- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
hee var var daumarım hakkını veririm ,arkadaşlar çok iddalı valla çekişmeli geçeceğe benzer bu yarış::44::44::44::44::44::44
teşekkür ederim canım.
biliyorum az ama sabah yalnız olunca bişi istemiyor canım sırf bişiler yemiş olmak için yiyorum ama düzene sokacam inş.
benim kızım ayın 26 sında 10. ayına girdi tam 5 aylıktan itibaren gece defalarca kalkar emer sallanmak ister.çoğu zaman kaç kez kalktığını hatırlayamıyorum bile.şöle söyleyeyim gece 4 5 kez kalkmışsa şükrediyorum.:26:
rabbim başka sıkıntı vermesin geçecek inş öle umut ediyorum.işin garip tarafı eşimde de durmuyor gece hep beni istiyor çok yorgunummm çoookkkkk.
ben kolay hamile kalıp hamileliği sıkıntılı çekenlerdenim.o yüzden hep şükrediyorum.
seninki de mi durmuyor eşinde biraz ona bıraksan geceleri dinlenirsin.
off daha adet olmadım canım acayip tatlı istiyor napıcam ben ya bide sabah tartıldım kilom sabitti regl olamadığım için olabilir mii?
niye gitmiyo bu kilolar yaa :2:ayda 3 kilo vermem lazımm
Canım dur paniklemeee
Benim üç gün gecikti adet şiştim dün oldum
Kilom da artmıştı bugün hemen biraz azaldı
Merak etme adetin bitsin
O zamanı dikkate al
Tatlı isteğimi ben tarçınlı su ve talan çayımla bastırdı
Bir de sabahları bir lokma bal filan ye
Bak selahattin dönmez sabah aç kana ballı su için diyordu
Şeker ihtiyacını açlığını bastırırmış canım
ben kilo alınca adet olamama sorunu yaşıyorum adet söktürücü içecem bakalım ne zaman olursam artık :26:
ya ben tarcın içemiyorum ya çayını yaptım ama içemedim cok fazla en iyisi kuru kayısı kuru üzüm yiyeyimm
ben ne zaman gelicem senin kilona ya sıkıldımmmmmm
Dur yeni başlıyoruzzzzz
Sıkıldım filan yok
Bu ruh hali hep adet olmadığın için
Gelirsin canımmm
Gayret edersek neden olmasın
tarcın en acil kurtarıcı.off daha adet olmadım canım acayip tatlı istiyor napıcam ben ya bide sabah tartıldım kilom sabitti regl olamadığım için olabilir mii?
niye gitmiyo bu kilolar yaa :2:ayda 3 kilo vermem lazımm
teşekkür ederim canım açıklama için. dün akşam denedim çok tuhaf oluyor.Canımmm ticker factory sitesine gir canım
Ordan weigh lost varya tıkla beğendiğini işaretle nex de
Sonraki sayfada beğendiğini de işaretle nex de
Sonra pine şifre gir
Track yazan yere weight işaretle
Weight units oraya kg işaretle
Target yazan yere hefef kilo
Starting başlangıç kilosu
Current şimdiki kilonu yaz
Sonra tarihi at
Sonra başka yeri işaretlemeden
Heigh unitse metric bişi var onu tıkla
Your heigh e 1.64 diye ayrı ayrı boyunu yaz
Next de çizelge karşında
En alt linki kopyala senin profilindeki çizelge yazan yere kopyala kaydet
Kızlar herkes anlatımımdan yapabilir çizelgesini
Herkes soruyor baktım erinmeden yazdım sizin için
Çekişmeli olsun
Olsunki ben 15 mayısa kadar 51olabileyim
Senin tarihin ne vakit canım
Yaza mı düşünüyorsun 51 i
boyum 1.60 cnm ya nerde öyllee uzun boylu olaydım keşke
menünü akşam toptan yazarsan bizim yorum yapmamız daha rahat olur
kızımın adı feride cemre
canımbir kısa boylu kadın atasözü der ki:BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇTİRsen yine iyisin aramızda 158 olanlar var(mesela ben)
ayyyy kimse yok mu minikkelebek zorişbuldum,bizeyeter hu huuuuuuuuu nerdesiniz?bugün çokyorucu bir gündü kızlar
menüme bakın bakalım
bu sabah 6 da uyandım bir daha da uyuyamadım 7 de eşim sıcak simit aldı geldi1 kara simiti yedimhüpppppp yanında peynir çok az tahin helvası 1 ısırımlık, şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba balık salata
ikindi yarım avuç kadar fıstık
akşam 1 kase yoğurtlu çorba yanında bol tere maydanoz sabah simit yedim diye hiç ekmek yemedim işten sonra pazara gittim ,eve geldim kzımı alıp markete gittim eksiklerim vardı ,eee bunlarda hareket sayılır değilmi?suyu akşam çok içecem inanın yeni oturuyorummm kilo bildirimi yarın mı yoksa pazartesimiydi?
ayyyy kimse yok mu minikkelebek zorişbuldum,bizeyeter hu huuuuuuuuu nerdesiniz?bugün çokyorucu bir gündü kızlar
menüme bakın bakalım
bu sabah 6 da uyandım bir daha da uyuyamadım 7 de eşim sıcak simit aldı geldi1 kara simiti yedimhüpppppp yanında peynir çok az tahin helvası 1 ısırımlık, şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba balık salata
ikindi yarım avuç kadar fıstık
akşam 1 kase yoğurtlu çorba yanında bol tere maydanoz sabah simit yedim diye hiç ekmek yemedim işten sonra pazara gittim ,eve geldim kzımı alıp markete gittim eksiklerim vardı ,eee bunlarda hareket sayılır değilmi?suyu akşam çok içecem inanın yeni oturuyorummm kilo bildirimi yarın mı yoksa pazartesimiydi?
canım hoşgeldin,burdayım ama pek giremiyorum malum okul,oğliş,ev işleri....liste uzar gider
ama fırsat bulunca hemen giriyorum
sizden bir ricam var zorisimbuldum kilo çizelgesi yapmıştı ben epey baktım göremedim bulan olursa yardımcı olursanız sevinirim,bir önceki kilolarımıza bakalım,biryere not alsaydım iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?