Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

kızlar slmlar,bana iyi şanslar dileyin lütfen bizim müfettiş beyler sanırım yarın geliyorlariş şehir efsanesinden çıktı

valla hayırlısıyla gelip gitsinler be yaa26::26::26::26::26::26:

bol şanslar canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah..bende 7 yıllık öğretmenim ama hiç teftiş görmedim ve acaip tırsıyorum gereksiz bi korku ama var işte.

bizeyeter
canım bizimki efsane oldu gelen giden yok.
dün gece 12de tutanak yazıyrdum. bu vesile ile aradan çıktı ama gelselerdi de stresi bitseydi.
hadı bakalım güzel haberlerini bekliyorum.

minnaktosbaaa

canım gözüm sende
görmiyim kaçamaklarını
tutar kolundan çekerim seni
naptın kız derim artık

bi pazarcıktan bişi olmaz. bundan sonra çok dikkatlı olcaz.

neymiş bizi haftasonu bozuyormuş.
demek diyetlerin devam edemeyişi bu haftasonlarındanmış.
haftasonu tatili kaldırılsın

bol şanslar canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah..bende 7 yıllık öğretmenim ama hiç teftiş görmedim ve acaip tırsıyorum gereksiz bi korku ama var işte.

aaaaa ben de 7 yıllık öğretmenim canım. işte şimdi tam rakip olduk
yaşlarımız falan da aynıdır seninle o zaman

ben müfettişten yana çok şanslıyım canım yıboda çalıştım. orada hafta 1 müfettiş gelirdi.

kesinlik haftasonları kaldırılmalı....gezmeler olmalı ama cıss ikramlar olmamalı...
bu arada sende takiptesin bundan sonra:)

ya varya su müfettişlerde bizim tırstığımızın farkındalar görsen bi hava var adamlarda

ben sadece stajerken teftiş geçirdim ordada adam bana soru sormadan ben onu soru yağmuruna tutmuştum

ben yibodayım ilçenin dışında güvenlik gerekçesiyle pek uğramazlarr

p.tesi başlıyorum, yaklaşık 7 ay önce doğdu miniğim
boy 168 ilk hedef 75 sonraki 65

kararlıyım evet ama sürekli talılar pastalar beni yoldan çıkarıyor

Evet bugün maratona başladım bakalım 28 nisana kadar en azından 62-63 olmam gerekiyor düğün var bol destek bekliyorummmmmm....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler

cumartesi pazar nasıl geçti ne yedim inanın saçmaladım
cumartesi sabah
1 yumurta, 1 dilim kepek ekmek, peynir, bol yeşillik
öğle: eşim işten 1 de geldi karnı açmış tost istedi ona yaparken bende kendime 1 dilim kepek ekmeği ikiye katlayp yaptım çok canım istedi
sonra yeni doğum yapan komşum var diğer komşular gözaydına geleceklermiş yardıma indim, sigara böreği sarmış ben kızartırım dedim neyse öyle bir koktuki kendime tabak almadan oturdum aldım sadece çay içiyordum zorla 1 ad. sigara böreği yedim komşumun ısrarıyla
saat 3 gibi eşim aradı ablası ve annesi gelmiş eve çıktım
onlara yemek hazırladım yağlamayı bilir misiniz bilmiyorum ama ben sadece 1 dilim aldım
otururken kızım mısır istedi onlara mısır patlattım ben kendime sadece 1 avuç aldım oda sütüm çekmesin diye
akşam eşimin arkadaşı ameliyat omuştu geçmiş olsuna gidecektik yemek yemedim kendimi çok tok hissettim
orada 1 kurabiye yedim (oda yoğun ısrar nedeniyle)
pazar sabahı sabah 6 da kalktım kızım uyandı onu emzirdim tam karşımız yüryüş parkı insanlar nasıl yürüyor bende gidicem dedim eşime git dedi. 50 dk tempolu yürüdüm. 7:30 da tekrar uyumuşum kahvaltı tabii taa 12 ye sarktı kızım krep istedi offf offff
1 minik krep yedim zeytin domates salatalık
arada 1 kuru incir
akşam için eşim balık alalım dedi hemde yürüyüş yapalım dedi
1 saat de akşam yürüdük
akşam için fırında balık yaptım soslu ama yağsız 1 dilim ekmek booll salata
sonra çocukların banyo günü tabi önce büyük kızımı sonra minik kelebeğimi yıkadık
bu arada kızım pazar günü çok huysuzdu babası ve beni mahvetti

işte böyle kızlar saçma sapan bir hafta sonuydu

bu arada öğle kızımın çikolatasından 1 ısırık :2::2:

Son düzenleme:
bugünün menüsü
sabah:1 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, domates
arada:1 havuç
öğle: haşlanmış makarna, sos yapmadım üstüne yağsız köy peyniri rendeledim
arada:1 elma, 4 kuru kayısı
akşama fırında köfte patates pilav yaptım
3 tane köfte biraz patates ve bol salata yerim

kızlar meraba.hafta sonu istanbula gittik o yüzden hiç giremedim pc yoktu kusura bakmayın.ama neler yediğimi hiiiiççç sormayın malum gezdik dışardan hep offf offf içim sıkıldı bak şimdi.neyse toparlarım umarım.
bugüne gelince
sabah:haşlanmış yumurta 4 5 adet zeytin biraz peynir maydonoz ve salatalık.güne ılık limonlu su ile başladım.
ara:beyaz leblebi az
öğlen:mantı küçük kase
akşama bilmiyorum ne yiycem yemek yapmadım.bol su içmeye çelışıyorum.

Kızlar açık havada annecigimle yürüdük geldik sukur bugün de yürüyebildim. ...
çok karbonhidratli bi gün oldu malesef
zorisbuldum canım arkadasım topikimizi birakir miyim kız hiiiic... Gözüm burda
emvacilbihar sagol canım benim acaib stres yaptık ... Hafta sonu da ise baslicakmis kocis hayırlısı artık ama kiralar uçmuş yani

sarra Hoşgeldin :))))
m
lamekan kız kaç kilosun ... Yakmissindir sen orda yediklerini :)
bebekle nasıl oldu gezmek canım ya... Zor olmadı mı
Benimde cok ihtiyacım var bi kaçışa ...:)

Ben ne zaman 65 olucam yaaa... Cooook istiyoruuuuum bunu

ayy sen kayserilimisin yağlamaya bayılırımmmm.çok güzel bişi o yaa.aferin sana valla 1 dilim le yetinmişsin ben asla yapamazdım sanırım.arada ben de yaparım ve tabiii hepsi biter.ama bu ara cıssss grubunda dimi.

kızlar bugün acayip yoruldum pazartesi ya çok kalabalıktı inanın öğlene kadar film çekmekten şöyle 2dk oturamadım hemen menü paylaşıp kaçıyorum sabah 1 dilim kaşar ve 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle kurufasulye bulgur pilavı cacık ekmek yemedim ,kurufasulyenin suyunu almadım
ikindi 1elma 1 avuç leblebi
akşam tavuk haşlama salata ama bugün suyu hiiç tüketmedim fırsat bulamadım akşam artık ne kadar içerrsem çok yorgunum be kızlar erken yatcem öptüm hepinizi

arkadaşlar bugün yediklerim
sabah :bir dilim ekmek
2 kaşık menemen
bir dilim peynir
bir kaşık bal
2 bardak az şekerli çay
ara: bir elma
öğle :iki kaşık ıspanak yemeği
bir kase cacık
ara:bir avuç ceviz
akşam :2 kaşık tavuklu bulgur pilavı
salata
bir buçuk litre karbonatlı su
spor:150 ip atlama +50 yarım mekik
eşim geldiğinde de bir bardak çay içerim

zorisimbuldum resimdeki melek çok tatlı
kızın mı?
Evet canımmm kuzumun resmini koydum sonra net değil gibi geldi ondan değiştirdim canım
baharı getirdın
Canım baharı özledim
kızlar slmlar,bana iyi şanslar dileyin lütfen bizim müfettiş beyler sanırım yarın geliyorlariş şehir efsanesinden çıktı

valla hayırlısıyla gelip gitsinler be yaa26::26::26::26::26::26:
Amaaaaaan nefret ediyorum hepsinden
Ben atandığımdan beri her sene iki kere geldiler
Ben 2007de atandım düşünün işte
Kolay gelsin canımmmmm
Düzgün bi sınıfta denk gelir inşallahh
çok sağol canım benim ,ne güzel kalplisin sen böyle

:))evet sanırım döner yediğimiz için haliyle biz birinciyiz bu hafta

sağlık olsun hedef belli
Canım benim sağ olsen de öyle
Biz de bu cuma birinci oluruz

Canım önceki yediklerine de baktım
Napalım yalnız yaşamıyoruz mecbur her şeyyapıyoruz
Azıcık yesek abartmasak o da kar
Bugünkü mönü güzel mümkün olduğu ca patateslerden az az yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…