Erkek arkadaşımın KIZ kankaları.....

işte ben de onu anlayamıyorum. yüzük olunca ne değişecek? dediğin gibi altıüstü teneke parçası. bahane gibi geliyor bana. ama güya o konustugu insanlar benimle olan ilişkisini biliyormuş. hatta bazıları bizi nişanlı diye biliyormuş. bu neyi değiştirir ki bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak? O o kadar samimi olduktan sonra! delirecem ya ne yapacagımı şaşırdım. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bıyık

Herseyin farkındasın aynı haklara sen sahip degilsin! ee, bunu neden kabul ediyorsun ki? Sen seviyorsan oda seni seviyor neden fedakarlık yapmak zorunda olan sen oluyorsun? Ben olsam, böyle birseye izin vermem ya da kendisi de görüsmeyecek, veya beni de engellemeyecek. Böyle bir hakkı yok!

Son düzenleme:
"Yüzük parmağa geçince hepsi silinecekmiş"... Yüzükten kasıt nişanmış...

Bu zihniyette biri nişandan sonra "Kendine çekidüzen ver" derseniz "Evlenince hepsini silerim" der muhtemelen... Sonra "Çocuk olunca"... Sonra "Pembe kar yağınca"...

Kişinin karşı cinsle münasebetini kısıtlaması için hayatına biri girmesi yeterlidir... Aksi olsaydı sizin de başka erkeklerle gönlünüzce görüşmeniz gerekirdi... Gerçekten seven adam tüm aradıklarını; muhabbeti, neşeyi, dert ortaklığını sevdiği kadında bulur... Eğer hayatında bir kadın varken başkalarıyla "muhabbeti koyulaştırıyorsa" sizin varlığınızı yeterli bulmuyor yahut sizi yeterince sevmiyordur...

Bu sürtüşmelerin yaşandığı bir ilişki, çifte standartla; kadını sosyal ortamından çekip erkeğin dilediğini yapmasıyla karaya oturur... Devam eder de evliliğe varırsa da "flörtöz" bir kocayla yaşamaya alışmanız gerekir zira kadınlarla sohbetten zevk alan bir adam evlenince sihirli değnek değmişçesine size sadakatle bağlanmaz...

Erkek arkadaşınıza tepki göstermeniz yeterli olmamış... İlişkiniz onun kurallarıyla sürüyor, dümen onda... Eğer şartları eşitlemezseniz, eşit söz sahibi olmazsanız ya ömür boyu onun sınırlarına mahkum olacaksınız yahut ayrılacaksınız ve onun mantıklı açıklaması olmayan kısıtlamalarından kurtulacaksınız... Sizi gereğince seviyorsa hal ve hareketlerini düzeltir... Yok böyle devam ederse ilişkiniz "yüzük" raddesine gelmeden sonlanır zira erkek arkadaşınız özgürlüğüne bu denli düşkünken aranızda bir seçim yapmak durumunda kalırsa gönlünce yaşamayı seçecektir... Beraberliğinize diğer hanımlarla samimiyetinden daha fazla önem vermeyişi, bu konuda sizi kırması, sizi kısıtlayıp "yüzük takılana" kadar "kafasına göre takılacağını" ima etmesi böyle düşündürdü bana...

cevabın çok mantıklı teşekkür ederim. benim çevremde çok fazla erkek arkadaşım yok. samimi de değilim olanlarla zaten. sevgilimden önce de bu böylediydi. muhtemelen ilerde de böyle olacak. sırf ona inat olsun diye görüşmeyi düşündüm ama bunu yapmayacağım yanlış çünkü sırf zıtlaşmak için bunu yapmak. ama bana daha önce söylediği cümle " ben olmadan erkek arkadaşlarınla görüşme, ben de gelirim seninle" bir de bana dedibişey daha "senin yaptığın kıskançlık değil güvensizlik, beni baskı altına almak"........
yani bir de şu var ki, yüzük taktıntan sonra birden değişmez insan.. 7sinde neyse 70inde de o dur. yada acaba diğerleri yedekte de benimle yüzük takınca resmiyete geçeceğiz, ancak o zaman diğerlerinden vazgececek gib bir durummu? yani bir de bana diyor ki, senin silmek istediğin arkadaşlarım herzaman ne zaman nişanlanıp evleneceksiniz diye soruyorlar, hatta çoğu bizi nişanlı biliyor....... falan diyor.. bilmiyorum artık kafam çok karıştı

zaten samimim olduğum erkek arkadaşım yok ki onun gibi, yakın arkadaşlarım hep kız. sevgilimden önce de bu böyleydi...... benim istediğim o da benim gibi olsun.. sırf ona gıcık olsun diye erkek arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum bir de.

çiftlerin birbirinin hayatına bu kadar müdahale etmesini hiç doğru bulmuyorum..iki taraf için de geçerli bu,ne o sizden böyle bir şey istemeli,ne de siz ondan.ne yani karşı cinsten arkadaşınız olduğunda sizin hemen gözünüz mü kayıyor,farklı şeyler mi düşünüyorsunuz? tabii ki herkesin ilişkiyi yaşayış tarzı çok farklıdır ama bence özel alanınıza bu kadar müdahale ettirmeyin,ve siz de onun alanına bu kadar müdahale etmeyin derim.sonra aradaki saygı kayboluyor.birbirinize güven duymuyorsanız niçin birliktesiniz ki?..

doğru söylüyorsun fakat son zamanlarda sinirlerim bozuldu. facebook yazışmalarında sürekli kız arkadaşlarıyla muhabbete giriyor. kimisine iltifatlar ediyor.. kimisiyle başka şeyler konuşuyor...... istediğ gibi görüşüyor ben müdahale etmiyorum. ama ben erkek arkadaşımlarımla o olmadan görüşemezmişim. zaten görüşmüyorum ki. çok yakınımda erkek arkadaşım yok. yakın arkadaşlarımın hepsi kız. ona ben görüşme demiyorum bir de. kız arkadaşlarınla araya mesafe koy diyorum. tabi ki görüşmeli insan karşı cins de arkadaş. ama hayatına biri girdiğinde araya mesafe koymayı bilmeli insan artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…