Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

osibuleb de bildirim yapmadım hiç yapsam mı :26:
dikkat etmeye çalışıyorum ama bende bu sabah artıdaydım:18:
hedefim mart sonuna kadar 6lı rakamları görmek inşallah hedeflerimize ulaşırız
zaten martında sonuna geldik:18:

osibulebte pazartesi bildirim günü en azından hafta sonuda d,kkat edersin

evett martın bitimine 1 hafta kaldı zaman cok cabuk ilerliyor kızımın dogum gününe 55 gün var ozamana kadar 64 olmam lazım hamile kaldıgım rakama ulaşayım en azından

yap canım yapppp

hmm teşekkür ederim tatlım bu verdiğin bilgi için şimdiye kadar hiç duymamıştım...

bugün bebek görmeye gitmiştim...
hatunun bebeği var diye ben ağlayan kek yaptım
bi arkadaşım şehriye salatası yapmış başka bi arkadaşım tatlı kurabiye yapmış gittik..
önceden de yaparız diye haber vermemiştik..
ew sahibi hiç birşey yapmamış..bi çay demlemiş o kadar....yani açıkçası şaşırdık...:44::44::44::44::44:

yani ben öyle yapamazdım hiç yapamasam bile dışardan bişeyler aldırırdım...sayımızda kalabalıktı hani...

ewet yenik düşmedim kendi yaptığım keke..herkes tabağındaki keki bitirdi

ben sadece bir kase salata yedim öğle yemeği olarak...

akşam kocam yemeğe götürdü

tavuk ızgara yedim yanında salata ile ekmeksiz...:))))))

mutluyum çünkü tartı bugün beni az gösterdi...

ben hergün tartılıyorum öyle düzenimi tutturdum...

canlar merhaba nasilsiniz :)

kizim var 4 aylik cok yaramaz oldgndan pekgiremiyorum kendisi kucak asigi

bugun aksam kacamak yaptik kocisle birger king yedik :))))

eve gelince hemmen yesil cay octim umarim eritirim :)))

canlar merhaba nasilsiniz :)

kizim var 4 aylik cok yaramaz oldgndan pekgiremiyorum kendisi kucak asigi

bugun aksam kacamak yaptik kocisle birger king yedik :))))

eve gelince hemmen yesil cay octim umarim eritirim :)))

iyi akşamlar canım eger bebek emziriyorsan
iyi degilmiş yeşil çay nette araştır istersen

kızlar bugün eşim evde oldugu için biraz degil epeyi
diyet bozdum oyüzden hiç yazmayayım
yarın tekrar devam

canim tesekkur ederim oncelikle:)

netten baktim cnm gunde 2 bardaga kde icilebilir diyor kafein oldgndan cok tuketmemek lazim hamileler icin zarai boyle okudum

canım bende sabah baktım uzun süreli kulanımlarda bebegin kilo alımını azaltıyor hata zayıflatıyor yazıyordu ondan söyledim

Slm kızlar nasılsınız bende aranıza katılabilirmiyim 3 ay 20 günlük bi kızım var ve zayıflamak istiyorum artık 82 kiloyum boyum 1.70 77 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım 70 kiloya düşmek istiyorum siz zayıflamak için neler yapıyosunız paylaırsanız çok mutlu olurum :))

canim merhaba bebisin hayirli olsun :)

benimde kizim 4 aylik

ne kadar az kilo almissin emziriyormusun oda zayiflatiyor :)

bende yeni katildim kizlar masallah cok azimli :)

saglikli beslenerek kilo vericez insallah

canim merhaba bebisin hayirli olsun :)

benimde kizim 4 aylik

ne kadar az kilo almissin emziriyormusun oda zayiflatiyor :)

bende yeni katildim kizlar masallah cok azimli :)

saglikli beslenerek kilo vericez insallah

Senin bebişinde hayırlı olsun canım inş veririz bu kiloları evet emziriyorum ama ne biliyim doğumda 5 kilo gitti gerisi kaldı hazirana kadar 70 düşsem nası güzel olur sen emziriyomusun canım :))

Senin bebişinde hayırlı olsun canım inş veririz bu kiloları evet emziriyorum ama ne biliyim doğumda 5 kilo gitti gerisi kaldı hazirana kadar 70 düşsem nası güzel olur sen emziriyomusun canım :))

bende emziiriyorum hamd olsun cnm

ben 22 kilo aldim 7 kilosu dogumda gitti

15 kilo kaldi :) 9 gitti cok vermem lazimm :)))

bende emziiriyorum hamd olsun cnm

ben 22 kilo aldim 7 kilosu dogumda gitti

15 kilo kaldi :) 9 gitti cok vermem lazimm :)))
Verirsin canım inş yani inş veririz :) ya ben bide hipertirioidi tedavisi görüyorum şuan ilaç îçiyorum onun etkisi olurmu acaba zayıflamaya valla hiç bi kıyafetim olmuyo gardrobu açasım gelmîyo :))

Kızlar ben geldim:) arabadayim şu anda eve dogru bi saatlik yolculuk var ...:)
Bütün gün ev baktık bulamadık ....
Bu gidişle mecburen ev sahibi olucaz... Hala basım ağrıyor ... Az önce teyzosdaydik ... Bana ne kadar zayiflamissin dedi... Cok moralim bozuktu iyi geldi... Kaç gündür dikkat edemiyod kilo aldım ... Moral oldu bana ....:) yarın devam ölçülü yemeye ve spora ...:) rakibelerim.... Yoldaşlarım :) nasilsiniz .... Sarra kız bende varım lamekanla...
Ben bi kaç gün salata tavuk diyeti yapicam sütümü etkilemezse devam edicem rakibelerim haberiniz ola :))) veeee koprudeym yine size bunu yazarken ... Yine burda denk geldi

Kızlar bu arada yediklerinize göre sütünüz nasıl ??
Canım Hoşgeldin .. Günde en az 3 litre su içip , gercekten dengeli beslenirsen sütünde benim gibi cok sorunlu degilse :)
hic bisicik olmuyor... Hatta sütun kaliteside dengeli beslendiğinden artıyormuş :)

hoşgeldin aramıza ben de yeniyim burda 1 haftalığım ama şimdiden çok işe yaradı...

emziriyorum 11 aylık kızım var.. sütümde de hiç azalma olmadı sütün artmasını sağlayan sudur...
doğumumdan şimdiye kadar hergün 3 lt su içtim...bundan sonra da içerim hiç vazgeçmem...
hamileliğimden önce o kadar çok içmiyordum
suyun faydası çok gözardı etmemek gerekir...

kesin kararlıysan spor yaparak yediklerine dikkat ederek verirsin...

bir kere kaçamak yaptın mı gerisi geliyor söyleyeyim...

merhaba kızlar yoğum geçen bir hafta sonunun ardından gelebildim

cuma günü gittim spor salonuna yazıldım haftada 3 gün 2 saat gideceğim
cumartesi sabah annem geldi kızlara baktı ben 10 da evden çıktım spor salonuna gittim hoca eşliğinde 15 dk ısınma hareketleri 30 dk plates yaptık bacaklara yönelik çalıştırdı bantlarla çalıştık geri kalan zamanda 30 dk yürüyüş bandında koştum diğer spor aletlerinde mekik falan çektim duşumu aldım ablamla birlikte gidiyoruz bu arada spora öğleden sonra günümüz vardı annemi kızlarıda alıp oraya gittik orada kaçırmadım

cumartesi menüm
sabah
1 dilim kepeği, köy peyniri, domates, marul, maydonoz
arada
1 elma
öğle
1/4 kete, 1/4 irmik tatlısı ( spordan sonra gittiğim gezme hiç doymadım midem kazındı)
arada
1 kase k flakes
akşam
yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek

pazar menüm
kahvaltı
kayınvalidemleri kahvaltıya çağırdık onlara krep yaptım 1 tanede minik yaptım onuda ben yedim
peynir, zeytin, birazcık sucuk, 3 tane patetes kızartması, yarım haşlanmış yumurta
arada:
yarım muz
öğle
kahvaltıyı çok geç yapdığımız için yani 12 den sonra öğle yemeği olmadı tabi
eşim akşama balık alalım dedi bizde pazarları klasiktir, genellikle balık yeriz, balıkçılara kadar yürüdük balığımızı aldık yürüyerek dönük ama donduk hava çok soğukmuş eşim arabayla gidelim dedi ben yürüyüş olsun diye yok dedim inşallah kızları hasta etmem dönerken pişman oldum
akşam
fırında sebzeli somon balığı, 1 dilim k.ekmek, bol salata
saat: 21 gibi yine acıktım 1 muz

bu arada fark ettim 2 gün hiç süt üünleri almamışım

bugün kızıma yoğurt vermeye baladım kızım tam 5 aylık babaannesi onun için yeni mayalamış minik kavonoza yarım çay badağı kadar yedi, akşam üstüde yarım elmadan püre yaptım yedi kuzum ek gıdaya yavaş yavaş geçmeye başladık siz neler veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…