- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.041
Hadi bakalım hayırlı olsun canim. Ben de sabah 68.5 geldim. Daha önce de demiştim bende hedef hatta kirilma noktasi 65...
Sabah meyve ve az musli yedim
Arada yine elma
Ogle koz kırmızı biber ve yogury
Ara armut
Aksam 6 köfte 1 serv k. Bulgur pilavı 1kepce tarhana çorbası yedim
3 lt su ve bir fincan yesil çay ictim
Yuruyemedim 10 dk twister bindim o kadar
Moralini bozma simdiden arkadaşım. İnşallah kendinize uygun bi bakıcı bulursun
Lamekan ve myydenizzzz hadi Allah kolaylık versin canımmm
İyi bir başlangıç yapın gerisi de gelsin
65 olursun cnm ya 1 ayda 3 kilo hedefliyoruz ki bence bu gayet makul bir hedef
bende sabah nesfit yedim
öğle 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim
ara çerez atırtırdım biraz
domates salatalık ve az peynir yedim
akşam aşure yapmıstım ondan 1 tabak yedim :26::26::26: dayanamadım napimm
ara elma yedim
2.5 lt su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
1 fincan yeşil çay içildi
50 mekik çekildi
Evet canim ayda 3 kilo kolay gidiyor. Simdiye kadar benden hep ortalama ayda 3 gitti benim sikintim 65 rakamiyla ne kadar buyuttuysem gozumde 66 ya inip geri almaktan gina geldi yaz boyu. Bu sefer olacak inancim tam
Asure miii kiz aşure evde olurda yenmez mi en sevdigim yiyeceklerdendir. Yine iyi bir tabakla kurtulmussun hem aksam yemekte yememissin. E bir saatte yürümüşsun mekik falan süper olmus
Ben dun cok kosturdum ve cokta uykusuzdum yuruyemedim bu gün telafi edicem inşallah
Iyi basladik iyi devammmmm tam gaz
E kızlar hadi sizde hareketlenin birazz
Zorisim sagol canım destegin icin bizde senin gibi çıtır hatun olceeez :))))
selam kızlar. ben bir türlü başlayamıyorum. geçen haftadan beri 1 kilo daha eklenmiş. sanırım moralim bozuldukça tatlıya saldırıyorum.
kızıma hala bakıcı ayarlayamadık. birkaç kişi var ama karar vermek zor. kardeşim de öğretmen onun atamasını da bekliyorduk. bize yarım saat uzaklıkta bir köy okulu yazmıştı. orası olsun diye çok dua ettim ama olmadı. hayallerim gerçekleşemedi. buraya atansaydı annemlerde gelir bizim kıza bakarlar hep beraber oluruz diyordum ama gerçekleşmedi hayallerim.
muşa gidecek artık. izmirden gidecekler.
içimi döktüm ferahladım biraz.
en kısa zamanda tarçınlı suyla başlayıp tatlı krizlerini yenerek diyete başlamalıyım.
kurban bayramına kadar + lardan kurtulmalıyım.
forumda yazılanları okuyorum ama beğenemiyorum...
selam kızlar. ben bir türlü başlayamıyorum. geçen haftadan beri 1 kilo daha eklenmiş. sanırım moralim bozuldukça tatlıya saldırıyorum.
kızıma hala bakıcı ayarlayamadık. birkaç kişi var ama karar vermek zor. kardeşim de öğretmen onun atamasını da bekliyorduk. bize yarım saat uzaklıkta bir köy okulu yazmıştı. orası olsun diye çok dua ettim ama olmadı. hayallerim gerçekleşemedi. buraya atansaydı annemlerde gelir bizim kıza bakarlar hep beraber oluruz diyordum ama gerçekleşmedi hayallerim.
en kısa zamanda tarçınlı suyla başlayıp tatlı krizlerini yenerek diyete başlamalıyım.
Lamekan canim cuma mi bildirim yapalim yine yoksa pzt basladik diye pzt mi???
2 gündür şahane gidiyordum bu gun bir parca pide bir tane revani ve bir dolma yedim oglen.
Sabah klasik kahv yaptim kacamaksiz yumurtada vardi
Aksam sanirim yogurt yulaf kepegi ile gecistiririm
2 fincan yesil cay. 3 lt su. Ve bolca mekik cekecegim.bu gun yürüyüş yok
Herkes nerdeee bi ara ne güzel toplaniyor gibiydik
Hoscakalin:)
cnm bence cuma bildirim günümüz olsun malum haftasonu araya girince kaçamaklar oluyo
ben bugün berbattım daha yürüyüş yapmadım ama yaparsam 1 saat yürümeyi düşünüyorum off bu diyet işleri ne zor yaa
Of ki ne off nefret ediyorum aylardır psikolojikman coktum bu kilo sorunundan..bu kadar kafama takip basaramamak daha cok canimi sıkıyor.Yine olmazsa cokkk kötü olurumbu sefer cok inandim çünkü ...
Tamam cuma daha iyi fikir hafta sonu bende dagiliyorum.bu pzt 5 gunde 5 kilo diyetine baslamayi düşünüyorum rakibem:))
Tatlım sen emzirmiyor muydun?Of ki ne off nefret ediyorum aylardır psikolojikman coktum bu kilo sorunundan..bu kadar kafama takip basaramamak daha cok canimi sıkıyor.Yine olmazsa cokkk kötü olurumbu sefer cok inandim çünkü ...
Tamam cuma daha iyi fikir hafta sonu bende dagiliyorum.bu pzt 5 gunde 5 kilo diyetine baslamayi düşünüyorum rakibem:))
Tatlım sen emzirmiyor muydun?
Bu diyeti cok yapan oldu
aynen geri aldı
hic tavsiye etmem ?
yaptiktan sonra 0 kaçamak yaparım dersen ? Bilmiyorum ama
Sen 5 gun sağlıklı ve ölçülü beslen İnan kalıcı kilo verirsin hem
Onceleri dikkat ettiginde ne güzel gidiyordu
ben daha önce yaptım ama zorlandım acıkcası 2 kilo vermiştim bakalım sen nekadar verebilecen ben regl olur olmaz 2 günlük pirinç lapası denicem
Sağ ol çok teşekkür ederm canımmmmmm
Foto en kısa zamanda koyucammmmm
Sen kaç kilosun canım
Tatil nasıldı
selam herkese.kizlar bende kilo aldim 66 kiloyum boyum 1.64 16 kilo vermem lazim ama korkuyorum sutum kesilir diye.desteye ihtiyacim var:2::2::2:
buarada kizim 5 aylik
Pirinç lapasindan zayiflayani gördüm ama:)Canim senin bebegin emiyor mu?? Valla hep saglikli beslenerek verdim simdiye kadar artik aralarda etik olmayan yollari deneyip hizlandiracagim...
zaten sutun doyurma özelliği gitti tatli niyetine
Ben ay sonunda regl olacagim pirinc lapasini iyi hatirlattin ben de deneyim:)
Slm şekerim moralini bozma gidecek kilolar. Daha önce nasıl verdiysek şimdi de verirsin...
Bak ben de başladım...
Seminerin ilk günü başladım..
59.7 ile dün 57 çıktım tartida...
Hedefim kurbana kadar 52 olmak...
Sende katil bana...
Ben de muş tayim..
Kardeşin hangi okula atandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?