Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım hayatında hiç şeker kullanmıyorsan hamurişi yemiyorsan tatlı tüketmiyorsan kesinlikle yaptırma ama hamurişi yiyip tatlıları yiyorsan bence yaptır Allah korusun şeker sana da bebeğine de daha çok zarar verir. Zaten iki dilim baklavaya denk geliyormuş bence zararı olmaz tabi şeker tatlı tuketiyorsan

Amin canım ,inan benimde duam hep bu yönde herkes buraya müjdeli haberle gelsin,geçen gün bir bayan bir sitede 41 hamileden ayet-el kürsü istiyordu.41 hamilenin duası kabul olurmuş dedi bende burdaki kızlara okudum.
Amin canım Allah kabul etsin Allah razi olsun valla kimseyi tanımıyorum isim olarakta bilmiyorum ama insallah herkes bu mutluluğu yaşar çok çok istiyorum bende her namaz ardına dua ediyorum.

Ohh en iyisini yapıyorsun canım benim de yürüyüş yapmam lazım ama çok soğuk donuyorum resmen

Tebrikler canım gözün aydin

Hayırlı günler kizlar
Hamile oldugumdan beri ruyamda silah demir besik keçi kuzu ve hamur ekmek goruyorum genelde de bunlarin anlami erkek bebek dogurmakmis
Siz neler gordunuz hamileyken
Ben kiz gördüm rüyamda önceden de söylemiştim ama öyle emzirme sarılma ismiyle seslenme yok genelde doktor ultrasonda bakıyor ve bacak arası boş kiz diyor öyle gördüm belki bilinç altıdır bilemem. Ama geçen google geçmişine baktığımda rüyamda bal görmüşüm anlamı hamile kadın gördüyse erkektir diyordu başka da hatırlamıyorum canim

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Size bir sorum olacak hamilelikte mantar yada enfeksiyon geçiren var mı. Şu an bitmiş durumdayım doktora gittim su iç dedi ama artık sudan midem bulandı yine de çok kaşınıyor ve akıntı ile beraber çok çok hafif kahverengi akıntı geliyor doktor sıkıntı yok dedi ama ben bitmiş durumdayım

Hanimlar ben bugun cok halsizim ya suan bile dizlerime bacaklarima kramplar giriyor uyuyamiyorum feci sekilde sirtim ve belim cok agriyo haftaya adet olmam gerekiyo sma bu kramplar ve belimin agrisindan egilip kalkamiyorum cok aci cekiyorum ya acaba doktorami gitsem diyorum ama bu ay deneme oldu diye gunumjn gecmesini de istiyorum ama ustume cok buyuk bi yorgunluk cőkmuş

Belki psikolojik dersiniz ama degil inanin cok takmiyorum bebegim bana saglikla tutunsun diye hic dusunmuyorum bile ama bu kadar agri olmasi psikolojiyle alakasi yoktur bence

Insallah cnm Senin cok guzel cok iyi bi yuregin var cnm ins dilerimki hersey seninde gonlundeki gibi olur yureginde ne varsa rabbim ins en kisa zamanda sanada nasip eder
Canım güzel düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim emin ol herşey karşılıklı senin iyi niyetin ve temiz kalpliliğinin yansıması

Canım 16. Haftamda bende enfeksiyon olmuştu
Kaşıntı olarak değil de çok fazla akıntı olarak
Doktor fitil vermişti kullanınca geçti
Allah şifa versin

Vitamin eksikliği olabilir
Ya da bebek tutunuyordur ondan olabilir
İnşaAllah ikinci seçenektir canım

Belki psikolojik dersiniz ama degil inanin cok takmiyorum bebegim bana saglikla tutunsun diye hic dusunmuyorum bile ama bu kadar agri olmasi psikolojiyle alakasi yoktur bence
İnşallah istediğin gibi evladın tutunuyordur sana. Ve inşallah erkek evladındır o. Güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…