- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.901
Canım yeter ki gitsin az ya da çokmerhaba arkadaşlar
dün kilo bildirimi bilerek yapmadım detokstan dolayı
başlangıç: 77
geçen hafta : 69,8
bu hafta: 69,1
fark :700 gr
detoks anca bu kadar işe yaradı .(((
bence artık vücudumda atacak toksinim kalmadı,,yağlarım kaldı kendimi kandırmamalıyım :))))))))
kilo veren herkesi tebrik ederim,biraz uğrayın yaaa motivasyon lazım bu arkadaşınıza...sevgiler kocamanından
Canım hoşgeldinnnnnselam hanımlar, sizin topiğede tatil gelmiş, pek kimse yok,
minikkelebk, canım seni daha sık buralarda görmek dileğiyle,
zorisimbuldm, maşallah canım hedefine ulaşmışsın,darısı bizlere canım
lamekan, canım diyete ara ver ama çok verme lütfen, sonra toparlaması zor olabilir.. sevgiler ...
bizeyeter canım gayet iyi kilon, çok dert etme bence, bende kızımın doğum gününe kadar 60 olmak istiyorum ama bu gidişle zor :)) iyi akşamlar...
osibuleb, hakikaten bi bakıp çıkıyorsun, arada yaz bişeyler özletme kendini, şampiyondan bahset mesela... öpüldün canım...
Ayyy ne zor böyle kilo vermekdüşünüyorsan çabucak git canım,ha bu gün ha yarın derken insan bıkıyor heves falan kalmıyor..bende öyle oldu malesef..son çare diyetisyen toparlarsa diye gideceğim..eşimi ikna edersem senin kilonda ne var böyle güzelsin diyip duruyor..bi arkadaşım vardı sanırım minikkelebekti..hah onun eşi gibi sürekli ye diye baskı yapıyor.hep sevdiğim şeyleri getiriyor..zayıfken de hep söylenirdi çok zayıfsın diye...anlatamıyorum özgüvenim sıfır vereceğim diye..şu 7-8 kiloyu kendi zorumla ve çevrenin sabotajlarıyla verdim..cidden zor çevrende destek olmaması(
Canım yeter ki gitsin az ya da çok
Tebrik ederimmmm
Canım hoşgeldinnnnn
Tatil gelmesi çok normalcanım
Uzunzamandır debelenip durduk
Herkes deniz planı yapıyor normal yaniişi
Sen nasılsın aç kilosun özlemişiz seni
Kocaman öpüyorum
Ayyy ne zor böyle kilo vermek
Allah yardımcın olsun canımbenim
Erkekler de vur deyince öldürüyor
Zayıflasan olmaz yesen olmazamaaaaaannnn
kızlar ayran detoksu yapan varmı aranızda bende yapsammı diye düşünüyorm ama emzirdiğim için korkuyormda tecrübe edindysenz banada yazsanız sonucu birde özellikle bu çok iyi ödem söktrüyo ve zayıflatıyo dediğiniz birşey varmı? bu kilolarla alıp başımı gidesm var lay la lay laaayyy:))
canım maşallah sanaEmvacil hosgeldin canım nerelerdeydin.uzun zamandır yoksun. Buradan ayrılmak iyi gelmemistir canim yaaa.bende azıcık uzak kalayim kopuyorum diyet isinden
.banada yazin daha kolay geldi diyet. Yiyecek çeşitleri çok ya sanirim ondan
Ama acccayip bi bikkinlik var.bir de müthiş bii azim ne alakaysa birbiriyle...zaten bu azmim olmasa bu azicik kiloyuda veremezdim...
Tekrar gelsene .tazelenmek icin motivasyon adina ise yarar belki...
Kizlar ben karar verdim bu sene allahın izniyle orucu tam tutmaya calisacagim
Eger sutum etkilenmezse Tabii inşallah kilo vermemede yansir bu durum
Alıntı yapamıyorum. Tontiriko göbeği sormussun canim..benim alt karnim baya toparlandi.onceye gore tabii.slim pack diye bi egzersiz vardi bir ay kadar yaptım. Tavsiye ederim
ah canım yaa kelin ilacı olsa misaliçok çok iyi tarifler bilmiyorum bilsemde emzirdiğimiz için bize gelmiyor...
ayran detoksunu yaptım.ilk iki seferde baya işe yaradı sonra yine verdim ama 600-700 gramlar gitti...yukarıda da yazmıştım benim artık toksinim değil yağlarım kaldı diye:)))))))
işte emzirince bebeğe zararı olmasın diye metabolizma hızlandıran bir çok şey kullanılamıyor...şu tarçınlı çayı kullanabilirsin metabolizmayı zararsız bi şekilde hızlandırıyormuş..ayran detoksu da 4 er kaşık bulgur,yeşil mercimek,nohut haşlayıp koyu ayrana karıştırıyorsun. içine 2 salatalık rendeliyorsun..sabah hafif bi kahvaltı ve ardından 2 saatte bir bu çorbadan 1 kase içiyorsun.kapanış en geç 22'de oluyor..böyle işte birde 2 gün uyguluyorsun :) kolay gelsin
merhaba kızlar kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum artıkın sizleri çok özledim
bu arada çok şükür evimize taşındık yerleştik kafam rahatladı sizlere bolca vakit ayırabilirim
hoşgeldin aramıza canımmerhaba kızlar kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum artıkın sizleri çok özledim
bu arada çok şükür evimize taşındık yerleştik kafam rahatladı sizlere bolca vakit ayırabilirim
hoşgeldin aramıza canım
evin hayırlı uğurlu olsun
biz de pek buralarda değiliz ama inşallah toparlanırız.
bizeyeter canım nasılsın nasıl gidiyor
ben de çok bunaldım izmirde hava çok sıcak ve biz seminerlere geliyoruz
cuma bitecek ama sonrasında hemen tatile gitmeyeceğiz o nedenle canım sıkılıyor.
diyet olayına dün adapte olmaya başlayayım dedim 919 calori almışım
ama yediklerim hiç de diyetlik değildi
bugün de bir krep yedim salatalık domat ve eytinle.
öğleden sonra da pikniğe gideceğiz.
işte günler böyle hep yiyip içmeyle geçiyor.
pastalar börekler havalarda uçuyor seminerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?