Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım büyük kızında adetin üzerinden mi 10 gün geçti?
Aslında erken veya geç öğrenmenin cinsiyetle pek alakası yok ama insan yine de merak ediyor
Evet adetin üzerinden 10 gün geçmişti ozamanlar gebelik testi yoktu galiba 17 yıl önceydi ama kalp atışı için gittiğimde ultrason da kese yuvarlaktı yani fasülye gibi değildi

Meraba canım ben de sol yumurtadan hamile kaldim bazi arkadaslar alakasi yok demisti
Nasip hersey daha cinsiyeti ogrenemedim
Ogreneyim yaxcam inşaallah gonlumuzdeki olur amin

Canm ovulasyon kiti kullandim ama benim yumurta erken catladi.
Ben daha en az 2 gun var die beklerken teslerimi cok ara koyarak yaptim.
Ta
Yum günümü oldu tek ilişkimi yöntem denedinmi kusura bakma bende unutkanlık var yazmışsan da hatırlamıyorum
hminim sabah yumurta catladi ikindi testim pikden sonraki silik haliydi.
Bende gece deneme yaptim.
Baya gec deneme oldu artik hayirlisi bakalim.
Rabbim insallah hayirli saglikli kizima erkek kardeş nasip etmistir insallah.

Canım az öncede sordum ama görmedin galiba çin takvimine baktın mı hangi ay doğumlusun yaş ekleyerek yada kaldığın aya bakınca ne çıkıyor
Canım bakmadım ben takvimlere inanmıyorum
Ama telefonumda adetimi takip ettiğim bi uygulama var
O da yaşa göre cinsiyet gösteriyor o erkek diyor

Her sey Allaha mahsus canım.Çok dua et sonra caba goster
Bilgilerini yeniden yazarmisin

Canim benim. su an gozlerim doldu sevinvden. Cok cok mutlu oldum. . Hayirlisiyla rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Dilerim gonlundr olana hamilesindir. .. cok sevindimmmm.

Canim benim. su an gozlerim doldu sevinvden. Cok cok mutlu oldum. . Hayirlisiyla rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Dilerim gonlundr olana hamilesindir. .. cok sevindimmmm.
Canım benim çok teşekkür ederim
Valla ne yalan söyleyeyim kendimi hiç oğlum olurken hayal edemiyorum
Olursa da ancak duayla olur benim oğlum gibi hissediyorum
Nolur dualarınızda beni eksik etmeyin
Yöntemi de uygulayamadım zaten
Tek umudum testte erken çıkmış olması
Ama o da herkeste tutmuyor
Nasipten ötesi olmayacağı için bekleyip göreceğiz inşAllah hep birlikte

Her sey Allaha mahsus canım.Çok dua et sonra caba goster
Bilgilerini yeniden yazarmisin
Tabiki dua da edıyorm Allah istemezse ben ne yapsam boş ama ben yapayım da içimde kalmasın keşke demiyim olur olmaz Allah bilir :) 18 Ocak 1997 doğumluyum Aralık 19 u son adet tarihim bu ay nedense adetim uzun sürdü ve yumurtlamam da geç oldu bugun 15. Gün ve daha çatlamamış 18 mm yumurtam var sol tarafta sen bana ocağın sonunda adet olursan yüzde seksen Mart’ta olursa 100 de yüz demiştin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…