- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.261
selam canımm topiğin hayırlı olsunnn
ben 1 ay gecikmeli gördüm ama
ben moonsun 25 yaşındayım 2.5 ıllık evliyi 4 aylık bir prensesim var hamd olsunn
168 cm boyunda 82.6 kiloyumm
lise son sınıfa kadar 57-59 kilolarda geziyordum son yıl öss sorunları yasadgm sorunlar derken 50 kiloya düştüm ve basım donuyordu yemek yiyemedim derken dotora gittik bana oyle vitamınler verdiler ki serum vitamın deren 50 kilodan 72 kiloya cktım ve çatladım çok azmışş o çatlaklarrr ki bunu dogum yapana kadar anladımmm
derken 64 e kadar dustum evlenıp gelinlik giyicem yaaevlendim rahatlıktan mıdır nedir 64 den 77 kiloya cıktım 1 yılda derken hamile kaldım 99 ile doguma gittim lohusalıktan bu yana 9 kilo verdim
ama yinede cok az diyet yapamadım ama simdi daha saglıklı beslenıyorum inşAllah bırakmıcam hedefim 58 olmak inşAllah o halime kavusucam beni lakabım " okulun en güzel kızı" idi inşallah anketlerde bile en guzle seçilen ben sizlerinde yardımıyla eski halime kavusucammmm benide aranıza alırsanız cok ama cook sevinicemm
günaydın.yürüyüşlerimin faydasıolmamış diye düşünme lütfen devam et bak nasıl işe yaradığını göreceksin önemli olan devamlılık.bende tartılmıyorum hergün.bu seni kamçılasın ve haftaya sıkı bi giriş yap bence.bide regl artı 1 2 kilo demek.günaydınnn canlarım tartıldım 87.4 eeeeeeeee o kadar tatlı kaçırırsam olacağı bugeçen haftayı haftayı hatırlamıyorum 86.6 mıydı çok unutkanım yaa bu hafta iş çıkışları hep yürüdüm ama faydası olmamış,birde ben hergün tartılmıyorum psikolojim bozuluyo cumadan cumaya neyse bu hafta reglyim diye böyle oldu ama bir daha bu kadar sık kaçırırsam bu ne valla sabah sabah ağlamalardayım
hariksınnn ya .çok güzel.maaşallah .günaydın arkadaşlar kilo bildirmimi yapayım
başlangıç:75
geçen hafta:72.8
bu hafta:71.3
giden:1500
ben bu diyeti çok sevdiiiiiiiiiim
günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım, kaçırdığım bişeyler olmamıştır inşallah, zorisimbuldm bebişin nasıl çok geçmiş olsun
bu hafta ben hiç dikkat etmedim doğru dürüst saçma sapan bir haftaydı buna rağmen 500 gr gitmiş
geçen hafta: 65
bu hafta: 64,5
dememkki dikkat etsn dahafazla gidecekmiş durmak yok yola devammm
bugün spora yazılmaya gidiyorum pazartesi başlıyorum inşallah haftada 3 gün bu arada kızlar kanaltürk de ender saraç ın programında zumba dansı yapıyorlar acayip ter attırıyor deneyen oldumu ben dün gece youtube dan açtım tavsiye ederim
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit
arada:3 kuru kayısı
öğle: 1 yemek kasesi tavuklu şehriye salatası üzerine bide acılı ezme döktüm
arada: yarım elma
akşam: 3 ad. minik içli köfte
ama dün akşam arkadaşım tramisu getirmiş sen çok seversin dedi1 dilim yedim eşimde yanına nescafe yapmış dayanamadım offf offf
o kadar kilo versem bende heyecanlanırdımewet konuya cevap veriyorum...
ben kilo bildirimi yaparken çok heyecanlanıyorum nedense...:)))))))
başlangıç: 18 mart pazartesi 57.4
bugün: 5. gün 56.2
giden: 1.200........:))))
sıkma canım canını diğer haftalar görceksin nasıl gidecek karşılığını alacaksıngüya bu hafta daha çok dikkat ettim bide yürüyüş yaptım 68.4 le aynı kaldım benim bi şaşırtma yapmam lazım bu nedir böyle..
allam allam hayalimde ki kilogünaydın hanımlarrrrr
56 olmuşum
tebrikler 1 kiloya yakın.maaşallahkilo bildirimim
geçen hafta 75.2 kg
bu hafta 74.5 kg
fark -0.7 kg
Kilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 57.5
Bu hafta 57.0
Fark 500 gr
Hedef 51
15 mayıs:18::18:
aman alllahım sen 71 le başlayıp 57 ye mi düştün offf offf.bende istiyorum.ve halada vermye çlışıyorsun iradene hayran kaldım
Uğraş didin ancak 500 gr oynatabildim
İnşallah gerisi gelir
cnm bende aynı durumdayım artıdayım ama regl den sonra daha rahat verirsinnngünaydınnn canlarım tartıldım 87.4 eeeeeeeee o kadar tatlı kaçırırsam olacağı bugeçen haftayı haftayı hatırlamıyorum 86.6 mıydı çok unutkanım yaa bu hafta iş çıkışları hep yürüdüm ama faydası olmamış,birde ben hergün tartılmıyorum psikolojim bozuluyo cumadan cumaya neyse bu hafta reglyim diye böyle oldu ama bir daha bu kadar sık kaçırırsam bu ne valla sabah sabah ağlamalardayım
tbrklergünaydın arkadaşlar kilo bildirmimi yapayım
başlangıç:75
geçen hafta:72.8
bu hafta:71.3
giden:1500
ben bu diyeti çok sevdiiiiiiiiiim
500 gr da iyi cnm ya tebriklerrgünaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım, kaçırdığım bişeyler olmamıştır inşallah, zorisimbuldm bebişin nasıl çok geçmiş olsun
bu hafta ben hiç dikkat etmedim doğru dürüst saçma sapan bir haftaydı buna rağmen 500 gr gitmiş
geçen hafta: 65
bu hafta: 64,5
bugün spora yazılmaya gidiyorum pazartesi başlıyorum inşallah haftada 3 gün bu arada kızlar kanaltürk de ender saraç ın programında zumba dansı yapıyorlar acayip ter attırıyor deneyen oldumu ben dün gece youtube dan açtım tavsiye ederim
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit
arada:3 kuru kayısı
öğle: 1 yemek kasesi tavuklu şehriye salatası üzerine bide acılı ezme döktüm
arada: yarım elma
akşam: 3 ad. minik içli köfte
ama dün akşam arkadaşım tramisu getirmiş sen çok seversin dedi1 dilim yedim eşimde yanına nescafe yapmış dayanamadım offf offf
maşallahhh tebriklerrewet konuya cevap veriyorum...
ben kilo bildirimi yaparken çok heyecanlanıyorum nedense...:)))))))
başlangıç: 18 mart pazartesi 57.4
bugün: 5. gün 56.2
giden: 1.200........:))))
göreceksin gidecek kilolarrgünaydın kızlar
geçen hafta giden kılolardan sonra bu hafta hergün tartıldım hergün aynıydım
bu sabah da kılom beni şaşırtmadı
60.0
başlangıç 62.6
geçen hafta: 60.0
bu hafta :60.0
fark 00000000
hedef :52
mayıs 15e kadar
güya bu hafta daha çok dikkat ettim bide yürüyüş yaptım 68.4 le aynı kaldım benim bi şaşırtma yapmam lazım bu nedir böyle..
günaydın hanımlarrrrr
56 olmuşum
tebriklerrkilo bildirimim
geçen hafta 75.2 kg
bu hafta 74.5 kg
fark -0.7 kg
en azından oynamıss devamı gelirrKilo bildirimi
Başlangıç 71
Geçen hafta 57.5
Bu hafta 57.0
Fark 500 gr
Hedef 51
15 mayıs:18::18:
Uğraş didin ancak 500 gr oynatabildim
İnşallah gerisi gelir
ben moonsun 25 yaşındayım 2.5 ıllık evliyi 4 aylık bir prensesim var hamd olsunn
lise son sınıfa kadar 57-59 kilolarda geziyordum son yıl öss sorunları yasadgm sorunlar derken 50 kiloya düştüm ve basım donuyordu yemek yiyemedim derken dotora gittik bana oyle vitamınler verdiler ki serum vitamın deren 50 kilodan 72 kiloya cktım ve çatladım çok azmışş o çatlaklarrr ki bunu dogum yapana kadar anladımmm
derken 64 e kadar dustum evlenıp gelinlik giyicem yaaevlendim rahatlıktan mıdır nedir 64 den 77 kiloya cıktım 1 yılda derken hamile kaldım 99 ile doguma gittim lohusalıktan bu yana 9 kilo verdim
ama yinede cok az diyet yapamadım ama simdi daha saglıklı beslenıyorum inşAllah bırakmıcam hedefim 58 olmak inşAllah o halime kavusucam beni lakabım " okulun en güzel kızı" idi inşallah anketlerde bile en guzle seçilen ben sizlerinde yardımıyla eski halime kavusucammmm benide aranıza alırsanız cok ama cook sevinicemm
o kadar kilo versem bende heyecanlanırdımşaka bi yana tebrik ediyorum canım.devamını bekliyoruz
sıkma canım canını diğer haftalar görceksin nasıl gidecek karşılığını alacaksın
allam allam hayalimde ki kiloama ben senden önce doğum yaptım ve çokkiloluyum sebden kıskandımmmmmmmmmmmmm
tebrikler 1 kiloya yakın.maaşallah
saolun kızlarrr hoşbuldumm
geçen hafta: 84.1 kg
bu hafta: 82.6
giden: 1.5 kg
sanırım ödem atıyorummm
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm
ben maalesef kilo almıs bulunmaktayımm.
gecen hafta 68.9
bu hafta:69.8
gelen:900 gr
ee okadar yersem olacagı buydu.dün 69 gösteren tartım bu sabah 69.8 gösterdi insan birgünde 800 gr alırmıkiii
spor yapıyorum suyumu içiyorum yeşil çayı içiyorum yine yoookkk yine yokkk
acaba sporu hem sabah hem akşammı yapsam kii :26::26::26:
hoşgeldin cnm..
ben de yeniyim bugün 5. günüm...
bu topiğe takıldım çok güzel ilerliyorum hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar..
demişsiniz ya az kilo veriyorum falan diye hiçç önemli değil..veriyorsunuz da önemli olan bu...
ne güzel bugün topik çok canlı....
saolun kızlarrr hoşbuldumm
geçen hafta: 84.1 kg
bu hafta: 82.6
giden: 1.5 kg
sanırım ödem atıyorummm
günaydın kızlar
geçen hafta giden kılolardan sonra bu hafta hergün tartıldım hergün aynıydım
bu sabah da kılom beni şaşırtmadı
60.0
başlangıç 62.6
geçen hafta: 60.0
bu hafta :60.0
fark 00000000
hedef :52
mayıs 15e kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?