- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.541
yaaa daha dur sen azmim hırsım yokk diye söylennha birde bugün iş çıkışı şöyle mağzaların önünden geçtim ayyy cıvıl cıvıl olmuş bile .aslında hem bakıyorum hemde bana olmadığı için üzülüyorumartık sıkıldım yazları boyu, kolu uzun şeyler aramaktan aman kolu çok kısa olmasın kolum kalın, aman popomu örtsün az uzun olsun valla kışın neyse de yazın hiç çekilmiyor
acil 2kilo dedin dimiipeki ne yapacağızzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kilolarııııııııııııııı lütfen zayıflama yolunda ilerleyen arkadaşlarımızzzzzz bişiler anlatsın yaaaaaa
canım hedefim 70, aslında beni 75 de kaldırıyorda bebek düşündüğüm için yaşım 29 kızım 4 yaşında boyumda 170 ben yazarım ,sende bırakma burayı şekerimçok azimli hırslıolduğum söylenemez olsam bu zamana kadar kalırmıydım maşallah arkadaşlar emzirirken vermişler valla onların yanında utanıyorum halimden
bu karbonatlı su neişe yarıyorrpilav çok oldu bende biliyorum yatmadan karbonatlı su içeyim bari
ya ben yürüyüş yapamam kızım daha 1buçuk yaşında,zambakcım birde spor yapmamız lazım düzenli.evde mi olur yürüyüş mü olur havalar ısınıyor artık
inşallahh bakalımmmmmzambakımtemmuza kadar bu işi halletsek yazında korusak kilomuzu kışa da bebiş düşünsek valla aklımdan geçen bu ama senin bebiş kaç yaşında?
mönü:
sabah:1 haş. yumurta 1 ince dilim ekmek.azcık peynir.yeşillik
ara:2 tane kuru erik
öğlen:1kase kısır.küçük parça kızartma hamur
ara:yok
akşam:1 küçük tabkpırasa yemeği azcık ekmek.yoğurt.
bu kadar.şuan midem kazınıyor ama yemiycem inş.
yemiycem cnım.şimdiye kadar dayanmışım şimdi bozarmıyım hiç.hem cumaya azcık kaldı mükafatını alıcaz inşyemee su iççççç
benimde kazınıyo salatalık bile geçiyodu içimden onu bile yemiycem
iyi akşamlar kızlar valla bura işe yarıyor bişe yemeye kalksam sizler aklıma geliyor vaz geçiyorum
sabah
2 dilim ekmek
3 küçük köfte
yarım kuru sogan
ara yok
öglen
4 sarma
1 dolma
1 dilim börek
ara yok
akşam dünden kalan karnı yarık
3 kaşık bulgur pilavı
bol salata
bu gün biraz fazla oldu sanki yarın telafi ederim inşallah
bugün suyuda çok içemedim koşturmadan
100 mekik çektim
iyi akşamlar kızlar valla bura işe yarıyor bişe yemeye kalksam sizler aklıma geliyor vaz geçiyorum
sabah
2 dilim ekmek
3 küçük köfte
yarım kuru sogan
ara yok
öglen
4 sarma
1 dolma
1 dilim börek
ara yok
3 kaşık bulgur pilavı
bol salata
100 mekik çektim
Oh be buldum sizi hırslandırın beni kızlar :)) valla canım ben70 kiloya düşmek istiyorum boyum 1.69 birazda iri keöikliyim daha düşük kilo yakılmıyo gibi ama bakarız yinede :)))kuzum kaç gündür bende arıyorum sen ben zambak moonsoon 80 üzeriyiz galiba diğer arkadşların çoğu 60 yada50 küsürlerde
6kaşık pirinç pilavı çokk benceee
az bekle yazıcammm
ahaaa birakibem dahaaa
kuzumm biz varızzz sen gel yaz yeterkiii
birde şu yediklerini alt alta yazsan daha iyi olacak sankii
nedersinnn
yapma irmik helvası falann
cızzzzz olmazzzz
tarçınlı süt iç tatlı istegini köreltir
Geldim canım tamamfır bidahaki alt alta olcakkayserideyim canım ben 23 yaşındayım 3,5 aylık bi bebeğim var yaza kadar 70 kiloya düşmeş istiyorum yapmadım yendim nefsimi ama sanırım adet olcam o yüzden istiyo canım tatlı bu arads menüm nasıl canım fazlamı normalmi ???
Canım okumana sevindimmmmzorisimbuldum canım verdiğin linki inceledim. geçekten harika bilgiler yazıyor.
Ekmek çok canımÖğlen menüm; mercimek corbasi kuru fasulye 2 dilim ekmek 1 hurma
Sizce menüm cok mu yoksa iyi mı?
Aaaaaaa yapamam canımteşekkürler canım hep destek ,tam destek
15 kilo verip bekarlık kilosuna inen bir arkadaşım bir kitap okumuş diyor ki,asıl obez beynimizmiş yani iş aslında kafada bitiyormuş canım kodlaman yanlış,50 li kilolara sağlıklı bir şekilde düşebilirim,herkes nasıl yapıyor demelisin
bak ben bir gün birinci olacamzorisimbuldummm bana torpil yapsana beni bu hafta birinci ilan et,ha hadi nolurrr
(yoksam hiç birinci olamayacağım):)))))
uzun süredir giremiyordum kızlar utandığımdan ya beni zayıflatınnnnnnnnnnn nolursunuzzzzzzzzzzz offffffffff geçen ay diyetisyne gittim tamamen uyamıyorum kurallara sizce altıdan sonra yememek işe yararmı ne dersiniz gündüzeri diyete çok güzel uyuyorumda akşmammmmmları vasat yaaaaa pufinggggggggg ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Canım merhaba hoşgeldinnnmerhaba 27 yaşında 165 boyunda ve 56 kiloyum. 2 yaşında kızım var emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo veremedim bi 4-5 kilo daha verip 52-51 leri görmek istiyorum.ama diyet yapıp açlık sınırlarımı zorlayarak değil.sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorum.öncelikli olarak çikolata cips yağlı yiyeceklerden vazgeçiyorum .çok yemek istersem hafta da 1 gün ödül olarak sınırlı miktarda yemeyi düşünüyorum sadece.her gün yoğurt ve yeşil çay tüketmeye özen gösteriyorum.bugün yediklerim sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir 6 zeytin ve +2 minik çatal reçel yeşil çay öğlen mercimek çorbası 3-4 yemek kaş. kadar kuru fasulye ve 3-4 yemek kaşığı kadar pilav ikindi, 1 elma akşamdas balık ve bol salata yiyeceğim.
Helva mı yapmaaaSlm kızlar nasılsınız aranızda benîm rakibem yokmu hiç 82 kiloyım :)) bugünki menüm sabah haşlanmış yum salatalık bîber bir dilim peynir bir dilim helva bit dikîm ekmek ara 5 tane kuru kayısı öğlrn bir kase kısır çeyrekten biraz az poğaça bide tuzlu kurabiye yedim ( gezmem vardı çok ısrar ettîler( ) ara bir hurma akşam 3 yemek kaşığı nohut 3 yk pilav 3 litre su kızlar bide ben her sabah 45 dk pilates yapıyorum buarada canım acaip irmik helvası istiyo ama yapmıcam :)
sabah biraz peynirli yumurta yaptık kızımla hüplettik 2 zeytin yarım simit
ara yeşilçay
öğle 6 kaşık prinç pilavı ,patlıcan oturtma 1 kase cacık valla hastane de ne çıkarsa onu yiyoruz patlıcan yağlıydı biraz fazla oldu pilavla
ara 1 avuç şam fıstığı 1 ısırık çikolata çok küçük
akşam balık salata kapattık
gelelim bugün yediklerimeee
sabah
2yumurta az yagda
peynir
zeytin
roka domates salatalık
yarım dilim ekmek
arada
1salatalık
öglen
2kaşık suluköfte
2kaşık pilav
salata
ara
sütlü mısır gevregi
akşam
1kase mercimek çorbası
2kaşık yemek
bukdar şimdilik
midem kazınırsa
1tane salatalık yerimmm
mönü:
sabah:1 haş. yumurta 1 ince dilim ekmek.azcık peynir.yeşillik
ara:2 tane kuru erik
öğlen:1kase kısır.küçük parça kızartma hamur
ara:yok
akşam:1 küçük tabkpırasa yemeği azcık ekmek.yoğurt.
bu kadar.şuan midem kazınıyor ama yemiycem inş.
sabah
2 dilim ekmek
3 küçük köfte
yarım kuru sogan
ara yok
öglen
4 sarma
1 dolma
1 dilim börek
ara yok
3 kaşık bulgur pilavı
bol salata
100 mekik çektim
bugünkü menüm...
kahvaltıdan önce limonlu ılık su.
sabah: 2 dilim tost ekmeği
2 kaşık lor
domates
salatalık
çay
ara: 1 paket süt
öğlen: bardak çorba 2 galeta
ara:2 hurma 6-7 kadar beyaz leblebi
akşam: 1 servis kaşığı menemen
1 servis kaşığı bamya yemeği
salata
1 dilim ekmek
2,5 lt suyumu içtim...yarım saat yürüyüşümü yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?