- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Seni istemiyor sevmiyor vs diyenlere sesleniyorum. Hiç mi sevilmediniz yahu :) ben bu adama yaptıklarımı biliyorum onun karakterinide biliyorum. Bende az süründürmedim. Ciddi bir şey düşünse engelleyerek yapmicağına eminim. Ha diceksiniz ki niye konu açıyorsun ozaman bildiğinizi sanmıyorum ama kızkıza dertleşmek dedikodu yapmak diye bir şey var. Ki başta çok üzgünken şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. En kötü ihtimali düşünüyorum adam beni istememiş olsun. Ozamanda hep benim yüzümden mi oldu ben neden fedakarlık yapmadım nedem yerine eyvallah der yoluma bakarım.
Bu kadar ünlem dolu bir yorum... :) beni engellemesinin sebebi beni onu taciz etmem değil onun beni taciz etmesiydi. Ben ona istemiyorum demiştim okusaydınız keşkeBeni engelledin ama pes etmedim, ne gurur dinlerim ne onur, pesini birakmam gerekirse mesajlarimla taciz ederim yazin!
Yani adam sizinle gorusmek istemiyor, ne sekilde iletisime gecerseniz gecin siz kaybedersiniz, pesinden kosmus gibi olursunuz, hem numaranizi engellemisse mesajiniz da ona gitmez zaten!
Ne mübarek bir insansınYa tamam mesaj at sen de kurtul, biz de kurtulalim.
Hatta numarayi ver ben aticam mesaj, seninki sana boyle boyle diyor diye.
Ne mübarek bir insansınyarın kötü bir şey olursa bana taciz ediyorsun diyenlerle beraber dalıcaz
Beni engelleyen birini asla aramaz sormazdım. .
Yok ikna edemedik. B planina gectik o yuzden.
Ben senin yerinde olsam ne ararim ne de mesaj atarim canin cehenneme diyeceksin yoluna devam ediceksin bacim kuyrugunu dik tut o kimde snn telefonunu mesgul yapmis hiyar agasi ya sinir oldm bak smsiArkadaşlar benim bir süredir görüştüğüm bir çocuk vardı. İyi biridir ama son bir ayda sürekli anlaşmazlıklar tartışmalar çıkıyordu. O beni eleştiriyordu ama dozunu kaçırarak bende tahammül edemiyordum üslubuna. En son aradı beni konuştuk sonra kapattık. O akşam iki kere daha aradı ama ben konuşmak istemedim. Ertesi gün konuştuk neden açmadın dedi bende gergindim o ruh haliyle konuşmak istemedim dedim. Yüzüme kapattı. Aradan bir hafta geçti arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Engellemiş meğerse. Hem zamanına hem duygularıma acıyorum. Gururum çok kırıldı. Gerçekten çok kırıldı. Şimdi ona son bir mesaj atmak istiyorum. Benimle yüzleşemedi bile. Sizce ne yazmalıyım nasıl bir mesaj atmalıyım? Kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum.
Normalde alttan alıyordu bırakmak istemiyordu. İş işten geçtikten sonra anlamı kalmicak
Sen beni engellemedin ben seni engelledim diyecekmis.
Ya aslinda biraz biraksa cocuk engeli acacak kendisine geri donecek ama farkinda degil. Hemen olsun bitsin istiyor.
... ama kimin nasil bitirdigi onemli.
Ben olsam hic ugrasmam. Hatta bu konuyu da kapattirip yoluma bakarim ama iste insan mantikli olamiyor her zaman.
A AklinYolu1 @Enes2014 ben aşk acısı çekiyorum siz hala gırgır
gerçektende derdim ayrılması engellemesi değil gerçekten bunu istiyor mu yoksa geri öi dönücek onu öğrenmek. Çok sabırsız bir Boğa burcuyum :)
Hayır birde ben ne zaman kan kustursam derdi hep seni pişman edicem sana dersini vericem aklın başına gelicek diye acaba o gün bu gün mü diyorum
Şu mesajı okuyunca içimden bir parça kopUp gitti sanki. Ya hiç aramazsa ve oda senden fedakarlık senin aramanı beklediyse diyor içimden bir ses. Birkaç saat içinde kokay değil bu kadar duygusunun değişmesi. Eğer benden bekliyorsa ona ulaşmazsam bak demekki dünden hazırmış beni istemiyor diyip aramaz oda. Çok kafam karışık ne yapsam bilmiyorum... ama kimin nasil bitirdigi onemli.
Ben olsam hic ugrasmam. Hatta bu konuyu da kapattirip yoluma bakarim ama iste insan mantikli olamiyor her zaman.
Halbuki mesaj atmasa sen beni engelledin ama benim umrumda degil demek.
Oysa ki ulasmaya calisirsan hem gozunde kucuk dusersin hem de onun bir gun pisman olup geri gelme olasiligini kapatmis olursun.
Bunlar süreç içinde olucak şeyler. Bir anda sevgisi bitip engellemezki. Son konuşmamızda bile hep ikna edici olmaya çalışıyordu. Sevmemesi mümkün değil yaniSonsuza dek kimse kimseyi alttan almaya tahammül etmez.
Sabrı tükendi, sıkıldı demek ki.
İnsanlar değişir. Çünkü duygular değişir.
Kimse aynı kalmıyor. O yüzden ama önceden şöyleydi böyleydi demek bir fayda sağlamaz.
Artık öyle biri değil işte. Bu kadar basit.
İsterse tekrar ulaşır zaten.
Şu mesajı okuyunca içimden bir parça kopUp gitti sanki. Ya hiç aramazsa ve oda senden fedakarlık senin aramanı beklediyse diyor içimden bir ses. Birkaç saat içinde kokay değil bu kadar duygusunun değişmesi. Eğer benden bekliyorsa ona ulaşmazsam bak demekki dünden hazırmış beni istemiyor diyip aramaz oda. Çok kafam karışık ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?