Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Kızlar bugün 52 kilo geldim
Doğum yapmadan önceki halimedöndüm şükür
Darısı isteyen herkesin başına
Ben göbüşü sertleştrmek için plates yapıcam

Kaç günr temizlik yapıyorum
Kızımla olunca günlere böldüm
Bugün sıra banyoda
Tüm işlerim bittiğinde kışa hazır olucam
Evde düzenlnmemiş temizlenmemiş hiçbir şey kalmayacak inşallah

Kafamda sıraladıkça sıkıntı geliyor
Yaptıkça hafifliyoum
Herkesi öpüyorummm
Siz de geldikçe neler yapyığınızı yazın anacığımm

Sağ ol canımmmm

Canım en az 100 mekik iyi olur giderek arttırırsın
Düzenl yaparsançok faydalı olur
Keşke plates yapabilsen daha iyi aslında

tamam canim her gun yapmaya calisacagim insaAllah...

ne guzel temizlik yapiyorsun demek darisi basima...kiz yap yap bitmiyor..mutfaktaki dolaplari filan duzenlemistim oglumun dolabini filan simdi gorsen gene taniyamazsin o kadar eski haline dondu yani..

eski kilona donmene cok sevindim canim..buarada emziriyormusun sen hala?

ben sagma islemini biraktim is yerinde ama aksamlari bazen sabahlari emziriyorum...cok sukur diyelim Rabbime...istiyorumki en az 1 sene emsin iyi kotu...1 yasindan sonrada ins. Rabbim izin versinde kardes gelsin bebislerimize hahaha

bir kac hafta sonra dugunlerimiz basliyor ve tatilede az kaldi bizim...o zamana kadar cillop gibi alayimda aldigim bir kac kilonun hesabini yapmayayim diyorum ama fazla hareket yok bende..anca arada bir yuruyorum haricindede...spor yapmiyorum..yapabilsem muthis olacak...yarin tartilma gunu...Allahiom yuzumuzu kara cikarmasin...gerci sen tartilmissin bugunden ama yarinda tartil bakiim ritueli bozma

buarada nurlum filan vardi ya benim bu topike takildigim ilk zamanlar o nerdeki?? diger kizlar??? herkes terketti burayi bi ben bide sen kaldin bacim

merhaba kizlar,

gene ben kilo bildirimi icin geldim..maalesef cok fazla kilo verememisim bu hafta..ama olsun haftaya daha iyi olsun insaAllah..mekikte cekebilirsem her gun 100 tane cok mutlu olucam..bismillah..

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,4
Bu haftaki kilom 55,1
Fark: -300
Hedef: 50

Allah kolaylik versin hepimize insaAllah...

Haklısın canım temizlik dayanmıyor:18:
Canım beni bayağı götürür bu temizlik ayrıntılı yaptım ya
Artık bir süre rutin temizlik yaparım
Yarın koltukları yıkicam
Bugün camlar ve perdeler var
Domates ve kırmızı biberleri de akşam hazırlayıp dolaba atıcam kış için
Sonraki hafta da diğer sebzeleri atarım
Bir yandan da adet olucam belim kopuyor

Ben emziriyorum kızımı
Hedefim 2yaına kadar emzirmek
Şayet çok az yemek yerse bakarız

Ayyy ne güzel ikinci bebişe cesaretin var
Benim bir süre cesaretim olmaz
Kızım çok huysuz
Ha Allah verirse aldırmam tabi
Ama kendim hazır issettmiyorum valla

Kızlar yavaş yavaş dönerler sen merak etme
Herkes tatilde normal

Senin 5 kilocuk bişi var nedir ki
Verirsin merak etme
Sporu ihmal etme
Çok yediğin zaman mutlaka sporla destekle
Merdiven çık ip atla yürü plates yap sana hangisi uygunsa
Bol su iç neskafeden uzak dur
Ekmek az ye tatlı abur cubur yeme
Sağlıklı şeylerden çeşidi bol tut
Olur merak etme
İsteyince gerçekten oluyor
Miden küçülürse sorunlar kökten biter

Ben bugün de 52 geldim şükür
Haydi görüşürüz anacığımmm

Selam canim,

Ya cesaret demeyelimde canim, yas geciyor bebislerimize sagligiyla gelsin kardes gelsin 1-2 tane…yoksa aslinda benimde hic cesaretim yok ve kendimde haftanin 5 gunu calisiyorum dusun yani…sevgisi dunyalara bedel cok zor oluyor dedigin gibi…hatta oyleki kendime vakit ayiramiyorum…ama bir kac sene boyle cekeriz sonra kismet olursa kurtuluruz gozuyle bakiyorum…bilemiyorum dogru mu dusunuyorum..gerci hani derler ya buyudukce dertlerde buyur diye..cok dogru aslinda ama sagliklari yerinde olsunda ne yapalim..bizleri kolay buyutmedi bizimkiler elbet bizlerde zorlanacagiz…Rabbim yokluklarini gostermesin acilarini yasatmasin yavrularimizin bizlere…

Canim 5 kilocukta iste..o 5 kilo beni benden aliyor…yani bir kac ay once 55 i hayal bile edemiyorum gerci..ama cok ugrastirici bu is yaa..birde ben capucino cok tuketiyorum o da kahve yerine geciyor mu acep??? Tum gun genelde ictigim yedigim zararli sey..

Buarada arada kendime izin verip cikolatanin sekerin abur cuburun dibini goruyorum ne yalan soyleyeyim..ama bu haftada 2 gunu gecmiyor genelde…

Eline saglik canim, vallahi temizlik yapasim geldi anlattiklarindan…kolay gelsin sana..ara sira gene gel olur mu

herkese merhaba

uzun süredir girmiyordum okullar açıldı kürkçü dükkanına geri döndük
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diyetlerr

ben ara verdim tatilde ve yine başlıyorum yeniden tabii bu sürede kilo aldım
67 ile diyete tekrar başlıyorum

günde 2.5 lt su
ve 40 dk yürüyüş kesinlikle yapılacak

Sağ ol canımmm her yer tertemiz oldu
Canım üzülerek ve deneimlerime dayanarak söylüyorum abur cubur capucino neskafe bunlar
Tüm emeklerini geriletir
İki adım ileri bir adım geri
Uzayabilir
Sen iyisi mi güzel sağlıklı şeylerden ye az az
Bir gün de kendini şımart ama yine de çok yüklenme

Hoşgeldin canımmm
Kaldığımız yerden devam edicezzzzz tabiii

selam kızlar topiği zorla buldum arkalarda kalmış
ben aynı kilomda sayıyorum takıldı 63 te pek eskisi gibi dikkat te etmiyorum
ahsen gecelere iki kez bazen de gündüz 1 2 oda çok nadir benim zorlamamla emiyor
spor hareket bende sıfır bir evin içinde koşturuyorum ahsenin peşinde koşmak sporsa ben o sporu yapıyorum
benden haberler bukadar daha istediğim kiloya çok var
başlangıç 73 kg
buraya başladığımda 70 kg
bu hafta 63 600 kg

merhaba kızlar
yazın sessizleşen topik okulların açılmasıyla canlanmış.
ramazanda 52 leri görmüştüm. bayram ve sonrası açılan iştahım kilomu arttırdı.
dün sabah 54.9 u gördüm
yazı +3 kilo ile tamamladım.
tatilde evde değildik dünden beri temizlik yapıyorum.

geçen yıl ki bakıcımız başka bir şehire taşınıyor. kızıma bakıcı bulmaya çalışıyoruz.
kızım çok seviyordu ve iyi bakılıyordu.
gitmesine üzüldük..

düzenimizi oturtalım(bakıcı temizlik işlerini halledip) yeniden beslenmemi düzene sokup fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
bu yıl plateste yapıp sıkılaşmaya çalışacağım.

kızlaaaar merhaba özledim hepinizi...umarım herkesin tatili mükemmel geçmiştir ve de geçiyordur...

artık herkes bitirse diyorum şu tatili de kaldığımız yerden devam etsek
valla ben burada olmayınca çok bi şey yapamadım.ramazanda 66 kiloya düştüm tatile gittim 69 oldum

başlangıç 77 kg
en son burada 69 civarıydım
şu an 67 kiloyum.. yaz boyu anca 2 kilo gitti
toplamda 10 kilo gitti ama ben çok mutsuzum
artık inanılmaz sıkıldım bu kilolarla yaşamaktan şu 7 kilo ya gidecek ya gidecek ..bebeğim hala emiyor az da olsa...
dukan diyetini araştırıyorum kestirmeden hızla vermek için ama eti çok sevmiyorum ve acccayip meyve seviyorum işkence olabilir benim için... kestirme başka diyetler bulmaya çalışacağım.. bi 65 altına insem kendime olan inancım tekrar yerine gelecek

zorisim tebrikler hedefine ulaşmışsın canım darısı tüm isteyenlerin başına diyorum..bol bol tadını çıkar..suçluluk duymadan yemek yemeyi özledim ben yaaaa

herkes iyi baksın kendine ben her gün buradayım inşallah,kendimi frenlelem adına buraya yazmak çok iyi geliyor..lütfen herkes düzenli gelsin ki topiğimiz canlansın tekrar..motive olalım gülelim eğlenelim paylaşalım .

Hoşgeldin canımmmm
Yaz yine yediklerini sporunu
Dikkat edince veriliyor merak etme
Çocuk da yoruyorr gerçekten
Bakıcının gitmesine üzüldüm canımmm ya
Döndük işte
Güzelleşmeye zayıflamaya devam

Sağol canımmmm
Gel canım yaz mönünü
İnşaallah çok sürmeden ulaşırsın hedefe

Kızlar bugün ilçe zümresi vardı
Herkesi gördüm
Hep çok zayıflamışsın dediler
Buraya son halimla foto koyucam
Herkese ilham olsun
Daha zayıflamak istemiyorum
34 beden bugün bolgeldi
Bu pek iyideğil
Yicem artık

Bu sene inşallah Allahın izniyle bana araba alıcaz
Ben kullanıcam
İyice öğrenirim inşallah
Okul çok yoğun olacak
Ders vartiyatro var kurs var
Tören hazırlıkları var
İlçedeyim artık okulum büyük
Biz türkçecilerin işihiçbitmez

Planları da halletmeklazım
Kızıma vakit ayıramamaktan korkuyorum sadece
Yoksa alışığım işlere

Bir de bugün buzgibiolduhava
Ne çabuk soğuduyaaaa

Ohh valla ne guzel 34 beden bile bol gelmis canim. En son üni de yaşadım ben bu durumu sonrada hayal oldu. Gerçi o dönem çok üzülüyordum kilo almaya bile calisiyordum.ben kendime 38 bedeni yakistiririm hep. Vucut tipim onu kaldiriyor daha azi cok sıska kaliyor bende neyseee tebrikler tatlim tekrar. Yeni donemde az yorulmacali bol saglikli ve bebeginle verimli zamanlar dilerim..

Geleyim kendime dun kacamakli bi gundu yine. su nutella yokmu dukanimi baltaliyor. Bi bitsede rahatlasam. Dukani yapmaya calisiyorum bir haftadir ama cok zorlanıyorum hep et hep et...artik durdu atakta iki kilo gitti simdi kacamaklarla takildi... neyse motive olsam kacamak olmazda o da olacak inşallah.
Dunku menum
Dukan ekmek yogurt sut tavuk peynir ve nutella:)
Sevgiler

mydenizz aynıyız sanırım seninle 16sından sonra varmısın yarısa

Hahaha tam adamina teklif ettin canim zevvvvkle...iyi olacak doktorun hasta ayağına gelirmis ya bu teklif ve yaris tam ihtiyacim olan zamanda geldi
Niye 16si bilemedim ama toparlanmam icin iyi olacak.yarin yapalim desen yapamazdim valla:)
Benim boy 1, 65 kilo 67 civari yaş:35 bol şans sevgili rakibem

ayyy çok güldüm kendime bi taraftan bebeği uyutup bi taraftan cepten sana cevap yazacağım diye hasta doktor ilişkisini karıştırmışım düzelteyim...

iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş ,seninle yarışa balıklama varım arkadaşım...:13::13::13:

Merhaba kizlar,

Uzulerek kilo bildirimi yapicam bu hafta maalesef…

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,1
Bu haftaki kilom 55,3
Fark: +200
Hedef: 50

Kilo vermem durdu mu ne??? Hatta almisim bu hafta maalesef...bana oyle birsey deyinki sagligimi etkilemesin ama kilo vermemi tekrar baslatsin..

Gercekten diyet miyet isleri bana gore degil..kafama gore takilarak kilo vermek daha kolayima gidiyor..tabii bu demek degilki abur cubur yiyorum surekli...yani azar azar herseyden biraz biraz...sanirim bu haftaki kilo alisimi p.tesi gunu yedigim pizzaya borclugum...sizler ne alemdesiniz kizlar??? Zorisimbuldum bacim sen cok hakliydin...2 ileri bi geri yapiyor bu sekilde..ben herhalde haftasonlari bazen kantarin topuzunu kaciriyorum ondan oluyor...ertesi hafta toparlayim derken bi bakiyorum hoop tekrar haftasonu gelmis gene ayni terane...bu hafta daha cok dikkat edeyim bari..buarada 2-3 gunluk detokslar filan ise yarar mi acaba???

Su 54 u bir goremedim yaa hayret birsey..bu hafta sonuda cok dikkat edicem ne yapalim...mekik cekeyim dedim ama maalesef yapamadim...bebisim cok huysuz tum hafta zombi gibi gidip geldim ise..dun neyseki erken yattik az birazda olsa dinlenmisim...

Buarada kizlar benim bebis dedigim gibi aksamlari ve geceleri emiyor...ama cok fazla kalkiyor gece..hatta bazen oyleki gece gece mama yapiyoruz..bu normal mi? Kime sorsam bu yasta normal degil diyor...10 aylik buarada bebegim...gece cok fazla kalktigim icin inanin hiccc dinlenemiyorum..son iki gundur bas agrisindan catladim resmen...sizler neler yaptiniz ya da yapiyorsunuz...??

Acaba emdigi icin mi kalkiyor? Beni ozledigi icin mi? Yoksa cok mu simarttim bu bebeyi bennn???

16sı cünkü okullar ozaman açılıyor ve ben daha iyi motive oluyorum diyete suan evde sıkıntıdan yiyorum süreklii
benim boy 160 kilo 67 küsür daha tartılmadım:26:

dr hasta farketmez ben senin ne demek istediğini anladım cnm

hadi bakalım 16 eylülde başlıyoruz o halde

canımbenim bebeğim de 14 aylık inan bazen sabaha kadar bir ayağım beşikte yaşıyorum.tabii ki de normal diş rahatsızlığı olabilir.ben aylardır uykuya hasretim ayağımda sallıyorum belki 1-2 saat artık bacaklarımı hissetmiyorum o kadar uyuşuyor ki.bazen de sabaha kadar hiç uyanmaz yada 1-2 kez uyanır...bu gel-gitler çok normal her bebeğindüzenifarklı olur. 10 aylık bebek şımarır mı kız allah iyiliğini versin sev kokla emzir bollllll bolll şımart çünkü zaman su gibi geçiyor şimdi 9 yaşındaki oğlumu istesem de öptürmüyor büyüdükçe haliyle uzaklaşıyorlar

ben sabah bi tartıldım 68 deli olacağım durdu diyordum şimdi artıya bile geçmiş dukanı mukanı bıraktım zaten beceremedimde. 16 sına kadar az sık yiyerek her şeyden yiyerek terbiye edeyim nefsimi bari..ben kendimde şunu farkettim bu yasak yeme dersem daha da cazip hale geliyor dukanda meyve yasak ya Allahım ölecektim damarlarım çekti en nihayetinde de meyveyle bozdum ..o yüzden yasak masak yok, bol hareket her şeyden az ve sık yeme düzenine geçeceğim

bekliyorum seni rakibem..ben her gün buradayım yoksa iflah olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…