Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Canım Allah kabul etsin orucunu
Ramazanı güzelce yaşa gerisi boş
İlk haftanın sonunda alışır vücudun oruca merak eme
Belki ramazan sonu ilo verdim diyeceksin

Sagol canim, amin ins.hepimizin oruclarini kabul eder…

Haklisinda insaninda sinirleri tavan yapiyor…o kadar dikkat ediyoruz kilo mu aliyoruz gibisine…inanirmisin su ana kadar henuz hic tatli yapmadim…haftasonu yapicam kismetse insaallah…

Buarada canim gecmis olsun esin icin…

Ne guzel tatile gidiyorsunuz demek…ben yillarca ucaga bindim hala korkuyorum ucaktan, sag saglim gidip gelmeyi nasib etsin Rabbim…korkacak birsey yok benim tirsakligimla ilgili bi durum yani..umarim guzel gecer tatiliniz…

Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.4
Bu hafta 53.8
Frk +400
Hedef 51

Adet olunca az arttı
Ama plates yapmaya yeni başladım faydası olacak inşallah
Herkese iyi tatiller

ins. bundan sonra veririz canim kilolari..

buarada netten mi yapiyorsun platesi? link atabilir misin netten yapiyorsan?

Çok sağ ol canım benimmm eşim iyi
Ayyy nebilim inşallah korkmam uçaktan:18:
Umarım güzel geçere tatil
Öyle ihtiyacım var ki ii senedir
Kızım da iyi vakit geçirirse biz de eğleniriz
Bakalım nolucak
Sen de oruçlusun canım beeee
Sütlü tatlılardan yap az ye insan orçta tuz ve şeker kaybediyor canı istiyor
Aiyet olsun
ins. bundan sonra veririz canim kilolari..

buarada netten mi yapiyorsun platesi? link atabilir misin netten yapiyorsan?
Canım canlı yayında kızımla pek yapamadaım
Ondan netten yaptım hep
Beyazgazete.com dan yaptım
Orda 17.01.2013 programını yaptım hep
Kardiyoplates

selamlar kızlarr

evmacill,ayss nerelerdesiniz kızlarr iyimisiniz???bir ses verin balime

zorisimbuldum canım senin adına çok sevindim ,Kıbrıs güzel yer altını üstüne getir beğendiğin yerlerini anlat bize de.

uçaktan korkmaya gerek yok teyzoşar bile atlayıp uçuyor,ama bebişini mutlaka emzirmelisin uçak inip kalkarken basınç bebekleri olumsuz etkiliyor aklında olsun.

herkese iyi tatiller

kızlarrrr nerdesinizzz????***vay arkadaş kimseler uğramaz oldu yahu...

herkes ideal kilosuna kavuştu sanırım??????*

neyse kendinize iyi bakın kızlar

slm kızlar kılo verme öykümüzü paylaştığımız topiğimize uzun zamandır uğramıyordum
herkesi öpüyorum
herkese hayrlı ramazanlar diliyorum
buralarda olduğum günleri özledim
okullar açılınca tekrar devam ederiz
kılom 57.5 ile 58 arasında gidip geliyor bende pek bi ilerleme olmuyor
bir türlü
herhalde yeterince çaba göstermiyorum
bilemiyorum
kılomdan memnun olmasam da bu kıloyla yaşayıp gidiyorum
1 hafta sonra tatile gideceğiz
o zamana kadar incecik olmayı isterdim ama olmadı
ailelerimiz beni 5 kılo bermiş olarak görecek bu yaz. keşke 10 olsa
neyse kaldığımız yerden devam etmek üzere hoşçakalın kızlar.
sizi seviyorum

hayırlı ramazanlar kızlar

ben hernekadarda istedigim kiloda degilsemde nerdeyse 10 kilo gitti kızlar
73 kğ başlamıştım burayı keşfettigimde 70 kiloydum şu anda 63 600 kg kızlar ideal kiloma 3 kilo kaldı
60 61 ideal kilom ramazanda bana biraz yardımcı oldu eşim manken gibi olmuşsun sakın daha verme diye beni
ikna etmeye çalışsada bir beden daha küçülmek istiyorum bayram sonu sünnet dügünü var görümcemin o zamana kadar 60 olmak istiyorum

kutlarım canım maaşallah sana

tatildeki topiğime kucak dolusu selamlar...
nasıl özlemişim yazmayı yaa, arada cepten okuyodum bakıyodum ama buraya yazmak bi başka.çok tenhalaştı artık topiğimiz.

malum benim sıkıntılı bi dönemim vardı.Allahıma binlerce şükürler olsun 1 ay doldu ve bebeğim iyileşti,alçısı çıkarıldı.inanılmaz zor bi 1 aydı benim için.hem fiziken hem ruhen çöküntüdeyim resmen.İnşallah en kısa zamanda toparlamayı ümit ediyorum... tek güzellik hem ramazan hem de bebeğimden dolayı eksi kiloda kapattım bu dönemi...oruç çok şükür hiç zorlamıyor sütümde etkilenmedi çok fazla.zaten dolu dolu emen bi bebek olmadığı için benim oğlan mevcut miktar yetiyor şükürler olsun...sizler nasılsınız,ramazan,bebekler,diyet ne durumda??? gelen giden olursa koccaman öpücükler benden

Kizlar merhaba ...
20 haziran da tactile basladim...
Bugun esim s geldi.. onunla agustos wsonuna kadar bursa da olcz arada bir tatile gidecegiz...
Sonra da gorev yerine donecegiz..

Sizleri cok ozledim kizlar ...
3 hafta koyde kaldim ve 3 kilo aldım 56 kilo oldum.... Üzülüyorum ama tatilin de. Tadını çıkarıyorum
Ilk benii gördüklerinde kimse beğenmedi...
Cok zayiflamissin dediler...
Şimdi iyisin diyorlar Ama ben dönüşte yine diyetime devam edecegim...

uzun zamandır giremiyordum ama görüyorum ki tek ben değilmişim.1 temmuzda tatile başladık.ailemin yanına geldik.herkes çok zayıfladığımı söylüyor bu da beni çok mutlu ediyor:))neyse ki şimdiye kadar fazla kilo almadım.1 kilo fazlam oldu ama onu dert etmiyorum.tatilin tadını çıkarıyorum. eve döndüğümüzde sizlerle beraber tam motivasyon o fazlalıklardan kurtulurum nasılsa.

merhaba kızlarr :)
ben de aranıza katılabilir miyim ?
kendimi tanıtim sınıf öğretmeniyim evlendiğimde 48 kiloydum hamile kaldığımda 54 kiloydum 70 le doğuma gittim bebeğimin kırkı çıkana kadar 60 oldum ama şu an 62 yim
27 yaşındayım doğum yapalı tam 4 ay oldu çok yakışıklı bi oğlum varrr ve hep kucakta :))
kilo vermek istiyorum ben de ama veremiyorum emzirdiğim için iştahım çokaçıkkk malesef
neler yaptınız sütünüz kesilmeden nasıl kilo verdiniz nolur yardım edin

Canım ben senin 57 kilo halini gormuştum fıstık gibiydin
donunce yine toparlarsın zaten

Maşallah canım sana
melegine de cok gecmis olsun...
şükürler olsun gecmis
allah miniklerimizi her turlu kazadan korusun
kac kilo verdin kızz
sezon açılsa Eylül gelse de tekrar sahalara donsek

Canım öncelikle Hoşgeldin :)
Bebeğin hayırlı olsun

Topigimiz yaz sendromu geçiriyor
İns kendimize geleceğiz :)

Burda cok eğitimci annemiz var...
Bi tanesi daha eklendi ins

Cok yeni annesin
Günde 2.5- 3 litre su icmeye çalış
Süt icin bu cok önemli
Yağlı, hamur işi ve abur cuburdan uzak durmaya çalış
Günde yarım saat spor yapmaya çalış
Ve vermek istediğin kiloyu
3-5 aya yay....
Sütün cok hassas degilse
Bunlara dikkat ederek azminle
Cok daha çabuk istediğin kiloya inersin ins

Maşallah canım sana
melegine de cok gecmis olsun...
şükürler olsun gecmis
allah miniklerimizi her turlu kazadan korusun
kac kilo verdin kızz
sezon açılsa Eylül gelse de tekrar sahalara donsek

Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için. .allah kimseyi evladiyla sinamasin..
Canim 77 kiloydu baslangicim.son kilo bildirimim 69 falandi sanırsam.su an 66.5 cokkkk şükür. Bu gun biraktim orucu.bakalim regl sonrasi ne olacak...üzüntü ve stres mahvetti beni.bi daha gostermesin allahım inşallah. ..
Tatil bitmesin kelebegim ya ben daha yeni cikacagim.eylulde toparlanir herkes sanırım. Tam gaz devam inşallah. Senin diyet ne durumda bu arada???
Sevgiler

teşekkürler canım 12 kilo vermem lazım yani 50 ye inmek istiyorum . spora gelince bebeğim devamlı kucakta dermanım kalmıyo spor yapmaya . benim tatlı krizine bi çözüm bulmam lazım, canım çok fena tatlı çekiyo engelleyemiyorum (

hoşgeldin aramıza.sende kısa sürede kilolarından kurtulursun.çalışan anne olunca biraz da yediklerine dikkat edince rahatlıkla kilo veriliyor.

tatlı krizlerini yenmek için 1 sürahi suya 3-4 çubuk tarçın atıp 1 gece beklet sabah aç karnına o sudan iç.ben gün içinde de o sudan içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…