- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.781
Canım buldum seni nub teorisinin sayfası var ben takib ediyorum doktorlar da ona bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlarmış istersen sende bak 10.11.12 haftalarındaki ultrason görüntileri ve hamile kaldıgın zamanki adet döngin yumurtlama son adetin gibi bilgileride soruyorlar bakmanı isterim :))Ben bunu bir teyzeden duymuştum şimdi çok şaşırdım bende 9 haftalık hamileyim ama döllenme sırasında ne tarafa döndüm bilemem ama bebeğim sağ tarafta hadi bakalım hayırlısı :)
Evet onuda duydum cnm havucunda cok yarari varmisDoğal takıl canım en iyisi olacak senin için incir ye sabahları oda yumurtlamaya yardımcı oluyormuş
Alkali mi acabaNeye yarari v ar havuc suyunun arkadaslar
Söylediklerin mantıklı ewet bencede bişey değiştirmez ama bu sağ sol olayı çıkınca bende kendimi düşündüm ewet her ilişkide bende sola dönüyordum. Bilmeden ama o zöan öyle bunları bilmiyordum ilişki sonrası eşim sol tarafımda olduğu için ona dönerdim yani soluma ve iki kızım var bilmem artık doğrumu yalan mı hurafe mi bilmiyorum vallaKizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.
Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.
Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Zaten y kromozomu dollemisse sagada yatsanız solada yatsanız oğlunuz olur.
Adetim bitince 3 tane aç karnına incir yiyorum 5 gün yumurtlamaya yardımcı olsun diye sonrada 5 gün 1 havuç yiyorum oda çatlamsına yardımcı olsun diye canım aslında kaynatıp suyunu içmek lazım ama öyle sevmem tadını diye direk böyle uyguluyomEvet onuda duydum cnm havucunda cok yarari varmis
Öncelikle isteğim sağlıklı olsunda sağ salim kucağımıza alalım inşallah :) 12.haftada gidicem kontrolüm var bakalım bir tahminde bulunacak mıCanım buldum seni nub teorisinin sayfası var ben takib ediyorum doktorlar da ona bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlarmış istersen sende bak 10.11.12 haftalarındaki ultrason görüntileri ve hamile kaldıgın zamanki adet döngin yumurtlama son adetin gibi bilgileride soruyorlar bakmanı isterim :))
Kuru incir yumurtanin gelisip buyumesine yardimci havucta catlamisinaNeye yarari v ar havuc suyunun arkadaslar
Iyi yapiyomussun cnm senin durumun nedir hamis degilmisin dahaAdetim bitince 3 tane aç karnına incir yiyorum 5 gün yumurtlamaya yardımcı olsun diye sonrada 5 gün 1 havuç yiyorum oda çatlamsına yardımcı olsun diye canım aslında kaynatıp suyunu içmek lazım ama öyle sevmem tadını diye direk böyle uyguluyom
Cnm sen nasıl oldun tutmadı mı bu ay bence korun 1 ay yılbaşında yap Yumurtlama günü yap inşallah tutar Allah büyüktür .Iyi yapiyomussun cnm senin durumun nedir hamis degilmisin daha
Salı doktora gidecem canım o zaman belli olacak ama bugün bel ve kasık ağrım var adet olacam sanırımIyi yapiyomussun cnm senin durumun nedir hamis degilmisin daha
Canım peki adet döngün kaç günde bir ve tahmini adet ilk gününden itibaren kaçıncı günler ilişkin oldu yani tek ilişki mi sık ilişki miCanim ben hic bisey kullanmadim
Canım bende inanmıyorum onaKizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.
Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.
Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Canım bende inanmıyorum ona
Alışkanlık olarak hep sağıma dönerek uyurum
Kızımda da öyle yapmıştım eminim
Düz yatmak daha mantıklı çünkü zaten spermlerin çoğu yumurtlamanın olduğu tarafa yöneliyormuş geçen bi yazıda okudum
Burdaki tüm arladaşların gönüllerindeki tüm kalbimle Rabbim sağlıklı hayırlı birşekilde nasib etsin inşallahHayırlı olsun cnm darısı tüm isteyenlerin başına dua ett:)
Dediğin doğrudur ama burdaki tecrübeli arkadaşlar ne dediyse uygulamaya çalıştım, Tabiki Rabbim ol derse olur,ama işte umutdu bizimkide.Kizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Olmafi cnm tutmadi bu ay yumurta takibi yapicam doktorla konustuk oda cok yipratici bir surec yasadigimi soyledi ama korunun demediCnm sen nasıl oldun tutmadı mı bu ay bence korun 1 ay yılbaşında yap Yumurtlama günü yap inşallah tutar Allah büyüktür .
Alllah gonlunde olani nasip etsin cnm ins adet olmassin bnm bi sorunum var ya hic bole olmazdida bnm adetim sadece 3 gun surdu dun aksamdan berifir ne bi damla kan var nede akinti dok. Ilac olarak bana coraspin verdi dun ictim bitane rahim biraz kalinlasmis ama yumlar gayet iyi dedi bugun 4. Gun ve kanamam yok 10 aralikta yumlara bakmak icin cagirdi gificem doktora genelde 6 7 gun surerdi bnm adetim cok sasirdim ben niye bole olduki simdi buSalı doktora gidecem canım o zaman belli olacak ama bugün bel ve kasık ağrım var adet olacam sanırım
Rahim hamilelikcin kendini haziliyor.inşallah tez zamanda guzel haberlerini duyarizAlllah gonlunde olani nasip etsin cnm ins adet olmassin bnm bi sorunum var ya hic bole olmazdida bnm adetim sadece 3 gun surdu dun aksamdan berifir ne bi damla kan var nede akinti dok. Ilac olarak bana coraspin verdi dun ictim bitane rahim biraz kalinlasmis ama yumlar gayet iyi dedi bugun 4. Gun ve kanamam yok 10 aralikta yumlara bakmak icin cagirdi gificem doktora genelde 6 7 gun surerdi bnm adetim cok sasirdim ben niye bole olduki simdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?