- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
p.tesi başlıyorum, yaklaşık 7 ay önce doğdu miniğim
boy 168 ilk hedef 75 sonraki 65
kararlıyım evet ama sürekli talılar pastalar beni yoldan çıkarıyor
kızlar hangi bebek arabasını önerirsiniz???
daha almadık da
bu hafta almayı düşünüyorum
acil cevap lazım yani
tecrübenize güveniyorummm
canımm ben alalı çok oldu ama çok ağır olanlardan alma indir çıkar katla sıkıntılı bilmiyorum ama biz aldık ama çok fazla kullanamadık
bizim ciddi ciddi bu hafta geliyorlar efsaneler bitti yanı.canım 2.dönem başından beri bir müfettiş gelecekmiş lafı var,resmen şehir efsanesi oldu ama bize de henüz gelmediler,biz de her an bekliyoruz.sanda iyi şanslar diliyorum.
ben epey sitres yapmıştım 2.dönem başlayınca elimde planlarım bile yoktu ama şimdi biraz hazırlık yaptım,gereksiz sıkıntı yapmayalım
inşallah canım. tebrik ederim canım. inşallah her hafta 1100 gr verirsin.sıkıntı etme kuzummm verirsin inşallah
canım ben de farketti ki okula zeytını bol bol götürüyorum sonra ordan yıyorum. şimdi zeytını bırakmaya karar verdim.Yaaaaa eveeeet benden ondesin ben yırtıyorum kendimi ancak o kadar gitti napayim
Canım benim oooo evet.... İns ya benimki değiştirmez :)
dua edin hersey gonlumce olsuuuun :)
tatlim bide şey ... Cok mu yediklerim demişsiniz ya...
bence süper ...
yalniz insan kendini en iyi tanıyan ....
eger veremediysen böyle ....
sabah ki zeytini kaldır , peyniri de 4 degil daha az ye...
birde revel yerine, bal ye bide Boyle bakalim
kızlar inşallah spora yazılıyorum ablam yazılmış, haftada 3 gün 2 saat bende yazılacaktım ama bebeğimi bırakacak kimse yoktu, benim fedakar canım ablam ben sabah gider çıkışta sana gelirim sende öğleden sonra gidersin dedi çokk mutlu oldum
sen bakma eşine.yemek tabağının yarısı kadar koydum, bulgur bana iyi süt yapıyorda
ne gaza geldim sorma eşim çok kaptırdım kendini diyo 2 gün öncede bu ne göbek diyordu sinir etti beni
canım ne güzel yatmadan önce spor için motive olabiliyorsun.Kızlar kzım uyumuşken ben de 20-25 dk merdiven 100 mekik
Sonra yatarım iyi geceler çıtırlar
Minikkelebek taşınma stresi bastı mı
Üfffff fena yaaaaa
Kolay gelsinnnn
hoşgeldinbende katılayım size ben deeeee
2 hafta oldu başlayalı, gündüz iyiyim, akşam yiyorum ya. oğlanın doğumgünüydü, hafta sonu brunhc tı derken görünce yiyorum.. 1 kilo vermiştim ama geri aldım galiba
bu arada 87 kiloyum
bende katılayım size ben deeeee
2 hafta oldu başlayalı, gündüz iyiyim, akşam yiyorum ya. oğlanın doğumgünüydü, hafta sonu brunhc tı derken görünce yiyorum.. 1 kilo vermiştim ama geri aldım galiba
bu arada 87 kiloyum
Hosgeldiniz kızlar ... Buraya vakit buldukça uğrayın , paylaşımda bulunun motiveniz artar ins...Listenize baktim herkes kilo vermis umarim bende verebilirim bende katilmak istiyorum suan itibariyle ...beni de araniza kabul edermisiniz ...
caHep birlikte böyle motive ola ola gidecekk
Ah canımmerak etme bulursun canım
Kısmet meselesi bu evişi
İşte madalyayı hazırlamışşşş arkadaşımmm
Zeycaaaaa yine bekliyoruz cumaya
Canım en büyük müsün yoksa hep abin mi var
Benim üç ablam var paylaşalım canımmmmm
Çok güzel bir şey iyi ki varlarrrrrr
Onlarsız bu dünya benim i in anlamsız olurdu
Sıkı girdin bu haftaya canım :)))))dünkü menum
sbh ılık su
kahvaltı
3 zaytin
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepek
4 dilim domates
ara yok sınıftan çıkmadım
öğle
1 dlm kepek e
2 kaşık menemen
marul
2 kaşık yoğurt
1 saat sonra
1 çiğköfte
1 marul
akşam yemek yemedim
saat 22de 1 muz
onu da yemesem iyi olacaktı ama yedim.
yürüyüş yok su 2.5. lt
p.tesi başlıyorum, yaklaşık 7 ay önce doğdu miniğim
boy 168 ilk hedef 75 sonraki 65
kararlıyım evet ama sürekli talılar pastalar beni yoldan çıkarıyor
Canım patatesi az yemişsin yoksa kızicektimmmbugün üzerimde bir halsizlik bir garibim sanki uyuyasım var gibi canım yemek falanda yapmak istemiyor ,hafta sonu olunca ben biraz salıyorum kendimi,pazara topluyorum malesef(ütü çamaşır falan filan bitmiyoda)
sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta yanında bol maydanoz salatalık domates
öğlen 1 kase çorba çok az patates kavurma yani3-4 çatal yarım dilim ekmek 2 lokma sadece
ikindi 1 elma 1 portakal 1 fincan bitkiçayı
akşam ne yiyeceğimi bilemiyorum bi önerisi olan varsa yazsın karnıyarık yaptım eşim çok sever ama cısssssss ben yemiyorum 1avuş kadar fıstık yedim canım bişey de istemiyor gibi 2 litre su içtim
Canım katıl tabiListenize baktim herkes kilo vermis umarim bende verebilirim bende katilmak istiyorum suan itibariyle ...beni de araniza kabul edermisiniz ...
bugünkü menum
sbh ılık su
kahvaltı
3 dlm peynir
yeşillik
3 zeytin
1 dlm normal ekmek
kadınlar gunu kahvaltısındaydık. kaçırmamaya çalıştım.
öğle
kahvaltı yaptık eve gelince eşimle
3 dlm peynir
2 zeytın
2 dlm çavdar ekmeği
patates püreli yumurta 2 yemek kaşığı kadar
akşam 17.00 civarı
avm deydik
çocuklara aldığım pizzadan bütün pizzanın 12de 1i kadar
4 ince patates
akşam 1 kase yoğurt yiyeceğim şimdi.
bugünkü menü pek iyi olmadı ama haftsonu işler farklı oluyor. elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.
su 1 lt kadar. yatana dek 1 lt daha içerim.
spor yok 4 saat avm gezildi.
Yok kuzum öyle hemen taşınmak galiba...Minikkelebekkkk canım iki gün nereye gidiyorsun
Eşya toplicaksın değil miiii
Bu arada spor da mönü de güzellll:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?