Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah canm dileyen herkese Rabbim bu duyguyu tattirir insallah.
Cuma özele gidecektim ama bizim saglik guvencemiz kapanmis borclardan dolayi eşim insallah cumaya kadar halleder zaten zor dayaniyordum aksilik bu ya çıktı.
Doguracam hala ogrenemedim cinsiyeti
Önce sen ver canım inşAllah
Ve burda hamile olan tüm arkadaşlar versin
Sonra ben inşAllah

Evet önceden de vardı eski mesajlarımda var yazmıştım hamileykende atak geçirmiştim iki defa ikinci doğumdan sonra başladı kızım zor doğdu oksijensiz kaldım ben unutkanlık başladı bende o dönemler sonrasında panik atak oldugumu öğrendim

Olsun canım
Geç olsun da gönlündeki olsun

Canım çooook geçmiş olsun
Senin kafana hiçbirşey takmaman lazım

Ahh canm yok bende sabirsizlaniyorum daha ozele gitmedim hep devlete gidiyordum devlette söylemiyor biliyorsun belki.
Cuma icin randevu aldim ama bugun tsh degerlerim icin gittigim devlette barkod bile vermediler ba.kur yeni yilda borçlanmış bilmem ne birseyler sacmaladilar eşmi aradim meger 4 aydir odeme yapmamış yılbaşından sonra kapatmislar bakalim halleder biran once insallah
Canim senin cinsiyet belli olmadı mı daha

Hadi hayırlısı insAllah gonlunden geçen olsun da geç ogeren :)

Canım bi de sen gebeliklerini denemeden kaç gün sonra öğrendin?
Kafaya herşeyi takma bende de mevcut ne yazık ki
Büyük kızımda 10 günüm geçti sonra test yaptım ortanca kızımda daha adet günüme 2 gün vardı galiba öğrendim üçüncü kızımda doktora gitmiştim ama günlerim daha geçmemişti kanda çıkmamıştı 3 yada 4 gün sonrada hamile oldugumu öğrendim

Canım büyük kızında adetin üzerinden mi 10 gün geçti?
Aslında erken veya geç öğrenmenin cinsiyetle pek alakası yok ama insan yine de merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…