Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

65 olursun cnm ya 1 ayda 3 kilo hedefliyoruz ki bence bu gayet makul bir hedef

bende sabah nesfit yedim
öğle 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim
ara çerez atırtırdım biraz
domates salatalık ve az peynir yedim
akşam aşure yapmıstım ondan 1 tabak yedim :26::26::26: dayanamadım napimm
ara elma yedim

2.5 lt su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
1 fincan yeşil çay içildi
50 mekik çekildi

Lamekan ve myydenizzzz hadi Allah kolaylık versin canımmm
İyi bir başlangıç yapın gerisi de gelsin

tşkler canımm biraz birbirimizi gaza getirelim ki sizin kadar fit olalımm

selam kızlar. ben bir türlü başlayamıyorum. geçen haftadan beri 1 kilo daha eklenmiş. sanırım moralim bozuldukça tatlıya saldırıyorum.
kızıma hala bakıcı ayarlayamadık. birkaç kişi var ama karar vermek zor. kardeşim de öğretmen onun atamasını da bekliyorduk. bize yarım saat uzaklıkta bir köy okulu yazmıştı. orası olsun diye çok dua ettim ama olmadı. hayallerim gerçekleşemedi. buraya atansaydı annemlerde gelir bizim kıza bakarlar hep beraber oluruz diyordum ama gerçekleşmedi hayallerim.
muşa gidecek artık. izmirden gidecekler.
içimi döktüm ferahladım biraz.
en kısa zamanda tarçınlı suyla başlayıp tatlı krizlerini yenerek diyete başlamalıyım.
kurban bayramına kadar + lardan kurtulmalıyım.

forumda yazılanları okuyorum ama beğenemiyorum...

Aycine beni anlatmissin bu ara moralim benimde kötü ve hirsimi yiyeceklerden cikardim artilar hep moralsizlikten.sagolsun lamekan yarisalim dedi de kendime geldim. ..sonu yok dedim bari zayiflayimda o açıdan üzülmeyeyim
Kardesin için hayırlısi olmuştur umarim. Topikte herkesin bakici sorunu var yaa allah gönlünüze göre versin çok önemli bi konu..ben de calisma hayatimi bitirirken bu konu en büyük sebebimdi ama ben özeldeydim.ogretmen yada memur olsam mecbur kalir kabul ederdim birini..vicdanli ve sevgi dolu bakicilar bulursunuz umarim

ayy cnm bende daha bakıcı bulamadım köyde öğretmenim ama bakan kimseyi bulamadım okul hemen lojmanın yanında seminer dönemindeyiz diye kızımıda beraber götürüyorum okula ama haftaya başlıyor dersler napıcam kara kara düşünüyorum

bu dönemi daha rahat atlatmak için yürüyüş yapıyorum kendime geliyorum biraz bence sende salma kendini

Slm şekerim moralini bozma gidecek kilolar. Daha önce nasıl verdiysek şimdi de verirsin...

Bak ben de başladım...

Seminerin ilk günü başladım..

59.7 ile dün 57 çıktım tartida...

Hedefim kurbana kadar 52 olmak...

Sende katil bana...

Ben de muş tayim..

Kardeşin hangi okula atandı ?

kızlar menüm:

sabah: müsli,meyve
ara: 1 elma
öğlen: kabak kavurdum domatesin suyuna, yoğurt
ara:1 elma ve 1 avuç leblebi
akşam: 1 tabak taze fasülye, 2 köfte
yatmadan 1 kasede yoğurt yiyeceğim

3 lt su içildi...45 dk tempolu yürüyüş,1 fincan yeşil çay yatmadan mekikte çekeceğim

Lamekan canim cuma mi bildirim yapalim yine yoksa pzt basladik diye pzt mi???
2 gündür şahane gidiyordum bu gun bir parca pide bir tane revani ve bir dolma yedim oglen.
Sabah klasik kahv yaptim kacamaksiz yumurtada vardi
Aksam sanirim yogurt yulaf kepegi ile gecistiririm
2 fincan yesil cay. 3 lt su. Ve bolca mekik cekecegim.bu gun yürüyüş yok
Herkes nerdeee bi ara ne güzel toplaniyor gibiydik
Hoscakalin:)

cnm bence cuma bildirim günümüz olsun malum haftasonu araya girince kaçamaklar oluyo

ben bugün berbattım daha yürüyüş yapmadım ama yaparsam 1 saat yürümeyi düşünüyorum off bu diyet işleri ne zor yaa

Of ki ne off nefret ediyorum aylardır psikolojikman coktum bu kilo sorunundan..bu kadar kafama takip basaramamak daha cok canimi sıkıyor.Yine olmazsa cokkk kötü olurumbu sefer cok inandim çünkü ...
Tamam cuma daha iyi fikir hafta sonu bende dagiliyorum.bu pzt 5 gunde 5 kilo diyetine baslamayi düşünüyorum rakibem:))

ben daha önce yaptım ama zorlandım acıkcası 2 kilo vermiştim bakalım sen nekadar verebilecen ben regl olur olmaz 2 günlük pirinç lapası denicem

Tatlım sen emzirmiyor muydun?
Bu diyeti cok yapan oldu
aynen geri aldı
hic tavsiye etmem ?
yaptiktan sonra 0 kaçamak yaparım dersen ? Bilmiyorum ama
Sen 5 gun sağlıklı ve ölçülü beslen İnan kalıcı kilo verirsin hem
Onceleri dikkat ettiginde ne güzel gidiyordu

Son düzenleme:

Evet emzirmek denirse emziriyorum zorla ve azicik emiyor canim.Bu diyetin sutumu etkiliyecegini mi dusunuyorsun valla bu konuda bende endiseliyim ama ramazanda orucumu tam tutmustum ve sutum azalmamisti
3-4 sene evvel yapmistim bende 5 kilo falan degil 2-3 kilo vermistim zor bi diyet et gununde çok zorlanmistim
Canim dikkat edince gidiyor ama su bıkkınlıktan kurtulmak icin biraz hizlanmak istiyorum yoksa iki ileri bir geri((
Bu diyeti yapip birakmam çünkü hedefime ulasmamis olacagim
Biliyorum sağlıksız ama çok yoruldum kizlar yaaaaa(

selam herkese.kizlar bende kilo aldim 66 kiloyum boyum 1.6416 kilo vermem lazimama korkuyorum sutum kesilir diye.desteye ihtiyacim var:2::2::2:
buarada kizim 5 aylik

ben daha önce yaptım ama zorlandım acıkcası 2 kilo vermiştim bakalım sen nekadar verebilecen ben regl olur olmaz 2 günlük pirinç lapası denicem

Canim senin bebegin emiyor mu?? Valla hep saglikli beslenerek verdim simdiye kadar artik aralarda etik olmayan yollari deneyip hizlandiracagim...
zaten sutun doyurma özelliği gitti tatli niyetine
Ben ay sonunda regl olacagim pirinc lapasini iyi hatirlattin ben de deneyim:)

Sağ ol çok teşekkür ederm canımmmmmm
Foto en kısa zamanda koyucammmmm
Sen kaç kilosun canım
Tatil nasıldı

Canimmm ben 71 gibi filanım
Beni nasıl bıraktıysan öyleyim malesef
Bi zayiflayamadm gitti

Bana hep tatil :)
Ya da hic tatil :)
Cok öyle deniz tatili yapamadım ama
Bi kaç gun havuza girdim iste budur

Kızım sagolsun...onunla iyi ki bi yere gitmedik
En ufak gezmelerim burnumdan geliyor sagolsun

2 çocukla cok zor oluyor ... Hele benim gibi pimpirikli birine

Mart sonuna biletlerimizi aldık (Allah, ömür ve izi. Verirse)
İznimiz baslar başlamaz Antalya ya gideceğiz ins
Hem benim bicirikta biraz akillanir...
Hem de anası aklını basına alirda belki zayıflar ..
Citir citir yapar tatilini..:)
Bu arada benim kızımda 14 aylık
Mydeniz ve bizeyeterin bebisleri de öyleydi galiba
Benim kızım cok fena... DiZimden ayrılmıyor sagolsun...sizinkiler nasıl kızlar..
Ooooyyyy cok tatlı oldu ama...
Oglusum ve cadolosumla bütün gunü geçiriyorum iste

selam herkese.kizlar bende kilo aldim 66 kiloyum boyum 1.6416 kilo vermem lazimama korkuyorum sutum kesilir diye.desteye ihtiyacim var:2::2::2:
buarada kizim 5 aylik

Hosgeldin sakin bize uyma bizim bebekler yaslarini doldurdular:)))detoks falan uzak dur bence...
Cok bi fazlan yok boyuna göre tatli ve hamur isinden uzak dur porsiyonlarini küçült zaten gider..sevgiler
Ha birde buraya takil destek tammmm

Pirinç lapasindan zayiflayani gördüm ama:)
tatlim sen emziriyosun ama tatlı niyetine bile olsa :)
Yine de elbet sen bilirsin :)

Son düzenleme:

mydenizz LaMeKaN369 teşekkürler kızlar desteğiniz mutlu etti beni..

bugün daha dikkatliydim.

yarın yürüyüşe de başlayıp eskisi gibi azmimle vereceğim kiloları..

asiye geçen yıl senin de desteğinle kilolardan kolayca kurtulmuştum.

şimdi de başarırız...

kardeşim köy okuluna atandı.

sürügüden köyünde.

bugün gittiler muşa yarın göreve başlayacak.

ev yada apart ayarlamaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…