Engellenmişim

Bak simdi acik soyluyorum bence mesaj atma ama senin duygularin mesaj atmadan rahat etmeyecek. O yuzden at mesajini da rahatla. Biz de rahatlayalim.

Bana diyorsan ben de mesaj atabilirim. Ben elciyim bu kiz kafamizi sisirdi derim.

Tabi ki degil. Ne yazmami istiyorsan onu yazarim. Sonra ben de onu engellerim.

Eleştirilerinde çok haklıydı fakat doğru bir şeyi inciterek söylüyordu. Bir şeyin kırgınlığının geçmesi çok zor. Ben söylediklerini unutamıyordum ve oda beni kaybetmek istemiyordu. Tripli flört yaşlarımı çoktan geçtim. İstenilmediğini bilmek değilde engellenilmek. Arayıp ben görüşmek istemiyorum dese problem yoktu.

Tabiki gerçek bir ilişki içindeydik ve açmama sebebimi kendide biliyordu benim orda istemiyorum lafına kızdı.

Çözüm peşinde değilim hayatım boyunca kendimi suçlamak istemiyorum

Ecel terleri döküyorum yarın durumu bildiricem. Ben demiştim diyeni vururum
İnşallah mutlu sonla biter

telefondan engellemek ciddi bişey bence, kalp kalbe karşı değil bu sefer, seni sevdiği falan yok bence, kendini kandırma, kafandan senaryolar yazma kırgın beni seviyor o yüzden diye ve adamı rahat bırak derim. Ne bileyim engellediğim bi adam tekrar bana ulaşmaya çalışsa sapıkmıdır nedir diye polise giderim herhalde

chess cok ugrastik ama anlamiyor illa o mesaj atilacak.

Bu kadar ünlem dolu bir yorum... :) beni engellemesinin sebebi beni onu taciz etmem değil onun beni taciz etmesiydi. Ben ona istemiyorum demiştim okusaydınız keşke

farkında değilsin ama o seni engelledi yani iletişimi kesti, ulaşmanı istemedi.
son sözü sen söylemedin diye kabullenemiyorsun.
en iyisi ara yaz bir şeyler yap. son sözünü söyle ben bitirdim de rahatla.

Eee... İstemeyen taraf sensen neden istenmeyen taraf senmiş gibi davranıyorsun?
Konuyu okuduğunuza emin misiniz? Aramızda zaten sorunlar tartışmalar vardı. Ben istemiyordum ama kalkıp onun gibi engellemedim. O beni ikna etmeye çalışırken bir anda kapatıp engellemesi zoruma gitti. Sorun zoruma gitmeside değil zaten gerçek duygularını niyetini öğrenmek istiyorum. Cevabı iki türlüde olsa rahat edicem. Amacım onu geri getirmek falan değil yani

Gerçek duygularını anlamanız için engelleme dışında ne yapması gerekiyor. Asıl bazı şeyleri anlamamak konusunda ısrarcı olan sizsiniz. Beni ikna etmeye çalışırken birden engelledi o zoruma gitti demişsiniz, ne kadar süre daha peşinizde koşmasını isterdiniz? Peşinizden koşmayı bırakıp sizi engellemesi ve tamamen iletişimi koparması, bu kadar süredir aramamış olması sizin için bir cevap değil mi? Sürekli söylüyorsunuz, istemeyen taraf bendim diye, eee artık o da istemiyor, daha neden iletişime geçme derdindesiniz. Egonuz yara almış, üzüldüm

Ecel terleri döküyorum yarın durumu bildiricem. Ben demiştim diyeni vururum
İnşallah mutlu sonla biter
Bana mesajlarında giydirip duruyorsun, İSTEMEYEN TARAF BENİM anlasana diye, mutlu sondan kastın ne acaba? Düş adamın yakasından, istenmiyorsun!

Okadar gereksiz konuşuyorsunuz ki. Belli ki ilişkileriniz hep bir güç savaşı içinde geçmiş. Bı yüzden bu kadar mutsuzsunuz ki belki mutlu olucak insanlara saldırıyorsunuz. On defada dedim belli sorun ayrılmak değil sorun engellenmek. Bir laf yakalamış gibi bunu öne sürüyorsunuz birde bak böyle dedin diye. Tekrar söylüyorum yolu yordamına göre yapmadığı için zoruma gitti. Kaldıki hiç tanımıyorsunuz benide onuda ona rağmen bu kadar keskin konuşmanız hayatınız boyunca istenmeyen biri olduğunuzu gösteriyor. Neyse ben yinede güzel haberlerimi veririm size :)

Beni de onu da tanımıyorsunuz diye yorumlarımı reddediyorsunuz ama burada kaç kişi sizi tanıyor da konu açtınız yorum almak için, burada bile egonuzun okşanmasını umuyorsunuz, olumsuz yorumlara saldırıyorsunuz. Peki siz beni ne kadar tanıyorsunuz da kişilik analizi yapıyorsunuz. Yok sevilmiyormuşum da yok bilmem neymiş de... Konu sahibi sizsiniz, benim sosyal ilişkilerime değil kendi sorunlarınıza yönelin. Egonuz boyunuzdan büyük, gururunuzu bile ayaklar altına aldırıyor. Yolu yordamı nedir ayrılığın? Ben kaçıyım o kovalasın istemişsiniz, adam peşinizden koşmayı bıraktı diye hırs yapmışsınız. Umarım yeniden reddedilince buraya yeni bir konu daha açmazsınız. Zira ilk yorumu ben yapacağım

Kızlaaaaaaaaaaar
Tam düşündüğüm gibiymiş. Son konuşmamızda üstüne basa basa istemiyorum demişim ona çok çok çok kırılmış. Ders vermek için engellemiş. Ben başka yerden ulaşmayınca halinden memnun demekki gerçekten istemiyor demiş. Nasıl üzgündü ölürüm ona

Maybe Ladyy

Ben hissetmiştim zaten çocuğun psikolojisini bozduğunu baksana neler kurmuş kafasında
Artık istiyor musun yani ?

Sanki kumasıyım, bi de nispet yapmış

Ben hissetmiştim zaten çocuğun psikolojisini bozduğunu baksana neler kurmuş kafasında
Artık istiyor musun yani ?
Hemde ne bozmuşum. Ben kötü biri olsaydım bana böyle davranmazdın dedi
Valla ne kadar sevdiğimi kıymetini anladım ama çok çok mutsuz konuşuyordu. Onu böyle göremeye pek alışkın değilim. İnşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…