- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.281
Vitamin eksikligi oldugunu sanmiyom cunku folik asit kullaniyom ekstra findik ceviz muz bal meyve tuketiyom yinede bilmiyom haftaya pzt saglik ocaginda vitamin degerlerime baktirabilirim cnmVitamin eksikliği olabilir
Ya da bebek tutunuyordur ondan olabilir
İnşaAllah ikinci seçenektir canım
Insalh cnm allah razi oldun rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder ins belim bughnde agriyo ya sanki butun damarlarim vucudum birbirine girmis gibiİnşallah istediğin gibi evladın tutunuyordur sana. Ve inşallah erkek evladındır o. Güzel haberler bekliyorum
Tatlı yiyorum ama bana yükliycekleri şekerin içinde bişey varmı onu bilmiyorum,çünkü çok kişi tavsiye etmiyo benimde bir bilğim yok bu konuda.Canım hayatında hiç şeker kullanmıyorsan hamurişi yemiyorsan tatlı tüketmiyorsan kesinlikle yaptırma ama hamurişi yiyip tatlıları yiyorsan bence yaptır Allah korusun şeker sana da bebeğine de daha çok zarar verir. Zaten iki dilim baklavaya denk geliyormuş bence zararı olmaz tabi şeker tatlı tuketiyorsan
Allah kabul etsin okudum senin için canım.Çok teşekkür ederim okursanız cok sevinirim.Allah razı olsun
ALLAH razı olsun ...Allah kabul etsin okudum senin için canım.
Hayır canım benim kızımda yuksektiBebeğin kalp atışına göre cinsiyet doğru çıkıyormu ki kızlar doğruluk oranı ne ki acabaFlowers26 pirlanta97 kalp atışları kaç çıktı biliyorsunuz yada ultrasonda bpm diye yazan sayı varmı bakarmisiniz rica etsem
Kızlarda yüksek erkeklerde düşük oluyormuş zaten canımHayır canım benim kızımda yuksekti
Malesef yazmıyo bende canım ,hiç bilmiyorum dememişti doktor bende sormamıştımBebeğin kalp atışına göre cinsiyet doğru çıkıyormu ki kızlar doğruluk oranı ne ki acabaFlowers26 pirlanta97 kalp atışları kaç çıktı biliyorsunuz yada ultrasonda bpm diye yazan sayı varmı bakarmisiniz rica etsem
Seninki kaç çıktı canımBebeğin kalp atışına göre cinsiyet doğru çıkıyormu ki kızlar doğruluk oranı ne ki acabaFlowers26 pirlanta97 kalp atışları kaç çıktı biliyorsunuz yada ultrasonda bpm diye yazan sayı varmı bakarmisiniz rica etsem
7 haftalikken 123 yaziyo.Bebeğin kalp atışına göre cinsiyet doğru çıkıyormu ki kızlar doğruluk oranı ne ki acabaFlowers26 pirlanta97 kalp atışları kaç çıktı biliyorsunuz yada ultrasonda bpm diye yazan sayı varmı bakarmisiniz rica etsem
Aslında nubu paralel duruyor kız nubuna çok benziyorAnlayanlar yorumlayabilirmi kız mı erkek mi
Teşekkür ederim canım fitil antibiyotik verildi ama işe yaramadı şimdi daha iyiyim şükür bol su ile atlattım gibiCanım 16. Haftamda bende enfeksiyon olmuştu
Kaşıntı olarak değil de çok fazla akıntı olarak
Doktor fitil vermişti kullanınca geçti
Allah şifa versin
Doktor erkek olabilir ama kesin değil dedi 12 haftalık dahaAslında nubu paralel duruyor kız nubuna çok benziyor
Ama çok az bi açısı var gibi yukarı doğru bebeğin duruşundan değilse eğer erkek diyorum ben
Şekerli su canım zararı olacağını sanmıyorum ama yine de sen bilirsin doktoruna danış bence o seni en doğru şekilde yönlendirirTatlı yiyorum ama bana yükliycekleri şekerin içinde bişey varmı onu bilmiyorum,çünkü çok kişi tavsiye etmiyo benimde bir bilğim yok bu konuda.
Canım ben 8 haftalıkken gittim devlete o da söylemiyor zaten ama haziran annelerinde düşük olanların %90ni erkek oldu bir kaç kişi kiz cıktı diye hatırlıyorumBebeğin kalp atışına göre cinsiyet doğru çıkıyormu ki kızlar doğruluk oranı ne ki acabaFlowers26 pirlanta97 kalp atışları kaç çıktı biliyorsunuz yada ultrasonda bpm diye yazan sayı varmı bakarmisiniz rica etsem
Ben hiç anlamam ama 12 haftalıkken benimki de böyle duruyordu şimdi kesin erkek denildi. Inşallah gönlünüze göre olurAnlayanlar yorumlayabilirmi kız mı erkek mi
Amin canım inşallah..senin de gözün aydınBen hiç anlamam ama 12 haftalıkken benimki de böyle duruyordu şimdi kesin erkek denildi. Inşallah gönlünüze göre olur
Canım eğer sakıncası yoksa senin ultrason resmine bakabilirmiyimBen hiç anlamam ama 12 haftalıkken benimki de böyle duruyordu şimdi kesin erkek denildi. Inşallah gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?