- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.621
Canım hosgeldin bende 99-100 arasi kilodayim ve 8 aylik bebegim var emziriyorum hala ama durum vahim olunca bende 2 haftadır dikkat ediyorum .Buradaki arkadaslar bize gore maşallah daha iyi kilodalar ins darısı basımıza
yezi ve gülgüzeli topiğimize hoş geldiniz.
hemen eşleşin kılolarınız da yakın
göreceksiniz burada çok güzel kılo vereceksiniz.
hemen ümitsizliğe kapılmayın buradakıler incecik diye.
bu topiktekiler de kılolu olarak başladılar azmettiler şimdi incecikler.
hatta incelmeyi çok sevdiler daha ince olmaya çalışıyorlar.
gayret edin moralınızı yuksek tutun
yemekleri düşünmeyin.
canım boyun kaç?inşallah en kısa zamanda verelimbu kilocukları
Hoşgeldin canım aramıza veririsin inş kilolarını benim kızım 3,5 aylık dengeli beslenip bol su içio bide günde 45 dk pilates yapıyorum inş vericem bende bu kiloları sende buraya takıl bak nası güzel oluyo :))
Evet cogu 60-70 arası
zeyca kübra
nerelerdesinizz yazzın bakalımmm menünüzüüüü
zorisimbuldm
sabrına hayran kaldım ayda 2kilo vermişsin ben sabırsızımm
sanki bigünde almışım gibi hemen gitsin istiyorum kilolarııı
Canim 1.77 boyum hedefim 75 sonra hedefime ulasirsam ins 68:)) olucak inanıyorum bugün bir arkadaşımla konuştum yılların oluşmuş sert kalıp yagi yok sende enfazla 1,5-2 senelik daha sividir yağların rahat verirsin dedi mantıklı geldi:))
Senin kilo boy kac canim? Bebis kac aylik emziriyomusun zeyca ?
zeyca kübra
nerelerdesinizz yazzın bakalımmm menünüzüüüü
zorisimbuldm
sabrına hayran kaldım ayda 2kilo vermişsin ben sabırsızımm
sanki bigünde almışım gibi hemen gitsin istiyorum kilolarııı
emvacilbahar, zorişbuldum ,asiye sizi gördüğüme sevindim asiyeeee nasıl gidiyor yarına yine gümbür gümbür geliyormusun arkadaşım ,maşallah azmine yarın büyük günnnnnnn
gün sayma. uzun süre diyet yapacağım düşüncesini de kafandan at.bende sabırsızım ya birden inceleyim istiyorum .uzun süre diyet yapma fikri beni geriyor
hoşgeldinslm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz tabi
Öncellikle kendimi tanıtmak isterim bursada yaşıyorum 4 yıllık evliyim 9 aylık bir kızım var ve doğum sonrası veremediğim 5-6 kilom...
Hala emziriyorum ve diyet yapmak istiyorum.. banada yardımcı olursanız sevinirım
gün saymak seni motive ediyorsa say ama diyetteyim diyerek günlerini geçirirsen diyet bitti diyip birgün tekrar yemeye başlarsın. o nedenle bundan sonra daha sağlıklı besleneceğim ya da besleniyorum de.:13:Insallah canım.
Bizde birgun zayıftık :))))))) ama bu hale geldik. 4 gunum benim diyette.
canım geçen sabah bir sabah prog izlemiştim. gizli kalorisi olan yiyeceklerin başında simit var.burdayım şekerim geldim
sabah
yarım simit 2zeytin peynir az ,domates salatalık
öğlen şehrite çorba ,kadınbudu köfte 2 adet yanında 1 yemek kaşığı kadar patates püresi (köftenin yanında güzel gidiyor almayım püreyi diyorum ama dayanamıyorum)
akşam mantarı kavurdum üzerine yumurta kırdım değişik oldu yanında salata su içemiyorum zambak işte çalışmktan aklıma gelmiyor
spordan geldim çok yorgunum hoca canımıza okudu step yaptık 45 dk çalışma bitip serbest çalışma başlıyor, serbest çalışacak güç bulamadım kendime sonra kendine gel bu fırsat eline geçmez dedim aletle 200 mekik çektimyürüyüş bandında yürüdüm
osible ebruyla bir ara bende yapıyordum ama aletlerim yoktu artıkın her sabah yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?