- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.961
Canım Allah kabul etsin orucunu
Ramazanı güzelce yaşa gerisi boş
İlk haftanın sonunda alışır vücudun oruca merak eme
Belki ramazan sonu ilo verdim diyeceksin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 53.8
Frk +400
Hedef 51
Adet olunca az arttı
Ama plates yapmaya yeni başladım faydası olacak inşallah
Herkese iyi tatiller
Çok sağ ol canım benimmm eşim iyiSagol canim, amin ins.hepimizin oruclarini kabul eder
Haklisinda insaninda sinirleri tavan yapiyor o kadar dikkat ediyoruz kilo mu aliyoruz gibisine inanirmisin su ana kadar henuz hic tatli yapmadim haftasonu yapicam kismetse insaallah
Buarada canim gecmis olsun esin icin
Ne guzel tatile gidiyorsunuz demek ben yillarca ucaga bindim hala korkuyorum ucaktan, sag saglim gidip gelmeyi nasib etsin Rabbim korkacak birsey yok benim tirsakligimla ilgili bi durum yani..umarim guzel gecer tatiliniz
Canım canlı yayında kızımla pek yapamadaımins. bundan sonra veririz canim kilolari..
buarada netten mi yapiyorsun platesi? link atabilir misin netten yapiyorsan?
hayırlı ramazanlar kızlar
ben hernekadarda istedigim kiloda degilsemde nerdeyse 10 kilo gitti kızlar
73 kğ başlamıştım burayı keşfettigimde 70 kiloydum şu anda 63 600 kg kızlar ideal kiloma 3 kilo kaldı
60 61 ideal kilom ramazanda bana biraz yardımcı oldu eşim manken gibi olmuşsun sakın daha verme diye beni
ikna etmeye çalışsada bir beden daha küçülmek istiyorum bayram sonu sünnet dügünü var görümcemin o zamana kadar 60 olmak istiyorum
selamlar kızlarr
evmacill,ayss nerelerdesiniz kızlarr iyimisiniz???bir ses verin balime
zorisimbuldum canım senin adına çok sevindim ,Kıbrıs güzel yer altını üstüne getir beğendiğin yerlerini anlat bize de.
uçaktan korkmaya gerek yok teyzoşar bile atlayıp uçuyor,ama bebişini mutlaka emzirmelisin uçak inip kalkarken basınç bebekleri olumsuz etkiliyor aklında olsun.
herkese iyi tatiller
Canım ben senin 57 kilo halini gormuştum fıstık gibiydinKizlar merhaba ...
20 haziran da tactile basladim...
Bugun esim s geldi.. onunla agustos wsonuna kadar bursa da olcz arada bir tatile gidecegiz...
Sonra da gorev yerine donecegiz..
Sizleri cok ozledim kizlar ...
3 hafta koyde kaldim ve 3 kilo aldım 56 kilo oldum.... Üzülüyorum ama tatilin de. Tadını çıkarıyorum
Ilk benii gördüklerinde kimse beğenmedi...
Cok zayiflamissin dediler...
Şimdi iyisin diyorlar Ama ben dönüşte yine diyetime devam edecegim...
Maşallah canım sanatatildeki topiğime kucak dolusu selamlar...
nasıl özlemişim yazmayı yaa, arada cepten okuyodum bakıyodum ama buraya yazmak bi başka.çok tenhalaştı artık topiğimiz.
malum benim sıkıntılı bi dönemim vardı.Allahıma binlerce şükürler olsun 1 ay doldu ve bebeğim iyileşti,alçısı çıkarıldı.inanılmaz zor bi 1 aydı benim için.hem fiziken hem ruhen çöküntüdeyim resmen.İnşallah en kısa zamanda toparlamayı ümit ediyorum... tek güzellik hem ramazan hem de bebeğimden dolayı eksi kiloda kapattım bu dönemi...oruç çok şükür hiç zorlamıyor sütümde etkilenmedi çok fazla.zaten dolu dolu emen bi bebek olmadığı için benim oğlan mevcut miktar yetiyor şükürler olsun...sizler nasılsınız,ramazan,bebekler,diyet ne durumda??? gelen giden olursa koccaman öpücükler benden
Canım öncelikle Hoşgeldin :)merhaba kızlarr :)
ben de aranıza katılabilir miyim ?
kendimi tanıtim sınıf öğretmeniyim evlendiğimde 48 kiloydum hamile kaldığımda 54 kiloydum 70 le doğuma gittim bebeğimin kırkı çıkana kadar 60 oldum ama şu an 62 yim
27 yaşındayım doğum yapalı tam 4 ay oldu çok yakışıklı bi oğlum varrr ve hep kucakta :))
kilo vermek istiyorum ben de ama veremiyorum emzirdiğim için iştahım çokaçıkkk malesef
neler yaptınız sütünüz kesilmeden nasıl kilo verdiniz nolur yardım edin
Maşallah canım sana
melegine de cok gecmis olsun...
şükürler olsun gecmis
allah miniklerimizi her turlu kazadan korusun
kac kilo verdin kızz
sezon açılsa Eylül gelse de tekrar sahalara donsek
Canım öncelikle Hoşgeldin :)
Bebeğin hayırlı olsun
Topigimiz yaz sendromu geçiriyor
İns kendimize geleceğiz :)
Burda cok eğitimci annemiz var...
Bi tanesi daha eklendi ins
Cok yeni annesin
Günde 2.5- 3 litre su icmeye çalış
Süt icin bu cok önemli
Yağlı, hamur işi ve abur cuburdan uzak durmaya çalış
Günde yarım saat spor yapmaya çalış
Ve vermek istediğin kiloyu
3-5 aya yay....
Sütün cok hassas degilse
Bunlara dikkat ederek azminle
Cok daha çabuk istediğin kiloya inersin ins
merhaba kızlarr :)
ben de aranıza katılabilir miyim ?
kendimi tanıtim sınıf öğretmeniyim evlendiğimde 48 kiloydum hamile kaldığımda 54 kiloydum 70 le doğuma gittim bebeğimin kırkı çıkana kadar 60 oldum ama şu an 62 yim
27 yaşındayım doğum yapalı tam 4 ay oldu çok yakışıklı bi oğlum varrr ve hep kucakta :))
kilo vermek istiyorum ben de ama veremiyorum emzirdiğim için iştahım çokaçıkkk malesef
neler yaptınız sütünüz kesilmeden nasıl kilo verdiniz nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?