- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
bende size katılmak istiyorum 7 aylık bir kzıım var. 88 doğumluyum 2,5 yıllık evliyim
şuan kilom 75-74 olması gerekiyor. 1,68 boyum hedefim 65 hepberaber hedeflerimize ulaşmamız dileğiyle her cuma kilo bildirimi yapılıyor sanırım bu cuma benide sayın haftaya kadar bilgilendirim sizi bakalım neler olacak bu arada ben temmuz anneleri önce hamileydim şimdi anneyim topiğindenordanda katılan olur belki bi duyurayım
Hoşgeldin canım ... Evet tatlım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz.... Birde mutlaka her aksam menülerimizi yazıp değerlendiriyoruz :)bende size katılmak istiyorum 7 aylık bir kzıım var. 88 doğumluyum 2,5 yıllık evliyim
şuan kilom 75-74 olması gerekiyor. 1,68 boyum hedefim 65 hepberaber hedeflerimize ulaşmamız dileğiyle her cuma kilo bildirimi yapılıyor sanırım bu cuma benide sayın haftaya kadar bilgilendirim sizi bakalım neler olacak bu arada ben temmuz anneleri önce hamileydim şimdi anneyim topiğindenordanda katılan olur belki bi duyurayım
Canım kalsiyum eksik bide... Emziriyodun galiba.... Haricinde ben beğendim
İns canım ya güzel rakamlar görebiliriz :)
kilo bildirimi
başlangıç :63,5 kg
geçen hafta : 62,5 kg
bu hafta : 61,4 kg
fark :-1100 gr
hedef : 55
tarih :haziran
boy : 165 cm
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
fark:-300
misafirlerle uğraşırken hem yiyorum hem hiç oturmuyorum demekki dikkat etmiş olsaydım bu hafta epeyce bir yol katederdim.
kilo bildirimi
başlangıç :63,5 kg
geçen hafta : 62,5 kg
bu hafta : 61,4 kg
fark :-1100 gr
hedef : 55
tarih :haziran
boy : 165 cm
sabah ılık su
kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
ara süt
öğle
2 kaşık ıspanak 1 dilim kepek e
4 parça köy peyniri
1 bardak şekersiz çay
ara saat 5te
1 kase yoğurt
saat 7de
1 tabak salata. akşam yemeği niyetine.
eşim çiğköfte yaptı dün akşam yemedim ama marullardan atıştırdım biraz.
bu arada 1 marul yaprağı 15 kaloriymiş.
bir de 2.5 litre su
45 dk yürüyüş var akşamüstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?