- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.801
Aynen canm sana katılıyorum bnde buna ınanmıyorum oglum hep solumdaydı cnku o ay soldan yumurtlma olmstu bu hamılelıgımde 2 ay soldan hamıle kldıgım ay sagdan yumurtladı agrdanda nladm ve doktor ultrasona sagdan baktı ablam ıkı kızınında hep sagında oldugunu soylerKizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.
Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.
Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Zaten y kromozomu dollemisse sagada yatsanız solada yatsanız oğlunuz olur.
Bılmyorm ya bn ılk hamılelıgmde o kdr rahattmkı sabah 6 da kalkıp işe gdyordum aksam ev iş yemk hc otrmyodm kusma ne blmezdm bnda ogurerek kosuyom ayaga kalkınca ozellkle mıdem bulanıyo ymklerden sonra ayakta uyuyorm resmenBende kızlarımla hep uyumak istiyordum. Misafirlikte bile başka odaya dinlenmek için gittiğimde kendimi uykuda buldum. Kiii ben bu yaşıma kadar öğlen hiç uyumamışımdırve uyuyamam öğlen. Hamileyken sen n gibiydim
Korunman senin için iyi olurdu en azından eşin korunsun Allah gönlünde olanı versin sana... Burda en çok senin oğlun olmasını istiyorum nedense. Bi o güzel haberi versen benim olmuş kadar sevinecem nedense içimde öyle bi samimiyet oluşturdunOlmafi cnm tutmadi bu ay yumurta takibi yapicam doktorla konustuk oda cok yipratici bir surec yasadigimi soyledi ama korunun demedi
Tek iliski canim adet dongum daha tam oturmamisti 19. Gun tek iliskiydiCanım peki adet döngün kaç günde bir ve tahmini adet ilk gününden itibaren kaçıncı günler ilişkin oldu yani tek ilişki mi sık ilişki mi
Sağlıkla al kızını kucağına inş
Daha olmadım ama bel ağrım geçmedi ara ara kasıklarımda ağrı oluyo corasprin yada bebek aspirini duydum canım bazı doktorlar düşükler çok olunca kanı sulandırmak için veriyormuş düzenimiz oturmadı canım düşükten sonra o yüzden 3 gün sürmüş olabilirAlllah gonlunde olani nasip etsin cnm ins adet olmassin bnm bi sorunum var ya hic bole olmazdida bnm adetim sadece 3 gun surdu dun aksamdan berifir ne bi damla kan var nede akinti dok. Ilac olarak bana coraspin verdi dun ictim bitane rahim biraz kalinlasmis ama yumlar gayet iyi dedi bugun 4. Gun ve kanamam yok 10 aralikta yumlara bakmak icin cagirdi gificem doktora genelde 6 7 gun surerdi bnm adetim cok sasirdim ben niye bole olduki simdi bu
Erkek gibiMerhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Sırtı dönük nubu belli değil canımMerhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Sırtı dönükMerhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Teşekkür ederim kızlar evet sırtı dönüktü boyun ve kafa yapısından anlayanlarda varmış belki tahmin eden olur dedim teşekkür ederim haftaya özele gideceğim belki gösterir bu sefer
Inşallah. Yok denemedim ama tek ilişki oldu bir ihtimal diyorum bir kızım var Rabbim hayırlısını versin erkek olursa farklı meyve olur kiz olursa kızıma yoldaş olurHay
Hayırlısı inş cnm. Bu arada sen denemişmiydin Yumurta takibi falan
Insallh cnm ya alllah razi olsunRahim hamilelikcin kendini haziliyor.inşallah tez zamanda guzel haberlerini duyariz
Doktorla konustuk cnm korunmaya gerek yokmus pzt gidicem yum.icin ins iyi bi haber alirim kendiliginden gelisip cat. Olan yumu tututabilirsek ne mutlu bize sagol cnm benim hepimizin inslh birgun olacak inaniyorum rabbim sanada banada isteyen herkese o guzel haberi vermeyi duymayi nasip etsin rabbim herseyi seninde o guzel gonlune gore versin insalhKorunman senin için iyi olurdu en azından eşin korunsun Allah gönlünde olanı versin sana... Burda en çok senin oğlun olmasını istiyorum nedense. Bi o güzel haberi versen benim olmuş kadar sevinecem nedense içimde öyle bi samimiyet oluşturdun
Yok cnm zamaninda oldum bu ay cok sukur 3 gun surmedi bizim yakinimiz vefat etti sanirim korkudan kesildi 4. Gun kanamam devam etti bugun 6. Gunumdeyim sen ne yaptin test yapttinmiDaha olmadım ama bel ağrım geçmedi ara ara kasıklarımda ağrı oluyo corasprin yada bebek aspirini duydum canım bazı doktorlar düşükler çok olunca kanı sulandırmak için veriyormuş düzenimiz oturmadı canım düşükten sonra o yüzden 3 gün sürmüş olabilir
Herkese hayırlı geceler. Bu gurubun sesiz takipçilerindenim. Çok araştırıp bilgi topluyorum erkek bebek için. Bu ultrasondaki görüntü eğer 13 haftalık göruntuyse bebeğiniz büyük ihtimalle kız.cinsiyeti belli olunca yazarsınızMerhaba arkadaşlar anlayan varsa tahmin alabilir miyim
Allah razı olsun cnm herşey in hayırlısı olmasada Rabbimizin takdiri ama işte çevredeki sözler insanı kırıyor. Geçenlerde misafirim vardı eşimin arkadaşının annesi falan gelmişlerdi. Yemek yerken "Allah sana mavi gözlü tosun Bi erkek evlat versin ".dedi Hafif Gülümseyerek amin dedm ama çok zoruma gitti. Ben iki kızım var ve iyiki olmş diyorum onlar sağ olsun Salih olsun bana hayırları olsun varsın erkek olmasın yani kız çocuğu olsun diye gece gündüz ağlayarak tüp bebek yapanları düşünüyorum. Rabbim bana bunları vermiş çok şükür diyorum erkek istiyorum ewet ama bu insanların bize acıyarak bakmasını anlayamıyorum. Neyse hayırlısı yaDoktorla konustuk cnm korunmaya gerek yokmus pzt gidicem yum.icin ins iyi bi haber alirim kendiliginden gelisip cat. Olan yumu tututabilirsek ne mutlu bize sagol cnm benim hepimizin inslh birgun olacak inaniyorum rabbim sanada banada isteyen herkese o guzel haberi vermeyi duymayi nasip etsin rabbim herseyi seninde o guzel gonlune gore versin insalh
Aynen valla anlamın 2 oğlu vardı kız olsun istiyordu merak ediyordu iki erkekten sonra kız çocuğunu merak ediyordu ve deli gibi istiyordu. Bizde kız var erkek istiyoruz vay be:) kızı oldu böbrek genişlemesi var şimdi altı aylık mavi gözlü çok tatlı ama hasta tedavi olacak. Kader kısmet işteInşallah. Yok denemedim ama tek ilişki oldu bir ihtimal diyorum bir kızım var Rabbim hayırlısını versin erkek olursa farklı meyve olur kiz olursa kızıma yoldaş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?