- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.401
merhaba kızlar yoğum geçen bir hafta sonunun ardından gelebildim
cuma günü gittim spor salonuna yazıldım haftada 3 gün 2 saat gideceğim
cumartesi sabah annem geldi kızlara baktı ben 10 da evden çıktım spor salonuna gittim hoca eşliğinde 15 dk ısınma hareketleri 30 dk plates yaptık bacaklara yönelik çalıştırdı bantlarla çalıştık geri kalan zamanda 30 dk yürüyüş bandında koştum diğer spor aletlerinde mekik falan çektim duşumu aldım ablamla birlikte gidiyoruz bu arada sporaöğleden sonra günümüz vardı annemi kızlarıda alıp oraya gittik orada kaçırmadım
cumartesi menüm
sabah
1 dilim kepeği, köy peyniri, domates, marul, maydonoz
arada
1 elma
öğle
1/4 kete, 1/4 irmik tatlısı ( spordan sonra gittiğim gezme hiç doymadım midem kazındı)
arada
1 kase k flakes
akşam
yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek
pazar menüm
kahvaltı
kayınvalidemleri kahvaltıya çağırdık onlara krep yaptım 1 tanede minik yaptım onuda ben yedim
peynir, zeytin, birazcık sucuk, 3 tane patetes kızartması, yarım haşlanmış yumurta
arada:
yarım muz
öğle
kahvaltıyı çok geç yapdığımız için yani 12 den sonraöğle yemeği olmadı tabi
eşim akşama balık alalım dedi bizde pazarları klasiktir, genellikle balık yeriz, balıkçılara kadar yürüdük balığımızı aldık yürüyerek dönük ama donduk hava çok soğukmuş eşim arabayla gidelim dedi ben yürüyüş olsun diye yok dedim inşallah kızları hasta etmem dönerken pişman oldum
akşam
fırında sebzeli somon balığı, 1 dilim k.ekmek, bol salata
saat: 21 gibi yine acıktım 1 muz
bu arada fark ettim 2 gün hiç süt üünleri almamışım
bugün kızıma yoğurt vermeye baladım kızım tam 5 aylık babaannesi onun için yeni mayalamış minik kavonoza yarım çay badağı kadar yedi, akşam üstüde yarım elmadan püre yaptım yedi kuzum ek gıdaya yavaş yavaş geçmeye başladık siz neler veriyorsunuz
merhaba mavimi istersen biz rakip olalım girl85 de bana yakın üçümüz rakip olsak :26::26:
İnş canım ya annemler sütüne bişey olur diye diyet yapmamı istemiyolar bende dikkat etmeye çalışıyorum inş kurtulurum şu kîlolardan :))Canım Hoşgeldin .. Günde en az 3 litre su içip , gercekten dengeli beslenirsen sütünde benim gibi cok sorunlu degilse :)
hic bisicik olmuyor... Hatta sütun kaliteside dengeli beslendiğinden artıyormuş :)
Su içiyorum canım bol bol pilateste yapmaya çalışıyorum bugünden itibaren düZenli yapmaya çalışcam inşhoşgeldin aramıza ben de yeniyim burda 1 haftalığım ama şimdiden çok işe yaradı...
emziriyorum 11 aylık kızım var.. sütümde de hiç azalma olmadı sütün artmasını sağlayan sudur...
doğumumdan şimdiye kadar hergün 3 lt su içtim...bundan sonra da içerim hiç vazgeçmem...
hamileliğimden önce o kadar çok içmiyordum
suyun faydası çok gözardı etmemek gerekir...
kesin kararlıysan spor yaparak yediklerine dikkat ederek verirsin...
bir kere kaçamak yaptın mı gerisi geliyor söyleyeyim...
Merhaba kızlar bende öğretmenim ve 8 aylik bebegim var hamilelikte cok kilo aldım bide üstüne sutum iki aya yakın inmedi o sırada pekmezler tahinler yedim yedim şiştim ama sutum oldu sonunda kilo aldığıma değdi :)) yalnız artık vermem lazım benimde 99-100 arasi dolaşıp duruyorum . Desteginize ihtiyacım var
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakem
minikkelebek tavuk diyetimi yapcan gerçekten kilo verdiriyor
bende yapmıştım ama 4. gün pes ettim tavuktan tiksindim
sana kolay gelsin rakibem
bakalım cumaya kim daha çok kilo verecek
Canım arkadasım coooook gecmis olsun...Günaydın çıtırlar
Ben dün hastalandım
Hani grip olursunuz ama burun filan akmaz
Etleriniz dökülür kafa ağırlaşır bi üşüme gelir ya
Öyle
Yatak döşek yatıyorum kv geldi
Eşim bugün izin aldı
Kızımla gece eşim ilgilendi
Ben bitkin düştÜm uykusuzluktannnn
Vücudum en son çöktü
Bugün tartılmak aklıma bile gelmemiş düşünün
Öyle uyudum ki hala da uyuyabilirim saatlerce
Benim durgunluğun sebei uykusuzluk olabilir
Hoşgeldin canımmmmmSlm kızlar nasılsınız bende aranıza katılabilirmiyim 3 ay 20 günlük bi kızım var ve zayıflamak istiyorum artık 82 kiloyum boyum 1.70 77 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım 70 kiloya düşmek istiyorum siz zayıflamak için neler yapıyosunız paylaırsanız çok mutlu olurum :))
Canım her şeyden ye bol su içKızlar bu arada yediklerinize göre sütünüz nasıl ??
Canım spor harikaaaaaaaa tebriklermerhaba kızlar yoğum geçen bir hafta sonunun ardından gelebildim
cuma günü gittim spor salonuna yazıldım haftada 3 gün 2 saat gideceğim
cumartesi sabah annem geldi kızlara baktı ben 10 da evden çıktım spor salonuna gittim hoca eşliğinde 15 dk ısınma hareketleri 30 dk plates yaptık bacaklara yönelik çalıştırdı bantlarla çalıştık geri kalan zamanda 30 dk yürüyüş bandında koştum diğer spor aletlerinde mekik falan çektim duşumu aldım ablamla birlikte gidiyoruz bu arada sporaöğleden sonra günümüz vardı annemi kızlarıda alıp oraya gittik orada kaçırmadım
cumartesi menüm
sabah
1 dilim kepeği, köy peyniri, domates, marul, maydonoz
arada
1 elma
öğle
1/4 kete, 1/4 irmik tatlısı ( spordan sonra gittiğim gezme hiç doymadım midem kazındı)
arada
1 kase k flakes
akşam
yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek
pazar menüm
kahvaltı
kayınvalidemleri kahvaltıya çağırdık onlara krep yaptım 1 tanede minik yaptım onuda ben yedim
peynir, zeytin, birazcık sucuk, 3 tane patetes kızartması, yarım haşlanmış yumurta
arada:
yarım muz
öğle
kahvaltıyı çok geç yapdığımız için yani 12 den sonraöğle yemeği olmadı tabi
eşim akşama balık alalım dedi bizde pazarları klasiktir, genellikle balık yeriz, balıkçılara kadar yürüdük balığımızı aldık yürüyerek dönük ama donduk hava çok soğukmuş eşim arabayla gidelim dedi ben yürüyüş olsun diye yok dedim inşallah kızları hasta etmem dönerken pişman oldum
akşam
fırında sebzeli somon balığı, 1 dilim k.ekmek, bol salata
saat: 21 gibi yine acıktım 1 muz
bu arada fark ettim 2 gün hiç süt üünleri almamışım
bugün kızıma yoğurt vermeye baladım kızım tam 5 aylık babaannesi onun için yeni mayalamış minik kavonoza yarım çay badağı kadar yedi, akşam üstüde yarım elmadan püre yaptım yedi kuzum ek gıdaya yavaş yavaş geçmeye başladık siz neler veriyorsunuz
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar gününüz aydın olsun...
Hafta başı... Bu hafta da göz açıp kapayana kadar çabuk geçsin...
Benim alt göz kapagimda arpacik çıkmış gözüm şiş ama allahtan o kadar çok farkedilmiyor...
Çok aciyor....
Nazar değdi herhalde...
Dün çok zayiflamissin yeter artık verme dediler....
Bu arada bnm boyum 1.65...
Zor isimbuldum seninle ayniyiz.... Boy kilo açısından....
Sen dedin ya reglli iken spor yaparsan iyı olur diye ben de onun üzerine yuruyusumu yaptım...
Normalde dün yapmayacaktım iyı oldu gaza geldim rakibem....
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende öğretmenim ve 8 aylik bebegim var hamilelikte cok kilo aldım bide üstüne sutum iki aya yakın inmedi o sırada pekmezler tahinler yedim yedim şiştim ama sutum oldu sonunda kilo aldığıma değdi :)) yalnız artık vermem lazım benimde 99-100 arasi dolaşıp duruyorum . Desteginize ihtiyacım var
Canım merak erme bi kaç gün dikkat edersen hepsi gidiyorslm kızlar
nasılsınız
ben bu haftaya çok kötü başladım
hafta sonu menülerimi sizinle paylaşmayacağım
paylaşıp da yediğim naneleri ortaya dökmeyeceğim ama
çok kötü ettim
kendime bi ceza vermeliyim
hatta siz verin
2 gün boyunca yedim içtim
ctesi sabah ve öğle dışarda yedik
pazar misafirlerim vardı gezdirdik yine yedimmm
dün gece uykumun arasında bi tartıldım vicdan azabı ile
tartı ya bozuldu ya da gerçekten ben raydan çıkmışım
1 aylık emek boşa gitti 62.4 çıktım
inşallah gerçek değildir
bu sabah sıfırladım herşeyı yeniden başladım bakalım
offff offfffffffffffff
bizeyeter benim rakıbim olman için kılo olman lazım
ben cozuttum.
neyse rakıp olalım canım da biraz gayret edeyim
Canım arkadasım coooook gecmis olsun...
çok şanslısın yine de hastalaninca bakicak birilerin varrr
dikkat et kendine hafta sonu kendini yordu. Biraz herhal isti, sporcu derken hastalandın
tekrar cok gecmis olsun
Günaydın canimmm....
aa sende yaptın demek...
cok merak ediyorm tekrar alınıyor mu diye... En iyisi sağlıklı beslenmek aamanı kere denemek istiyorum
Günaydın çıtırlar
Ben dün hastalandım
Öyle
Eşim bugün izin aldı
Vücudum en son çöktü
Hoşgeldin canım bende yeniyim burda inş zayıflıcaz kurtulcaz bu kilolardan
cnm hoşgeldin aramızaaMerhaba kızlar bende öğretmenim ve 8 aylik bebegim var hamilelikte cok kilo aldım bide üstüne sutum iki aya yakın inmedi o sırada pekmezler tahinler yedim yedim şiştim ama sutum oldu sonunda kilo aldığıma değdi :)) yalnız artık vermem lazım benimde 99-100 arasi dolaşıp duruyorum . Desteginize ihtiyacım var
tabiiki ben hahahagünaydın arkadaşlar
nasılsınız bakem
minikkelebek tavuk diyetimi yapcan gerçekten kilo verdiriyor
bende yapmıştım ama 4. gün pes ettim tavuktan tiksindim
sana kolay gelsin rakibem
bakalım cumaya kim daha çok kilo verecek
Günaydın çıtırlar
Ben dün hastalandım
Öyle
Eşim bugün izin aldı
Vücudum en son çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?