Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

merhaba kizlar,

ramazan geldi catti..hepimizin ramazani mubarek olsun simdiden...bol kilo kaybi olsun ve guzel gecsin ramazanlarimiz insaAllah

ben haftasonu tozuttum kahvalti filan derken..malum ramazandan onceki son haftasonu dedim ve saldirdim herseye...insaAllah telafi ederim..buarada ne zaman kilo bildirimi yapmak mantikli sizce??? ben cuma sabahi degilde cuma gunu iftardan once tartilmayi dusunuyorum...malum sabah tartilirsak daha sahurdakileri yeni yemis sayiliyoruz..

bakalim boyle yapmaya calisacagim olmazsa gene sabah tartilirim...siz ne alemdesiniz?? kimsecikler ugramaz oldu buraya

Canım iftardan önce tartılmaktan başka çare yok
Ama su kaybı olduğu için ne kadar doğru olur bilmiyorum
Sahurdan önce de hala şiş olur insan
Mecbur dediğin gibi olacak

Canım iftardan önce tartılmaktan başka çare yok
Ama su kaybı olduğu için ne kadar doğru olur bilmiyorum
Sahurdan önce de hala şiş olur insan
Mecbur dediğin gibi olacak

merhaba canim...benim dengem sasti bu hafta kesin kilo aldim gozuyle bakiyorum...aksamin kacinda yiyyoruz yemegi normaldir yani...sahurda pek birsey yiyemiyorum ama genede aksamki yedigim yetiyor galiba...birde tatli filanda yapmiyorum, onun yerine karpuz hurma ve boyle hazir kuruyemisli pestil tarzi seyler olur ya onlarla gecistiriyoruz…ilk gun cok yemek yapmistim dunde kalanlari yedik…geriye kalanlarida hoop dogru buzluga attim…bugun sadece corba salata karpuz cacik yiyecegiz birde kahvaltilik tabiiki…

buarada kimse ugramaz oldu buralara artik yaa..

merhaba arkadaşlar aranıza katılabilir miyim

3 Haziranda doğum yaptım, oğlumun kırkı çıkmak üzere. Benim kilo konusu biraz karışık..Hamilelik öncesi 48-50 kg civarındaydım, hamile kalabilmek için kürdü vs derken kiloyu 58 yapmıştım. Sonra kusmalarım aşırı oldu ilk aylarda 50ye düştüm. Hamileliğimin 5.ayında bulantılar bitti can havliyle yedim tabi..bu defa her hafta bir kilo aldım neredeyse vee derken doğuma 73 ile girdim. Doğumdan iki gün sonra tartıldım ki kilo 71, e 3 kg çocuk çıktı hanii derken şişlikler de gitti..Şu an 67 kilodayım ve kilo vermiyorum..Bir yandan emziriyorum ve diyet zor görünüyor. Hedefim sakin sakin şu 17 kiloyu vermek..Sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Önerileriniz var mı? sevgiler

Merhaba canim,

Oncelikle hosgeldin, bebegini gule gule buyut…

Emzirirken zayiflama isleri cok zor oluyor, heleki sen daha ilk 6 ayindasin. Yanlis birsey yapip sutun gitmesin.

Herseyden azar azar ama kararinda yemek en iyisi herhalde … en guzeli dengeli ve saglikli beslenerek (abur cubur ve hamur isi degil) bol yesillik filan yemek deniyor…

Ama sana sunu soyleyimki bazi arkadaslar var, ne zaman kurabiye filan yeseler sutleri artiyormus…ee haliylede tabiiki gelsin kilocuklar…yani uzmanlarin filan soyledikleri seyler her zaman dogru degil bana kalirsa…rezene ve isirgan cayi iyi geliyormus sut icin onlari deneyebilirsin…normal dogumda ilk 6 hafta spor onerilmiyor…sezeryan olduysan bilmiyorum ne kadar sure veriliyor…

Bana kalirsa simdilik o kadar mesgul etme kafani bir kac haftaya kadar ancak belli olur tam olarak kac kilo verdigin, cunku emin ol hala sisligin vardir…

Yapabiliyorsan yuruyus yapabilirsin tabii bir kac hafta sonra…spor yapabilirsin…ama biraz zamana birakman lazim canim…benim oglum 9 aylik ben hala gebelik oncesi kiloma donmek icin ugrasiyorum mesela..ee tabii ondan onceside vardi…

cevap için çok sağol canım..bu kiloları öyle kolay kolay veremeyeceğimi anladım benişte haftada 100gr 200gr yetecek sanırım başlangıçta..Ben sezeryan oldum, bu konuda şanslılardanım sanırım,ilk günden itibaren ayağa kalktım ve oğlumu yatağından vs. alabildim ağrılarım da 5.günde geçti. Şimdi spor yapabilecek kıvama geldim ama dedikleri sanırım doğrudur çünkü zaten uykusuzluk bebeğin bakımı vs çok yoruyor sütüme zarar veren birşey yapmak istemem.Eşimle karar verdik, 40ından sonra günde yarım saat yürüyüşlere çıkartacağız oğlumu o biraz iyi gelir sanırım. Benim kiloların gitmeme nedenini ben sütüm artsın diye yediğim tatlılara bağlıyorum. Bu hafta onları kestim. Biraz daha toparladı çünkü sütüm, tatlısız da yetiyor. Bir de doğum sonrası hiç yemediğim kadar çok ekmek yedim. Gaz olmasın süt olsun derken beslenme düzeni heba oldu, ne yiyeceğimi şaşırdım. Kepek mepek ekmek de kilo yapıyor onu da azaltmam gerek

merhaba arkadaşlar, çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum..iyi dilekte bulunan arkadaşlarım çokkk teşekkür ederim..canım bir yerden düşmedi.yürüyor bebeğim oturduğu yerden kalkmaya çalışırken ters bi şekilde düştü sanırım kolunun üzerine o yüzden kırıldı...çok şaşırdık şokk olduk ilk başlarda, şimdi çok şükür alıştık ama çok zorlanıyorum saniye gözümü üzerinden ayıramıyorum ailece alt üst olduk..sürekli dilimde şükür ya daha kötüsü olsaydı, bu kadarla atlattık diye gece gündüz şükrediyorum..
diyet yalan oldu yerimde sayıyorum..yarın oruca başlayacağım, inşallah rahatlıkla sonuca erdiririm sütüm azalmadan...
topik resmen tatilde,uğrayan ve okuyan olursa sevgilerrrr

tontirikocum bi sen kalmışsın düzenli gelen umarım oruçla beraber rahatlıkla yapabilirsin diyetini..tekrar teşekkürler.Allah hepimizin yavrusunu görünür görünmez tüm kazalardan korusun (amin)

Canım benim cok gecmis olsun...
rabbim daha beterinden korusun...
Allah seninde , yavrunun da yardımcısi olsun

Hoşgeldin canımmm
Canımm eğer süt sorunun varsa biraz bekle öyle başla
Şükür benim sorunum yoktu ondan kızım iki aylıkkken başlamıştım
Ben hop diye yemeği kesmemiştim
Ekmeği şekeri azaltıp tatlıyı yememiştim
Ve yürüyüş yaptım
Benim doktorum kırkım çıkınca dikişlerime bakıp
Mekik bile çekebilirsin demişti şanslıydım
Bol hareket ama az az her şeyden yemek
Çok aç kalıp sofraya hücum etmemek önemli
Biraz zaman geçsin anlarsın kendi bedenin nasıl tepki veriyor
Ben aklıma geldikçe yazarım sana
Sen de rahatça sor canımmm

Canım Hoşgeldin tontriko arkadasım Cook güzel söylemiş katılıyorum ...
tamamen bırakma ipin ucunu ama cokta kasma kendini en azından ilk üç ay...
yine menülerini yaz buraya... Cok faydası oluyor bunun

Abooow aramızda ki kilo farkı uçurum olmus kız...
Aynı sayıyorum yerinde...
Bende oldum sukur ...
Aynen cok şişmiştim ..
Artık Ramazan sonrasına kaldı benim zayıflamam ...
Şöyle bi asılsam 10 kilo versem iyi olcak... Büyük rahatlama olur yani
Bende kizimla uğraşıyorum canım o kadar bağımlı ki bana... küçükken daha iyiydi...
Cok zor.. İki cocuk..2 yasında olmasına sabirsizlaniyorum..
Dişler cok fena bizde azı dişi çıkarmaya çalışıyoruz ... Sizede cok gecmis olsun... Yerime op prensesini...
Babanıza cooook gecmis olsun
Rabbim sifa versin

Ayyy canımm büyüselerdi bi
Diş gaz
Çok sağ ol canım eşim iyi şükür
Senin prensesi de öp güzel prenses
Ramazanda kimisi kilo verirkimisi alır zor
Allah yardımcın olsun
İyi geceler bebeeem

canim hepimizde oluyor bu durum ya ilk baslarda...oohh ben neler yemistim neler..tatlilar kekler...birde elim vardiginda kendimde yaptim kekti borekti halada elim cok rahat durmaz...hani patlayana kadar degilde canimin istedigi kadar iste...

buarada emziren anneler normal yiyerek ve hic spor yapmasalar bile ayda 1 kg gider emzirmeyle diyorlar...ne kadar dogru bilemiyorum...

kilo vermek cok zor yaa, ciddiyim...bak ben normal normal gidiyordum ramazan oncesi..cunku cok dikkat ediyordum yediklerime filan, arada tabii kacamaklarim oluyordu...ramazan girdi ve benim denge sasti...afedersiniz tuvalete fazla cikamiyorum bu yuzden sanirim kilo aldim...gun icinde su icince bagirsaklari rahatlatiyor..ama simdi ramazanda icemeyince kaliyorum oyle iste...hayirlisiyla atlatsaydik su Ramazani cok iyi olacak...

canim benimde aklima o gelmisti, hani kalkip otururken...benim minnakta bi yerlere tutunup kendini yerlere atmaya basladi..sabah hatta esime bahsettim senden, dedim herhalde bebegi dusmus kolu kirilmis dikkat et filan dedim...Allahim yavrularimizi korusun gozetsin, beterinden korusun dedigin gibi...dun burda okumustum birinin 6,5 aylik bebegi kafasi uzerine dusmus...ya Rabbim korusun ya gercekten zor bi durum...

birde bilmiyorlarki onlar ne yaparlarsa zarar verir kendilerine..gecen benim bebegimde yataginin icinde dustu inanir misin? hani yatagi en guvenli yer diye birakmistim yanindaydim..ayaga kalkinca bi sekilde dusup bi taraflarini acitti sanirim. oyle bi aglamasi vardiki...artik nereye koyacagimi sasirdim bende...

Son düzenleme:
zorisimbuldum çok geçmiş olsun eşine,iyi olmana sevindim

kızlarr herkese selamlarr benden güzel haberler yok kilo vermek adına maalesef(ve habire yiyorum ve kilo vermek şöyle dursun kilo aldım,bugün tartılmadım gerek yok zaten sonuç belli

sıkıntıdan girip çıkıp yemenin sonu bu vee vc problemim var

neyse kendinize iyi bakın hepicinizi öpüyorummm

Canım Allah kabul etsin orucunu
Ramazanı güzelce yaşa gerisi boş
İlk haftanın sonunda alışır vücudun oruca merak eme
Belki ramazan sonu ilo verdim diyeceksin
Canm çok sağ oll iyi eşim şükür
Ben de iyiyim ama güzel bir tatile ihtiyacım var
Bizeyeterrrrrrrrrr eşim Bu sene Kıbrıs ta bir otelde yer ayırttı
İlk defa uçağa binicem
Kıbrısı görücem
Heyecanlıyımmm
Darısı tatil isteyen herkesin başına

Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 53.8
Frk +400
Hedef 51

Adet olunca az arttı
Ama plates yapmaya yeni başladım faydası olacak inşallah
Herkese iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…