- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.021
ben sabah bi tartıldım 68deli olacağım durdu diyordum şimdi artıya bile geçmiş dukanı mukanı bıraktım zaten beceremedimde. 16 sına kadar az sık yiyerek her şeyden yiyerek terbiye edeyim nefsimi bari..ben kendimde şunu farkettim bu yasak yeme dersem daha da cazip hale geliyor dukanda meyve yasak ya Allahım ölecektim damarlarım çekti en nihayetinde de meyveyle bozdum ..o yüzden yasak masak yok, bol hareket her şeyden az ve sık yeme düzenine geçeceğim
bekliyorum seni rakibem..ben her gün buradayım yoksa iflah olmuyorum
canımbenim bebeğim de 14 aylık inan bazen sabaha kadar bir ayağım beşikte yaşıyorum.tabii ki de normal diş rahatsızlığı olabilir.ben aylardır uykuya hasretim ayağımda sallıyorum belki 1-2 saat artık bacaklarımı hissetmiyorum o kadar uyuşuyor ki.bazen de sabaha kadar hiç uyanmaz yada 1-2 kez uyanır...bu gel-gitler çok normal her bebeğindüzenifarklı olur. 10 aylık bebek şımarır mı kız allah iyiliğini versinsev kokla emzir bollllll bolll şımart çünkü zaman su gibi geçiyor şimdi 9 yaşındaki oğlumu istesem de öptürmüyor büyüdükçe haliyle uzaklaşıyorlar
Çok sağ ol canım güzel dilklerin içinnnOhh valla ne guzel 34 beden bile bol gelmis canim. En son üni de yaşadım ben bu durumu sonrada hayal oldu. Gerçi o dönem çok üzülüyordum kilo almaya bile calisiyordum.ben kendime 38 bedeni yakistiririm hep. Vucut tipim onu kaldiriyor daha azi cok sıska kaliyor bende neyseee tebrikler tatlim tekrar. Yeni donemde az yorulmacali bol saglikli ve bebeginle verimli zamanlar dilerim..
Geleyim kendime dun kacamakli bi gundu yine. su nutella yokmu dukanimi baltaliyor. Bi bitsede rahatlasam. Dukani yapmaya calisiyorum bir haftadir ama cok zorlanıyorum hep et hep et...artik durdu atakta iki kilo gitti simdi kacamaklarla takildi... neyse motive olsam kacamak olmazda o da olacak inşallah.
Dunku menum
Dukan ekmek yogurt sut tavuk peynir ve nutella:)
Sevgiler
Ayyyyy ne şımarması kızzzzMerhaba kizlar,
Uzulerek kilo bildirimi yapicam bu hafta maalesef
Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,1
Bu haftaki kilom 55,3
Fark: +200
Hedef: 50
Kilo vermem durdu mu ne??? Hatta almisim bu hafta maalesef...bana oyle birsey deyinki sagligimi etkilemesin ama kilo vermemi tekrar baslatsin..
Gercekten diyet miyet isleri bana gore degil..kafama gore takilarak kilo vermek daha kolayima gidiyor..tabii bu demek degilki abur cubur yiyorum surekli...yani azar azar herseyden biraz biraz...sanirim bu haftaki kilo alisimi p.tesi gunu yedigim pizzaya borclugum...sizler ne alemdesiniz kizlar??? Zorisimbuldum bacim sen cok hakliydin...2 ileri bi geri yapiyor bu sekilde..ben herhalde haftasonlari bazen kantarin topuzunu kaciriyorum ondan oluyor...ertesi hafta toparlayim derken bi bakiyorum hoop tekrar haftasonu gelmis gene ayni terane...bu hafta daha cok dikkat edeyim bari..buarada 2-3 gunluk detokslar filan ise yarar mi acaba???
Su 54 u bir goremedim yaa hayret birsey..bu hafta sonuda cok dikkat edicem ne yapalim...mekik cekeyim dedim ama maalesef yapamadim...bebisim cok huysuz tum hafta zombi gibi gidip geldim ise..dun neyseki erken yattik az birazda olsa dinlenmisim...
Buarada kizlar benim bebis dedigim gibi aksamlari ve geceleri emiyor...ama cok fazla kalkiyor gece..hatta bazen oyleki gece gece mama yapiyoruz..bu normal mi? Kime sorsam bu yasta normal degil diyor...10 aylik buarada bebegim...gece cok fazla kalktigim icin inanin hiccc dinlenemiyorum..son iki gundur bas agrisindan catladim resmen...sizler neler yaptiniz ya da yapiyorsunuz...??
Acaba emdigi icin mi kalkiyor? Beni ozledigi icin mi? Yoksa cok mu simarttim bu bebeyi bennn???
kızlarr slmlar
bugün tartılamadım sene başı toplantımız vardı ama yarın umarım unutmam tartılırım bakalım aç karnına kaç çıkacam?
yavaş yavaş toplanmaya başladık hadi hayırlısı...
bu arada tüm öğretmen arkadaşlara hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum
kafam karışık saçımı kestirmek istiyorum ama her kestirdiğimde pişman olduğum için hiç karar veremiyorum,sabah fön falan zor oluyor kısa saç iyi olacak
evmacil ve minikkelebek nerelerdesini?osibulep iyimisin?herkes tekrar hoşgeldi
kaptan fotoğraflarını merakla bekliyorum lütfen bize ilham ver
zaten şekerliktin eminim zayıflık çok yakışmıştır
Günaydın melekler hoşgeldiniz...
Sizin burda yazdiginizi görmek harika...
Cizelgeden de anlaşılacağı üzere bomba gibi döndüm....:)))))
Yeniden başladım...
Kızlar ayın 16' sindaduzenli olarak yazmaya başlayalım ne dersiniz?
Menulerimizi günü gününe yazalim...
Şahsen ben kurbana kadar hedefime ulaşmayı düşünüyorum...
günaydınn
ahh tartıldım ve tabiiki sonuc hüsran 67.7 olmusum
ve 16sından önce diyete başlamaya karar verdim 9 eylülde başlıyorum rakibemmmm hazırmısın kuzum uyarmı sana
hadi bakalım başlıyoruz o halde..ben ilk etapta 64 hedefliyorum sonra yaza kadar 58 hatta daha aşağısı.acelem yok yavas yavas veririm sadece cok cabuk sıkılıyorum ben ya :18::18::18:Ahh canim nasil uymasin tabiiki uyar hatta daha cok isime gelir. Kendime yalnizca 65 hedefini koymaya karar verdim simdilik. Sorunu bõl ve parcala mantigi sonra 62 sonra 60 ve bu is bitecek. 65 rakamina kilitlendim resmen bi görsem o rakami gerisi gelecek diye inanıyorum
Pazartesi den itibaren her gun yürüyüş yapılacak ya 30 ya 40 dk..
Keten tohumu tuketilecek
Yulaf kepegi.yesil cay tuketilecek
Kalori takibine baslanacak
Simdilik aklima gelenler bunlar..kesinlikle taviz yokkkkkkk
Bomba gibi geliyorum canim benim ikimize hatta hepimize bol sanss
Asiye sende hosgeldin canim nerelerdeydin eksikligin cok hissediliyordu gitme artik lutfen.cepten.göremedim cizelgeni ama sen cabucak verirsin eminim. Sevgiler.
Wooooow dondunuz mu kuzular:)
Hosgeldiniz hepiniz
Zorisim maşallah canım sana...
Fotonu sabırsızlıkla bekliyoruz
Bizeyeter yettim canım :)
Lamekan sukur ya yaşadığına dair bir emare var artık :))))
Bende bugün start verdim kızlar ...
Yazarım menulerimi artık ins
Bugün cok is var...
Bi de
Kıs icin domates yapmak istiyorum
Pazara çıkabilirsek
merhabalar çıtırlarr
bugün tartıldım fakat sağlıklı bir sonuç yok bir 54.900 bir kaç kez de 55.400 geldim sanırım tartı kafayı yemiş (acaba kim tartının canına okumu?:))tabiki oğluş:)
neyse daha hedef kiloma çok var 51 kiloyA İNENE KADAR DEVAMMMMM...
ÜZGÜNÜM ÇOK DİYET YAPAMIYORUM,YAZIN DAHA ZOR OLUYORMUŞ MEĞER
Hosgeldiniz hepiniz
Bugün cok is var...
Bi de
Pazara çıkabilirsek
Ne guzel herkes dönüyor topige yasasinnnn..sende hosgeldin bizeyeter
Canim bebeklerimiz ayni yastaymis benim oglanda da ne uyku ne yemek duzeni kaldi.azi dişini cikarmaya çalışıyor hemde üçünü arka arkaya
Yemekler bi kabusa döndü. Hep oyunla yada ilgisini baska yone çekerek doyuruyorum.eline alip yemek istiyor ama genelde parcalayip etrafa suruyor ve asla mama sandalyesinde oturmuyor.duzene sokamadim anlayacagin:)
çok sağol canım tüm kızlar hoşgeldiniz,bütün kızlar toplandık şarkısını armağan ediyorum hepinizevalla bu bebekle şaştım ne yedirsem aynı sorun cebelleşiyorum resmen iki kaşık yese bile şükredecem ama nafile eskiden reklam açardım biraz yerdi şimdi onuda tınmıyor umarım geçici bir durumdur ,iştahları açılır kuzuların hepimize kolay gelsin
hoşbulduk cnm bu bebişlerin durumu hep aynı sanırım benim kızımda aynı yemiyor cok zayıff dişlerinden sanırım cok huysuz buaralar
sabah yarış başlıyor çok heyecanlı ve kararlıyımmmm...hu huuuuu lamekancım dolu dolu 68 le başlıyorum küsüratı sabah yazarım
ben yaz başında jillian ile 5 gün bi 10 gün bi spor yaptım hatta ölçülerimi aldım 1 ay sonunda kıyaslamak için..sonra ayak bileğimi zorlamışım bırakmak zorunda kaldım neyse ölçülerimi tekrar aldım bu kadarlık bi zamanda bile çok fazla farketmiş çok güzel toparladım
spor yapmak isteyenlere cidden öneririm çok çok etkili fakat zor biraz
sevgili rakibem başladım bende bugün 67.3 ile ilk hedef kurban bayramına kadar yani 14 ekime kadar 64.h3 olmak
günde 2.5 lt su
45 dk yürüyüş
ve sadece 1 dilim ekmek yenilecek bukadar kalorisepetinden kalori hesaplamayı düşünüyorum bakalım
ama moralim cok yerinde değil kızımın bakıcı işini bitürlü halledemedim bugün başlayan bakıcı sanırım sorun cıkarıcak benim moral sıfır sıfır
Hosgeldiniz hepiniz
Bugün cok is var...
Bi de
Pazara çıkabilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?