Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken

Kızlar çoktan giremiyorum telefonum ekranı paramparça oldu daha dün elime ulaştı aklım hep buradaydı çokk sayfa var oku oku bitmiyor hamile olan oldu mu yada başka gelişmeler merak ediyorumm

Amin Allah razı olsun inşaallah Canım
Bende inanirim çok sagol

Bende altin çok gordum ve kiz cocugu onlari yazmayi unuttum
İnşaallah hayirli salih birer erkek evladimiz olur hepimizin amin
Çok sogol canım Allah razı olsun banada dua eder misiniz hamisler

Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken
Ben ilk daha hamile olduğumu bilmiyordum mavi bebek çorabı gördüm,hamileykende armut ağacı görmüştüm.ama hep ya kız bebek ya erkek bebek gördüm taki cinsiyeti öğrenene kadar,

Allah yardımcın olsun canım sanki varis için çorap veriliyordu yada yanlış hatırlıyor olabilirim. Tüm takvimler öyle canım zaten %50 şans var bağışı denk gelirse rus cin biortim kiz diyordu bu sadece erkek dedi o da ne kadar doğru bilinmez. Inşallah Allah gönlüne göre verir

Flowers26 canım hayirla gelsin paşanbu durumda adet bitimi tuttu acaba teste gore
Valla canım adet bitimi 12.gün test yaptım çıkmadı 21.gün yaptım çok çok çok silik cıktı ama eşim görmedi 24.gün yaptım hemen cıktı hangi gün bilmiyorum ama ben yumurtlamadan sonra oldu diye düşünüyorum o da adetten sonraki 8.güne denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…