- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.521
Sağlıklı vede hayırlısıyla gönlündeki nasip olur insallah çok sevindimKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Canim bende oyleydim bundan 4 ay once. Rabbimin izniyle cok dua etdim oglum olacagini ogrendim we dunyanin et mutlu insani oldum. Sanada nasip olur dilerim. Dualarim seninle rabbbim eli ayagi duzgun tosuncuk bir oglus nasip eder insallah.... kendine iyi bak hep dua cok dua et canim.Canım benim çok teşekkür ederim
Valla ne yalan söyleyeyim kendimi hiç oğlum olurken hayal edemiyorum
Olursa da ancak duayla olur benim oğlum gibi hissediyorum
Nolur dualarınızda beni eksik etmeyin
Yöntemi de uygulayamadım zaten
Tek umudum testte erken çıkmış olması
Ama o da herkeste tutmuyor
Nasipten ötesi olmayacağı için bekleyip göreceğiz inşAllah hep birlikte
Amin canım Allah razı olsunSağlıklı vede hayırlısıyla gönlündeki nasip olur insallah çok sevindim
Amin canım çok çok teşekkür ederimCanim bende oyleydim bundan 4 ay once. Rabbimin izniyle cok dua etdim oglum olacagini ogrendim we dunyanin et mutlu insani oldum. Sanada nasip olur dilerim. Dualarim seninle rabbbim eli ayagi duzgun tosuncuk bir oglus nasip eder insallah.... kendine iyi bak hep dua cok dua et canim.
Rabbim bilir ben erkek hissefiyorumİçine ne doğuyor peki canım
Bence de alakası yok Allah diledikten sonra sağdan da olur soldan da
Teste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)Amin canım Allah razı olsun
Böyle şeylerle uğraşması heyecanlı oluyor galiba :)Teste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)
Aynen canım 22 tane buldum sırada 3 tane var oda karbonat çamaşır suyu lahana onlarida yapıcam bakalım ne cikacakBöyle şeylerle uğraşması heyecanlı oluyor galiba :)
Bizede soyle deneyelim canımTeste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)
Sabah ilk idrarı bir kaba yapıp 3e boluyon canım birinin içine bir miktar çamaşır suyu ikinciye 1.2 kaşık karbonat üçüncüye bı miktat mor lahanayi kaynatıp çıkan mor siyahımsı suyunu döküyon eğer erkekse çamaşır suyu ve karbonatlı olan kabariyomus kizsa kabarmiyomus sadece kabarcıklar oluyomus mor lahana suyu koyduğun idrarinla karışınca pembe yada kırmızı olursa erkek hala mor duruyorsa kızmışBizede soyle deneyelim canım
:)) Allah iyiliğini versin ya dene bakalımAynen canım 22 tane buldum sırada 3 tane var oda karbonat çamaşır suyu lahana onlarida yapıcam bakalım ne cikacak
Canım anneler genelde hissederRabbim bilir ben erkek hissefiyorum
İnşaallah hissettigim gibidir bende dua istiyorum kixlar lutfen unutmayin benide
Kac gunun gecti Canım
Sağol canımBebeği olacak Arkadaşlar hayırlı olsun. Pirlanta çok teşekkür ederim cevabın icin. Arkadaşlar ne olur tecrübelerinizi paylaşın. Bide pik ne denektir. Gerçekten bilmiyorum
Cok sevindim senin adina cnm allah tamamina erdirsin insalhKızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Canım testte denemeden sonra 9. Gün çıktı ama çok çok çooook silik olarakTeste ne zaman çıktı birde Bhcg baktirdin mi canim.bende bir sürü yöntemler buldum ben bi cinsiyeti öğreneyim hepsini paylaşıp doğruluğunu soyliyecem ona göre bakarız teker teker herkese :)
Sağol canım darısı sana olsunCok sevindim senin adina cnm allah tamamina erdirsin insalh
Sende baya erken öğrenmişsin bende ongün önce baya erken benimki :) aceleleri var galibaCanım anneler genelde hisseder
Oğlandır Allahın izniyle
Ben adetime bir hafta kala öğrendim ama buraya yazmak için testlerin koyulaşmasını bekledim
Kimyasal olursa diye korktum gerçi şuanda belli değil ne olacağı ama
Beklenen adet günüm yarın
Evet canım ya internetten toplu ucuz test almıştımSende baya erken öğrenmişsin bende ongün önce baya erken benimki :) aceleleri var galiba
Sinucun çoktı mı baktınmı kan değerlerineEvet canım ya internetten toplu ucuz test almıştım
Günlük yapıyordum kafama göre
Beklemiyordum ama yapmadan da duramıyordum
Zaten hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?