Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canm sana katılıyorum bnde buna ınanmıyorum oglum hep solumdaydı cnku o ay soldan yumurtlma olmstu bu hamılelıgımde 2 ay soldan hamıle kldıgım ay sagdan yumurtladı agrdanda nladm ve doktor ultrasona sagdan baktı ablam ıkı kızınında hep sagında oldugunu soyler

Bılmyorm ya bn ılk hamılelıgmde o kdr rahattmkı sabah 6 da kalkıp işe gdyordum aksam ev iş yemk hc otrmyodm kusma ne blmezdm bnda ogurerek kosuyom ayaga kalkınca ozellkle mıdem bulanıyo ymklerden sonra ayakta uyuyorm resmen

Olmafi cnm tutmadi bu ay yumurta takibi yapicam doktorla konustuk oda cok yipratici bir surec yasadigimi soyledi ama korunun demedi
Korunman senin için iyi olurdu en azından eşin korunsun Allah gönlünde olanı versin sana... Burda en çok senin oğlun olmasını istiyorum nedense. Bi o güzel haberi versen benim olmuş kadar sevinecem nedense içimde öyle bi samimiyet oluşturdun

Daha olmadım ama bel ağrım geçmedi ara ara kasıklarımda ağrı oluyo corasprin yada bebek aspirini duydum canım bazı doktorlar düşükler çok olunca kanı sulandırmak için veriyormuş düzenimiz oturmadı canım düşükten sonra o yüzden 3 gün sürmüş olabilir

Merhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim

Eklentiler

• 20181204_095809.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 102
Teşekkür ederim kızlar evet sırtı dönüktü boyun ve kafa yapısından anlayanlarda varmış belki tahmin eden olur dedim teşekkür ederim haftaya özele gideceğim belki gösterir bu sefer

Hay
Teşekkür ederim kızlar evet sırtı dönüktü boyun ve kafa yapısından anlayanlarda varmış belki tahmin eden olur dedim teşekkür ederim haftaya özele gideceğim belki gösterir bu sefer

Hayırlısı inş cnm. Bu arada sen denemişmiydin Yumurta takibi falan

Hay

Hayırlısı inş cnm. Bu arada sen denemişmiydin Yumurta takibi falan
Inşallah. Yok denemedim ama tek ilişki oldu bir ihtimal diyorum bir kızım var Rabbim hayırlısını versin erkek olursa farklı meyve olur kiz olursa kızıma yoldaş olur

Doktorla konustuk cnm korunmaya gerek yokmus pzt gidicem yum.icin ins iyi bi haber alirim kendiliginden gelisip cat. Olan yumu tututabilirsek ne mutlu bize sagol cnm benim hepimizin inslh birgun olacak inaniyorum rabbim sanada banada isteyen herkese o guzel haberi vermeyi duymayi nasip etsin rabbim herseyi seninde o guzel gonlune gore versin insalh

Yok cnm zamaninda oldum bu ay cok sukur 3 gun surmedi bizim yakinimiz vefat etti sanirim korkudan kesildi 4. Gun kanamam devam etti bugun 6. Gunumdeyim sen ne yaptin test yapttinmi

Merhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Herkese hayırlı geceler. Bu gurubun sesiz takipçilerindenim. Çok araştırıp bilgi topluyorum erkek bebek için. Bu ultrasondaki görüntü eğer 13 haftalık göruntuyse bebeğiniz büyük ihtimalle kız.cinsiyeti belli olunca yazarsınız

Allah razı olsun cnm herşey in hayırlısı olmasada Rabbimizin takdiri ama işte çevredeki sözler insanı kırıyor. Geçenlerde misafirim vardı eşimin arkadaşının annesi falan gelmişlerdi. Yemek yerken "Allah sana mavi gözlü tosun Bi erkek evlat versin ".dedi Hafif Gülümseyerek amin dedm ama çok zoruma gitti. Ben iki kızım var ve iyiki olmş diyorum onlar sağ olsun Salih olsun bana hayırları olsun varsın erkek olmasın yani kız çocuğu olsun diye gece gündüz ağlayarak tüp bebek yapanları düşünüyorum. Rabbim bana bunları vermiş çok şükür diyorum erkek istiyorum ewet ama bu insanların bize acıyarak bakmasını anlayamıyorum. Neyse hayırlısı ya

Inşallah. Yok denemedim ama tek ilişki oldu bir ihtimal diyorum bir kızım var Rabbim hayırlısını versin erkek olursa farklı meyve olur kiz olursa kızıma yoldaş olur
Aynen valla anlamın 2 oğlu vardı kız olsun istiyordu merak ediyordu iki erkekten sonra kız çocuğunu merak ediyordu ve deli gibi istiyordu. Bizde kız var erkek istiyoruz vay be:) kızı oldu böbrek genişlemesi var şimdi altı aylık mavi gözlü çok tatlı ama hasta tedavi olacak. Kader kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…