Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bi görün doktora en azından için rahat eder korkma bişey olmaz inşallah. Bu arada bu dördüncü kız mı Maşşallah Rabbim sana bağışlasın. Kuzenimin de 4 kız o üzülüyor erkek olmadığı için ama bence ilerde 4 kız çok güzel olacak tabş tatlı anlaşamamazlıklar da :)) )

kızlar bnmkı doktr kız dedı once cıkıntısı yok dedı snra bı cıkıntı var gbı ama .Kordonda olablr bsey dyemm dedı bı bkrmısınz

Eki Görüntüle 2223272 kızlar bnmkı doktr kız dedı once cıkıntısı yok dedı snra bı cıkıntı var gbı ama .Kordonda olablr bsey dyemm dedı bı bkrmısınz
Hiç anlayamadım ultrason görüntüsünden
Ama bi çıkıntı gördüm eğer o hakikaten kordon değilse kesin erkek derdim acayip yukarı açılı duruyo

Kizlar ben dun temizlendim bugun ovu testini yapayimmi saat 1de triod ilacimla birlikte yarim bardak su ictim ilk idrarimida saat 12 50 gibi yaptim sizce simdi bitane test yapiyimmi bu arada dun gece de korunmasiz 2 defa iliski oldu

Kızlar dikkatimi çeken birşey oldu doğruluk payı nedir bilemem ama ben kızlarıma kep çift rakamlarda hamile kalmışım 2010,2012,2014. Anneme baktım kızlar tek, erkekler çift rakamlarda hamile kalmış. Görümcem hepsi 4 kızı var biri hariç hepsi tutuyor hep tek sayılarda hamile kalmış. Bir arkadaşım kızı tek senede oldu oğluna çift arkamda hamile kaldı zaten peş peşe. Sizde kendinize bakın bakalım hangi senede hamile kaldınız. Hani bir sene erkek bir sene kız diyorlar ya onun için dedim

Prensesim2016 canm neden okadar gec iciyorsun ilaci gecmi kalkiyorsun anlamadim sen yinede test yaparken tsh ilacini da içme once test yap sonra ic 12.30 yaptığın idrar varsa saat 15.00 kadar tutman lazim idrarini kahvalti etkilemiyor ama kahvaltida sulu yiyecekler tüketmemen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…