Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Vitamin eksikliği olabilir
Ya da bebek tutunuyordur ondan olabilir
İnşaAllah ikinci seçenektir canım
Vitamin eksikligi oldugunu sanmiyom cunku folik asit kullaniyom ekstra findik ceviz muz bal meyve tuketiyom yinede bilmiyom haftaya pzt saglik ocaginda vitamin degerlerime baktirabilirim cnm

Tatlı yiyorum ama bana yükliycekleri şekerin içinde bişey varmı onu bilmiyorum,çünkü çok kişi tavsiye etmiyo benimde bir bilğim yok bu konuda.

Malesef yazmıyo bende canım ,hiç bilmiyorum dememişti doktor bende sormamıştım

Seninki kaç çıktı canım
Benim kızımda 168 di sanırım 7-8 haftalıkken

Anlayanlar yorumlayabilirmi kız mı erkek mi

Eklentiler

• 20181222_193839.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 102
Canım 16. Haftamda bende enfeksiyon olmuştu
Kaşıntı olarak değil de çok fazla akıntı olarak
Doktor fitil vermişti kullanınca geçti
Allah şifa versin
Teşekkür ederim canım fitil antibiyotik verildi ama işe yaramadı şimdi daha iyiyim şükür bol su ile atlattım gibi

Tatlı yiyorum ama bana yükliycekleri şekerin içinde bişey varmı onu bilmiyorum,çünkü çok kişi tavsiye etmiyo benimde bir bilğim yok bu konuda.
Şekerli su canım zararı olacağını sanmıyorum ama yine de sen bilirsin doktoruna danış bence o seni en doğru şekilde yönlendirir

Canım ben 8 haftalıkken gittim devlete o da söylemiyor zaten ama haziran annelerinde düşük olanların %90ni erkek oldu bir kaç kişi kiz cıktı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…