Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

çokmu zayıfalama kürleri bölümünde okumuştum günde 4 litre için diyordu
ben o kadar içemiyorum zorla bir buçuk litreyi tamamlıyorum
bir zararı olurmu acaba 4 gündür içiyorum:26:

huhu kızlar nerelerdesiniz

kızımın bakıcısı bugün gelmedi evdeyim bende okula gitmedimm

sabah 40 dk sporumu yaptımm 50 mekik çektim

5 günde 5 kilo diyetimin 2.günündeyim bugün sebze günü domates salatalık maydonoz roka doğradım üzerine nar ekşisi döktüm ohh misss

tartım beni yanıltmıyorsa dünden beri 500 gr vermişimmm

çokmu zayıfalama kürleri bölümünde okumuştum günde 4 litre için diyordu
ben o kadar içemiyorum zorla bir buçuk litreyi tamamlıyorum
bir zararı olurmu acaba 4 gündür içiyorum:26:
Canım ben emziriyorsun diye çok dedim
Yoksa hiç zararı yok aksine faydalıymışşş
Günaydın canımmmm
Ben de hızlanmak istiyorum
Ama emzirince elimden pek bili gelmiyor
Dünden beti kızım gece çok çok kalkmaya başladı
Erkenden de kalktık
Kahvaltı ettik şimdi uyuttum
Çok uyksuzum
Ben de uzanıcam

emziriyosun cnm yavrun emsinde kilolar gider yavas yavas sorun yapma hem zaten kaç kilosun beaa
yat dinlen canım benim kız az önce kalktı bende bişey yediremiyorumm cadıya bakalım baska seyler deneyeyim yer belkii

ayy sen kayserilimisin yağlamaya bayılırımmmm.çok güzel bişi o yaa.aferin sana valla 1 dilim le yetinmişsin ben asla yapamazdım sanırım.arada ben de yaparım ve tabiii hepsi biter.ama bu ara cıssss grubunda dimi.

evet canım Kayseri liyim. Yağlama, yağ mantısı, kete, mantı, hepsini yaparım çokda severim ama yiyince hop gelsin kilolar ama uzak durmaya çalışıyorum ama zorisimbuldm dediği gibi yalnız yaşamıyoruz eşim hamur işine bayılır haftada 1 kere bunlardan birini yaparım yoksa isyan çıkar

bende kayserri de okudum mantıııı yağlama kete harikaaaaaaaa

Kayseri çok güzel doğma büyüme buradayım çokda severim başka bir şehiri zorunlu kalmadıkça asla düşünmem

menün gayet başarılı tebrik ederim

dün büyük kuzum okuldan geldiki nasıl grip olmuş ilaç verdim yatırdım sabaha daha iyi olmuş, ama akşam beni bir baş ağrısı tuttu 10 sızmış kalmışım, gece kızım çok uyanıyor gece kalkamadım kemiklerim bile ağrıyordu, hiç halim yok boğazım ağrıyor minik kelebeğime geçmese inşallah

4 köfte orta boy, servis kaşığıyla 1 kaşık dolusu patates, bol salata

çalışan bayanlar Allah kolayllık versin işiniz zor, ben geçen yıl ayrıldım işten özel bir şirkette satınalma departmanında çalışıyordum çok stresliydi bir gün patronumla iş yüzünden çok kötü atıştık ve işten çıkarıldım sonrada 2.bebiş olsun dedik iş aramadım ama kızım kendini toparlayınca 2 yaşına yaklaşınca tekrar çalışmak zorundayım malum hayat şartları çocuklarımıza gelecek hazırlamak zorundayız

MERhaba arkadaşlar
bugün çok yoğun br gün yaşıyorum.
size bakamadım pek.
okul yoğun. akşam misafir var
pasta börek işleri beni bekler.
ayrıca bugün aşırı yorgun hissediyorum kendimi.
ne yapsam bilemedim.

ne mi yedim
hemen yazayım

ılık su
kahvaltı
çeyrek simit
1 kk peynir
1 zeytin

ara süt

öğle
2 kaşık ıspanak
1 parça börek
2 kaşık yoğurtlu bi salata

uyumak istiyorummmmmm
oysa dün gece sabaha dek delıksız uyudum. bana ne oluyor yaw

Bel Eriten Çay
1 Litre su
1 adet lime tipi limon
1 çay kaşığı tane kimyon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil

Selahattin Dönmez tarifi

Emvacilbihar canım kolay gelsin
Bazı günler böyle olur hep uyumak istersin
Kolay şeyler yap sen de
Chiglet teşekkürler canım

canım normal limonla yapsam olmuyor mu
bu limonu bulamadık hiçbiryerde
bir de tane kimyon da yok buradaaaaaaa
toz ile yapsammmm???

kızlar slmlar

okulda müfettiş telaşı henüz dersime girmediler,sanırım yarın gelirler,öğle sonu toplantım vardı geç geldim çok yorucu bir gündü

dün geceden beri mide ağrısından ölüyorum resmen,bu karışımlara ara veriyorum ,bildiğiniz gibi bir ağrı değil...

rapor alacaktım teftişten kaçtı falan demesinler diye almadım:26::26::26::26::26::26:

bu bitkisel karışımlar bana iyi gelmedi ,siz deneyin ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor gerçekten

ayy bugün çok yoruldum.yarın günüm var hazırlık iş güç off çok yoruldum ya bide regl hal, belim de çok ağrıdı.

dün yazamadım dünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin
ara 1 bardak süt
öğle: taze fasulye yemeği 7 kaşık 1 kase yoğurt
ikindi 1 çaybardağı leblebi
akşam sebzeli bulgur pilavı 8 kaşık 1 bardak ayran
roka tere

evet canım çalışınca çok zor benim kızımda 4 yaşında hadi 2 diyorlar bende istiyorum ama bir o kadarda korkuyorum senin durumun nasıl kızın okula gidiyor galiba keşke daha önce olsaydı diyomusun bende bazen 1 sene daha mı dursam diyorum ,bazende şu kiloları verir vermez çalışmalara başlayalım diyorum bakanımda yok bakıcı bulacam yani bilmiyorum işte

sabah 2 ince dilim kepek ekmekle yapılmış tost yağsız yanında maydanoz
öğlen 1 kase çorba yanında 2 kaşık kadar yoğurt ekmek yok
ara yarım elma
4 de iş dönüşü komşular toplanmış pastalar börekler yıkılyorr 2küçük tuzlu kurabiye 2 çatal yaş pasta 1 dilimin yarısı elmalı pasta
akşamda salata yogurtt suyu çokkkk içtim ,sabah işe gitmeden 20 mekik çektim 15 dakika öyle hareket yaptım işte offf şu komşu günleri bilmem buna ne çare bulcaz valla ben akşamı geçiştirmekte buldum çareyi yoksa çok ısrar oluyo birde işçıkışı ya tadına bakmadan da duramıyorum sizce çokmu olmuş?

kızlar ben bugün bildirim yapmasam günüm vardıda pasta börek felan kötüydü yani
ama akşam birşey yemek yok
70 dakikada spor yaptım
2 litre karbonatlı su içtim
inşallah yakmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…