Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Canım yeter ki gitsin az ya da çok
Tebrik ederimmmm
Canım hoşgeldinnnnn
Tatil gelmesi çok normalcanım
Uzunzamandır debelenip durduk
Herkes deniz planı yapıyor normal yaniişi
Sen nasılsın aç kilosun özlemişiz seni
Kocaman öpüyorum
Ayyy ne zor böyle kilo vermek
Allah yardımcın olsun canımbenim
Erkekler de vur deyince öldürüyor
Zayıflasan olmaz yesen olmazamaaaaaannnn

Hayırlı kandiller hayirli geceler kizceler
Ben telimden giriyorum
Cok uzun yazamiyorum ...
Dolaptaki dondurma stoğunun yanına uğrayıp ,2 defa...
Gelip buraya yazmak istedim...
Ben o dondurmayı yemeyecegim
Yasasinnnn...
Zira kendimi toparlamalıyım cok saldim ...kilomu da bilmiyorum...
Cok acim... Yemekte yemiyoruuuum
Yehuuuuu :))))
Bu gece yine yeni yeniden bi başlangıç

Abowww kimsecikler uğramamış ...Bugün burdaki eczanede tartildim şoktaym... Kaç kilo çıktığımı söylemeye dilim varmıyor ki durum pek vahimNe denir zararın neresinden dönülse kardırRamazana kadar az biraz toparlasam keskeKızımı uyuttum..Allah nazardan saklasın biraz erken uyumaya başladık burda...Oglusum hasta..Bugün doktora götürdüm ....cok ateşli İlac ilaç bi hal oldu cocuğum ...Ayağımda uyudu şimdi 1 saat önce gece gece yürüdüm :))Topike Uğrayan bütün kacak arkadaslara sevgiler...

Iyi geceler arkadaşlar...
Bu günkü menüm
Sabah yağsız limonlu salata Peynir zeytin bir dilm t.b.ekm
Ara: 1avuc kiraz
Öğle: kornfleks
Ara: yine biraz kiraz
Aksam ; bir kepce çorba. Bir serv
Kaşığı sulukofte
Salata 2 tane icli kofte malesef bir tanede ince yufkadan börek

Kardesim vardi akşam biraz fazla kacirdik ikimizde..ama tarti sabah beni mutlu etti
Umarim cumaya da böyle cikarim...
Minik kelebek kararindan dolayi bol şans dilerim. Umarım kolaylıkla başarıya ulasirsin...
Kizlar sizde ne var ne yok...bana yine bi şevk geldi ya allahtan hayırlısi

Öyle yazmayan yok diye bakıp cikmayin.hadi gelin...iyi geceleriniz olsun

Teşekkür ederim canım benim. Bu haftanın birincisi bizeyeter oldu sanırım. ..asil onu tebrik etmek lazim...
Tebrikler bizeyeter canım. Iki haftadir bayrak elinde maşallah
Bende bu eş oldukça birincilik hayal gibi

Merhaba kizlar, masaAllah herkes guzel guzel aktif burda…

Ben dun kacirdim yaa, aksam mercimek koftesi getirdi kardesim…ohh dayanamadim saldirdim vallahi…ama ne yapalim kaldigimiz yerden devam ederiz bugun yapacak birsey yok…

Kizlar yaa benim SIkilasmam lazim, ozellikle gobek bolgesi..disardan kiyafetle pek farkedilmesede ben goruyorum ve biliyorum.
Oncedende kilo alinca ya da cok yedigimde gobegim cikardi ama boyle yumusak degildi sanki, hahaha simdi bariz gobecigim var gibi yaa ..sizler neler yapiyorsunuz bu konuda? :26:

MİNİKKELEBEK canım hayırlı olsun yeni başlangıcın
inşllah toparlarsın kendini
ben de pek kılo verme konusunda iyi değilim
bu ara azmimi de kaybettim onu aramakla meşgulüm

mydeniz ne güzel azmettin sen maşallah yaaaaa
hep böyle ol.

kızlar sürekli kılo vermeliyim diyorum ama yürüyüş yapmak istesem de yapamıyorum
yediklerime dikkat edeyim diyordum edemiyorum

kışın işler daha kolaymış buna karar verdim
hayatımda düzen diye bişey kalmadı

kızlar ayran detoksu yapan varmı aranızda bende yapsammı diye düşünüyorm ama emzirdiğim için korkuyormda tecrübe edindysenz banada yazsanız sonucu birde özellikle bu çok iyi ödem söktrüyo ve zayıflatıyo dediğiniz birşey varmı? bu kilolarla alıp başımı gidesm var lay la lay laaayyy:))

Emvacil hosgeldin canım nerelerdeydin.uzun zamandır yoksun. Buradan ayrılmak iyi gelmemistir canim yaaa.bende azıcık uzak kalayim kopuyorum diyet isinden
.banada yazin daha kolay geldi diyet. Yiyecek çeşitleri çok ya sanirim ondan
Ama acccayip bi bikkinlik var.bir de müthiş bii azim ne alakaysa birbiriyle...zaten bu azmim olmasa bu azicik kiloyuda veremezdim...
Tekrar gelsene .tazelenmek icin motivasyon adina ise yarar belki...
Kizlar ben karar verdim bu sene allahın izniyle orucu tam tutmaya calisacagim
Eger sutum etkilenmezse Tabii inşallah kilo vermemede yansir bu durum

Alıntı yapamıyorum. Tontiriko göbeği sormussun canim..benim alt karnim baya toparlandi.onceye gore tabii.slim pack diye bi egzersiz vardi bir ay kadar yaptım. Tavsiye ederim

ah canım yaa kelin ilacı olsa misali çok çok iyi tarifler bilmiyorum bilsemde emzirdiğimiz için bize gelmiyor...
ayran detoksunu yaptım.ilk iki seferde baya işe yaradı sonra yine verdim ama 600-700 gramlar gitti...yukarıda da yazmıştım benim artık toksinim değil yağlarım kaldı diye:)))))))

işte emzirince bebeğe zararı olmasın diye metabolizma hızlandıran bir çok şey kullanılamıyor...şu tarçınlı çayı kullanabilirsin metabolizmayı zararsız bi şekilde hızlandırıyormuş..ayran detoksu da 4 er kaşık bulgur,yeşil mercimek,nohut haşlayıp koyu ayrana karıştırıyorsun. içine 2 salatalık rendeliyorsun..sabah hafif bi kahvaltı ve ardından 2 saatte bir bu çorbadan 1 kase içiyorsun.kapanış en geç 22'de oluyor..böyle işte birde 2 gün uyguluyorsun :) kolay gelsin

bu günkü menüm:

sabah: 2 su bardağı su

1 dilim t.b.ekmek,mantarlı yumurta,peynir,zeytin

ara: 1 avuç kiraz

öğle: 1,5 kase kornfleks

ara: yok

akşam: sulu köfte,az makarna,yoğurt,çoban salata

ara:2 galeta, 2 avuç kiraz

Allahım içimden kiraz ağacı çıkacak..Rabbim ne güzel bir meyve yaratmışsın çok şükür ağız tadıyla yedirdiğin için....

bileğim toparlandı çok şükür spora da başlayacağım..off hiç içimden gelmiyor spor yapmak ama çok işe yarıyor bu gerçek..kardeşim benden 7 kilo daha zayıf ve aynı pantolona girebildik.ona biraz bol gelsede 7 kilo fark....!!! sanırım spordan oldu...

canım maşallah sana
ben de buralarda olsam daha iyi olacak ama izmir sıcak ve hiç bişeye halim olmuyor
neti açmıyorum bile çoğu zaman

yaz meyve ve sebzeleri bol ve güzel ama benim sıkıntım onları alıp yıkayıp yemek yapamamak
ya da yememek
2 hafta önce pazra çıkmıştık hala dolapta sebzeler duruyor dün akşam bozulmasın diye kabağı pişirdim
bugün de biberleri pişireyim bari acayip bi halsizlik var bende
dün akşam 5ten sonra yemek yemedim sadece yeşil çay içtim
bir de akşam 25 dk yürüyüş yaptım oğlum geldi yürüyüş bandının düğmesine bastı yoksa devam edecektim
bu ara 2 çocuk beni çok yoruyor özellkle küçüğü mahvediyor
gece uyumuyor sürekli dip dibeyiz biraz hasta onun da etkisi var tabi...
bugünden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım haberiniz olaaaa

sbh ılık su
5 zeytin
1 kk peynir
1 servis kaşığı menemen
domates salatalık
2 dlm çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı marmelat

ara yok henüz ama acıkmaya başladım bile
şu an yeşil çayımı içiyorum.
sizi de kocaman öpüyorum kk çıtırları

canım tşkkr ederm kabuk tarcın demleyp bir su bardagı içiyorm 3 gündr ve 2 fincan yeşil çay içiyrm kahvaltıdn sonra bakalım sonuç ne olacak ya bide bu detoksu nekadar zaman arayla yapıyorz kimisi iki ayda bir kimiside ayda bir demiş her hafta yapsam nolurki 9.5 kilo yağn gitmesi lazım:)) ama kararlıyım zayıflıcam

kızlar merhabalar

cumaya kısmetse yola çıkacaz ,sıcak ve bunaltıcı oldu burda havalar,okul ve iş telaşesinden biran önce kurtulmak istiyorum,herkesler tatilde sanki şehir boşalıyor gibi

seminer döneminde hemen hergün çoışta arkadaşlarla takıldım ,doğumlar ,ev hayırlamalar,ziyaretle ve tabiki masaları donatmışlardı bolcana yedim maalesef diyet kelimesi şu aralar lugatımda yok(

ara ara yine girerim tpiğe kendinize dikkat edin öpüldünüz

merhaba kızlar kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum artıkın sizleri çok özledim
bu arada çok şükür evimize taşındık yerleştik kafam rahatladı sizlere bolca vakit ayırabilirim

Selam kizceezzzlerrr,

Nasilsiniz bakalim insaAllah hepiniz iyisinizdir…nasil gidiyor diyet miyet saglikli beslenme?

Ben dun maalesef aksam azittim koskoca bir pizza yedim ….aahhh pisman oldum sonradan ama yapacak birsey yok yaptim bi kere…

Yarin tarti gunumuz, insaAllah gitmistir kilolar Rabbim buyuk ne diyelim…

Cumanin gelmesiyle haftasonuda kacinilmaz tabiiki…korkuyorum haftasonundannnnn…Allah nefsimize sahip cikmayi nasib etsin…

merhaba kızlar kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum artıkın sizleri çok özledim
bu arada çok şükür evimize taşındık yerleştik kafam rahatladı sizlere bolca vakit ayırabilirim
hoşgeldin aramıza canım
evin hayırlı uğurlu olsun

biz de pek buralarda değiliz ama inşallah toparlanırız.

bizeyeter canım nasılsın nasıl gidiyor
ben de çok bunaldım izmirde hava çok sıcak ve biz seminerlere geliyoruz
cuma bitecek ama sonrasında hemen tatile gitmeyeceğiz o nedenle canım sıkılıyor.

diyet olayına dün adapte olmaya başlayayım dedim 919 calori almışım
ama yediklerim hiç de diyetlik değildi

bugün de bir krep yedim salatalık domat ve eytinle.
öğleden sonra da pikniğe gideceğiz.
işte günler böyle hep yiyip içmeyle geçiyor.
pastalar börekler havalarda uçuyor seminerlerde

evmacilll tatlım tatlım hoşgeldinbenim ki en az senin diyet kadar mikemmel gidiyor:))

dün seminerrde sunum yaptım şaka gibi ya hala derslerele haşır neşiriz,müfettiş emmim 93 vermiş bana ,eşim senin 95 ten aşağı notun yoktu demesin mi,kolaysa sen al o notu dedim

kısmetse yarın son bize bir haftalık süre kalıyor sonra ramazan geliyor mecbur bayram sonu planlar yapılır üzülme sen de izmir zaten çok güzel bir şehirmiş şanslısın o açıdan

merhaba kizlar,

ilk yazan gene ben olmusum bugun sanirim...bu hafta biraz stresli gecti benim icin, (halada stresim gecmis degil maalesef) fazla bakamadim kendime.. abur cuburda yemedim...evvelsi gun bi pizza yemistim ama ogun olarak dedigim gibi...

kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenlerde uzulmesinler..yeni bir hafta yeni bir baslangic olsun hepimize insaAllah...haftasonu geldi catti yine..cok sukur tabii ama kacamak cok yapiyorum haftasonu..bakalim bu haftasonu nasil olacak..hic birseye halim yok dermanim yok...ruhen ve fiziken cok yorgunum sanirim.

Guzel bir tatil iyi olurdu, kafami goturmeme gibi bir sansim olsaydi tabii...

Kilo bildirimi:

baslangic 60,3
gecen hafta 58.8
bu hafta 57.4
Fark -1.400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…