunu cok fazla yapmamak icin belkide canimizin istedigi1 gun istedigimizi yesek sucluluk duymadan o zaman hem nefsimiz korelir hemde kilo veririz herhalde…

Haftasonu cumartesi bende cikolatalari filan huplettim, sorunumuz aslinda bi yerden kacamak yapinca kendimizi salmak…halbuki kacamak yaptim devam edeyim desek daha farkli olacak hersey…

Herneyse bugunden itibaren tekrar dikkat etmeye baslayalim, kendini birakanlar en azindan…havalar sicak 2 aya kadar en az bi 5 kilo vermis olalim insaAllah.

Son düzenleme:

Maşallah hedefe 2 kilocuk kalmış
En kkısa sürede ondanda kurtulursun inşallah.
Darısı kısa zamanda hepimizin başına.
Amn canım sağol
Sekerim 17 kg vermissin kac ayda verdin.
7 ayda canım
Sana aynen katılıyorum canım

Canım sana söylemiştik düğün haırlığı insanı zayıflatır
Çok güzel olur inşallah her şey
Ve çk mutlu olursun işallah

Kızlar ben de adetim yedikçe yiyorum kilo mu aldım sanki
Yeniden platese başlıyorum
Bu hafta genelde hep artıdayız
Bu cuma değişir inşallah
Ben de seminere okula idiyorum
Bi değişiklik oldu iyi oldu
Hep uykusuzum
Arada uğrar hatrınızı sorarım

Kendinizi bırakmayın
Çoğumuz uzun zamandır zayıflamaya çalışıyoruz
Ondan bıkkınlık gelior
Yeni başayanlar sakın bırakmayın
Mydeniz tut kendini canım
Çok geçmiş olsun ayrıca
Yine görüşüüz öpüyorummm

Canım yaşımız boyumz kızının doğum günü aynı
İnşallah kilon da bana yaklaşır
Takıl bize spor az yemek
Derken veriliyor canım be
Üzme kendini
Seni çok iyi anlıyorum
Bir pantolonumla iki üst vardı hep onları giyerdim
Yen bişi almak istemedim
Olacak verecekin kilolarını

devam et canım

aaa çok güzel inş.zayıflarm ama ben yeni diyetsyene gittm yarndan itibaren düzenli başlıyorm yapıştı üzerime gitmiyolar 9.5 kilo yağ 5 kilo ödem var sen kaç kilo oldn peki cnm

sevgili öğretmenim ne güzel enerjn var senin öle maşallah prensesn nanaklarndn öptm(yasak dinlemem ben) :))

Canım ben 52-53 civarı gebe kaldım
77 ile oğuma gittim
71 ile zayıflmaya başladım
Şimdi 53 kiloyum
Hedefim 51
sevgili öğretmenim ne güzel enerjn var senin öle maşallah prensesn nanaklarndn öptm(yasak dinlemem ben) :))
Canım benim çok teşekkür ederimmmmm
Öp canım yasak yok
Ben de öpering

canımmm hayırlı olsun okula başlmana sevindim.
benim iştahımda çok açık bir danayı yiyebilirim sankiburaları yalnız bırakma kaptanben de seni öptüm

cannnım çok teşekkür ederim, sanırım jillianla zorladım üzerine de temizlik gelince sıkıntı oldu.günlük hayatta hafif ağrı var ama tekrar jillian'a başlasam artabilir diye korkuyorum.biraz bekleyeceğim sanırım...

şaka maka sabah 69'u net gördüm.havadan 1 kilo daha gitti :)))))stres cidden bende ters etki yapıyormuş... bu ara pek bi rahatım ama nasıl 69 çıktım cidden şasırdım:))

senin nasıl gidiyor canım??haklı olarak seninde motivasyonun düştü tabii... sık sık gelip yazalım bari...sanırım herkes geliyor yazan yok diye bi bakıp çıkıyor:))

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnn:))))

kilo almana üzüldüm ama yeniden seni gördüğüme de pek bi sevindim canım..aslında o kilo değildir ama sen yine de başla canım platese..tecrübeyle sabittir ilk doğumdan sonra 20 kilo vermiştim sonra sıkılıp bırakınca tıkır tıkır 5-6 kilosu hemmen geri geldi...sen plates yap rahat rahat ye bence..
geçmiş olsunların içinde teşekkür ederim ayrıca,motivasyonum bii iyi bi kötü idare ediyorum işte..çok abartmıyorum ama ciddi anlamda diyette yapamıyorum şu ara ve kendime çok kızıyorum...hayatım boyunca kararlı oldum, yapacağım dediğim şeyi yaptım ama bu sefer tökezledim sanırım öyyyyle bıktım ki şu diyetten ve uzuuuun vadede olmasından dolayı da sürekli dip yapıp tekrar çıkmaktan çok yoruldum...ilk doğumda 4 ayda 20 kilo vermiştim tıkır tıkır ve hiç diyet yapmadan sağlıklı beslenerek, şimdi belki de yaş etkeni ikinci doğumunda etkisiyle sonuca çabuk varamıyorum ((

neyse pek bi çenem düştü ,sevgiler canım benim...

bu günkü menüm

sabah: (klasik) peynir, zeytin, salatalık domates,1 haşlanmış yumurta çavdar ekmeği

ara : bi kaç taze kayısı

öğle: tahıl gevreği,süt

ara:4-5 tane ceviz

akşam: birer porsiyon mercimek çorbası,nohut yemeği, pilav, karpuz

ara:2 dilim ev yapımı kek

şimdi 1 tane maden suyu..spor yok ,bolllll su 3 litre kadar

kek olmasaydı iyiydi ama kardeşim geldi şehir dışından, ikimizde diyette olunca bu kadarla kurtulduk yine..normal zaman olsaydı ne içli köfte,ne su böreği affetmezdik :)))

herkese iyi geceler

canımmm hayırlı olsun okula başlmana sevindim.
benim iştahımda çok açık bir danayı yiyebilirim sankiburaları yalnız bırakma kaptanben de seni öptüm

Canım benimmm çok haklısın inan
Mutlaka platese başlıyorum hemen
Çok az yolum kaldı berbat etmek istemiyorum
Veee seni çok iyi anlıyorum
İnsana bıkkınlık geliyor valla
Herkes ikinci doğumda kilo zor gidiyor diyor canım
Üzme kendini ara ara nefes al sonra devam ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…