- Konu Sahibi mydarkheart
-
yüzüğü bahane olarak kullanıyor bu apaçık ortada özgürlüğüne çok düşkün bu çoçuğu değiştirmen gerçekten zor ve açıkçası sana karşı olan sevgısınden şüpheliyim seven ınsanın arkadaşı olur tabıkı ama nerde nasıl ne şekilde davranacagını bılır yalnış anlaşılmaktan korkar karşına alıp konuşmalısın amacının ne olduğunu ögrenmelisin
Bana pek samimi gelmedi erkek arkadaşınızın tavırları. Hani ne derler, biraz kendine müslüman bir tip bana kalırsa. Ciddi bir ilişki düşünmeden önce iyice bir tartıp biçmekte yarar var bence.
napıyor ki o kız kankalarla, yani sen olmadan buluşuyorlar mı yoksa telefonda nette mi konuşuyorlar sık sık. yani tam olarak rahatsız olduğun nedir
yüzük olayı bahane. sözünü biraz geçirmen lazım ona, şımarmış sanki
Bu tiplere sinir oluyorum
Aslında kız arkadaşları olmasında sorun yok ama rahatsızlığına bu denli cevap vermesi ve kendisi yasaklara karşı olduğu halde sana kısıtlama getirmesi kötü olan.
Yüzük olayı kesinlikle bahane. Bence tavrını koy, nasılsa beni böyle kabulleniyor diyip parmağında oynatıyor seni. Ben bu ilişkiyi sağlıklı bulmadım. Kesin ve net tavrını koy
bana güvenmiyorsun tam olarak diyor. bana güvenmeyi öğrenmen lazım. aşman lazım bazı şeyleri... sen ciddi bir ilişki için hazır değilsin falan diyor. salak ya sinirimi bozdu
sizin erkek arkadaşlarınızla görüşmesine niye engel oluyor peki ..sizde kendisine aynısını söyleyin
benim erkek arkadaşlarımla aram hep mesafeli zaten. çok sık görüştüğüm kanka olduğum erkekler yok. yakın arkadaşlarım hep kız. ama bende artık görüşmediğim erkek arkadaslarımla bile görüşmeye başlayacağım
nispet olsun diye bunu yapma bnce, baska cözüm bulmaya calış
yani ne biliym sevgilinin yüzük bahanesinin de elle tutulur yanı yok...
ben evliyim hala yüzük takmıyorum, gidip istediğimi yapiym mi o zaman? ne alakası var ki ikisnn?
bu ne ya
ne kadar fesat
demek ki kanka gözüyle bakmıyor onlara
eğer kanka gözüyle baksaydı siz yüzüğü taksanız da kankalığına devam ederdi
onlar elinin altında hazırda beklettiği kızlar sizle evlenicek olursa artık diğer kadınları silicek hayatından
bu perhiz bu ne lahana turşusuu
ay bir de sadece böyle tipler görüştürmezler kız arkadaşlarını hiç bir erkekle nedeeense!?
Kızlarla erkeklerin kanka olmasını o kadar normal buluyorsa,sana da kısıtlama getirmemesi gerekir.
Eğer kendisi kız arkadaşlarına tamamen dostane yaklaşıyor olsaydı,senin erkek arkadaşlarını tehlike olarak görmezdi.
Siz parmağınıza yüzük takınca ne olacak? İlk tartışmada o yüzük çıkacak parmaktan.Takma kardeşim yüzük filan.Allah nasip eder de olursa nişanlanınca takarsın.Yaşınız da evlenmek için erken anladığım kadarıyla.O görüşüyorsa kız arkadaşlarıyla sen de erkek arkadaşlarınla görüşebilirsin kısıtlama yapmaya gerek yok.
aslında kafamı karıştıran tek şey. yüzüğü parmağına taktıktan sonra herkesi silerim istersen! demesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?