Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağlıklı vede hayırlısıyla gönlündeki nasip olur insallah çok sevindim

Canim bende oyleydim bundan 4 ay once. Rabbimin izniyle cok dua etdim oglum olacagini ogrendim we dunyanin et mutlu insani oldum. Sanada nasip olur dilerim. Dualarim seninle rabbbim eli ayagi duzgun tosuncuk bir oglus nasip eder insallah.... kendine iyi bak hep dua cok dua et canim.

Amin canım çok çok teşekkür ederim
Nasip de varsa olur zaten de işte insanoğluyuz merak etmeden duramıyoruz :)

Teste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)
Böyle şeylerle uğraşması heyecanlı oluyor galiba :)

Bizede soyle deneyelim canım
Sabah ilk idrarı bir kaba yapıp 3e boluyon canım birinin içine bir miktar çamaşır suyu ikinciye 1.2 kaşık karbonat üçüncüye bı miktat mor lahanayi kaynatıp çıkan mor siyahımsı suyunu döküyon eğer erkekse çamaşır suyu ve karbonatlı olan kabariyomus kizsa kabarmiyomus sadece kabarcıklar oluyomus mor lahana suyu koyduğun idrarinla karışınca pembe yada kırmızı olursa erkek hala mor duruyorsa kızmış

Bebeği olacak Arkadaşlar hayırlı olsun. Pirlanta çok teşekkür ederim cevabın icin. Arkadaşlar ne olur tecrübelerinizi paylaşın. Bide pik ne denektir. Gerçekten bilmiyorum

Rabbim bilir ben erkek hissefiyorum
İnşaallah hissettigim gibidir bende dua istiyorum kixlar lutfen unutmayin benide
Kac gunun gecti Canım
Canım anneler genelde hisseder
Oğlandır Allahın izniyle
Ben adetime bir hafta kala öğrendim ama buraya yazmak için testlerin koyulaşmasını bekledim
Kimyasal olursa diye korktum gerçi şuanda belli değil ne olacağı ama
Beklenen adet günüm yarın

Bebeği olacak Arkadaşlar hayırlı olsun. Pirlanta çok teşekkür ederim cevabın icin. Arkadaşlar ne olur tecrübelerinizi paylaşın. Bide pik ne denektir. Gerçekten bilmiyorum
Sağol canım
Ovulasyon testinde T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olma durumu
Bazı kişilerde eşit koyulukta oluyor sonra silikleşiyor
Ona da pik deniyor

Cok sevindim senin adina cnm allah tamamina erdirsin insalh

Teste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)
Canım testte denemeden sonra 9. Gün çıktı ama çok çok çooook silik olarak
Sonra çöpten 8. Gün testini de alıp baktım kabına koyup attığım için aynen duruyordu ondan da varmış ama daha da silikmiş sabahın köründe benim onu fark etmem imkansızmış yani
Bugün 15. Günümdü artık koyulaşınca sizinle de paylaşmak istedim

Sende baya erken öğrenmişsin bende ongün önce baya erken benimki :) aceleleri var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…