Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Sabah: biraz peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilimekmek
Öğlen: türlü bulgur pilavı 1 dilim ekmek
Aksam: tavada balik(yağlı oldu( ama cok güzeldi) sebze corbasi 1 dilim ekmek
Aralarda bitki cayi meyve

Sabah: yagsız peynır , 5 zeytin domates maydanoz kıvırcık az recel 2 dilim kızarmıs ekmek
ara da bisey yemedim
oglen: misafirim vardı kabaklı patatesli yagı az olan bir corek yaptım ondan yedim birazda kahvaltılık
arada yine birsye yok
Aksam: Kucucuk biber dolma ve kucuk bir kabak dolma yogurt
1 portakal ve 1 elma
canım birseyler daha yeek istiyor ama :)

Evde yer olsa bende dusunurum almayı ama o kadar buyuk evim yok. Nerden ve kaca aldınız belki ileride evde yer acılırsa dusunebilirim.

bende yazayım nemümü

sabah
2 dilim k ekmek
1 servis kaşığı menemen
3 zeytin, peynir

ara yok

spordan gelince kocaman bardak süt ve tost ( öyle acıktımki yemek yapıp bekleyecek halim yoktu)

ara: yarım elma, 1 minicik ısırık metro, 1 ısırık muz

akşam: kıyma sote 1,5 servis kaşığı, 1 dilim k ekmek, bol salata

az önce 1 soda içtim

Son düzenleme:
bu arada akşam bide dişim kırılmadı mı,,,,hey allahım ya,,,dişçiden çıkamaz oldum,,,çektiricektim haftaya,,,artık çoook daha zor olucak,,,

Kilomuda belirteyim ben 54.8 ama boyum kısa olduğu için kilolu duruyorum
canım hoşgeldin kız senin neyin varmış,,,, istediğin kiloya çabucak ulaşırsın inş
yaw ben seni bi yerden hatırlıyorum galiba,,,haziran annesi miydin sende
benimde 9 aylık minik bi prensesim var,,,bebişini allah sana bağışlasın,,,

Ben kepek ekmeginide kızartıp yiyorum 1 dilim 60 kalori iken kızartıktan sonra 30 kaloriye dusuyormus. 1 dilim yiyebilecekken 2 dilim yiyorum gozzumde midemde doymus oluyor. Dogrumudur bilemiyorum artık. Sizce?

evet canım haziran annelerindenim bende henüz hastalanmadım ben sanırım ondan kilo veremiyorum 1 haftadır dikkat etmeye çalıştım gram gitmedi :2:

geçmiş olsun diş çektirmek en büyük korkumdur
sağol canım ya,,,bende çok korkuyodum ama allah mecbur etmesin,,,atlat atlat bi yere kadar,,,en sonkinde de kaçıyodum ama,,,kociş illa başlayın dedi doktora ,,,2 dişim yapıldı,,,biride çekilcek dedi,,,kurtaramaz mısınız filan dedim en son gittiğimde olabilir belki dedi,,,tedaviye başlıyacaktı ki,,,kırıldı,,,
ayyy çektirmek istemiyorum ya,,,gülemem yoksaaaaa öne yakın,,,implanttan korkuyorum ,,,ayrıca 3 ay çekildikten sonra beklemem gerekiyormuş,,,nasib ama,,,artık mecburen zor da olsa çekilecek,,

Evde yer olsa bende dusunurum almayı ama o kadar buyuk evim yok. Nerden ve kaca aldınız belki ileride evde yer acılırsa dusunebilirim.

benim koşubandım altis sd 5000
internetten 750 liraya almıştım 2 yıldan fazla oluyor alalı....

geçmiş olsun canım sıkma canını düzelmiştir umarım herşey
bu topik saolsun canım hiç bu kadar uzun süreli uymamıştım bi diyete arada ufak tefek kaçamakların dışında iyi gidiyorum şimdilik gitsinde azar azar gitsin onada razıyım sen kilo vermedinmi yoksa çizelgeni mi değiştirmedin canım rakibemsin ya ona göre strateji belirleyeyim ::)))))))))

Ama sizler cok zayıfsınız ya :)))
eee bizde öylr olcazzz canım ya,,, hoşgeldin bu arada
evet canım haziran annelerindenim bende henüz hastalanmadım ben sanırım ondan kilo veremiyorum 1 haftadır dikkat etmeye çalıştım gram gitmedi :2:
canım mutlaka etkisi vardır ama,,,yapabilirsen kendine uygun olan bi spor yap ,,,günde yarım saatde olsa,,,bak o zman nasıl gidecek

sen üç kaşık pilav az dedin dün tencereyi yedim dermişim:)) yok canım o önceki haftalarda kaldı 1 er kilo 1 er kilo şimdi o kadar gitmiyor şimdilik okul temposu yok bizde allah kolaylık versin sana canım

bizeyeter e de yazdım canım kilolar hızlı gitmiyor artık bende sanırım spora başlamam lazım kalan 4 kilo için.. benden bi çıkış bekle ama sonlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…