Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Canım eşim çok yorgun oluyor
Ben de şimdilik ücretsiz izindeyim
Gece gündüz genelde hep bende
Eşim evdeyken yardımcıolur o arada ben de işleri yapıyorum
Benim gebelik de çok stresliydi düşük tehlikesi
Kanamalar havada uçuştu
Sonra dr hep yat dedi
Yat yatşiştim
Sonra da mecburi sezeryan oldu
Ama çok şükür kızım iyi üstelik 2 kilo doğmuştu kuzum

Son düzenleme:
off daha adet olmadım canım acayip tatlı istiyor napıcam ben ya bide sabah tartıldım kilom sabitti regl olamadığım için olabilir mii?

niye gitmiyo bu kilolar yaa :2:ayda 3 kilo vermem lazımm

off daha adet olmadım canım acayip tatlı istiyor napıcam ben ya bide sabah tartıldım kilom sabitti regl olamadığım için olabilir mii?

Canım dur paniklemeee
Benim üç gün gecikti adet şiştim dün oldum
Kilom da artmıştı bugün hemen biraz azaldı
Merak etme adetin bitsin
O zamanı dikkate al
Tatlı isteğimi ben tarçınlı su ve talan çayımla bastırdı
Bir de sabahları bir lokma bal filan ye
Bak selahattin dönmez sabah aç kana ballı su için diyordu
Şeker ihtiyacını açlığını bastırırmış canım

ben kilo alınca adet olamama sorunu yaşıyorum adet söktürücü içecem bakalım ne zaman olursam artık :26:
ya ben tarcın içemiyorum ya çayını yaptım ama içemedim cok fazla en iyisi kuru kayısı kuru üzüm yiyeyimm
ben ne zaman gelicem senin kilona ya sıkıldımmmmmm

Dur yeni başlıyoruzzzzz
Sıkıldım filan yok
Bu ruh hali hep adet olmadığın için
Gelirsin canımmm
Gayret edersek neden olmasın

tarcın en acil kurtarıcı.
gidecek inşallah canım.
nasıl ki biz o kıloları bir günde almadık bir günde de gitmiyorlar.

teşekkür ederim canım açıklama için. dün akşam denedim çok tuhaf oluyor.
şimdi yine deneyeyim.

ben yürüyüş bandıma doğru gidiyorum kızlar.
malum yarın tartı günü
bu arada adet öncesi olduğu için galiba 1 gr gitmiyor benden.
en azından tatlı yemeden duruyorum. bu da bişey

kızlar selam.bende aranıza katılayım dedim .bende 12 haziranda doğum yaptım 63 ile hamile kalıp 82 ile doğuma gittim .boyumda 1.68 .şimdide 1 aydır dikkat ediyorum ve 68 e kadar indim ama 60 olmam lazım .sizleri görünce son günlerde kırılan şevkim yerine geldi valla. buarada bu yürüyüşü nasıl yapıyorsunuz.benimde yürüyüş bandım vcar ama ben gün içinde mümkün değil .ancak kızım uyuyacakta bende sızmamışsam yarım saat yürüyecem .yemeği tutmayı öğrendim ama bu spor işi olmuyo bir türlü ;hatta başka spor aletleride var bende ama nerdeeeeeee kullanan.bu arada ücretsiz izindeyim ve ekimde başlicam işe ,dolabımdaki hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum anlicanız.ne olur şu spor işinde yardım edin bana.

boyum 1.60 cnm ya nerde öyllee uzun boylu olaydım keşke

menünü akşam toptan yazarsan bizim yorum yapmamız daha rahat olur

kızımın adı feride cemre

canımbir kısa boylu kadın atasözü der ki:BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇTİRsen yine iyisin aramızda 158 olanlar var(mesela ben)

ayyyy kimse yok mu minikkelebek zorişbuldum,bizeyeter hu huuuuuuuuu nerdesiniz?bugün çokyorucu bir gündü kızlar
menüme bakın bakalım
bu sabah 6 da uyandım bir daha da uyuyamadım 7 de eşim sıcak simit aldı geldi 1 kara simiti yedimhüpppppp yanında peynir çok az tahin helvası 1 ısırımlık, şekersiz çay
öğlen 1 kase çorba balık salata
ikindi yarım avuç kadar fıstık
akşam 1 kase yoğurtlu çorba yanında bol tere maydanoz sabah simit yedim diye hiç ekmek yemedim işten sonra pazara gittim ,eve geldim kzımı alıp markete gittim eksiklerim vardı ,eee bunlarda hareket sayılır değilmi? suyu akşam çok içecem inanın yeni oturuyorummm kilo bildirimi yarın mı yoksa pazartesimiydi?

canım hoşgeldin,burdayım ama pek giremiyorum malum okul,oğliş,ev işleri....liste uzar gider

ama fırsat bulunca hemen giriyorum

sizden bir ricam var zorisimbuldum kilo çizelgesi yapmıştı ben epey baktım göremedim bulan olursa yardımcı olursanız sevinirim,bir önceki kilolarımıza bakalım,biryere not alsaydım iyiydi

helva ve simit cıss gurubuna giriyor canımm,onun haricinde güzel menü

Canım bizeyterin dediği gibi cıslar mönünde
Ama
Bence bişi olmaz
Simit sabah yenmiş yakmışsındır
Her gün yeme yeter
Helva da tadımlık
Akşam da ekmek yok güzelllllllll telafi etmişsin

Canım ben bugün kızımı yatırınca yeni arkadaşları da alıp tekrar eklicem bakarsın ordan

hemen menümü yazayım
sabah
kepekli ekmekle tost, 4 ad. zeytin
arada
3 ad. fındık
öğle
1 porsiyon zeytinyğlı yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
arada
2 kuru incir, 1 küçük elma
akşam
1 porsiyon fırında tavuk, patates 2 kaşık pilav bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…