Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

günaydın kızlar bu hafta misafir kaynıyor bizim ailede,o yüzden sık giremiyorum..şimdi de kilo bildirimi yapıp kaçayım,,
herkesleri tebrik ederim..ben detokssuz metokssuz 600 gr vermişim:)))

başlangıç: 77
geçen hafta: 69,1
bu hafta: 68,5
fark: -600

az da olsa gidiyor çokkkk şükür..benim diyetisyen hala hayata geçirilmedi..kendi çabamla gidiyo hala..annem diyetisyene gidiyor..bu hafta 1 kilo verdi hepsi yağ ve ödem..çok istiyorum bende umarım olur..

hava çok sıcak bol su ve hafif yiyeceklerle hepimiz ulaşırız inş hedefimize...sevgiler koccaman

kızlarr slmlar

sabah tartılamadım oğlumun ateşi var telaşem vardı okulda toplantı yaptı geç kalırım diye aceleden tartılamadım vee adet oldum zaten bugün.

kilo veren arkadaşları kutlarım rekor sonuç yazanlar var ayrıca tebrik ederim

Vavvvvvvvvvvv maşallah süpersin , senin adına çok sevindin.
çok tebrik ederim , haftayı çok güzel değerlendirmişsin.Bildirimlerin hep böyle bol eksili olsun inşallah.

Kıyamam ya çok geçmiş olsun.Şu minikler hasta olmasın ne olur .Allah şifa versin , çabucak iyileşir inşallah meleğin.
Umarım haftaya güzel rakamlar yazarsın .

Başlangıç 62
Geçen hafta 58
Bu hafta 58
Fark -0-
Hedef 50

Ben yerimde saydım

kızlar merhaba.1 aydır tatildeyim o yüzden çok uzak kaldım buralara.pazar dönüyorum evime inş.
kilo yu hiç sormayın aldım almasınada ne kadar aldım hiç bilmiyorum.eşim sürekli yine şiştin diyor
buranın çok faydasını görüyordum tatile çıkınca takip edemedim ve olanlar oldu.
sizler bırakmayın emi.

iyi günle kızlar uzun zamandır girmiyorum çünkü diyet yapmayı bıraktım gibi bir şey abur cubur yememeye dikkat ediyorum
ama kaçamaklar çoğaldı
kilo bildirimi
başlangıç 70
gecen hafta 65 600
bu hafta 64 600
fark 1 kilo
kilo veren kızlar tebrikler vermeyenlerde inşallah haftaya toparlanır yapıştı sanki kilolar
ilk hedefim 64 tü artık oldum şimdiki hedefim 60

Vavvvvvvvvvvv maşallah süpersin , senin adına çok sevindin.
çok tebrik ederim , haftayı çok güzel değerlendirmişsin.Bildirimlerin hep böyle bol eksili olsun inşallah.

Sagol canim, benimkisi birazda stresten oldu sanirim yazdigim gibi…stress olmasin mutluluk olsunda biraz daha yavas gitsin kilolar farketmez.

Maşallah tebrikler kızlar...cook güzel kilolar verilmiş

Menum(kotude olsa menulerim yazmaya calisasacagim)
sabah 1 simit , 3 zeytin, domates ssalatalık
ara bi avuç kuruyemis (fındık,fıstık, badem
aksam bir büyük dilim karpuZ,3 zeytin..1 dilim k.ekmegi

günaydın herkese nerelerdesiniz yahu tatil yapıyosunuz anlaşılan

ben diyete ara verdim ama dikkat ediyorum tabiiki yerimde sayıyorum ama almaktan iyidir

merhaba kızlar kabul ederseniz aranıza dönmek istiyorum artıkın sizleri çok özledim
bu arada çok şükür evimize taşındık yerleştik kafam rahatladı sizlere bolca vakit ayırabilirim

güle güle otur yeni evinde.bende uzun zamandır ara vermiştim diyete. kilomu koruyorum.ama buraya bakmadan da yapamıyorum..

Kızlar canlar topiğimizin güzelleri
Nasılsınız
Geçmişi okudum aklımdakileri yazayım
Emvacilbihar canımmm sıcakta daha çabuk gidiyor kilolar
Bol su iç yürüyüş yap
Zaten sıcaktan bişi istemiyor insanın canı
Tontriko nen var canım km üzdü seniiiiiiiş
Strese sokma kendii sallaaaaaa
Hep yazı bekliyoruz geldi işte
Güzelce yap tatilini
Mydeniz bir an önce başla canım diyetisyenin söylediklerine
Ramazan geldi geç bile kaldın valla
Uzun zamandır görmediğim kızçeler hoşgeldinizzzz
Minikkelebek kızzzzzzz sen de gelmişsin hoşgeldin bebeeeeemmm
Bizeyeeter çok geçmiş olsun canım
Kilo verenleri tebrik ederim

Ben bugün 53.4 geldim
Ama hep yedimmmmm abarrtım
Plates de yapamadım
Ama yapmak isyiyorum
Önce
Seminerler vardı hemen eve gelip ev ve kızımla ilgilendim
Sonra ablamlar geldi üç güncük kaldılar ama napalım sağlık olsun
Yine de hasret giderdik
Uzunca i zaman iremedim
Artık gelmeye çalışırım öpüldüüzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlarr slmlar nasılsınız???? umarım keyfiniz iyidir..

ben oğluşla uğraşıyorum iki günde üç kez acillerdeydik ateş ve hiç bir şey yemeden geçen berbat bir iki gün..

şükür şimdi daha iyi geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma teşekkür ederim rabimm kimseyi sağlık sorunlarıyla sınamasın,herkese iyi tatiller diliyorum,öpüldünüz

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yokum bebeğimin kolu kırıldı. Çok zor günler yaşıyoruz. En az üç hafta alçida kalacak..ben uzun bi süre olmayacagim.kendinize iyi bakin..sevgiler

canim is yerinde filan biraz tatsizliklar yasiyordum ama gecti cok sukur...

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yokum bebeğimin kolu kırıldı. Çok zor günler yaşıyoruz. En az üç hafta alçida kalacak..ben uzun bi süre olmayacagim.kendinize iyi bakin..sevgiler

cok gecmis olsun nasil uzuldum nasil anlatamam..yavrum nasil zorlaniyordur, sende tabii..

bi yerden mi dustu acaba? Rabbim korusun yavrularimizi, yavrularimizi beterinden saklasin...

umarim cabucak toparlanir yavrun ve sen bir an once aramiza donersin canim...

Son düzenleme:
Selam hatunlar,

Bugun gene ilk yazan benim galiba…kilo verenleri tebrik ederim, vermeyenler uzulmesin…bu hafta elimizden geleni yapalim insaAllah…
buarada cumanizda mubarek olsun...

Kilo bildirimi:

baslangic 60,3
gecen hafta 57,4
bu hafta 56,8
Fark -600

günaydın kızlarr

kilo bildirimi:55.800

yani:+300

haftalar önceki kiloma bile inemedim sıkıntıdan sürekli yiyorum maalesef(

kilo veren herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…