- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.681
benim koşubandım altis sd 5000
internetten 750 liraya almıştım 2 yıldan fazla oluyor alalı....
eee bizde öylr olcazzz canım ya,,,hoşgeldin bu arada
hosbukduk cnm. sen ne kadar zamanda kac kg verdin. Onerin varmı.
eee bizde öylr olcazzz canım ya,,,hoşgeldin bu arada
hosbukduk cnm. sen ne kadar zamanda kac kg verdin. Onerin varmı.
Benim kuzucuklari yeni uyutabildim ... Oglusu gündüz uyutmadım ... Erken yatsın diyeee nerdeee... Ben yatmadan uyumadı ..cizelge nasıl olusuyordu
degistireyim artık :) kızım 1,5 yasında.
uyuttum sandim yine uyumamış ... Yavrum sırasını bekledi ... Önce kardeşi uyudu sonra annesine sarıldı hemen uyudu ....
Canım ben cok iyi bi ornek değilim bu konuda ya...cok sukur doğumdan beri 15 kilo gitti ama... Asıl Aralık'tan beri çabalıyorum 8.5 olmus iste... Geceleri ac uyumaya çalış... Hafta da en az 3 gün spor yap... Cok su iç ...abur cuburu kesinlikle yeme bi de emziriyorsan oooh yeni de başladın takır takır gider kilocuklar :)
Ben verdigim zaman böyle verdim :)
Kilo çizelgesini de burdan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Sagol canım... Geçer ins... Toparlanmak zaman alicak galibaMinikkelebek
cok gemis olsun bu arada.
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar herkese
başlangıç.88.3
geçen hafta 87.4
bu hafta 86.1 kızçelerşu adet olduğum dönemde abartmasaydım bu hafta 85i görmüştüm
sabah 6 da kalktımdışarda 40 dk yürüdümşimdi kahvaltımı yapcem ordandaiş zambakkkkkkk bekliyorum seni akşama görüşürüz rakiem
burdayım şekerim geldim
sabah
yarım simit 2zeytin peynir az ,domates salatalık
öğlen şehrite çorba ,kadınbudu köfte 2 adet yanında 1 yemek kaşığı kadar patates püresi (köftenin yanında güzel gidiyor almayım püreyi diyorum ama dayanamıyorum)
akşam mantarı kavurdum üzerine yumurta kırdım değişik oldu yanında salata su içemiyorum zambak işte çalışmktan aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?