- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.501
Yum günümü oldu tek ilişkimi yöntem denedinmi kusura bakma bende unutkanlık var yazmışsan da hatırlamıyorumCanm bilgiler bana kese bebek konumunu kiza benzetti yum zamanina erkege uygun dedi
Evet adetin üzerinden 10 gün geçmişti ozamanlar gebelik testi yoktu galiba 17 yıl önceydi ama kalp atışı için gittiğimde ultrason da kese yuvarlaktı yani fasülye gibi değildiCanım büyük kızında adetin üzerinden mi 10 gün geçti?
Aslında erken veya geç öğrenmenin cinsiyetle pek alakası yok ama insan yine de merak ediyor
Sende panik atak mı var canımCanım bi de sen gebeliklerini denemeden kaç gün sonra öğrendin?
Kafaya herşeyi takma bende de mevcut ne yazık ki
Meraba canım ben de sol yumurtadan hamile kaldim bazi arkadaslar alakasi yok demistiKızlar merhaba bugun doktora gıttık 3 ay önce dusuk yapmıştım geçen sefer Ikı farklı doktora gittim parça kalmadığını söylemişlerdı bu ay gebelık düşündüğüm için kadın hast varmı dıye gıttım alttan muane etti küçük minik bi parça var dedi 18 mm yumurtan var dedı iğne verdı yumurta çatlatıcı 3 gün üst üste ılıskı dedı gebe kalırsan parçan kalan bişey olmaz dedi ama bu ay kalmazsan parçayı alalım gıbısınden konuştu yumurtam sol taraftaydı sağdan erkek oluyor ben erkek istiyorm bu doğrumu dedım yok alakası yok erkek bebek için farklı seyler var sen onlara takılma Allah’a sıgın dedı ama benBilgiler arkadaşın takvımıne uymak ıstıyorm Mayıs’ta bana erkek dedı
Yok canım benim maalesef karakter böyleSende panik atak mı var canım
Canım az öncede sordum ama görmedin galiba çin takvimine baktın mı hangi ay doğumlusun yaş ekleyerek yada kaldığın aya bakınca ne çıkıyorYok canım benim maalesef karakter böyle
Ama çok sevdiğim bi ablam var onda var panik atak ordan biliyorum
Amın canmMeraba canım ben de sol yumurtadan hamile kaldim bazi arkadaslar alakasi yok demisti
Nasip hersey daha cinsiyeti ogrenemedim
Ogreneyim yaxcam inşaallah gonlumuzdeki olur amin
hminim sabah yumurta catladi ikindi testim pikden sonraki silik haliydi.Yum günümü oldu tek ilişkimi yöntem denedinmi kusura bakma bende unutkanlık var yazmışsan da hatırlamıyorum
Canım bakmadım ben takvimlere inanmıyorumCanım az öncede sordum ama görmedin galiba çin takvimine baktın mı hangi ay doğumlusun yaş ekleyerek yada kaldığın aya bakınca ne çıkıyor
Meraba canım ben de sol yumurtadan hamile kaldim bazi arkadaslar alakasi yok demisti
Allah razı olsun canım aminiwashereonce canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah sende oğluna kavuşursun Rabbim gönlüne göre versin
İçine ne doğuyor peki canımMeraba canım ben de sol yumurtadan hamile kaldim bazi arkadaslar alakasi yok demisti
Hayirli olsun canim insallah istedigin olur saglicakla kucagina alrsin insallhhİçine ne doğuyor peki canım
Bence de alakası yok Allah diledikten sonra sağdan da olur soldan da
Kız gibiKızlar cinsiyet tahmininiz nedir acaba 12 haftalık olduk
Her sey Allaha mahsus canım.Çok dua et sonra caba gosterKızlar merhaba bugun doktora gıttık 3 ay önce dusuk yapmıştım geçen sefer Ikı farklı doktora gittim parça kalmadığını söylemişlerdı bu ay gebelık düşündüğüm için kadın hast varmı dıye gıttım alttan muane etti küçük minik bi parça var dedi 18 mm yumurtan var dedı iğne verdı yumurta çatlatıcı 3 gün üst üste ılıskı dedı gebe kalırsan parçan kalan bişey olmaz dedi ama bu ay kalmazsan parçayı alalım gıbısınden konuştu yumurtam sol taraftaydı sağdan erkek oluyor ben erkek istiyorm bu doğrumu dedım yok alakası yok erkek bebek için farklı seyler var sen onlara takılma Allah’a sıgın dedı ama benBilgiler arkadaşın takvımıne uymak ıstıyorm Mayıs’ta bana erkek dedı
Canim benim. su an gozlerim doldu sevinvden. Cok cok mutlu oldum. . Hayirlisiyla rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Dilerim gonlundr olana hamilesindir. .. cok sevindimmmm.Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Sağol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminHayirli olsun canim insallah istedigin olur saglicakla kucagina alrsin insallhh
Canım benim çok teşekkür ederimCanim benim. su an gozlerim doldu sevinvden. Cok cok mutlu oldum. . Hayirlisiyla rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Dilerim gonlundr olana hamilesindir. .. cok sevindimmmm.
Tabiki dua da edıyorm Allah istemezse ben ne yapsam boş ama ben yapayım da içimde kalmasın keşke demiyim olur olmaz Allah bilir :) 18 Ocak 1997 doğumluyum Aralık 19 u son adet tarihim bu ay nedense adetim uzun sürdü ve yumurtlamam da geç oldu bugun 15. Gün ve daha çatlamamış 18 mm yumurtam var sol tarafta sen bana ocağın sonunda adet olursan yüzde seksen Mart’ta olursa 100 de yüz demiştin canımHer sey Allaha mahsus canım.Çok dua et sonra caba goster
Bilgilerini yeniden yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?