- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.241
Atarsın bakarız canım herkes yardımcı olur elinden geldiğince en az 30lu al adet bitimi basla canimIyi cnm bu ay adet olursam ovu testi bende almak istiyom ama pikten falan hic anlamiyorum burda bana yardimci olurmusunuz nasil yapiliyor gunde kac tane test gider hic bilmiyom bunlari
adetim 7 gun suriyor bnm 10. Gunu basliyacam diyorum olmuyomu oyle cnmAtarsın bakarız canım herkes yardımcı olur elinden geldiğince en az 30lu al adet bitimi basla canim
Öylede olur yavrum ben kaçırmayım diye öyle yaptım hep gerçi 16-18 arasi pik olup catladiadetim 7 gun suriyor bnm 10. Gunu basliyacam diyorum olmuyomu oyle cnm
Kimse cvp yazmadiHayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken
Iyi cnm bakalim ins gerek kalmazda yinede olursam denemeyi dusunuyorum bu ay ovu testiniÖylede olur yavrum ben kaçırmayım diye öyle yaptım hep gerçi 16-18 arasi pik olup catladi
Flowercım oğlunu sağlıkla kucağına alman dileklerimleSağol canım tahminde bulundu. Erkek dedi renkli ultrasonda da gösterdi ama ben hicbir şey anlamadım
İnşaAllah hamilesindir canım şuandaIyi cnm bakalim ins gerek kalmazda yinede olursam denemeyi dusunuyorum bu ay ovu testini
Canım bende silahı erkek diye biliyorumKimse cvp yazmadi
Insallah cnm Senin cok guzel cok iyi bi yuregin var cnm ins dilerimki hersey seninde gonlundeki gibi olur yureginde ne varsa rabbim ins en kisa zamanda sanada nasip ederİnşaAllah hamilesindir canım şuanda
Kizlarimda ruya gordugmi hatirlamiyorum. Ama bu sefer oglanda surekli altin gordum. Altin kupenin en guzelini secip kulagima taktim..anlamina baktigimdada erkek cocukmus .Bide ilk hamile kaldigim ay cok guzel kiz cocugu gormustum. Ruyalara bende inanirim.Kimse cvp yazmadi
Amin Allah razı olsun inşaallah CanımCanım bende silahı erkek diye biliyorum
Kızımda eşim rüyasında kedi yavruları görmüştü
Tabirine bakmıştım kız bebek diyordu
Rüyalara inanıyorum inşaAllah gönlündekine hayırla sağlıkla hamilesindir
Bende altin çok gordum ve kiz cocugu onlari yazmayi unuttumKizlarimda ruya gordugmi hatirlamiyorum. Ama bu sefer oglanda surekli altin gordum. Altin kupenin en guzelini secip kulagima taktim..anlamina baktigimdada erkek cocukmus .Bide ilk hamile kaldigim ay cok guzel kiz cocugu gormustum. Ruyalara bende inanirim.
Ben ilk daha hamile olduğumu bilmiyordum mavi bebek çorabı gördüm,hamileykende armut ağacı görmüştüm.ama hep ya kız bebek ya erkek bebek gördüm taki cinsiyeti öğrenene kadar,Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken
Allah yardımcın olsun canım sanki varis için çorap veriliyordu yada yanlış hatırlıyor olabilirim. Tüm takvimler öyle canım zaten %50 şans var bağışı denk gelirse rus cin biortim kiz diyordu bu sadece erkek dedi o da ne kadar doğru bilinmez. Inşallah Allah gönlüne göre verirSelam kızlar, suan 16. haftamdayim daha dogruduzgun bebegimin hareketlerini elini ayagini gormedim
kalp atışını en son 13 haftalıkken gördüm, uyuyordu, doktorum hastaydı çok kısadan baktı. Hala hasta adam, size cok garip gelicek ama başka doktorlarda dolu almıyorlar, hastane acil bişey yoksa bakmıyor.
Benim bu hamileligimde varis olacak sanirim bacaklarim aksamlari cok agriyor damarlarim sisiyor onun icin hastaneye gidicem mecbur bakarlar
Duaya ben de katılırım
Rabbim herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah
Flowers26 gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ve geçmiş olsun Allah korumuş.
Bu test bende kız çıktı.
Valla canım adet bitimi 12.gün test yaptım çıkmadı 21.gün yaptım çok çok çok silik cıktı ama eşim görmedi 24.gün yaptım hemen cıktı hangi gün bilmiyorum ama ben yumurtlamadan sonra oldu diye düşünüyorum o da adetten sonraki 8.güne denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?