- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.581
Canım okumana sevindimmmm
Ekmek çok canım
Canım cevabın icin sağol bende kimse bana cevap vermiyor diye düşünmeye başlamıştım
Zorisimbuldum benim sutum azalmaya başladı korkuyorum ya hic gelmezse diye
Nerde yanlış yapıyorum bilemedim Yada ne yapmalıyım sutum icin zaten cok yoktu iyice azaldi
Merhaba,
Benim olculerim 166 boy ve 100 kilo agırlıkEvlenip cocuk dogurmadan once incecikttim 65-70 hic gecmedim genc kizlık donmelerimde ise hep 57-60tım Boyumda 166 olunca manken gibiydim yani. 1,5 yasında bir kızım var halen emziriyorum. o yzuden diyete baslayamıyordum ne bulsam yıyordum. Artık buyudu bende artık kendime dur dedim. Ne giysem kendime yakıstıramıyorum. Alısverise gittigimde birsey almadan geri donuyorum. Sıyah esofman giymekten bıktım. Onumuz yaz etek giymek beyaz badi giymek istiyorum. Pazartesiden beri diyet yapıyorum. Bu sefer cok kararlıyım en azından simdilik hedefim 85 daha sonrasında ise 65-70 tekrar donebilmek.
Birbirimize insallah yardımcı oluruz. yararlı bilgileri burada paylasırız.
Cevremizdekilere inat hepbirlikte kilo vermeye :)
Canım okumana sevindimmmm
Ekmek çok canım
Canım cevabın icin sağol bende kimse bana cevap vermiyor diye düşünmeye başlamıştım
Zorisimbuldum benim sutum azalmaya başladı korkuyorum ya hic gelmezse diye
Nerde yanlış yapıyorum bilemedim Yada ne yapmalıyım sutum icin zaten cok yoktu iyice azaldi
Canım yazını okuyunca cvp yazıyım dedîm benimde kızım 3,5 aylık sütüm azalmadı çok şükür sabah akşam soda iç bol su iç nîde ben sütümün azaldığını hissettiğin zaman hemen 1 yk tahin üstünedr 1 bardak su yarım saat olmadı 1 saat sonra gögüslerin dolar inş bi dene :)
ayy cnm muhatap olmadım zatençok var öyle sinir bozan tipler gazan mübarek olsunboşver muhatap olma bazen konuşmamak en iyi cevap oluyor
cnm belki duraklama dönemine girmişsindir metabolizmayı şaşırt istersen yada spora daha cok agırlık verben az önce tartıldım gram gram gidiyo neden kg gitmoyo
dün aptal gibi üzüldüm mideme vurdu agrı boşverdim gittiizorisimbuldum canım senin menüler hep güzel oluyor ben çok beğeniyorum
chiglet canım sen ne güzel motive oldun spor falan çok iyi yaaa
maşallah abla da tam destek kk daki kızlar da tam destek
seni kim tutar
lamekan canım Allah kolaylık versin
heryerde çıkar bir densiz
sen üzme kendini.
kızlar ben bu sabah tartıldım azıcık vermişim gibi
haha rakibemm ben olabilirim belkiii birinciigünaydıııın burdayım canım 2 gündür net yoktu giremedim canım gitti
geldim sayfalar baya bir ilerlemiş onları okudum
canım sıkma canını bazen böyle densiz insanlar çıkar hiç muhattap olma
bende bu hafta çok iddialı değilim minikkelebek senden nehaber
yeni arkadaşlar gelmiş
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar
bakalım yarın kim birinci olacak
cnm hoşgeldinn azmedersen verirsin kız kiloları kiloda neymişşşMerhaba,
Benim olculerim 166 boy ve 100 kilo agırlıkEvlenip cocuk dogurmadan once incecikttim 65-70 hic gecmedim genc kizlık donmelerimde ise hep 57-60tım Boyumda 166 olunca manken gibiydim yani. 1,5 yasında bir kızım var halen emziriyorum. o yzuden diyete baslayamıyordum ne bulsam yıyordum. Artık buyudu bende artık kendime dur dedim. Ne giysem kendime yakıstıramıyorum. Alısverise gittigimde birsey almadan geri donuyorum. Sıyah esofman giymekten bıktım. Onumuz yaz etek giymek beyaz badi giymek istiyorum. Pazartesiden beri diyet yapıyorum. Bu sefer cok kararlıyım en azından simdilik hedefim 85 daha sonrasında ise 65-70 tekrar donebilmek.
lamekan canım bugün ne oldu okulda?
bi sıkıntı olmamıştır inşallahhhh
zorisimbuldummm canımmm süt psikolojik olarak etkilenir diye biliyorum
önce moralini düzeltttt
süt kndiliğinden olurrrrr
yoksa yediklerin harikaaaa
ayy bebeğim yüzüne bile bakmadım ya hoşş o hala kendini haklı buluyo hasbam
aman salladım gitti ama konusmam gerek illaki yoksa çatlarımm
sen napıyon kuzum nasıl gidiyo platess nefes al vermeler
iyi yapmışsın canımmm
valla şaka gibi ama bugün de yaptımmmm
mesela ebru 10 defa yapıyor ben 20
çok yavaş ya
keşke zorisim buldum blackseeayı daha önce dnleseymişimmmm
merhaba arkadaşlar aranızda trambolin kullanan varmı.varsa faydasnı gördünüzmü.yürüyüş yapamıyorum havalar ısnmadı çocukları bırakacak yerimde yok.ALLAH yardımcımız olsun saglıcakla verelim şu kiloları.:26::26::26:
kızlaarrrrrrrrrrr merhaba hekese geçmişi okumadn yazım dedim.herkes iyidir umarım ayyy yarın cumaaaaaaaaaaaa.
senin menüye yoruma gerek varmı her zaman çok dengeli yiyiorsun maaşallah.Mönümmmmm
Kahvaltı
Bir dili k ekmeği
Az tulum
Az z yağına bandım
Üç zeytin
Az f ezmesi
Ara yok
Öğle bir tane derisiz but hepsini yemedim
Dört ince dilim patatesinden yedim
Bir dilim k ekmeği iki bardak ayran
Ara bir bardak ayran
Akşam
Bir servis kaşığı pilav
İki servis k etli kuru fasulye
Soğan bir bardak ayran
Kahve
bizden korktu sanırımmavimi huu hani sabah akşam burdaydın nereye kayboldun
gelelim bana, bugün çok yoğundu sabah kalktım dünden temizlk yaptım diye rahatım kızımı okula gönderiyim de bende bi kuaföre gideyim dedim ama 11:30 da komşum aradı öğleden sonra sana gelcez diye bende buyrun gelin dedim, hemen bir kek yaptım, dolma yaptım, buzluktada hazır birşeyler vardı, tam onlar gitti akadaşlar aradı akşama oturmaya gelicez gelin dedim, çok yoruldum
gelelim menüye
sabah
peynirli omlet( miktarı 2 yumurta kırdım yarısını kızım yedi yarısını ben)
3 zeytin
1 dilim k ekmekği
ara
koşturmaktan aklıma bile gelmedi
öğle
1 dolma, 1 dilim kek
aa bide hazır yufkadan gözleme yaptım misafirlere 1 dilim yedim pişirirken çok koktu dayanamadım, sonra sütüm çeker şişer falan mazallah
ara
komşularla türk kahvesi
akşam
misafirler geç gidince yemekte yapamadım kahvaltı hazırladım 5 tane patates kızartması peynir 1 dilim ekmek yedim
anam yazınca pekbi saçma olmuş yediklerim ben beğenmedim
ohh yarın spora gidicem çok şükür
merhaba cnm evet yarın cumaaaayy nasıl heyecan yapmısız yaa
merhaba canım
plates yapsan
saat 10da beyaz tvde ebruli var
eğer çalışıyorsan da netten yapabilirsin her gün akşamında o günün platesi yükleniyorr
bn de çıkamıyorum da
yaparız ya açımmm açççççmidem kazınıyo.hafif ne yesem acaba
maalesf işyerinde oluyor böyle istenmeyen şeyler.sanırım en güzel yolu kafaya takmamak.boşveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrherkese merhaba
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr
dün saçma sapan beslendim menü paylaşasım bile yok kaç gündür.
dün okuldan biarkadasla atıstım bugün rövanşa gidicem
bu sinirle bütün gün midem agrıdı gece uyuyamadım
yarın bakalım kaç çıkıcam cok korkuyorum :18::18:
sarra minikkelebek nerelerdesiniz< beaa
günaydın kk nın güzelleri
kahvaltı hazırlıyorum öğleden sonra spora gidicem
kızlar A101 de plates seti indirimde size haber vereyim diye girdim canım ablam bana almış
artıkın evde de yapabileceğim
gram gram vererk bi bakmışsın istediğin kilodasın .sakın boşverme.ben az önce tartıldım gram gram gidiyo neden kg gitmoyo
zorisimbuldum canım senin menüler hep güzel oluyor ben çok beğeniyorum
seni kim tutar
sen üzme kendini.
baharatlı yoğurt ve 1 dlm ekmkkk
Canım sabah zeytin peynir yumurta yeah ah ballarım benim ben zayıflayan herkesin yanındayım valla takıılıyorum öyleee ama sizi kaybettiğmi sanıyordumm bir topikte ben açtım ama öylesine sizlerleyim tabiiside herzaman bana sizden başkası yardımcı olamaz gülüm şimdi dietimden bahsedeyim hemen 2000 kalorilik diet ve çok fazla yiyecek var yaaa bana çok geldi sinir oldum uymadım akşam yememeye karar verdim ya evde kendim pasta yapıorum dayanamayıp yiyorum eşim seviyor diye yapıorum abur cuburumu bıraktım zaten ya peynir ekmek yemekten usandım varmı bana görealternatif sabah kahvaltısı kızlar öğlen yiyorum zaten düzenli bişilerde akşam kesin kararlıyım çok hafif geçiştireceğim ama dediğiniz gibi çok acıkırsam yarım meyve yiyebilirim dimi?
bugün ki hatalı listemmmm
sabah 2 bardak ılık su 2 kepek ekmekle çok az çikolata sürdüm ekmeğe 1 yumurta beyazı yedim şekersiz çayla
öğlen bişi yemedim ama ikindin 4 tane kurabiye yedim
akşam bişi yemedim
gece yarım portakal yarım bardak süt çeyrek muz yedim saçma bi listem oldu işte
Baştan aşağı yanlışlarla dolu olm uş canımmmgelelim bana, bugün çok yoğundu sabah kalktım dünden temizlk yaptım diye rahatım kızımı okula gönderiyim de bende bi kuaföre gideyim dedim ama 11:30 da komşum aradı öğleden sonra sana gelcez diye bende buyrun gelin dedim, hemen bir kek yaptım, dolma yaptım, buzluktada hazır birşeyler vardı, tam onlar gitti akadaşlar aradı akşama oturmaya gelicez gelin dedim, çok yoruldum
gelelim menüye
sabah
peynirli omlet( miktarı 2 yumurta kırdım yarısını kızım yedi yarısını ben)
3 zeytin
1 dilim k ekmekği
ara
koşturmaktan aklıma bile gelmedi
öğle
1 dolma, 1 dilim kek
aa bide hazır yufkadan gözleme yaptım misafirlere 1 dilim yedim pişirirken çok koktu dayanamadım, sonra sütüm çeker şişer falan mazallah
ara
komşularla türk kahvesi
akşam
misafirler geç gidince yemekte yapamadım kahvaltı hazırladım 5 tane patates kızartması peynir 1 dilim ekmek yedim
anam yazınca pekbi saçma olmuş yediklerim ben beğenmedim
ohh yarın spora gidicem çok şükür
Canım dün çok yedim gibi geldi ondan sordum sizeezorisimbuldum canım senin menüler hep güzel oluyor ben çok beğeniyorum
seni kim tutar
sen üzme kendini.
Hoş geldin canımMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?