Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

yasak olunca benimde gözüm dönüyo ben meyvesiz asla yapamam o yüzden dukan bana coook uzakk ben kızıma yedirirkende kendimi tutamıyorum zasten arkadaşlarımda alay ediyolar benle 1 kaşık kızına 1 kasık sana diye

kızlarr slmlar

bugün tartılamadım sene başı toplantımız vardı ama yarın umarım unutmam tartılırım bakalım aç karnına kaç çıkacam?

yavaş yavaş toplanmaya başladık hadi hayırlısı...

bu arada tüm öğretmen arkadaşlara hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum

kafam karışık saçımı kestirmek istiyorum ama her kestirdiğimde pişman olduğum için hiç karar veremiyorum,sabah fön falan zor oluyor kısa saç iyi olacak

evmacil ve minikkelebek nerelerdesini?osibulep iyimisin?herkes tekrar hoşgeldi

kaptan fotoğraflarını merakla bekliyorum lütfen bize ilham ver
zaten şekerliktin eminim zayıflık çok yakışmıştır

aaa benim oğluşumda 14 aylık ,[MENTION][/MENTION]gece kalkıyor,geç yatıyor uyku düzeni yok dişleri çıkacak yine ve maalesef yemiyor,nasıl yemek yedireceğim bilmiyorum zorlasam çıkarıyor gönlüyle de yemiyor habire mama hatta bazen mama bile içmek istemiyor(

Çok sağ ol canım güzel dilklerin içinnn
Dukan Fransada asaklanmış canımmm
Sağlıklı değillll
Ayyyyy ne şımarması kızzzz
Benim kız en 4-5 kere kalkıyor
Çoğunu demyim
Sabaha kadar kolumun üstünde yatıyor bazen
Bazen 1-2 saat salladıım olur
Oooooooooooo
Normal bunlar anacıımmmmmm

Teşekkür ederimmm canım benimmm
Sen de madem sıkıldın zor uzun saç
KEstirrr ama çok kısa da zor olur
Nşallah hepimiz için güzel geçer bu eğitm yılı

Günaydın melekler hoşgeldiniz...

Sizin burda yazdiginizi görmek harika...

Cizelgeden de anlaşılacağı üzere bomba gibi döndüm....:)))))

Yeniden başladım...

Kızlar ayın 16' sindaduzenli olarak yazmaya başlayalım ne dersiniz?

Menulerimizi günü gününe yazalim...

Şahsen ben kurbana kadar hedefime ulaşmayı düşünüyorum...

günaydınn

ahh tartıldım ve tabiiki sonuc hüsran 67.7 olmusum

ve 16sından önce diyete başlamaya karar verdim 9 eylülde başlıyorum rakibemmmm hazırmısın kuzum uyarmı sana

Hoşgeldin canımmmmm
Sen yaparsın canım hedefine ulaşırsın
Çok azimlisin
Ben artık mönü yazmicam
Korumaya çalışıcamm
Ama yazanlara destek olurum tabiynnnn

Herkeseeee günaydıııııııııın
Çıtırlarrrrrrrrrrr

merhabalar çıtırlarr

bugün tartıldım fakat sağlıklı bir sonuç yok bir 54.900 bir kaç kez de 55.400 geldim sanırım tartı kafayı yemiş (acaba kim tartının canına okumu?:))tabiki oğluş:)

neyse daha hedef kiloma çok var 51 kiloyA İNENE KADAR DEVAMMMMM...

ÜZGÜNÜM ÇOK DİYET YAPAMIYORUM,YAZIN DAHA ZOR OLUYORMUŞ MEĞER

günaydınn

ahh tartıldım ve tabiiki sonuc hüsran 67.7 olmusum

ve 16sından önce diyete başlamaya karar verdim 9 eylülde başlıyorum rakibemmmm hazırmısın kuzum uyarmı sana

Ahh canim nasil uymasin tabiiki uyar hatta daha cok isime gelir. Kendime yalnizca 65 hedefini koymaya karar verdim simdilik. Sorunu bõl ve parcala mantigi sonra 62 sonra 60 ve bu is bitecek. 65 rakamina kilitlendim resmen bi görsem o rakami gerisi gelecek diye inanıyorum
Pazartesi den itibaren her gun yürüyüş yapılacak ya 30 ya 40 dk..
Keten tohumu tuketilecek
Yulaf kepegi.yesil cay tuketilecek
Kalori takibine baslanacak
Simdilik aklima gelenler bunlar..kesinlikle taviz yokkkkkkk
Bomba gibi geliyorum canim benim ikimize hatta hepimize bol sanss

Asiye sende hosgeldin canim nerelerdeydin eksikligin cok hissediliyordu gitme artik lutfen.cepten.göremedim cizelgeni ama sen cabucak verirsin eminim. Sevgiler.

Wooooow dondunuz mu kuzular:)

Hosgeldiniz hepiniz

Zorisim maşallah canım sana...
Fotonu sabırsızlıkla bekliyoruz

Bizeyeter yettim canım :)

Lamekan sukur ya yaşadığına dair bir emare var artık :))))

Bende bugün start verdim kızlar ...

Yazarım menulerimi artık ins

Bugün cok is var...
Bi de
Kıs icin domates yapmak istiyorum
Pazara çıkabilirsek

hadi bakalım başlıyoruz o halde..ben ilk etapta 64 hedefliyorum sonra yaza kadar 58 hatta daha aşağısı.acelem yok yavas yavas veririm sadece cok cabuk sıkılıyorum ben ya :18::18::18:

geldim cnm artık buradayım malum yaz tatilindeydik nasıl gidiyor hayat
hadi bakalım kolay gelsin hepimizee

Ne guzel herkes dönüyor topige yasasinnnn..sende hosgeldin bizeyeter
Canim bebeklerimiz ayni yastaymis benim oglanda da ne uyku ne yemek duzeni kaldi.azi dişini cikarmaya çalışıyor hemde üçünü arka arkaya
Yemekler bi kabusa döndü. Hep oyunla yada ilgisini baska yone çekerek doyuruyorum.eline alip yemek istiyor ama genelde parcalayip etrafa suruyor ve asla mama sandalyesinde oturmuyor.duzene sokamadim anlayacagin:)

Döndük canim inşallah ben kendi adima ayrilmamak uzere buradayim. Burdan uzaklasmak +2 kg'a patladi bana
Sende hosgeldin keyifli ve bol kilo vermeli günler canim
Kis hazirliklari bendede var menemen yapmadim birde patlican ve kirmizi biber kozleyecegim digerleri bitti cokkk şükür.. allah afiyetle yedirmeyi nasip etsin hepimize

çok sağol canım tüm kızlar hoşgeldiniz,bütün kızlar toplandık şarkısını armağan ediyorum hepinizevalla bu bebekle şaştım ne yedirsem aynı sorun cebelleşiyorum resmen iki kaşık yese bile şükredecem ama nafile eskiden reklam açardım biraz yerdi şimdi onuda tınmıyor umarım geçici bir durumdur ,iştahları açılır kuzuların hepimize kolay gelsin

hoşbulduk cnm bu bebişlerin durumu hep aynı sanırım benim kızımda aynı yemiyor cok zayıff dişlerinden sanırım cok huysuz buaralar

hoşbulduk cnm bu bebişlerin durumu hep aynı sanırım benim kızımda aynı yemiyor cok zayıff dişlerinden sanırım cok huysuz buaralar

burada bnm derdimden bahsedilmişş...
ahhahh o yemek yok mu...

yine geldi yemek saati diye üzülüyorum resmen...

iştahsız bebeğim bnm..

bizimkisi ağzına alıyor sonra diliyle dışarı atıyor...

yerlerüstü başı her seferinde batıyor....

sabah yarış başlıyor çok heyecanlı ve kararlıyımmmm...hu huuuuu lamekancım dolu dolu 68 le başlıyorum küsüratı sabah yazarım

ben yaz başında jillian ile 5 gün bi 10 gün bi spor yaptım hatta ölçülerimi aldım 1 ay sonunda kıyaslamak için..sonra ayak bileğimi zorlamışım bırakmak zorunda kaldım neyse ölçülerimi tekrar aldım bu kadarlık bi zamanda bile çok fazla farketmiş çok güzel toparladım
spor yapmak isteyenlere cidden öneririm çok çok etkili fakat zor biraz

sevgili rakibem başladım bende bugün 67.3 ile ilk hedef kurban bayramına kadar yani 14 ekime kadar 64.3 olmak

günde 2.5 lt su
45 dk yürüyüş
ve sadece 1 dilim ekmek yenilecek bukadar kalorisepetinden kalori hesaplamayı düşünüyorum bakalım

ama moralim cok yerinde değil kızımın bakıcı işini bitürlü halledemedim bugün başlayan bakıcı sanırım sorun cıkarıcak benim moral sıfır sıfır

Hadi bakalım hayırlı olsun canim. Ben de sabah 68.5 geldim. Daha önce de demiştim bende hedef hatta kirilma noktasi 65...
Sabah meyve ve az musli yedim
Arada yine elma
Ogle koz kırmızı biber ve yogury
Ara armut
Aksam 6 köfte 1 serv k. Bulgur pilavı 1kepce tarhana çorbası yedim
3 lt su ve bir fincan yesil çay ictim
Yuruyemedim 10 dk twister bindim o kadar

Moralini bozma simdiden arkadaşım. İnşallah kendinize uygun bi bakıcı bulursun

Sağ ol çok teşekkür ederm canımmmmmm
Foto en kısa zamanda koyucammmmm
Sen kaç kilosun canım
Tatil nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…